Saç Bakım Boy, kilo, saç renginizi tahmin ediyim mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çünkü işsizim, teşekkürler 🌸Uzatmak istemezdim ama kısa olunca kaldırıyorlar o yüzden yazdım bunları sağ olun. Boy, kilo, saç renginizi tahmin ediyim mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. Boy ve kilo olabilir diğerleri pp de var :D 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 181, 84 Yorumla Gökay90 +1 yıl 1.80'e 74 :D Yorumla Soran +1 yıl Oo miss Yorumla
yoncaokyanus Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Fotoya bakarak tahmin et hadi kuzum ❤️ 0 13 Yorumla Soran +1 yıl 172, 56 sac görünüyor zaten😁 Yorumla yoncaokyanus +1 yıl Waw harika ,1.71 ,58 ❤️ Yorumla Soran +1 yıl Yaa muhteşemim😂😂😎 Yorumla yoncaokyanus +1 yıl Ben de seni tahmin edeyim mi 🤗😂 Yorumla Soran +1 yıl Olur😁 Yorumla yoncaokyanus +1 yıl Böyle edemem, ay takip atsana 😂şimdilik 1.64 52 diyim Yorumla Soran +1 yıl 😞😞😞 153, 50 Yorumla Soran +1 yıl Siyah Yorumla yoncaokyanus +1 yıl Yasa neden üzgün simgesi koydun, boydan kaynaklı ise hiç üzülme, topuklu denen sey var ❤️ Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 aynen 18 cm giysem ayni boydayiz pek bi sey yok Yorumla yoncaokyanus +1 yıl Ayy takma bu kadar 😂lütfen bana yazsana ya da takip atsana , sen benim kafadasin belli😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 teşekkür ederim Yorumla yoncaokyanus +1 yıl Rica ederim, eee bekliyorum, nerddesin 😂😂 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,5b cevap paylaştı. olur et sabaha kadar edersin ama 0 11 Yorumla Soran +1 yıl 191.5, 86, siyah Yorumla Soran +1 yıl Kumral mi tam anlayamadim Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Saç kumral da boy ve kilo tutmadı Yorumla Soran +1 yıl 😞 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Pes mi ettin Yorumla Soran +1 yıl Ne münasebet 😒 197, 89 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Tutmuyor bu gidişle hiç tutturamazsın sen Yorumla Soran +1 yıl Tamam soyle neymis tipin de iyi maşallah🤤 Yorumla Kâl-Ell +1 yıl 1.86 boy kiloda 95 Yorumla Soran +1 yıl Daha uzun ve ince duruyon 🙄 neyse fena tahmin etmemisim Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Eski foto normal Yorumla
Tagliatelles Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 171, 57, kumral Yorumla Tagliatelles +1 yıl Olmadı😄 Yorumla
belkimbilir Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Et 😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 189, 92 Yorumla belkimbilir +1 yıl Hay maşallah, çok gittin çok 😂 Yorumla Soran +1 yıl Olsun onemli olan öyle görünmen Yorumla belkimbilir +1 yıl 179 - 75 😂 teşekkür ederim tahmin için Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Shadowpr0ve Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yapıştır gelsin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 187, 79, kumral Yorumla Shadowpr0ve +1 yıl Hiçbiri tutmadı kanka sydngsndhdn Yorumla Soran +1 yıl 😑 Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 174, 58, siyah Yorumla irresponsibleeea +1 yıl 163 50 kirmizi😂 Yorumla Soran +1 yıl Kırmızı mi😳gule gule kullan😂😂 Yorumla
χάσμα Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapıştır bakem 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 183, 88, sarı Yorumla χάσμα +1 yıl Yakın yakın yanlış bu da iyi Yorumla Soran +1 yıl 😎 Yorumla
bahtsizjokeer Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Olar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 178, 77, kumral Yorumla bahtsizjokeer +1 yıl Birini tutturdun 😃 Yorumla Soran +1 yıl 😎😎 Yorumla bahtsizjokeer +1 yıl Haa sen ten rengini degil sac rengini soylemissin sjzjzj kumral nasil oluyordu benim koyu kahve gibi Yorumla Soran +1 yıl Valla bilmiyom o galiba 😂😂 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 😄 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 172, 53, sarı Yorumla padisahinkizi +1 yıl Boya yaklaştın diğerleri tutmadı 😄 Yorumla Soran +1 yıl 😞 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Olur hepsini et 😁😁 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 166, 52, siyah Yorumla
AntiHayalperest Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Hadi et bakalım 😂 0 18 Yorumla Soran +1 yıl 182, 72, siyah Yorumla AntiHayalperest +1 yıl Yok kanka çok başarısız bir denemeydi Yorumla Soran +1 yıl 😞 Yorumla AntiHayalperest +1 yıl Ya ama üzme kendini prenses 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz kac aydır yapiyom bu isi tutmasi gerekti😞 Yorumla AntiHayalperest +1 yıl Önemli olan eğlenmek değil mi ama 😀 Yorumla Soran +1 yıl 😞 olsun Yorumla AntiHayalperest +1 yıl Olmaz böyle ama ekler misin beni Yorumla bahtsizjokeer +1 yıl https://guldum.net/post/627830978099937281 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 niye Yorumla AntiHayalperest +1 yıl Güldüysen problem yok eklemesende olur 😂 Yorumla Soran +1 yıl Çiçeğe bak ya🌸 teşekkürler 😁 Yorumla AntiHayalperest +1 yıl Ya ben teşekkür ederim çok tatlısın 🤗 Yorumla Soran +1 yıl 😇😇. Yorumla AntiHayalperest +1 yıl Benden Bir isteğin var mı prenses 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Yok teşekkür ederim 😊 Yorumla AntiHayalperest +1 yıl Ben teşekkür ederim tatlı rüyalar 😀 Yorumla Soran +1 yıl Sana da😊 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Saç Bakım konusunda 43,8b cevap paylaştı. Et bakalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 180, 75, kumral Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Tahmin et aşko 0 37 Yorumla Soran +1 yıl 178, 69, kumral Yorumla Desuyonee +1 yıl Boyu 2 santim ile kaçırdın, kilo büyük ihtimalle doğruya yakın, saçı çok kaçırdın. Siyah. Yorumla Soran +1 yıl Olur oyle tanima fırsatım olmamıştı Yorumla Desuyonee +1 yıl Tahmin etmek için tanıman gerekmiyo ama !! Yorumla Soran +1 yıl Tamam😑 Yorumla Desuyonee +1 yıl Belki bir gün tanıma fırsatın da olur endişe etme :( Yorumla Soran +1 yıl İstemezsin hocam:) Yorumla Desuyonee +1 yıl Niye? Yorumla Soran +1 yıl Hocam dedim ya🙄 Yorumla Desuyonee +1 yıl Neden hoca dedin? Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 tamam neyse unutmuşsun Yorumla Desuyonee +1 yıl Hayır unutmadım hocalık konusunu!!! Asıl sen unutmuşsun benden korktuğunu!! :D Yorumla Soran +1 yıl Yok unutmadım 😁 korku devamke😂 Yorumla Desuyonee +1 yıl Hala mı korkuyosun? dflkşglkdşfg Yorumla Soran +1 yıl Azaldı 😂 Yorumla Desuyonee +1 yıl Şu an mı? :D Yorumla Soran +1 yıl Aniden şu an😂😂 hocalik yapmasan eglencelisin🤭 Yorumla Desuyonee +1 yıl Yapmıyorum zaten o sıfatı sen verdin bana :D Yorumla Soran +1 yıl Evet doğru 😁 özür dilerim genel Yorumla Desuyonee +1 yıl Hocalarla alıp veremediğin ne :D Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir şey 😅 Yorumla Desuyonee +1 yıl Ben artık senin hocan değilim istifa ettim lşkdflkgldşk Yorumla Soran +1 yıl E tabii boyle öğrenciyi kimse istemez😂😂 sen de haklısın Yorumla Desuyonee +1 yıl 24 saat olmadan pes ettin beeee sen dflkgkldfg Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 valla iyi dayandım bence normalde 10 dk oluyo olmuyo Yorumla Desuyonee +1 yıl 10 dakikada daha ne ya nefes alamazsın 10 dk çok kısa :D Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 sori. Yorumla Desuyonee +1 yıl Affettim hadi Yorumla Soran +1 yıl 😇🌸🤍 Yorumla Desuyonee +1 yıl Öğrenimine kaldığın yerden devam edelim o zaman Yorumla Soran +1 yıl Sus Allah aşkına 😂😂 korkum yeni bitti Yorumla Desuyonee +1 yıl Şakaydı zaten merak etme seni öğrencilikten men ettim :D Yorumla Soran +1 yıl 😒. Yorumla Soran +1 yıl Anaa engelledin mi niye mesaj atılmıyor 😂😂 Yorumla Desuyonee +1 yıl Yoo engellemedim sadece mesajları sildim :D Kapalı olduğu için atamıyosun lkşfgklşdfg Yorumla Soran +1 yıl 😒 hemen de sil Yorumla Desuyonee +1 yıl Tamm ya dene tekrar bak sebebini söyleyeceğim Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Saç Bakım konusunda 793 cevap paylaştı. Söyle bakalım :)) 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 182, 82, siyah Yorumla v0lkn +1 yıl Boyda fena yaklaştın Yorumla Soran +1 yıl Üç muydu yoksa once uc yazdim Yorumla v0lkn +1 yıl 85 Yorumla Soran +1 yıl 😞 Yorumla v0lkn +1 yıl Senin boy kaç Yorumla Soran +1 yıl 53😁 Yorumla v0lkn +1 yıl Deme :)) Yorumla
GençMatematikçi Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl yolla gelsin bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 177, 75, kumral Yorumla GençMatematikçi +1 yıl yaklaştın.. esmerim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl tahmin et. 0 18 Yorumla Soran +1 yıl 191, 86, kumral Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 173 77 esmer beyaz tenli. Yorumla Soran +1 yıl Benimle evlenir misin🌸 Yorumla Soran +1 yıl Siyah saclisin esmerlik ten rengi ya ondan😁 Yorumla bahtsizjokeer +1 yıl Hadi yine iyisin kerata aldin teklifi :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha gencim ne evlenmesi yaşım 18 19 :D Yorumla Soran +1 yıl Off ya😞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşım 25'lerde olsaydı bu teklifi geri çevirmezdim. :D Yorumla Soran +1 yıl 😞 off ya niye erken dogmuyon Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Harbiden çok mu merak ediyorsun yoksa d**ak mı geçiyorsun :D Yorumla Soran +1 yıl Ya ben beyaz ten siyah sac hastasiyim da boyun da cok uzun değilmiş ondan şeettim 😂 ama kucukmussun hakikaten 😞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım ne diyelim umarım karşına çıkar beyaz atlı prensin :D Yorumla Soran +1 yıl At onemsiz ten beyaz olsun yeter😂😂😂 teşekkürler minnoş 🌸 Yorumla bahtsizjokeer +1 yıl Bende beyaz tenliyim ❤ Yorumla Soran +1 yıl @bahtsizjokeer kumralmissin ama😞 Yorumla bahtsizjokeer +1 yıl Kumral ne oluyor ki beyaz ten olmuyor mu 😃 Yorumla Soran +1 yıl @bahtsizjokeer hayır ya🤦🏻♀️ beyaz ten dedigin tenin rengi işte kumrallik sac rengi de ten icinde bir seyler diyolar onu tam anlamadim Yorumla bahtsizjokeer +1 yıl Tamam iste sacim kumral tenim beyaz yani beyaz tenli oluyom 🤣 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,1b cevap paylaştı. olar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 188, 79, siyah Yorumla thescorpion +1 yıl 189, 90, siyah :) Yorumla Soran +1 yıl Zayıf duruyon foto beni aldattı 😑 Yorumla
Blackg903 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Saç Bakım konusunda 409 cevap paylaştı. Et bakalım hadi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 186, 90, siyah Yorumla Blackg903 +1 yıl Yanlış Yorumla Blackg903 +1 yıl 180 90 kumral Yorumla Soran +1 yıl Olsun kilo doğru 😁 Yorumla Blackg903 +1 yıl Yani Yorumla
kenanney1x Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Et bakam 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 179, 80, siyah Yorumla kenanney1x +1 yıl Yuh artık Yorumla Soran +1 yıl Ne oldu Yorumla kenanney1x +1 yıl Doğru bildin Yorumla Soran +1 yıl 😱tobe yarabbim valla kendimden korkacam ha Yorumla kenanney1x +1 yıl Nxndjdjdjsjd müneccim misin Yorumla Soran +1 yıl Valla bu ara acayip supheleniyom🤔 Yorumla kenanney1x +1 yıl Mesaj atsana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Boy ve kilo olabilir diğerleri pp de var :D
181, 84
1.80'e 74 :D
Oo miss
Fotoya bakarak tahmin et hadi kuzum ❤️
172, 56 sac görünüyor zaten😁
Waw harika ,1.71 ,58 ❤️
Yaa muhteşemim😂😂😎
Ben de seni tahmin edeyim mi 🤗😂
Olur😁
Böyle edemem, ay takip atsana 😂şimdilik 1.64 52 diyim
😞😞😞 153, 50
Siyah
Yasa neden üzgün simgesi koydun, boydan kaynaklı ise hiç üzülme, topuklu denen sey var ❤️
😂😂 aynen 18 cm giysem ayni boydayiz pek bi sey yok
Ayy takma bu kadar 😂lütfen bana yazsana ya da takip atsana , sen benim kafadasin belli😂
😂😂 teşekkür ederim
Rica ederim, eee bekliyorum, nerddesin 😂😂
olur et sabaha kadar edersin ama
191.5, 86, siyah
Kumral mi tam anlayamadim
Saç kumral da boy ve kilo tutmadı
😞
Pes mi ettin
Ne münasebet 😒
197, 89
Tutmuyor bu gidişle hiç tutturamazsın sen
Tamam soyle neymis tipin de iyi maşallah🤤
1.86 boy kiloda 95
Daha uzun ve ince duruyon 🙄 neyse fena tahmin etmemisim
Eski foto normal
Olur
171, 57, kumral
Olmadı😄
Et 😂
189, 92
Hay maşallah, çok gittin çok 😂
Olsun onemli olan öyle görünmen
179 - 75 😂 teşekkür ederim tahmin için
Rica ederim 😊
Yapıştır gelsin
187, 79, kumral
Hiçbiri tutmadı kanka sydngsndhdn
😑
Et bakalım
174, 58, siyah
163 50 kirmizi😂
Kırmızı mi😳gule gule kullan😂😂
Yapıştır bakem
183, 88, sarı
Yakın yakın yanlış bu da iyi
😎
Olar
178, 77, kumral
Birini tutturdun 😃
😎😎
Haa sen ten rengini degil sac rengini soylemissin sjzjzj kumral nasil oluyordu benim koyu kahve gibi
Valla bilmiyom o galiba 😂😂
Et guzum
160, 49, sarı
Et bakalım 😄
172, 53, sarı
Boya yaklaştın diğerleri tutmadı 😄
😞
Olur hepsini et 😁😁
166, 52, siyah
Hadi et bakalım 😂
182, 72, siyah
Yok kanka çok başarısız bir denemeydi
😞
Ya ama üzme kendini prenses 🙃
Olmaz kac aydır yapiyom bu isi tutmasi gerekti😞
Önemli olan eğlenmek değil mi ama 😀
😞 olsun
Olmaz böyle ama ekler misin beni
https://guldum.net/post/627830978099937281
😂😂😂 niye
Güldüysen problem yok eklemesende olur 😂
Çiçeğe bak ya🌸 teşekkürler 😁
Ya ben teşekkür ederim çok tatlısın 🤗
😇😇.
Benden Bir isteğin var mı prenses 🙂
Yok teşekkür ederim 😊
Ben teşekkür ederim tatlı rüyalar 😀
Sana da😊
Et bakalım
180, 75, kumral
Tahmin et aşko
178, 69, kumral
Boyu 2 santim ile kaçırdın, kilo büyük ihtimalle doğruya yakın, saçı çok kaçırdın. Siyah.
Olur oyle tanima fırsatım olmamıştı
Tahmin etmek için tanıman gerekmiyo ama !!
Tamam😑
Belki bir gün tanıma fırsatın da olur endişe etme :(
İstemezsin hocam:)
Niye?
Hocam dedim ya🙄
Neden hoca dedin?
😂😂 tamam neyse unutmuşsun
Hayır unutmadım hocalık konusunu!!! Asıl sen unutmuşsun benden korktuğunu!! :D
Yok unutmadım 😁 korku devamke😂
Hala mı korkuyosun? dflkşglkdşfg
Azaldı 😂
Şu an mı? :D
Aniden şu an😂😂 hocalik yapmasan eglencelisin🤭
Yapmıyorum zaten o sıfatı sen verdin bana :D
Evet doğru 😁 özür dilerim genel
Hocalarla alıp veremediğin ne :D
Hiçbir şey 😅
Ben artık senin hocan değilim istifa ettim lşkdflkgldşk
E tabii boyle öğrenciyi kimse istemez😂😂 sen de haklısın
24 saat olmadan pes ettin beeee sen dflkgkldfg
😂😂 valla iyi dayandım bence normalde 10 dk oluyo olmuyo
10 dakikada daha ne ya nefes alamazsın 10 dk çok kısa :D
😂😂 sori.
Affettim hadi
😇🌸🤍
Öğrenimine kaldığın yerden devam edelim o zaman
Sus Allah aşkına 😂😂 korkum yeni bitti
Şakaydı zaten merak etme seni öğrencilikten men ettim :D
😒.
Anaa engelledin mi niye mesaj atılmıyor 😂😂
Yoo engellemedim sadece mesajları sildim :D Kapalı olduğu için atamıyosun lkşfgklşdfg
😒 hemen de sil
Tamm ya dene tekrar bak sebebini söyleyeceğim
Söyle bakalım :))
182, 82, siyah
Boyda fena yaklaştın
Üç muydu yoksa once uc yazdim
85
😞
Senin boy kaç
53😁
Deme :))
yolla gelsin bakalım
177, 75, kumral
yaklaştın.. esmerim
tahmin et.
191, 86, kumral
173 77 esmer beyaz tenli.
Benimle evlenir misin🌸
Siyah saclisin esmerlik ten rengi ya ondan😁
Hadi yine iyisin kerata aldin teklifi :d
Daha gencim ne evlenmesi yaşım 18 19 :D
Off ya😞
Yaşım 25'lerde olsaydı bu teklifi geri çevirmezdim. :D
😞 off ya niye erken dogmuyon
Harbiden çok mu merak ediyorsun yoksa d**ak mı geçiyorsun :D
Ya ben beyaz ten siyah sac hastasiyim da boyun da cok uzun değilmiş ondan şeettim 😂 ama kucukmussun hakikaten 😞
Anladım ne diyelim umarım karşına çıkar beyaz atlı prensin :D
At onemsiz ten beyaz olsun yeter😂😂😂 teşekkürler minnoş 🌸
Bende beyaz tenliyim ❤
@bahtsizjokeer kumralmissin ama😞
Kumral ne oluyor ki beyaz ten olmuyor mu 😃
@bahtsizjokeer hayır ya🤦🏻♀️ beyaz ten dedigin tenin rengi işte kumrallik sac rengi de ten icinde bir seyler diyolar onu tam anlamadim
Tamam iste sacim kumral tenim beyaz yani beyaz tenli oluyom 🤣
olar
188, 79, siyah
189, 90, siyah :)
Zayıf duruyon foto beni aldattı 😑
Et bakalım hadi
186, 90, siyah
Yanlış
180 90 kumral
Olsun kilo doğru 😁
Yani
Et bakam