Hayırlı akşamlar öncelikle :( Dilek için teheccüt namazına kalkan var mı veya duaları kabul olan :( çok üzgünüm derdim büyük içim yanıyo Allah tan bir dileğim var o isterse her şey olur. Duamı ediyorum namazımı kılıyorum ama bide teheccüt namazı varmış Seher vakti kılınan namaz ve edilen dua çok kıymetliymiş hiç kalkan veya düzenli olarak yapıp sonuç aldığımız dua var mı :( bide duamın kabulü İçin tabi Allah izin verirse. Hasta bebeklere dileğim hürmetine para yardımı yapsam olur mu
Güncellemeler
+1 yıl
+1
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Teheccüd namazı bir istek dilek namazı değildir. Fakat çok sevabı olan kabir azabını kaldıran kabri nurlandıran ve daha bir çok fazileti bulunan namazdır. Öncelikle Allahtan bir şey isterken ağzı temizlemek lazım. Bunun yoluda bir ibadete başlamadan önce 3 kere Estağfurullah El Azim El Kerim Ellezi La ilahe illa hu El hayyel kayyume ve etubu ileyh. demektir. Peygamber Efendimiz hadisinde kim bunu 3 kere derse diyor denizlerin köpükler i kadarda günahı olsa affolur. Bunu dedikten sonra 2 rekat dileğiniz için Hacet namazı kılın. Hacet namazından sonra ellerinizi açın ve Allahın YA ZÜLCELALİ VEL İKRAM ismi şerifi ile isteyin. Yine peygamberimiz hadisinde kim Allahtan YA ZÜLCELALİ VEL İKRAM İsmi şerifi ile bir şey isterse kesinlikle kabul olur buyurmuştur. Duanın kesin kabulu konusunda belirli zamanlar ve belirli şartlar lazım.
Elbette hüküm ALLAHIN DIR.
Ne kadar güzel açıkladınız öyle çok teşekkür ederim. Peki belirli zamanlar hangileridir
Özellikle Ezan okunduğu zaman gökyüzüne bakın. 1 kere kadir suresini okuyun okuduktan sonra LA İLAHE İLLALLAHUL MELİKUL HAKKUL MUBİN diyin. Dedikten sonra 1 kere peygamberimize salavat getirin. O an Allahtan ne isterseniz kesinlikle biiznillah verecektir. Bir de sabah namazından sonra güneş doğana kadar Vakıa suresini okur 11 YA ALLAH
11 ER REZZAK 11 EL MUĞNİ
11 EL ĞANİYYU zikrini çekerseniz öyle bir zenginlik verilir ki parayı koyacak yer bulamazsınız. Tüm bunlar havas ilmince denenmiştir ve Hadisler Sahih dir. Buna ek olarak 11 EN NUR İSMİ ŞERİFİNİDE EKLERSENİZ öyle nur bir yüzünüz olurki babanız bile sizi tanıyamaz.
Allah razı olsun 🌸
Dua et ve sadaka ver. ama Allah duana olumlu cevap vermezse üzülme çünkü biz neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz.
Yatsiya yat uyu. Gece kalk kil. Allah buyuk hayirlisi olsun