+1 yılİkizler diyorum. Çünkü şizofrenik tavırları fazladır. Kendilerini birşeyden kurtarmak için öyle bir yalan söylerler ki kendileri bile inanırlar. Kötü huyları ortaya çıktığında durum berbat bir hal alıyor. Başkaları bunu farketmiyor da zannedebiliyorlar. Zeki olduklarını sanıyorlar ama tam anlamıyla embesiller. Tabi genele yaymamak lazım. Bir kaç ikizler tanıdım iki cinsten gözlemlerim sonucu bunları yazdım.
58 Yorumla- +1 yıl
Ayakta alkışladım :D
- +1 yıl
tebrikler doğru tesbit
- +1 yıl
@Unobtrusive :O teşekkür ederim. Yorulmasaydın:)
Bu arada genelleme yapmayalım hepsi öyle olamaz. Akrepleri unutmamak lazım kendilerini dünyanın merkezinde zannediyorlar. Onlardan üstünsen rahatlıkla seni kötüleyebilirler. Berbat bir kıskançlıkları vardır. - +1 yıl
Neyimi gordum be :))
- +1 yıl
@missblueberry ;)
@Beyazzmelekk Genelleme yapmamak lazım diye iki cevabımda da yazdım. Bunun Geni var, huyu var, yaşantı biçimi var. Yani değişik etkileşimlerden kaynaklanan bazı farkılıklar olabilir. Bu yüzden aynı burçtaki kişiler aynı karakterde olacak diye birşey yok. - +1 yıl
ikizlerden fena çekmişsin demekkı haketmıssın @SiyahEjder
- +1 yıl
Haketmiş miyim? yazdığım yazılardan bunu mu çıkardın:) @sibsibellll? Beni sürekli kıskananlardan ve çekemeyenlerden uzak dururum sallamam onları. O tip insanları yanımda barındırmam. Yine söylüyorum genelleme yapmıyorum. Cevaplarımı iyi okumalısın. Üstüne alınman gerekmez;)
- +1 yıl
EIC bence^^
En İyi Cevaplar
Yaylar umursamaz ve rahat tavırlarıyla zıvanadan çıkarabilir.
26 Yorumla- +1 yıl
Aynennn öyle :)
- +1 yıl
ne tür kadınlardn hoşlanır yay erkekleri? konuşkan , güleryüzlü, sexy, duygusal mi.. içe dönük , gizemli , duygusal , hanm hanmcık mı?
- +1 yıl
Her yay zıvanadan çıkmaz bunu da bilesiniz. Bir yay erkeği olarak güler yüzlü tatlı mı tatlı aynı zamanda seksi ve duygusal kızlardan çok hoşlanırım @ayıngizemi
- +1 yıl
peki teşekkürler @kratosJuan
+1 yılYine ikizleri yerden yere vurmuşlar, şu astrolojiden anladıklarını sanıp da bir b*k bilmeyen şahıslar. Neyse, alıştık artık. Sonuçta kim bilir ne yaraları vardır. Bir şey girmiş ki nefret ediyorlar. :)
20 Yorumla
+1 yılBende ikizlerim gerçekten yanardöner bir yapıya sahibim ayrıca çok fazla inatçı ve dediğimdedik biriyimdir :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Benim burcum yengeç en kötüsü en pislik burç alınganlıklar tripler melankolik takılmalar hepsi zirvede bu burçta gururlu olmak kindar olmak ne dersen var bir o kadarda merhametli sevecen evcimen sorma gitsin benim başım dertte yengeç burcumla ne yapacam şaşırdım :))
14 Yorumla- +1 yıl
Yengeç olmak ayrıcalıktır bir kere -.-
Gizli Üye(30-35)+1 yılTuttum ben bu soruyu :D Kesinlikle ikizler. Artist adamlarda havadan başka bir şey yok, inanılmaz derecede kendini beğenmiş oluyorlar hiç çekilmiyor ikizler burcu bir sürü de ikizler var etrafta. Genelleme yapmak istemem ama herkes az çok gösterir burcunun özelliklerini.
35 Yorumla- +1 yıl
Güldürdün beni ;))
Cevap sahibi+1 yılDoğruları söyledim benim gözlemimin etkisi var ama burç yorumlarında da aynısı yazar benim şansıma da hep ikizler çıkar arkadaşlarım, abim falan da öyle Allah başıma musallat etmiş :D Şeytani bir tarafları da var o da yazar bak :D Esprililer ama muhabbet sarıyor bir yere kadar :D
- +1 yıl
e taşımayalım mı burcumuzun özelliklerini :D
Cevap sahibi+1 yılAhaha evet evet annem çok düşünceli kadındır özellikle yazın bitmesini bekledi beni doğurmak için :D İyi özelliklerini taşıyın burcunuzun kötü özelliklerinden mümkünse kurtulun :D Bizim içinde geçerli tabi. Yazın doğan ikizler mi oluyor direk belki Temmuz Ağustos'da doğdular :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn kral yalancı, ilgi odağı olmak isteyen ve aldatanlar; Balık, Yengeç, Koç,
En kral gösteriş, ego ve kin; Akrep, Terazi, Kova,
En kral kibir, umursamazlık, ve rahatlık; Yay, Oğlak, Boğa,
En kral sivri dil, şikayet ve iki yüzlülük; İkizler, Başak, Aslan
Alın size burçlar gerçekten dış hayatta görünen pis yanlar. Bunlar benim gözlemim. Unutmayın burada benim kendi burcum da var. :) Merak eden varsa Akrep denen mahlukat benim. :)38 Yorumla- +1 yıl
La kovayım egom falan yok :D
Cevap sahibi+1 yılSen kendini tanımı yon @osmanaleeon Cristiano Ronaldo da kova bir düşün derim.
Cevap sahibi+1 yılAstrologların yazdığı burç özelliklerinden kopyalamadım. Bunlar benim gözlemim iki yüzlü başak çok tanıdım. @leyla_95
Cevap sahibi+1 yılBaşladı yine la siz başaklar ne siniz bu yazdığımı hemen ispat etmeyin. :)
- +1 yıl
Yengecim, yalandan ve ilgiden nefret ederim. bir yanlışlık var gibi gibi -.-
İkizler burcuyum , evet ikiyüzlü karaktersiz derler ama nedense burcumu bilmeyip hayranlık duyan sevgililerim vardı. Bu işler kişiye bağlıdır hayatta 1 tane ikizler sevgilisi olmuş cahilin bütün ikizler aynı sanıyor.
Not ben 3 tane aslan kadınıyla beraber oldum 3 üde kötü ( ama bütün aslanlar aynıdır demiyorum )33 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnaaaa en mis burç la :D Benim yay, yükselenim de yay. 10 numara 5 yıldız :D
En lanet burç yengeçtir, yükseleni bir ateş burcuysa.
Tabi gene de fala inanma falsız kalma durumu olsun.27 Yorumla- +1 yıl
Ben yengecim yukselenimde aslan :D
neyimizi begenmedin? - +1 yıl
Oha yengeç+aslan he :D Yoo ben hep kombine aşık oluyorum sonra yolumu baya baya şaşırtıyorlar da o yüzden nefret ederim kendilerinden, sen de illet bir şeysindir kesin, saymakla bitmez aman aman hadi bye :D
- +1 yıl
astrolojiyle falı bir mi tutuyorsun sen annem
- +1 yıl
Evet. Gaipten işler ikisi de.
- +1 yıl
yay da igrenc gibi :D kendımden bilirim :D
- +1 yıl
hıh :D @tuhafkarakter
- +1 yıl
öyle bir kere taahmmı :D
+1 yıl1. sırada Akrep
2. sırada Kova
Bunların pislikleri hep beni mi buluyor anlamadım gitti :D63 Yorumla- +1 yıl
Kova biraz sıkıntılı ne yaptığını hiç bir zaman anlayamadım. Seviyor mu sevmiyor mu, kızıyor mu beğeniyor mu? @krptn, üstüne alınma ama biraz kendini beğenmişlik oluyor kovalar da..
- Diğer konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılYay gıcıktır. Bir de akrep ve yengeci karşına almak istemezsin. İkisi de canını yakar. Koç ve aslan da çok ukala olabiliyor.
