dinci hocalik tasladigim da yok hoca da degilim dinci de degilim ! sevabi gunahi olan her musluman gibi imtihanim nefsimle imtihanim kadar Rabbimin rızasini kazanmaya calisan siradan bir muslumanim
Mahrem olmayan birisi ile gereksiz samimiyyet kurup "Balim"Diyor olmanın sevabından günahından Bahs etmeyeceğim. Cehennemlerden cehennem beğenmek tabirinin Dini bir espri olmadığı ile ilgili bir tartışmayada girmeyeceğim. İyi günler)
"balim" hitabı karadeniz bölgesinde "kardesim" kelimesiyle aynidir... karadenizli olmadigin icin bundan bahs edeceğim. cennet cesitleri vardır; adn ve firdevs bildigim kadariyla... başında ki bez parcasinin da dinle alakalısınin olmadiginin tartişmasina da hic girmeyeceğim. iyi günler )
Birinci. Haklısın, Karadenizli değilim. Ve Karadenizli olmayan birisine bunu söylersen, doğal olarak insanın aklına ilk Türkçedeki "Balım"Kelimesi geliyor. Ki, yanılmamışım. İnternetde aratınca bile ilk "Balım, tatlım, güzelim" anlamında kullanılan bir ad."olarak gösteriliyor. fazlamı Uyanıksın sen öyle?
İkincisi, Bez parçası diye küçümsediğin Kuranda Ayetdir. Ne onu küçümsemeye, nede benim inancıma dalga geçmeye hakkın yok! haddine değil!
Üçüncüsü. Ben dini hususları espri malzemesi yapmadım. Bunu böyle düşünen bi sensin farkındasın dimi? Ve ne demişler, kişi kendinden bilir işi. Sen şu an Dini bahane ederek boş yapıyorsun. "Cehennemlerden Cehennem beğenmek" Kötü ile daha kötü arasında Seçim yapmak Anlamına gelir. Espri söz konusu bile olamaz.!
dördüncüsü ve sonuncusu. Allah aşkına git kendine uğraşacak Başka birilerini bul. Ve Başka bir konu bul. İyi günler. Allaha emanet
madem espri degil gırgır gecmiyorsun bilimsel konusalim o halde ; "cehennemlerden cehennem begenmek " bu senin secimin olacak bir sey degil... ve baska insanlarinda seciminde degildir bu... bu 1 2-) Rabbimizin bilcegi bir iştir... kimin nasil ve ne kadar cehenneme gidecegi... 3 sü ve ben senin beni ciddiye aldigin kadar ben seni ciddiye alıp o kadar paragraf yaziyla kendimi anlatmaya ugraşamicam.. zamanin degerlidir benim🙂 sen de sectirdiğin cehennemine emanet ol ksjsjs
@sofia2021202267 canim kıyamam yaa 10 kere veda edip hala dönüş yapmişsın.. benimse anca aklıma geliyosun🙂 ilgiye aç ezik bi kız oldugunu görmek üzücü... mantikli aciklama yapmami istersen konumuza dönelim o halde.. ne soruyordun sen? senin icin cehennem seçmemizi... peki seçiyorum o halde ; dibi... cehennemin dibine kadar yolun var ksjsjj😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
dini hususları espri malzemesi yapma balim !
Allah cc muhafaza sen kendin espri malzemesi olursun
Espri malzemesi yapmadım
bulundun uygulamaya dön bir bak, Ardından Dinci Hocalık taslarsın bana
ne varmis bulundugum uygulamada?
sevap ya da günaha girmek baska birsey , dini hususu gırgıra almak baska birsey balim
dinci hocalik tasladigim da yok hoca da degilim dinci de degilim !
sevabi gunahi olan her musluman gibi imtihanim nefsimle imtihanim kadar Rabbimin rızasini kazanmaya calisan siradan bir muslumanim
Mahrem olmayan birisi ile gereksiz samimiyyet kurup "Balim"Diyor olmanın sevabından günahından Bahs etmeyeceğim. Cehennemlerden cehennem beğenmek tabirinin Dini bir espri olmadığı ile ilgili bir tartışmayada girmeyeceğim. İyi günler)
"balim" hitabı karadeniz bölgesinde "kardesim" kelimesiyle aynidir... karadenizli olmadigin icin bundan bahs edeceğim.
cennet cesitleri vardır;
adn ve firdevs bildigim kadariyla...
başında ki bez parcasinin da dinle alakalısınin olmadiginin tartişmasina da hic girmeyeceğim. iyi günler )
Birinci.
Haklısın, Karadenizli değilim. Ve Karadenizli olmayan birisine bunu söylersen, doğal olarak insanın aklına ilk Türkçedeki "Balım"Kelimesi geliyor. Ki, yanılmamışım. İnternetde aratınca bile ilk "Balım, tatlım, güzelim" anlamında kullanılan bir ad."olarak gösteriliyor.
fazlamı Uyanıksın sen öyle?
İkincisi, Bez parçası diye küçümsediğin Kuranda Ayetdir. Ne onu küçümsemeye, nede benim inancıma dalga geçmeye hakkın yok! haddine değil!
Üçüncüsü.
Ben dini hususları espri malzemesi yapmadım. Bunu böyle düşünen bi sensin farkındasın dimi? Ve ne demişler, kişi kendinden bilir işi.
Sen şu an Dini bahane ederek boş yapıyorsun.
"Cehennemlerden Cehennem beğenmek" Kötü ile daha kötü arasında Seçim yapmak Anlamına gelir.
Espri söz konusu bile olamaz.!
dördüncüsü ve sonuncusu.
Allah aşkına git kendine uğraşacak Başka birilerini bul. Ve Başka bir konu bul. İyi günler. Allaha emanet
madem espri degil gırgır gecmiyorsun bilimsel konusalim o halde ;
"cehennemlerden cehennem begenmek " bu senin secimin olacak bir sey degil... ve baska insanlarinda seciminde degildir bu...
bu 1
2-) Rabbimizin bilcegi bir iştir... kimin nasil ve ne kadar cehenneme gidecegi...
3 sü
ve ben senin beni ciddiye aldigin kadar ben seni ciddiye alıp o kadar paragraf yaziyla kendimi anlatmaya ugraşamicam..
zamanin degerlidir benim🙂
sen de sectirdiğin cehennemine emanet ol ksjsjs
kaba ve saygısızsın
Mantıklı bir açıklaman olmadığı için uğraşmicam diyio geçiştiriyorsun. Uğraşmak istemeyen bu son Mesajıda atmazdı
@sofia2021202267 canim kıyamam yaa
10 kere veda edip hala dönüş yapmişsın..
benimse anca aklıma geliyosun🙂
ilgiye aç ezik bi kız oldugunu görmek üzücü...
mantikli aciklama yapmami istersen konumuza dönelim o halde..
ne soruyordun sen?
senin icin cehennem seçmemizi...
peki seçiyorum o halde ;
dibi...
cehennemin dibine kadar yolun var ksjsjj😂😂😂
2. cehennem yeni yapıldı, daha konforlu.
sjskskksks