Polis neden boyle davranmis olabilir?

155'i aradim. Yan sokakta saatlerdir bitmeyen dugun icin 22.50'de halen bitmemisti. Hastaydim ve yarin ise gidecektim. Bir cep nosu aramis 2 defa ben wcdeyken. Polistir diye geri aradim. Gurultu icin aradim dedi. Tam hangi sokak dedi. Ben su sokakta oturuyorum ama evde oldugumdan tam nokta neresi bilmiyorum zaten ses yuksek oldugu icin sokakta olan biri kolayca anlayabilir uzakta degildir dedim. Tam konum atin bakayim dedi. Telimde sorun cikti atamadim. O arada gurultu ve kalabalik dagildi. Polis aradi atmadiniz konum diye. Dedim atamadim. Ama gerek de kalmadi kalabalik ve gurultu dagildi dedim. Siz yine de atin da lambayla dolasayim bir daha yapmazlar belki dedi. Gerek yok filan dedim. Hasta olmasam yarin ise gitmeyecek olmasam belki aramazdim filan dedim. Nerede calisiyorsun dedi. Havalimaninda hamburgercide dedim. Sizin mi dedi hayir calisanim dedim. Yolum duserse belki orada hamburger yerim dedi. Bilmiyorum siz bilirsiniz hosca kalin deyip kapadim watsaptsn engelledim yarim saat sonra normalden yine aramis onu da engelledim korktum amaci nedir ki. Sesim de travestilere benziyor hastaliktan dolayi
Polis neden boyle davranmis olabilir?