evet öyle bir fim var mı sıkıntıdan ölüyorum ama sonunda nasıl ya nasıl yani demeliyim öyle bir film lazım var mı bir öneriniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorunu takibe aldım.
Güzel öneriler var.
Benim de önereceklerim benzer.
Diğerleri ( others ) bir kaç gün etkisinde kaldım bu filmin tam senin istediğin gibi şok oluyorsun, şaşıyorsun çok, 6. his öyle, akıl oyunları, esaretin bedeli ayrıca Adalet Peşinde de aynen öyle şok oluyorsun sonunda.
Pi'nin yaşamı da çok ama çok güzel bir film sonun da şok olmuyorsun ama psikolojik etkisi var, görsel şölen harika, heyacan, macera çok etkili bir film.
Dejavu da şaşırtıcı bir film. Ama senin şok olacağın filmler kesinlikle Diğerleri, Akıl Oyunları, 6. His ve Adalet Peşinde izlemediysen bu dördünden biri aradığın film.04 Yorumla
Soran+1 yılya bunların hepsini izledim :)
ben sana önereyim istersen (takibe aldım dediğin için söylüyorum film aradığını düşünerek)
el cuerpo (sakın ama sakın hiçbir yorumu okumadan direk izle)
memento (yorumları okusanda pek bir şey anlamazsın)
mulholland dr. (aynı şekilde bundan da bir şey anlamazsın ki yorumları geçtim ben filmi ilk izlediğimde zaten çözememiştim sabaha kadar anlamaya çalıştım :))
Cevap sahibi+1 yılOooo teşekkürler momentoyu izledim sanırım ama bir bakayım uygun vakitte.
Peki şu an vizyondaki hangi film iyi bir tane sinema biletim var hangisine gideyim?
Luck'e gittim onun dışında böyle etkileyici hangisi var?
Soran+1 yılşu an iyi film yok bence.
lucy'e ben de gittim beklediğimden kötüydü açıkçası
eğlence olsun diye ninja kablumbağalar'a gittim tavsiye etmiyorum
türk filmlerine değinmiyorum bile (dabbe5 ve siccin'e yani vasatlar çünkü)
diğerleri arasından derin kabus var ben olsam ona giderdim :D hatta gitmeyi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılHımm bir bakayım bu gün vaktim olursa.
Eic için de teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
e serbian film..
ama ailecek izlenebilecek bir film değil.. fazlasıyla gerebilir seni ve bir miktar cinsel içerik var ama sonunda şok olacağının garantisini veririm hatta baya bir etkisinde kalırsında04 Yorumla
Soran+1 yılizledim bu filmi ama şok etkisi yaratmadı yani bir tek şeye şaşırdım oda saçmalığından dolayı
Soran+1 yılişte oradaki bir kısım saçmalığından dolayı şaşırttı o kadar
Diğer konusunda 494 cevap paylaştı. the mentalist. dixi ama. 3. sezonun son bölümünü izledim bir saat önce, hem de sabah 8.30da kalkacağım ama hala şaşkınlıktan, daha doğrusu ŞOKtan dolayı uyuyamıyorum. izle :D uzun vadede mükemmel keyif ve şok etkisi garantili :)
03 Yorumla
Soran+1 yılo kadar çok takip ettiğim dizi var ki valla zamanım yok yeni bir diziyi daha takip edemem ama bitenin yerine başlayabilirim aklımda olacak
Soran+1 yılya o dabbeyi de anlamıyorum bizim millet b-kunu çıkarmadan duramıyor :D
inanç gereği o tarz filmler etkilemiyor pek :)
For vandetta
aranıyor (angelina Jolie filmi)
96 saat
esaretin bedeli
zamana karşı
Ben efsaneyim. Bunlar müthiş seyretmelisn00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
84Cevap
+1 yılSıralıyım izlemediklern varsa izle. İKİ DÜNYA ARASİNDA , yeni cennet , sabotaj, kara kedi (komedidir) aklıma şu an bunlar geldi :/
14 Yorumla
Soran+1 yılsabotajı izlemedim hep karşıma çıkıyor cidden izlememe değer mi?
- +1 yıl
Izledim oyle aham saham degil klasik filim. 1 tim var ozel fbi uyusturucu baskini falan yapiyo bir miktar para caliyorlar snra okay basliyo. Vaktin varsa izlenr
Soran+1 yıltamam izleyeceğim güzel gibi, teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim :) guler yunuz yeter
+1 yılcase 39. dehşet bir gerilim ve harbiden bir süre sonra nasıl olur diyceksin kesnlikle izlemelisin :)
12 Yorumla
Soran+1 yılizledim baya oluyor rahat 3-4 yıl olmuştur yani sonunu hatırlamıyorum aklımda tek kalan gözünden arı çıkıyordu adamın :D
- +1 yıl
kızı fırına falan sokuyolar ya ilk basta acıyosun sonra keşke orda geberseydi diyosun :D
+1 yılOtel film serisinin başından sonuna kadar şaşırıyorsun 😅 hatta çok iyi bir kız var, filmin sonunda katil olunca acayip şaşırdım Dünyam karardı nerdeyse..
24 Yorumla- +1 yıl
Olsun izle sen hangi serisi onu bilmiyorsun ama :))
- +1 yıl
Ama dediğim gibi hangi serisi bilmiyorsun başla birden izlemeye ve hangisinin katil olduğunuda bilmiyorsunuz
Gen - beklemedigin birden cok olay oluyor sonunda katil beklemedigin kişi çıkacak eminim , türk filmi , gen !
02 Yorumla
Soran+1 yılkatil beklemedğin kişi çıkacak dedin ya tamam söylemiş kadar oldun :DD
+1 yılkatliam gecesi ve ruhlar bölgesi ni izlemeni tavsiye ederim ikisininde sonunda aaa bumuymuşş dedim :D
03 Yorumla
Soran+1 yılizledim ikisini de ya :)
- +1 yıl
kaçış planı?
Soran+1 yılizledim de sonu çok saçmaydı ya :)
+1 yılDonnie Darko. Muhtemelen hiç bir b. k anlamayacaksın, ya tekrar izliycen ya da yorumları okuycan film hakkında :) Demedi deme.
01 Yorumla
Soran+1 yılizledim onu aklıma bir iki şey takıldı sadece onuda yorumları birleştirerek anladım fena değildi
+1 yılBilim kurgu Yarının sınırında , duygusal aynı yıldızın altında , komedi kötü komşular 2014 yılı için
02 Yorumla
Soran+1 yıledge of tomorrow u izledim
aynı yıldızın altında ergen filmiydi izlediğime pişman oldum
kötü komşular hiç komik değildi :)- +1 yıl
severim film izleyen kızları , kültürlü olacak kadın dediğin
+1 yılOld boy u izle. sonunda ağzın bildiğin açık kalmazsa ben adam değilim.
01 Yorumla
Soran+1 yılizledim
Şok olmak istiyorsan mutlaka Masa21
Etkisinde kalmak istiyorsan;Ghajini, Fanaa, Aashique201 Yorumla
Soran+1 yılmasa21 i izledim beğenmedim açıkçası, teşekkürler yinede
+1 yılThe Game gerçekten şok edecek bir sonla bitiyor desem abartmış olmam ama alt yazılı izle:)
00 Yorumla
+1 yılDabbe 5 anoooow dün sinemada baktim şok üstüne şok :D
00 Yorumla
+1 yılGerilim tarzında Sokağın Sonundaki Ev, komedi Click. Aklıma bunlar geldi.
00 YorumlaDiğer konusunda 660 cevap paylaştı. 'Oldboy 2003' Harbi şok olcaksın.
İzlerken anlam veremediğin şeyler olcak ama sonunda herşeyi anlıcaksın.12 Yorumla
Soran+1 yılizledim onu hatta yeni versiyonunuda izledim ama ben filmi sevemedim ya :)
ne bileyim adamın kızıyla ilişkisi falan çok saçma geldi :)
(Martrys) şoklanmak hatta plazma etkisini doruklarda yaşamak istiyorsan bu film idealdir.
00 Yorumla
+1 yılkanka git sinemaya ve adalet i izle adamlar yapmış film için ne desen azdır sonunda ayrı bir şey yaşamıycaksın çünkü her saniyesinde şok olucaksın :D
00 Yorumla
+1 yılSonunda şok olmasanda Helal olsun sana diyebileceğin muhteşem bir film.. Taken (96 saat)
Filmin 2. side İstanbul'da çekildi. Eminin 2. filmi izlemek için sabırsızlanacağına..03 Yorumla
Soran+1 yılikisini de izledim ilki güzeldi ama ikisincisi biraz gereksiz geldi fena değldi yine de
- +1 yıl
bence ilki özellikle çok iyiydi, ikinciside güzeldi fakat istanbuldaki polis arabaları falan hariç :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılOld boy... ama erotik sahneler vardı oralar iğrençti hayattan soğudum :/
01 Yorumla
Soran+1 yılizledim, aynen o kısımlar çok saçmaydı ya gereksiz konu illa öyle olması gerekmezdi bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle Shutter Island.. sonunda şaşırmak istiyosan Leonardo Di Caprio ve Martin Scorsese ortak yapımlarını tercih etmeni öneririm
00 YorumlaAğlamak istiyorsan duvarı izle yılmaz güneyin filmi izlediğim en dramatik film
00 Yorumla
+1 yılBaşlangıç
Fight Club
bir Küçük eylül Meselesi
Hepsinin sonu gerçekten şaşırtıcı. :)01 Yorumla
Soran+1 yılhepsini izledim :)
+1 yılŞeytan Üçgeni'ydi sanırım. Denizde geçiyor biraz.
Filmin sonunda başından aşağı soğuk su dökülmüş kadar şaşıracaksın. : )00 YorumlaDiğer konusunda 794 cevap paylaştı. Sinemada labirent varmış herkes övüyor ben de bugün gidecem
02 Yorumla
Soran+1 yılşu hep gençlerin oynadığı film merak ediyorum bende ama her yaşa hitap etmiyor gibi
İhtiyar Delikanlı o kadar şok oldum ünü bir sitede nickim yaptım :D
04 Yorumla
Soran+1 yılizledim
Soran+1 yılhayır gittim bir de yeni versiyonunu izledim sonra kendime dedim ki
nasıl ya nasıl yani ben bu kadar mal mıyım da bu filme geldim orjinalini beğenmemişim bunu mu beğeneceğim :DD
yani ne dersen de hiç sevmedim
Butterfly Effect (birinci film) Şok olmasan bile izle.
00 Yorumla
+1 yılZindan adası zamana karşı yukarı bak yeşil yol başlangıç pristige..
00 Yorumla@fado55 önerisi güzel Prestij sonunda şok olucaksın.
10 YorumlaDiğer konusunda 339 cevap paylaştı. sonunda şok olacağını bildiğin bir filmi izleyip nasıl şok olacaksın anlatır mısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzel soru şöyle örnek vereyim mesela 6. his i önerdi biri ben ne kadar filmi izlerken ondan bundan şüphelenip bir son düşünsem de asla öyle bir son düşünemezdim. şok olacağımı bilsem de şok olmuştum yine :) ama atıyorum katilli film olur biri bana katilli film dese en son akla gelecek kişiyi beklerim büyük ihtimal o çıkar değil mi. ama bazı cinayet filmleri var ki sonunda şok olacaksın demelerine rağmen ne kadar da en son akla gelecek kişiyi düşünsemde ters köşe olabiliyor. mesela el cuerpo bak diyorum şaşıracaksın izle son 10 dkya kadar düşündüğün her şeyde yanılacaksın eğer olurda izlersen sana tavsiye hiç kafa yorma izle çünkü hiçbir şey beklediğin gibi çıkmayacak.
biraz uzun bir açıklama oldu ama umarım anlatabildim :)
My sassy girl (kore versyonu) yani hırçın sevgilim.