25 Yorumla- +1 yıl
Su gruplaryla anlasyrm daha dogrusu yay haric cogu burcla anlasyrm
- +1 yıl
Sempatik birisindir o zaman. Ama yay gıcıktır hakkaten. Annem yay burcu ama annem olmasa anlaşamam hayatta. Annem diye sürtüşsek te yine az buçuk anlaşıyoruz. :)
- +1 yıl
Genelde anlasrm herkesle malesef anne baba gıcık olduğumuz burctan olunca elimiz mahkum benm annemde benm burcuma gck ama katlanyo :)
- +1 yıl
Öyle öyle bilmez miyim.. :)
- +1 yıl
:))
Diğer konusunda 363 cevap paylaştı. Ben yayim ya la :( valla pis degilim bence en pislik yengec ve ikizler bide aslan burcu oan kaltak bir arkadas vardi
12 Yorumla- +1 yıl
Aslan burcu bendede var o sekil bir insan yaknda cok kötü bir seklde sutluycam :D
İkizler diyeni eksiliyorum pislik olduğumun kanıtı asdfghj
40 Yorumlayay ikizler ve akrep yay çok umursamaz ikizlerde öyle birde ilgi arsızı akreplerde çok tripçi hiç sevmem ama şu an bir ikizleri seviyorum 6 aydır çıkıyoruz ksdfnksf
00 Yorumla
+1 yılAkrep erkeği kadını
Kova kadını
İkizler erkeği
Koç erkeği50 Yorumlaherkesin vardır bir pisliği. ben balıklardan hep uyuz kapmışımdır. bu kadar bencil bu kadar talepkar bir canlı görmedim. kadını da erkeği de. sinirilerimi zıplatıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki akrep.. tüm özellikler iyi kötü akrep de buluşmuş.. ve bu özellikleri hep uç noktada yaşarlar
30 YorumlaKova tabili de. o kadar iyi anlamamazlıktan görmemezlikten geliyolarki sanırsın gerçekten öyle ama hepsi oyun çok iyi kurguluyolar helal
22 Yorumlaikizler ilgilendiğinde neden ilgileniyor gibisinden ağır dururlar. ilgisiz davrandığında neden ilgilenmiyor diye söylenir ikizler
42 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi burcum diye demiyorum ama Koç ya cidden çok pisliğiz arkadaş hele o başımıza buyruk hareketlerimiz takmıyomuş gibi yaptığımız tavırlarımız he bir de inadımız yok muu Allah Allah düşman götüne düşman götüne :D
10 Yorumla
+1 yılBaşak burcu kadar arkadan pazarlıkçı bir insan görmedim kazık yemek isterseniz bir numaralı insan. Tabi kişilik meselesinide unutmamak lazım.
10 Yorumlayay burcu çok rahat olduklarından karşıdaki insanı deli eder.. allahtan yay tanıdığım yok aman olmasın da...
10 Yorumla
+1 yılO Halde bir yay olarak çok pis oluyorum pisim ben pis :D
14 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D
- +1 yıl
ne tür kadınlardn hoşlanır yay erkekleri? konuşkan , güleryüzlü, sexy, duygusal mi.. içe dönük , gizemli , duygusal , hanm hanmcık mı?
- +1 yıl
Yardımcı olmak isterimde şimdi benden bu konu hakkında yorum alma çok değişik şeyler çikar ortaya :P
- +1 yıl
olsun söyle
Aslandan ve oğlaktan inanılmaz nefret ederim. Aslan baskın olmaya çalışır bende emribakiye gelemem. Oğlakta da tam laz inadı var :)))
10 Yorumlakova rezil boğa fena süründürür koç çapkın başak şıpsevdi balık aldatan:D oğlak dobra fakat inatçı
23 YorumlaYay burcuyum hiç de dediğin gibi değil :)) yay ve aslan en sevdiklerim bence esas pislik akrep kadını ve ikizler erkeği :))
02 Yorumla
+1 yılPislik ağır bir tabir değilmi ya.. en çekilmez diyelim yay ve oğlak bence :)))
Ben kovayım kovalardan sıkıntı çeken varmı?01 Yorumla- +1 yıl
Yya ve oglaklar
+1 yılİkizler bence yaylar da insanı zıvanadan çıkarabiliyorlar ama cidden
20 YorumlaBiliyodummm ama niye ya gayet iyi ve sevecen insanlarız tamam eğelenceye özgürlüğümüze düşkün olabiliriz de pis değiliz ki. :)
00 YorumlaYayları niye pislik olarak görüyorsunuz. Nedenlerini açıklar mısınız? :)) Şahsen yay burcuyum :)
11 YorumlaUlan ne pislik bir burca sahipmisim, haberim yokmuş yillardir...
10 Yorumla- 11 Yorumla
- +1 yıl
nedenmis o?
okur okumaz YAY geldi aklıma :)
Başak burcu kadınları da pisliktir :D
Burçlar 2 ye ayrılır. AKREP ve diğerleri :)04 Yorumla- +1 yıl
Başak kadınları pismi saçmalama :)
- +1 yıl
ne tesadüf, benimde aklıma yüze karşı bir bok beceremeyen, arkacı güzel kardeşim akr*pler geldi. DD
kova olabilir. kendini bir halt sanıp herkese hükmedeceğini sanıyor. dediğim dedik diyor. dün geceye kadar kova sevgilim vardı bide ben koysaydımda tam kova olsaydı diye pişmanım karaktersizmiş :(
04 Yorumla
+1 yılBence kötü burc yoktur kötü insan vardır, burclara ınanmazdım lakin kendımde balık burcluyum ve balık burcu kadar duygusal bir burc gormedem yeter yahu ne bu :D
Balık burcluları üzmeyin tamam mı. d10 Yorumla
+1 yılkesinlikle ikizler çift karakterli ve içten pazarlıklı diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılEn iyi burc koc burcudur :D en pisligini bilemem ;D
111 Yorumla- +1 yıl
sende sagol :D @SonBaron
- +1 yıl
Koc he :))
- +1 yıl
evet koc @húkúmsūz48
- +1 yıl
Bana öyle gelmiyorda
- +1 yıl
sana oyle gelmeyebilir, benim icin oyle :) @húkúmsūz48
- +1 yıl
Iyi sorun yok ben koç 'um zaten
- +1 yıl
bencede sorun yok @húkúmsūz48
- +1 yıl
eksi veren o mal arkadasimaa burdan sonsuz tesekkurleriimi gonderiyorum :D:D
- +1 yıl
gel sarılalım :D
- +1 yıl
hhe :D
Oğlak ve ne kadar ilginçtir ki oğlak burcu bir kıza aşığım.. :)
02 YorumlaDiğer konusunda 323 cevap paylaştı. Sanıyorum ikizler kadını. Ama iyi yanına gelirse iyidir. Öyle bir yanı da var. Gerçekten :)
00 Yorumlacevaplara hafiften bir göz attım sanırım kimse "kova" dememiş meğer ne çok sevenim varmış :))
00 Yorumla
+1 yıl@frenchojee kanka yayım l*n ben sdljagskdh çok pisliğim kanka asjdklbasbhjbhjas
01 Yorumla- +1 yıl
@satanichead kanka ahdhdhsjjshdj koc cok pistir
ben pek inanmıyorum burçlara ama akrepler biraz iticiler bence.
