Erkek olunca hiç sıkıntı değil kız olunca çok mu sıkıntı niye kaldırdınız? Ben 18 yaşındayım sevgilim ise 15 sizce olur mu?

Merhabalar, 1 sene önce tanıştığım çocuk (sevgilim) benden 4 yaş küçük ama dıştan bakılırsa büyük gözüküyor. onunla çok iyi anlaşıyoruz anlamsız bir şekilde birbirimizi tamamlıyoruz. Neredeyse her gün görüşüyoruz uzak kala mıyoruz. o bana ihtiyaç duyuyor ben ona.
Ailesi bile biliyor, hiç sıkıntı etmiyorlar ama ben sürekli kafama çok takıyorum, acaba cidden yaşla alakalı bir değişiklik olur mu? of içim içimi yiyip duruyor. hatta ben bile daha yeni öğrendim yaşını bana 2005 olduğunu söylemişti meğer 2007miş neyse ben ondan cidden vazgeçmek istemiyorum onu çok seviyorum aramızda tek sıkıntı yaş diye düşünüyorum oda anlaşmazlık oluşur mu manasında bide illa 18 olduğunda evlenmek zorunlu değil ailesiyle de konuştuk bu durumları. Sadece bana söyleyin sizce nasılız KISKANIP UYGUNSUZ OLARAK İŞARET ETMEYİDE BIRAKIN ARTIK ANLADINIZ MI BENİ
Güncellemeler
+1 yıl
Kıskanıp kaldırmayın sorumu burada soru sordum hoşuna gitmediyse bakma niye beni uğraştırıyorsunuz boşuna!
Erkek olunca hiç sıkıntı değil kız olunca çok mu sıkıntı niye kaldırdınız? Ben 18 yaşındayım sevgilim ise 15 sizce olur mu?