Diğer Neden herkes abaza yaa 🤨🤨? Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kaliteli muhabbet edemiycek miyiz biz hep aklinız bel altina calışsin zaten hayat hikayesini anlatiyordu ne güzel birden ne oldu 😭😭😭 Neden herkes abaza yaa 🤨🤨? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
143Zaferrr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl WYEYEYEUWU ay ne güldüm. Çok aşırı normal ve günlük konuşmada kullanılcak bi şey gibi söylemiş. 2 1 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Çok psofesiyonel 😂 Yorumla
Aysee2001 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ahahahahhahahah😅😅😅😅😅çok komik ya konu ne ara buraya geldi mskskdkdidod 0 1 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Abaza her cinsiyette ayni işte ne yapican mantik aramamak lazim 😂 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Geçenlerde bir erkek profilide ayak tabanımı yalamak istediğini yazmıştı. Ayak tabanımla ne alıp veremediği varda awk😂 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 371 cevap paylaştı. Sonra neden engel listesi kalabalık 0 25 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl KS nin yarisi engelli herhalde Yorumla aloneenolaa +1 yıl Bakıyım kaç kişi olmuş Yorumla Sormalarageldik +1 yıl 14 15 kisi var bende Yorumla aloneenolaa +1 yıl 80 olmuş ejxjsjs Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Sende biraz pokunu çikarmissin kabul et 😂 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Herkese uyuz oluyprum ondandır ejdjs Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Sakin ol mübarek herkesi hayatindan cikaramazsin 😂 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Gerçekten kimseyi hayatıma almıyorumdur ejdjsjz Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Tamam güclü kadinsin anladik ama insanlar öcü değil seni yiyemezler bunun farkına varmalisin bence artik 😂 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Belki kırılmaktan korkuyorumdur jsjxjs Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Kolay kırilabilecek insanlar bu kadar kolay insan engelleyemez yeme şimdi bizi bariz odunsun sende 😂 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Yaa niye çaktırıyosun :D Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Şu gözleri görüyo musun şu gözleri 🙄 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Gözünden bi şey kaçmıyor sjxjsj Yorumla SanaNeLao +1 yıl Benide engellesene Yorumla aloneenolaa +1 yıl Niye Yorumla SanaNeLao +1 yıl Insanları sevmiyormussun bı kişi içinde hayvan olamam🤔 Yorumla aloneenolaa +1 yıl ne alaka ya öyle bişey mi dedim Yorumla SanaNeLao +1 yıl Herkese uyuz oluyorum yazmışsın Yorumla aloneenolaa +1 yıl evet ama sevmediğimi iddia ettin Yorumla SanaNeLao +1 yıl Yeterli sebep değilmi misal ben uyuz olduğum insanı sevmem🤔 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Benim için değil Yorumla SanaNeLao +1 yıl tamam ya engelleme o zaman şuna bak zorla engel yedirmeye çalışıyoruz kendimize 🤣 iyi geceleriniz olsun Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Hayatimda gördüğüm en saçma muhabbeti ettiniz şu an farkinda misiniz? 😂 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Dimi ya böyle siparişle olmuyo ki jsjxjshs Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl tanıyorum bunu banada yazdı ahahha 0 3 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Huzurlu huzurlu dolaşamaz olduk artik KS de 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl son 4 harfi peri dimi bu kişinin nicki Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Aynen 😂 Yorumla
Velleity Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Miktar belirtmeye çalışmış. 1 2 Yorumla Sormalarageldik +1 yıl Ne miktari la Yorumla Velleity +1 yıl Lâtife yapıyorum sadece. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
WYEYEYEUWU ay ne güldüm. Çok aşırı normal ve günlük konuşmada kullanılcak bi şey gibi söylemiş.
Çok psofesiyonel 😂
Ahahahahhahahah😅😅😅😅😅çok komik ya konu ne ara buraya geldi mskskdkdidod
Abaza her cinsiyette ayni işte ne yapican mantik aramamak lazim 😂
Geçenlerde bir erkek profilide ayak tabanımı yalamak istediğini yazmıştı. Ayak tabanımla ne alıp veremediği varda awk😂
Sonra neden engel listesi kalabalık
KS nin yarisi engelli herhalde
Bakıyım kaç kişi olmuş
14 15 kisi var bende
80 olmuş ejxjsjs
Sende biraz pokunu çikarmissin kabul et 😂
Herkese uyuz oluyprum ondandır ejdjs
Sakin ol mübarek herkesi hayatindan cikaramazsin 😂
Gerçekten kimseyi hayatıma almıyorumdur ejdjsjz
Tamam güclü kadinsin anladik ama insanlar öcü değil seni yiyemezler bunun farkına varmalisin bence artik 😂
Belki kırılmaktan korkuyorumdur jsjxjs
Kolay kırilabilecek insanlar bu kadar kolay insan engelleyemez yeme şimdi bizi bariz odunsun sende 😂
Yaa niye çaktırıyosun :D
Şu gözleri görüyo musun şu gözleri 🙄
Gözünden bi şey kaçmıyor sjxjsj
Benide engellesene
Niye
Insanları sevmiyormussun bı kişi içinde hayvan olamam🤔
ne alaka ya öyle bişey mi dedim
Herkese uyuz oluyorum yazmışsın
evet ama sevmediğimi iddia ettin
Yeterli sebep değilmi misal ben uyuz olduğum insanı sevmem🤔
Benim için değil
tamam ya engelleme o zaman şuna bak zorla engel yedirmeye çalışıyoruz kendimize 🤣 iyi geceleriniz olsun
Hayatimda gördüğüm en saçma muhabbeti ettiniz şu an farkinda misiniz? 😂
Dimi ya böyle siparişle olmuyo ki jsjxjshs
tanıyorum bunu banada yazdı ahahha
Huzurlu huzurlu dolaşamaz olduk artik KS de 😂
son 4 harfi peri dimi bu kişinin nicki
Aynen 😂
Miktar belirtmeye çalışmış.
Ne miktari la
Lâtife yapıyorum sadece.
Kalite marka