Bahsettiğim kişi bir kadın. Ondan hoşlandığımı söylemiştim. Zaten uzun zamandır tanıyordum. Oda önceleri olmaz falan dedi. Sonra evet senle ilişki yaşarım dedi. Bende bu zaman zarfında ona maddi olarak destek oldum ne derse aldım ettim. Biraz zaman geçti yok ben kızla ilişki istemiyorum diyip caydı. Bende evini çalıştığı yeri bastım şikayet etmiş. Hala unutamıyorum ama onu
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karı seni ağır koparmış, yediğin kazıkla otur oturduğun yerde, uzatma daha fazla
Telefon aldırdı iPhone 12 pro max, bir sürü giyim, arkadaşlarının doğum gününe benden para alıyordu ne ihtiyacı olursa işte. Kirada oturuyor onu bile ben veriyordum hediyeyi yani. Önce evet dedi sonra caydı. Yok kızla ilişkiye giremem diye
Sen gibi kamil erkekler bile kalmadı piyasada, sen kadın halinle kopartmışsın kendini, enteresan
Para harcarsan ilişkiyi düşünücem diyordu. Sonra evet dedi. Nerden bilebilirdim ki cayacağını
Baştan para yağdırman senin hatan, sevişmeden kesenin ağzını açmamalıydın
Para vermeyincede küsüyordu. Sen şimdi para vermezsen daha sonra ihtiyaç kalmayacak gibi tripler atıyordu.
Dümen bunlar, yememeliydin
Haklısın ama benden büyük kandırdı. Onun bildiklerini ben bilemem tabi. Bide hiç ilişkim olmadığı için acemi davrandım. Ama ondan intikam almak istiyorum nasıl yapabilirim sence
Yapacak pek bir şeyin yok bu durumda. İlişki yaşadığında aktif miydin pasif mi?
İlişki yaşamadık ki. Bana zaman ver diye diye beni oyaladı
Seni soymuş resmen. Yaşlarınız kaç. İlişki yaşasaydınız aktif mi olurdun pasi mi?
Ben 26 yaşındayım. O 34.
Ben aktif olurdum
Anladım. Biseksüel erkeğede aktif olurmusun
Zorla güzellik olmaz başkasını bulursunuz merak etmeyin. Kendinize uygun birini bulmaya çalışın.
Ama beni kandırdı umut verdi o kadar. Belkide heteroseksüel biriymiş. Bende o kadar para harcadım kendisine ailesine baktım
Neden para veriyorsunuz hatayı biraz kendinizde arayın bu durumda. Duygusal durumlar yüzünden para harcamak hatalı konuma düşürür. Bu yüzden kendinize uygun birini bulmalısınız. Siz biseksüel misiniz yoksa lezbiyen mi?
Bana para verirsen düşünücem ilişkiyi diyordu. Bende o yüzden ne isterse yaptım. Daha sonra evet dedi. Biraz zaman geçtikten sonra yok kızla ilişki istemiyorum diyip caydı. Bende o sinirle tehdit ettim evini işini bastım. Oda gitmiş şikayet etmiş
Lezbiyen
Hata yapmışsınız ilişkiler sözleşme değil sonuçta ve para karşılığı nereye kadar sürer. Ben size para vereyim benimle olun desem siz nereye kadar dayanabilirsiniz bir düşünün? Sizden hoşlanan biriyle birlikte olmalısınız.
O zaman açık açık istemiyorum deseydi. Neden umut verip kandırdı beni. Bir sene boyunca böyle oyaladı
Bu hayatta herkes dürüst veya net mi sanıyorsunuz? Kaç yaşındasınız siz?
Ebrara yaz affetmez seni