Arkadaslar soracagim soruya sahsi olarak cevap vermezseniz sevinirim genel bi sorudur bu yani ben yapmam değil bunu yapamazsin diyin lutfen
paranin satin alamayacagi TEK sey nedir
paranin satin alamayacagi TEK sey nedir
Zaman
Bi seminerde izlemistim zamani satin almak cok kolay
Ornegin yapman gereken bir is var sen 1 saatte bitirirsin ama makinesi satin alirsin bu isi 15 dakikada bitirirsin geri kalna 45 dakika senindir zamani satin almis oldun
Ödeme yaptığın şey zaman değil. Hızdır. Teknolojidir. O sana zamandan tasarruf etmeni sağlar.
Zamandan tasarruf da onu satin aldigin içindir he gecmis dersen evet diyebilirim
Tasarruf satın almak değil elindekinden arttırmaktır. Sonuçta bir insanın ömrü bellidir ne uzar be kısar
Bak bu iyi bi yaklasim tebrikler beni alt ettin diyecek bisi bulamadim 🤣
Eyvallah 🙂
Cansin
Cevap
1Cevap
Ciddi ciddi söylüyorum. Gerçek sevgi ve aşk.
Gunumuzdeki butun evlilikler mantikla yapiliyor buda parasi olan kisilere gidiyor (genel olarak) bi nevi askida satin almis oluyorsun
Rol yapmakla aşık olunuyorsa evet satın alınır. Ben gerçek aşktan bahsediyorum
Bak evet dogru diyorsun ama parayla aski satin almakda mumkun yani askini para icin satabilecek bunca insan var sen braz daha sahsi cevap vermis oldun
Ya ohooo her şeyi de satın alınabilir yazmışsın yorumlarda
Evet cunku somut olarak gordugum inandigim tek nir sey var satin alinamicak geri kalan ne gorduysem satin alinabiliyor bir sekilde
Sağlık tabiki
En kolay saglik satun aljnabilir zaten 😅😅
Bı insan doğuştan körse ya da herhangi kalıcı bir hastalığı varsa parasıyla ne yapabilir ki
Gunumuz teknolojisi alzeimar ( nasil yazildifini bilmiyorum😆) bile bi care bulabiliyor oyuzden yine allah buyuk ama cogu seyin tedavisi var
O da doğru
Mutluluk
Parasi olan insan mutlu olabilecegi herseye sahip olabilir tek bisi haric onuda zaten sizlerden duymak istedim :)
Güzel kardeşim peki para varsa mutlusun yoksa boş ama mutluluğu satın alabilirmisin
Mutlukuk kisilikle alakali bi kavram sen sevgiyle mutlu olabilirsin ben bi sozle
Konumuzun para oldugunu düşünecek olursak da evet para ile mutlu olmayi basarabilirsin
Saygı duyuyorum 🙂
Dereceli bir tartisma en sevdigimdir yanlis dusunuyorsam soylemekden cekinme ve tesekkur ederim :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar