Havalar bı iyi bı soğuk 😅 nasıl giyinecegini şaşırıyor insan valla😂
Burak King- Eyvallah
Fena sardım buna🤭
Burak King- Eyvallah
Fena sardım buna🤭
Köfn - bir tek ben anlarım.
Rica ederim. Spotify hesabın olsaydı sana daha çok şarkı ve liste önerirdim.
Bu arada nova nordanın şarkılarıda çok güzeldir.
Yeni tarzlar, yeni müzikler keşfedip onlardan listeler yapıp dinlemek benim uzun zamandır sevdiğim bir hobimdi zaten. eskiden de çok fazla şarkı indirip arşivler yapmaya çalışırdım. 😁 Şimdi spotify sayesinde bilgisayarımda gb'larca yer ayırmaya çalışarak arşiv yapmama gerek kalmadan 40 adet ve içinde onlarca şarkı bulunan farklı tarzlara ve soundlara ait müzik arşivleri oluşturmaya devam ediyorum 😊
Güzel hobiymis. Benimde kitaplarla ilgili benzer bir hobimi denir artık bilemicem. Bitirdiğim her kitabın içinden en çok beğendiğim bı cümleyi alıyorum mesela not ediyorum. Kitap bitiminde kitabı genelde ağaçlarla birlikte gökyüzüne tutarak çekiyorum ve o sözü ekliyorum böyle bir dönem kitap arşivi oluşturmuştum
Çok güzel bir hobiymiş. İnsanın kendisine iyi gelen şeyler yapması kadar güzel bir şey yok. Lütfen devam et ve ilerde çocukların için güzel bir arşiv bırak. 😇
Bir şarkı daha öneriyorum; "Dediler ki - anlarsın" mutlaka dinlemeni tavsiye ediyorum. Ben saatlerdir şarkının içinden çıkamadım da 🙈🙈
Teşekkür ederim hepsini dinleyip arşivime ekleyeceğim. Yeni şarkılar buldukça da burdan atmaya çalışırım artık. Bu soru sekmesi artık bizim oldu 😁😁
Nakarata bayılacaksın
Cevap
9Cevap
Charlotte Lawrence - Joke's On You
Rica ederim 😌
bu hafta guzledı havalar ama 2 hafta sonra artık tam yaz baslar
Ziynet Sali-Bilal Sonses : Yara
Gündüz güzel akşam soğuk
Buraya geldimi gelmedimi belli değil
Kışlıkları kaldırdım üşüyorum
Gelmedi daha
Gelmedi