Ingilizlerin taklit olanını değil ama kore çekimi mutlaka izle.00 YorumlaZindan Adasi favorim
The others da favorim
Akil Oyunlari
İlluzyonist
aklima gelenler00 YorumlaDiğer konusunda 328 cevap paylaştı. Mafya savaşı
Tutsak- prisoners
Benim adım khan
6 mermi
Milyoner
Umudunu kaybetme
Yedi yaşam
Muhbir
Yani can sıkıntısına birebir bu filmler:)00 YorumlaYok ama istersen birlikte çevirelim. Baş rolde sen olursun, sonunda da küçük dilini yutarsın şoktan.
00 YorumlaDiğer konusunda 522 cevap paylaştı. film değilde anime istersen Another tavsiye ederim. Sonunda baya bir şok olacaksın :
10 YorumlaUsual suspects ya da fight club hala izlemediysen tabi
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSonunda şok olmasanda izlenmesi gereken bir film
Forest Gump00 Yorumla
+1 yılboşver filmi de yabancı dizi izle. breaking bad. tek geçerim
00 YorumlaEn iyi filim insanin kendi yasadiklaridir bence gecmise yolculuk yap
00 Yorumla
+1 yılbenim hikayemi dinle film tadındadır ve sonunda şok olacaksın :D
00 YorumlaYarının sınırında.. Tom cruise harika iş çıkarmış
10 YorumlaDiğer konusunda 875 cevap paylaştı. Iskelet anahtari izle pisman olmazsin 😉
10 Yorumla
+1 yıl'Death Note' adlı bir anime var.
00 YorumlaDiğer konusunda 8,9b cevap paylaştı. lucy izledim en son güzeldir.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. çizgili pijamalı çocuk
00 Yorumla6. his filmini izledim sonunda hassss. dedim :)
00 Yorumlaeski biraz ama uninvited ın sonuda o tarzdı :)
01 Yorumla
Soran+1 yılizledim onu :)
+1 yıliçerdeki adam
aynı yıldızın altında00 Yorumla
+1 yılLucy filmini bulabilirsen izle.
12 Yorumla
Soran+1 yılnette buldum geçenlerde izledim ama @gibigibi ye katılıyorum
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAltıncı his bence iyidir :)
10 Yorumla Aynalar 1 ve 2 izlemelisn mükemmel
00 YorumlaGhajiniyi mi izlesen acaba
10 Yorumla
+1 yıl13. kat, Akıl defteri, Olagan şüpheliler, seven
04 Yorumla
Soran+1 yıl13. kat yarım kaldı.
diğerlerini izledim de seven ın sonu nasıldı ya hatırlayamadım- +1 yıl
kutunun içine ne var
- +1 yıl
içinde*
Soran+1 yılhee hatırladım :)
+1 yılesaretin bedeli
Righteous Kill
Shutter Island'02 Yorumla
Soran+1 yılRighteous Kill i izlemedim sonu şaşırtıcı mı ya da en azından izlediğime değer mi?
- +1 yıl
Bana göre şaşırtıcı izle derim :)
+1 yılusual suspects, şoktan ölmezsin ama iyidir
04 Yorumla- +1 yıl
6. his
Soran+1 yılizledim ya fena değildi başka var mı
- +1 yıl
ikisini de mi?
- +1 yıl
shawshank redemption. ın sonu da uygundur
+1 yıl-Dabbe 5 zehr-i cin-
-12 Eylül'de sinemalarda.-00 YorumlaDiğer konusunda 328 cevap paylaştı. O halde kesinlikle Adalet Peşinde'yi izle.
10 Yorumla
+1 yılOlagan supheliler :))
00 YorumlaEl Cuerpo - Ceset izle :)) fena değildir
07 Yorumla
Soran+1 yıldaha dün izledim :)
Soran+1 yılyaz yaz :)
aslında şu 13. kat yarım kalmıştı ona bakabilirim
+1 yılThe others izlemediysen
Black swan00 Yorumla''kimliksiz'' tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılZindan Adası
Adaletin Peşinde
Ölümün Sessizşiği00 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHint Filimlerinin Hepsi
00 Yorumla - Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği