Erkenden uyanmamın sebebi çok erken yatmam 8 buçuk gibii, iste derse gidecegimm sonra optikçiye gitmem gerek gözlük veya lens için sonracima dizi izlerim yatarım öyle yani pek dolu bi gün değil :o ama dün çok yorulduğum için o kadar erken yattimm sen neler yapacaksinnn
Yoo gayet eğlenceli duruyor youtube da ne izleyeceksin, dizi onereyim dizi izlee nasıl fikir? Google a yaz çıkıyor zatenn hem güzel vakit geçirmiş olursuun
Sherlock güzel dizidir ben de izledim ama bayağı beyin yakıyor o diziyi izlerken kendimi çok @pt@l hissetmistim sürekli geri sanıyordum bak eğer o tür dizileri seviyorsan kesinlikle the mentalist dizisini izle gerçekten çok seveceksin hatta konusunu atayim
Dizide Patrick Jane isimli kahraman California Araştırma Bürosu'nda çalışmaktadır. Bu büroda suçları kendine özgü yöntemlerle çözmektedir. Jane eskiden sahte medyumluk yaparak hayatını sürdürmekteydi. Bir gün Red John isimli seri katilin ailesini öldürmesiyle bütün hayatı değişir.
Aşırı havalı bir karakter ve her şeyi bilebilir ve bunu kullanarak eskiden medyumum diye insanları dolandiriyodu ama dizide kendisi de söylüyor medyum diye bir şey olmadigini
Tarzini seviyorum ya insanlarin gormedigini gormek detaylari takip etmek aşşiri hoşuma gidiyor keza bende oyle detaylari severim insanlarim. bakmadigi detaylara bakmayi herkes gibi dusunmemeyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gece 4 gibi yattım yeni kalktım, sende akşamın 6 sı ne ya tavuk gibi 🐔 😂😂😂
Dün öglen 3 te kalktim 2 saat sonda uyucam
Bak sen zamanı da ayarlamis 2 saat sonra diye dkwpwhwoap niye şimdi uyumuyob
Isten yeni ciktim eve varmam yatmam saat 9
6 da uyandım gece 12 gibi uyudum
Sabah 6 mi benim beyin durdu ikindi mi yoksaaaa
😂😂 gece 12 de uyudum sabah 6 da uyandım
Ben de dedim noluyowpqhdjwpsmwl akşam alti gibi yatıp gece 12 de uyandın sandim ee sabah sabah beyin bu kadar calisiyor :D
😂😂 haklısın bende cümleyi bira tersten yazmışım yanlış anlaşılmaya müsait olmuş
Bendede sabah sabah beyin bu cümleyi kurabilmiş
Yapcek bişey yok gayri
Olsun be sorun değil anlastik en sonundaa
Evet anlaştık
Neler yapacaksın bugün planların ne
Neden erken uyandın
Erkenden uyanmamın sebebi çok erken yatmam 8 buçuk gibii, iste derse gidecegimm sonra optikçiye gitmem gerek gözlük veya lens için sonracima dizi izlerim yatarım öyle yani pek dolu bi gün değil :o ama dün çok yorulduğum için o kadar erken yattimm sen neler yapacaksinnn
Ben işe gideceğim hazırlanıyorum
Dün benim de çok yoğun ve yorucu geçti
Ne okuyorsun bölüm ne?
ve sabahta burada hesapmı açtın FGHjklbhgf
yok bee sleprnelsjlwl bunu çok önceden soru hakkım tükendi diye acmistim gerçek hesabim @the_vampire_diaries :D
Soru hakkını Bitirmen Başarılı
Şimdi kalktım
Gunaydiinnnnnnnnnn💞💞
Günaydınn🥸
Hiç uyumadım
Keşke senin yerinde olsam:' ama bugün dersim varrr:((
Hala uyumadim
Hoayy masallah sana iyi geceler o zaman:o
Daha uyumayi dusunmuyorum var bi 5 6 saatim 😂
Çok şanslısın coookk🥲 napican o saate kadar
Yan gelip yatarak burada soru cevaplicam youtube da video çay sigara falan falan 😂
Yani bildigin boş işler 😂
Yoo gayet eğlenceli duruyor youtube da ne izleyeceksin, dizi onereyim dizi izlee nasıl fikir? Google a yaz çıkıyor zatenn hem güzel vakit geçirmiş olursuun
Site de atarım istersen
Genelde oyun videolari izlerim ya Şu an izledigim dizim olarak sherlock var 😂
Sherlock güzel dizidir ben de izledim ama bayağı beyin yakıyor o diziyi izlerken kendimi çok @pt@l hissetmistim sürekli geri sanıyordum bak eğer o tür dizileri seviyorsan kesinlikle the mentalist dizisini izle gerçekten çok seveceksin hatta konusunu atayim
Dizide Patrick Jane isimli kahraman California Araştırma Bürosu'nda çalışmaktadır. Bu büroda suçları kendine özgü yöntemlerle çözmektedir. Jane eskiden sahte medyumluk yaparak hayatını sürdürmekteydi. Bir gün Red John isimli seri katilin ailesini öldürmesiyle bütün hayatı değişir.
Aşırı havalı bir karakter ve her şeyi bilebilir ve bunu kullanarak eskiden medyumum diye insanları dolandiriyodu ama dizide kendisi de söylüyor medyum diye bir şey olmadigini
Tarzini seviyorum ya insanlarin gormedigini gormek detaylari takip etmek aşşiri hoşuma gidiyor keza bende oyle detaylari severim insanlarim. bakmadigi detaylara bakmayi herkes gibi dusunmemeyi
Günaydın 6 da
Kaçta yattın pekii günaydııınn bu arada
sanirimm 3 gibi
Naptin yav sen 3 te yatıp 6 da kalkmak nedir işkence çekiyor olmalisin🥶
yok be alışığım ben 😀
He iyi o zaman aman yine de dikkat et çok az cunku
tamam dir ederimm
sen kacta uyudun
Ben detayda yazmışım ssliindaa:') amaa 8 buçukta uyudum akşamm bayağı uyumuşum 6 buçukta kalktım yani kaç saat ediyor rahat 10 saat
maşşallah güzel uykunu almissin
7.30 gibiydi
9' da jsjsjsjs
hiiiç uyumadım ki
6 da kalktım
Yenii
8 de kalktık bugün
7.15
Uyumadım daha
Aşkım günaydın