Diğer Aksam akşam canınız ne çekti? kalkan42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gelsin cevaplar bakalım kimin canı ne istiyor? Güncellemeler+1 yıl Soru güncel haydi cevapları gönderin Aksam akşam canınız ne çekti? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. Viski ve sigara 0 3 Yorumla kalkan42 +1 yıl Sağlığa zararlı dostum Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Yaşamakta zararlı dostum ama maalesef yaşıyoruz hala Yorumla kalkan42 +1 yıl Öyle düşünme lütfen Yorumla
F4H_Sixth Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Onun komik olmayan komiklikleri ve saçlarını çekti canım 1 3 Yorumla kalkan42 +1 yıl Umarım kavuşur sun bu hallerine tamamen Yorumla F4H_Sixth +1 yıl Umarım. Umarım senin de çok istediğin bir şey gerçekleşir Yorumla kalkan42 +1 yıl Umarım kavuşur sun kardeşim Yorumla
ffunnda Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Şimdi şöyle güzel bir sütlaç olacak var ya on numara 1 4 Yorumla kalkan42 +1 yıl Hafifçe yanmış üzeri 😍 Yorumla kalkan42 +1 yıl Üzeri yanık of of of😋 Yorumla ffunnda +1 yıl Üzerine de fındık Yorumla kalkan42 +1 yıl Ooooooofffff 😋😋😋😋😋 Yorumla
Nicktir_et Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Şöyle bir kase japon rameni.. Ama akşam sabah fark etmez nah alırım onu 0 2 Yorumla kalkan42 +1 yıl O nedir yahu Yorumla Nicktir_et +1 yıl Noodle varya onun bi üstü Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Diğer konusunda 989 cevap paylaştı. Hiçbir şey çekmedi çok şükür 1 1 Yorumla kalkan42 +1 yıl Gezmek dolaşmak sohbet muhabbet aşk sevgi kafa dengi bir insan spor sanat hiç bişey olamaz bence Yorumla
cadıgirl44 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl sokucu erkekler burada mı ;) 1 1 Yorumla kalkan42 +1 yıl Bilemiyorum efendim ne desem şimdi size 🤣😂 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Süt helvası olsaydı fena olmazdı 1 5 Yorumla kalkan42 +1 yıl İmmm irmik helvası dondurmalı bence 😍 Yorumla sevdayadahil +1 yıl O da fena değil 🙂 Yorumla kalkan42 +1 yıl Dondurmalı olsun lütfen 😋😋 Yorumla sevdayadahil +1 yıl Sıcak ve soğuk karışımını çok sevmiyorum ben ya bi kez yedim çok tezat ama Brn baklava da sevmiyorum ağız tadım değişik herkesle aynı değil :)) Yorumla kalkan42 +1 yıl Afiyet le yiyiniz 😊 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 488 cevap paylaştı. Seni 3 14 Yorumla kalkan42 +1 yıl Teşekkür ederim 😊 iltifatiniz için beni kimse sevmez ama Yorumla Gizemmmmmli +1 yıl Ben severim Yorumla kalkan42 +1 yıl Annem kızar ı ı olmaz 😋😊 Yorumla Gizemmmmmli +1 yıl Annenide severim bu şey olmaz Yorumla kalkan42 +1 yıl Ona babam daha çok kızar anama dokunma 😂🤣benimle idare et Yorumla Gizemmmmmli +1 yıl Seninlede olur nasıl istersen Yorumla kalkan42 +1 yıl Himmmm kafaya koydun seçmeden bırakmayacak sin anlaşılan 😋😂🤣 Yorumla Gizemmmmmli +1 yıl Aynen ama annen işime yaramaz ben seni isterim Yorumla kalkan42 +1 yıl Tamam teslim oluyorum gel al 😋🙈 Yorumla Gizemmmmmli +1 yıl Nasıl gelememi istersin Yorumla kalkan42 +1 yıl Sen bilirsin alenen gelmede millet görür falan adım çıkar sonra 😊 Yorumla Gizemmmmmli +1 yıl Çıkarsa çıksın bi şey olmaz Yorumla kalkan42 +1 yıl Pekâlâ bayan gizli merak ettim seni Yorumla Gizemmmmmli +1 yıl Açıyım bak o zaman Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Cips kola 1 4 Yorumla kalkan42 +1 yıl Aynen5biraderim iyi seçim ama ben spor yapan adamım bana ters Yorumla Resull25 +1 yıl cips ayran dene boş ver kolayı xd Yorumla kalkan42 +1 yıl @Resull25 yav ayran ne 🤣😂 tövbe Yorumla Berk666 +1 yıl Ben de spor yapıyorum ama bazen böyle şeyler yemek de istiyorum. Yorumla
Resull25 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl bilmem birazcık huzur olabilir 0 1 Yorumla kalkan42 +1 yıl Sanırım en çok ihtiyaç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Viski ve sigara
Sağlığa zararlı dostum
Yaşamakta zararlı dostum ama maalesef yaşıyoruz hala
Öyle düşünme lütfen
Onun komik olmayan komiklikleri ve saçlarını çekti canım
Umarım kavuşur sun bu hallerine tamamen
Umarım. Umarım senin de çok istediğin bir şey gerçekleşir
Umarım kavuşur sun kardeşim
Şimdi şöyle güzel bir sütlaç olacak var ya on numara
Hafifçe yanmış üzeri 😍
Üzeri yanık of of of😋
Üzerine de fındık
Ooooooofffff 😋😋😋😋😋
Şöyle bir kase japon rameni..
Ama akşam sabah fark etmez nah alırım onu
O nedir yahu
Noodle varya onun bi üstü
Hiçbir şey çekmedi çok şükür
Gezmek dolaşmak sohbet muhabbet aşk sevgi kafa dengi bir insan spor sanat hiç bişey olamaz bence
sokucu erkekler burada mı ;)
Bilemiyorum efendim ne desem şimdi size 🤣😂
Süt helvası olsaydı fena olmazdı
İmmm irmik helvası dondurmalı bence 😍
O da fena değil 🙂
Dondurmalı olsun lütfen 😋😋
Sıcak ve soğuk karışımını çok sevmiyorum ben ya bi kez yedim çok tezat ama Brn baklava da sevmiyorum ağız tadım değişik herkesle aynı değil :))
Afiyet le yiyiniz 😊
Seni
Teşekkür ederim 😊 iltifatiniz için beni kimse sevmez ama
Ben severim
Annem kızar ı ı olmaz 😋😊
Annenide severim bu şey olmaz
Ona babam daha çok kızar anama dokunma 😂🤣benimle idare et
Seninlede olur nasıl istersen
Himmmm kafaya koydun seçmeden bırakmayacak sin anlaşılan 😋😂🤣
Aynen ama annen işime yaramaz ben seni isterim
Tamam teslim oluyorum gel al 😋🙈
Nasıl gelememi istersin
Sen bilirsin alenen gelmede millet görür falan adım çıkar sonra 😊
Çıkarsa çıksın bi şey olmaz
Pekâlâ bayan gizli merak ettim seni
Açıyım bak o zaman
Cips kola
Aynen5biraderim iyi seçim ama ben spor yapan adamım bana ters
cips ayran dene boş ver kolayı xd
@Resull25 yav ayran ne 🤣😂 tövbe
Ben de spor yapıyorum ama bazen böyle şeyler yemek de istiyorum.
bilmem birazcık huzur olabilir
Sanırım en çok ihtiyaç