AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Uyumadan önce bir su bardağı muzlu ballı süt iç. Her gece uyumadan önce mutlaka iç bunu
Kuzum ballı süt iciyorumm her gece
Ben de zayıflama derdindeyim. Keşke insanlara kilo atabilsek. 20 kilo atsam ikimizinde işi hallolurdu.
Ahahah olmuyor ya cok oluyor ya hic olmuyor ama ben sana bisey diyeyim kosu yap her aksamm ve bol su ic arada limon maydonoz koy suyunun İcine kosudan sonra 2 litre devir arkadasıma dedim kız 4 kg verdi
Önerileriniz için teşekkür ederim ^^ Bunu deneyeceğim. Ayrıca öneri olarak söyleyebileceğim şey kilo almak istiyorsanız ve iştahınız yoksa maydonozu kaynatıp suyunu içerseniz iştahınızı açıyor.
Yaaa cidden mi aslında iyi istahım ama bakarım denerim. Sen benim yaptıgım öneriyi dene sigara falan icmiyorsan daha iyi olur kosarken yorulursun ama asla pes etme her gün ilerlet kendini zorlanırsın ama olsunn simdiden basarlar
Basarılar
Arkadaşım deniyordu. Ya da salatasını yaparsanız o da iştah açar.
Şükür ki o şeyi içmiyorum.
Deneyeceğim teşekkürler.
Rica ederim sanada tesekkür ederim 😊
İştah sorunu varsa ve bu kan tahlilinde çıkmıyorsa psikolojik.
Evet ya
Eğer kendine çok sıkıntı ediyorsan psikiyatriye de görünebilirsin.
Düzenin yoksa da düzene sok.
Gece geç yatmak ve geç kalkmakta iştahsızlık yapıyor.
Gittim ya basıma isler actı polislik icin sorun oluyor 😣 ee simdi de cok zayıfım Ne yapacagımı sasırdımm
Allah kolaylık versin. Ne diyeyim bilemedim
Gördüğüm en garip soruydu esasen, nasıl kilo alabileceğinizi mi sordunuz?
Evet olur
Sağlıklı kilo almak için sporla beraber yaparsanız süper olur aslında, protein bol bol almalısınız ama dengeli bir şekilde. Cici bebe yiyebilirsin. Benim hiç kilo alma problemim olmadı jsjshf
Kuzum ah kuzum her seyi denedim iste bi spor yapamıyorum rahatsızım yapmama engel seyler var onun dısında her seyi yaptım 😭
Allah Allah... Bir doktora görünüp test yaptırabilirsin istersen? Başka hormonal sorunlar olabilir belki
Yaptırdım her seyi 😭
Habire abır cubur tatlı şeyler ye burun estetiği yaptır bi şeyciğin kalmaz
Canım para paraaaaa ben farkındayım
Yaptırırsın kanka devlet hastanesinde 2 bin TL ev değil bu korkma
Devlet hastanesin de olmak istemediğim İcin olabilir mi 😂
Bunean iyidir kanka hiç değilse küçük yaparlar
Sana sormadım bundan iyi mi kötü mü olur diye kendinle ilgilen
Yorum istemiyorsan soru sormasaaydın neyin kafasını yaşıyorsun kız zilli
Burun yorumu istemedim seni neden bu kadar rahatsız etti ki burun benşm derdi de benimm zillenen sensin
Sjfggfhfh
Ablam ya. Kötü birisi degilsin. 2 yıl oldu galiba, arada arada foto paylasiyorsun. Yapma artik.
Ne yapmamayım kardesim engelle bunu da ben mi söyleyeyim pf
Seni kirmamak icin diyorum, kötü degilsin diyorum. Anlasana , cok cirkinsin. Gece seni goren korkudan altina yapar. Bunu deyince simdi mutlu mu oldun. Hakettin bu lafi
Bana bunu gizliden yazman peki kendine güvenin bile yok kalkmıs bana cocukla gibi maal okuyorsun yazık ya artık kac yasında adamlarsınız yapmayın sunu ya bana bunu yazman bana kötü hissettiremez anlaa engelle bu kadar basit agzımı bozmak istemiyorum
Sana efendi gibi yorum yaptim. Anlamadin. Ben seni efendi biri sanip. Üzülüyordum haline. Allah seni hak ettigi gibi yaratmis bin tane olsa bir tanesini sana vermem. Allahin bildigi varmis. Tipsiz
Havlama bana neye üzülüyorsun sen kimsin bee halime üzülüyormus kendi haline üzül aciz. Meymenetin bile yoktur kalkmıs bana laga luga yapıyorsun gece gece asabımı bozma. İnsan ol bir kadınla konusmayı ögren. Gizliden gizliden sallıyor bana. Korkak ve cirkef insan
Kadın mi 🤣🤣🤣😄😄😄🤣🤣🤣🤣🤣 aynaya bak.
Ben bakarım da seni bilmem 😂
Senin yasindan iki kat fazla sevgilim oldu. Sende bir bile yoktur. Giderin bana mi tipsiz
Sevgili sayısıyla kendini avutan bir erkek 😂😂 yazık kafana onun tiple alakası yokk ezik ezik konusma tarzı bu nerde görsem tanırım 😂
Senin arkadasin mi oldu ki. Gorsen taniycan 3 tane arkadaşın olsun disimi kirarim. Ezik. Seni kimse adam yerine koymuyor diye buraya geliyon
Ahaha benim arkadas ortamın senin sac telinden fazla aslanım ben senin gibi burada bunları söylemek istemiyorum 😂 o kadar kisi tanısmak istiyor benimlee ama ben yalnız kalmak istiyorum senin gibi herkese mavi boncuk dagıtmıyorum
😄🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
burada resmini paylaşıp niye kendini ezdiriyorsun?
Kimseye kendimi ezdirmem
Ya resmini paylaşıp millete seni yorumlama gibi bir hak tanıma. İnan ben yorumlara bakarken üzülüyorum tamam hiçbrşeyin altında kalmıyorsun o kesin ama millete sana yorum yapma seni yargılama seni eleştirme lüksünü verme.
Tesekkür ederim kuzumm beni seven kadar sevmeyen de var neler gördüm evet bir yandan dogru onlar öyle yapınca ben daha cok terslesiyorum
boş ver burada senin bir tırnağın bile edemeyecek insanlar sana kalkmış yorum yapmış bende buna çok bozuldum kendine bu haksızlığı yapma.
Saol canım benim valla hemcinslerim ayrı erkekler ayrı seviyorum sormayı kimseye özel degil yani yoksa asla sormamm
Ben sana bi 5 kg yollayım 😂
Ahhh hic hayır demem
Azıcık yemek yesen Olcan da nutella çok zayıfsın.
Yemek yiyorum daa
Saha çok ve düzenli yemen lazım. Akşamları çayın yanına kek fındık falan ye sürekli alışkanlık edin. Bak nasıl kilo alıyosun
Yiyorum ki zaten ama yazın cok sıcak istah kapanıyor
Oooo sen şimdiden bahanelerle başlamışsın
Bahane degil senin bu söylediklerinş ben 7 senedirli yapıyorum. Midem agzıma geliyor yazın. Kendi vucudumu tanıyorum
Yeme bozukluğun var doktora git
Gittşm kardes gittim her sene 5 kere doktora gidiyorum
Peki kolay gelsin öyleyse
Günde 5 bin kalori almaya başladığın ay
Nasıl alıcam ya mide dayanır mı
Dayanır dayanır, kendisi ufak kalorisi yüksek şeyler tüketirsen halledersin. Mesela çikolata, baklava
Ama yiyorummm
Yeteri kadar yemiyorsundur
Ne bileyim ya valla bıktım
Kilo almak, vermekten daha zor aynen
Hic sorma elinde kaldım
Saçını bilerek mi gösteriyorsun?
Ben seni yargılıyor muyum acıksın diye?
Öyle bir lüksün yok ki ben seni yargılamadım basit bir soru sordum sadece
Ben de cevaplamaktan bıktım kimseye hesap veremem sormayın böyle sorular
Eleştiriye açık bir yerde fotoğraf paylaşıyorsan illaki gelicek böyle sorular eğer çok rahatsız oluyorsan görüşü kaldırırsın veya görmemezlikten gelirsin knka
Elestiei degil bu ayrıca ben kendimi sordum sen kalkmıs baska yerlerden tercihlerimden soru soruyorsun aynı soruyu ben sana sorayım?
Sorabilirsin senin kadar sıkıntı etmem😚
Etmezsin cünkü ignelemem ben insanları
Of ne abarttın ya kes tamam alt tarafı saçını neden gösterdiğini sorduk çok zoruna gidiyorsa bir dahakine göstermezsin olur biter zırlamanın bir anlamı yok
Kes ya hem bana böyle istedigin gibi muamele yap hem de ne agladın de yok öyle bir dünya önce kendine bak kendini düzelt Müslüman bir kız nasıl olur ögren sonra bana yaz olur mu
Çıkart bari kafandaki şeyi taşımaya layık değilsin sen
Doğru adam gibi yerine getiremiyorsan takmicaksın kardeşim süslüman mısın sen
Evet cıkattayım da senin gibi milletin tercihlerine saldırayım yavas ol haddini bil. Sen önce kapan benden daha iyisini yap sonra aglaaa
5 kg veriyim ikimizde toparlarız
Ver lütfen yaaa
Sen buna ver
Bu nasıl tıp a q Allah'a şirk mi koştun
Aynaya bak önce sebebini anlarsın
Sen cokmu guzelsin
Valla hiç alamıyosun ben ne yesem yarıyor shshshs
Burun estetiği ve kilo şart sana
Oldu patron baska istegin
Kilo da aldırırım sana da hiç yemek yememez bir tipin var
Yiyorum
Aç mesaj kutunu sana bi el atalım
Kilo alsan guzelligine güzellik katarsin
Aynı travestilere benziyorsun 😂
Ananda benziyor 😂
Yardım edebilirim istersen
Gerçekten sana yardım etmek istiyorum ayda 4 kilo falan aldirabilirim bilgi diyet vs tavsiye vererek
Olmuyor
Bak bi deniyelim istersen sonra olmuyor de
Ne önerirsin
Yazar mısın bana detaylı anlatayım
Dogum dan sonra
Ancak evlenince
Böyle de güzel.
evlenince
Olursun olur
Yakın zamanda
zamanla
25 yas ne zaman acaba o zaman