00 YorumlaBir insanın karakterini yükselen burcu oluşturur. Ana burcu hayata bakış tarzı ve fiziksel durumunu belirtir. Yani sadece burca bakarak yorum yapamayız
00 Yorumla
+1 yılErkekte aslan Kadında kova bir kaç kova tanıdım. Üçüde birbirinden beterdi.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu yay burcunda ne var hakikaten ya kadınıda erkeğide bir tuhaf fırlattığı ok çok canımı yaktı.
Yay burcu:Patavatsızlıkta sınır tanımazlar çok kez karşılaştığım leşimsi bir durum.
01 Yorumla- +1 yıl
senin hayatta ağzına alamayacağın cümleleri yayın rahatça söyleyebilmesi gayet kaliteli bir durum
+1 yılIkizler diyen olmus. Adamina gore muamele sizde bunu haketmissiniz 😊
30 Yorumla
+1 yılEn pislik burç insanları burçlara göre ayıran burçtur... İnanmayın şöyle şeylere be...
00 Yorumlayay burcu en iyi anlaştığım burçtur. Başak burcu kim varsa anlaşamıyorum.
20 YorumlaBoğa diyorum başkada bir şey demiyorum 😷 virüs gibi bulaşıyor uzak durun!
02 YorumlaBaşak-Balık ve akrep uzak durulmalıdır :d
Yay burcuyum olmadı şimdi ne pisliğini gördün :d12 Yorumla- +1 yıl
Neden uzak duruyorsun kı balıkdan. d
kesinlikle balık. ne erkeği ne de kadını hiç anlaştığım biri cıkmadı şimdiye kadar.
02 Yorumla- +1 yıl
Başak burcu musun
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende yayım ama yay erkeleri gerçekten rezil. yay burcu kadınlları yeri gelir aşkını satar arkadaşını satmaz
10 Yorumlaben de yay burcuyum. benle samimileşen herkes beni aşaaalar. kesinlikle yay burcu. hiç bişeyi haketmiyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
kanki o senden kaynaklanan bişey üstün yay burcundan kaynaklanmıyor. dd
bence en gıcık burç ikizlerdir. ama tesadüf hayatımdaki bütün insanlarda ikizlerdir sevgilim kardeşim arkadasım hepsi:)
00 YorumlaBence her burcun güzel yanlarii vardır onun icn pis burç yoktur
00 Yorumla
+1 yılkoç burcu cimri ve de yalancı
boğa burcu sinsi ve içten pazarlıklı.02 Yorumla
+1 yılKoç kadar cazgırı, dediğim dediği yok bence. Ben koç diyorum.
20 YorumlaYay, Aslan, Akrep bu burçların sevmediğim yönleri çoktur :D
00 YorumlaDiğer konusunda 399 cevap paylaştı. tabii ki akrep. bakın akrepler zibididir. alınmaca gücenmece yok :)
22 Yorumlahala çözemedim bence her insan biraz pisliktir burçla alakalı değil :/
20 Yorumlaayy ikizler erkeği diyorum kızlar eğer tanışırsanız falan kaçın hemen yoksa çok üzülürsünzz
11 YorumlaKötuler, yay, ikizler, akrep
Ne. iyi ne Kötu, aslan, koç , boga
Iyiler oğlak, başak, kova
En iyiler terazi, balık, yengec01 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben yay hiç pislik değilim umursamazlık kanımızda var napak :)
00 Yorumla
+1 yılBir İkizler olarak ikizler diyorum :D :D Acayip dengesizizdir
00 Yorumla- Devamını Gör (288)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler