Ederin kaç gram altın? TL kabul ediyormusun yoksa sadece altın mı?
Bu mu Türk kadını? Kendine bi değer biçiyor ben bu kadar altın ederim. Verirsen alırsın vermeZsen başka kapıya yallah. Parayı veren düdüğü çalar dimi. Düdük eskiyince parasını verip yenisi aldığımızda Türk erkeği öyle böyle demezsiniz umarım.01 Yorumla- +1 yıl
Türk erkeği boynuzludur uckuruna düşkündür.. babana sor annenin ederi ne kadarmış ki ananı * için aldı senin gibi bir pici dünyaya getirmek için ne kadar altin vermiş anana
En İyi Cevaplar
+1 yılAç Tavuk kendini buğday ambarında sanırmış.
Bu ve bütün sitelerde ağlayan hep sizsiniz kızım sevgilim kaçtı kocam uçtu.
Adliyelerde mahkeme tutanaklarında boşanma dilekçesi verenler kadınlar değil %58 i erkekler. Git pazartesi bulunduğun şehrin adliye sarayına yıl sonu tutanak raporlarını bilgilenme amaçlı iste versinler. Neden biliyormusun doymak bilmeyen nefsiniz varda o yüzden. Herkesi katmıyorum tabi. Erkek illaki ALTIN yapıp verecek ama sizde öyle masum ayaklarına yatmayın.00 Yorumla
+1 yılMağarada yaşayan ilk insanlar gibisiniz altın isteme nedir ya. Mal mi satın alıyorsunuz birde övünüyorsunuzz. Birde mecburmuşuz valla evleneceğim kadın böyle yeltensin mecbur falan tekmeyi koyarım yalla kapı orada. Kendinizi nimetten saymayın lütfen 😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAynen şekerim yaaaa , o zaman yabancı kadınlarla evlenin canım şeyler yhaaa… ay manyak bunlar ayol bulmuş yük kadınını da birde altını dert ediyor
01 Yorumla- +1 yıl
Ahsjsj alay etme
+1 yılPara ile satın alınan kadınlara Türk kadını denir 😂
1111 Yorumla- +1 yıl
Eminmisin
- +1 yıl
Tabiki
- +1 yıl
Türk kadını değerlidir elbette nazi olacak evlenince evdeki karısına bakmayip başka kadına para yedirende türk erkeği...
- +1 yıl
Ederiniz kadar konuşun bayanlar kaç paralıksiniz koleler?😂
- +1 yıl
Bozuldu yazık 😂
- +1 yıl
Üslubun çok yanlış. Evlenirken bütün sorumluluğun erkekte olmasına ve altın vb şeyler verilmesine karşıyım. Her şey eşit yapılmalı. Ama kızları "mal" olarak gören ve buna sebep olan toplum yine Türk erkekleri. Dahaa önce cinsellik yaşamış kıza "ikinci el" veya "kirli" sıfatını verip, bakire kıza da "el değmemiş" veya "sağlam" gibi sıfatlar yükleyerek insan olma durumuna aykırı düşürerek gelenekçilik yaparsanız, kusura bakmayın evlenirken kızın ailesinin istediği altını paşa paşa vericeksiniz. Hatta geleneklerimizde kadının para getirme sorumluluğu olmadığı için evlendikten sonra tek maaşla bile ona güzelce bakıcaksınız. Bu arada tabii ki geleneklerimizde olduğu için tüm düğün masrafı size aittir ve kız sadece çeyiz getirir. Ondan sonra da "ama yurtdışında böyle değil Türk kızları çok para odaklı" diye ağlamayın. Önce kendiniz Bi kıza insan mı yoksa mal gibi mi muamele yaptığınıza bakın sonra neden Türkiyede böyle Bi sorun olduğunu düşünürsünüz. O kadar gelenekçiyseniz siz de üzerinize düşeni isteyin veya istemeyin yapıcaksınız
- +1 yıl
Siz benim mağazada veya başka birseyde satıl aldığım gibi, satın aldığım birseysiniz. Bunun başka bir açıklaması olamaz, ve kendin de söylüyorsunuz? “Hem kadının para getirme sorumluluğu olmadığı icin paşa paşa bakacaksınız” demişsin, siz koca bir “SIĞINTI” olan, “SAKAT” birisiniz. Sakata bakmak ta sevaptır. Her önüne yeşil ışık yakıp, “bakireyim ben” diyen kızlarda sadece Türk kızları unutmayınız.
- +1 yıl
Yanı ben sizi para satın alıyorsam istediğim muameleyi de yaparım. Köleeee.
- +1 yıl
Kadını mal olarak gösteren de sizlersiniz bu yazdıklarından sonra bir zahmet mal yerine koymayın lafını da etme istersen. Bu kadar aciz olmamalisiniz. Evlenesiye kadar baba parası evlendikten sonra koca parası milletinden sırtından gecinmeye bayiliyorsunuz maşallah belesciler sizi :D :D
- +1 yıl
Olum bunlar mnyk ln. Kendilerini parayla pazarlayip, bunu meşrulaştırmaya çalışıyorlar şizofrenler.
- +1 yıl
Hay Allahim ya 🤦🏼😂
- +1 yıl
Vallaha sizi ben taş die kıçççımı silmem KENDINIZI ÖVMEKTEN BASKA BIRSEY YAPMAZSINIZ GIDINDE CEBINIZE 5 TL GIRSIN PARASIZLAR burada ARTISTLENECENIZE AKSKSJ
- +1 yıl
Hayır sizi böyle ezelim ki kendinizi kullandırtmayın. Belki utanırdı bunları yapmazsınız.
- +1 yıl
Kendine don alamayan insan KS de kız satın alıyor ve köle diyor falan dlfkdkddkdk abi uza ya benim sevgilimin yanından geçemeyecek asosyal çirkin Bi paçozsun kb
- +1 yıl
@flfkckdlcldlfldlffl seni kaça satacaklar bari :D
- +1 yıl
Hahahah satılık değilim üzgünüm sadece evleniyorum ayrıca kendisi de Türk değil Yunan. Sizin zihniyetiniz yanından bile geçemez emin ol. Ayrıca şişme bebek bile alamayacak kadar yoksul olduğunuzdan evlenemiyosunuzdur da
- +1 yıl
Seni anca Yunanlı kansızlar alır. Yazık Acıdım adama neyle karşılaştığını bilmiyor. Bide resim koymamis buraya nasıl bir cirkinlikse 😂
- +1 yıl
Kesin CHP’lidir de bu 😂
- +1 yıl
@flfkckdlcldlfldlffl gavura mı verecen münafık hahahaa seni satın alacak kadar param var fakir olduğumu hangi deliğinden çıkardın haahahaha
- +1 yıl
Beni beğenen beğeniyo 😂 kansız dediğin Yunanın kızı sana dönüp bakmaz bile. Hatta Türk kızı bile anca köylü falansa bakar. Onu geçtim benim sevgilimin ülkesinde tatil yapıcak kadar paran yok gelip burada ksye milletin fiyatını soruyosun. Şimdi git önce karnını doyur sonra köle kimmiş düşün Bi 😉
- +1 yıl
Hiç çalışmadığın yerden vurdun TC kızı. Yunan kızları en çok Türk erkeklerini beğenir. Gidip, bakıp araştırabilirsin. Siz italyan erkeklerini nasıl seviyorsanız, Yunan kızlarda Türk erkeklerini o kadar çok sever. Kendimden de biliyorum. 😂 hahah havalara bak sen özünü, kişiliğini kaybetmiş, para uğruna kendini satan zavallı bir turkish girl’sin sana çok yazık 😂😂
- +1 yıl
@flfkckdlcldlfldlffl senin sevgilinin ülkesi nedir la ben turizmciyim yabancı kızların üstüneyim 5 yıldır kim kime bakmıyo senin gibi kezbanlar birini bulduysa biz aç kalmayız merak etme sen :D :D
- +1 yıl
Ya yalan bunun sevgilisinin yunan olduğu flan da yok. Zaten baksa baksa buna yunan, munan bakar 😂
- +1 yıl
Yunanistan’a gittim Yunan kızlar beni bildiğin dağa kaldırıyordu az kalsın o dereceler Türk erkeklerine 😂
- +1 yıl
Aynen Yunanistan da kadın nüfusu erkek nüfusundan fazladır zaten. Ve inanılmaz bir güzelliklere sahipler gerçekten
- +1 yıl
Hahahah Yunan kızları Türk erkeklerini beğenmez üzgünüm. Söylediğin İtalyan argümanına karşılık Rus kullanılıyor genelde karıştırdın. Aksine sizin fakir ve psikopat olduğunuzu düşünüyorlar. Her neyse bence köyden gelme, cebinde parası olmayan, işçi olarak çalışan birisin (ayıp değil) evlenmeye ya da sevgili yapmaya yeticek paran yok ve burada aklınca nefret kusuyosun falan. Sana diyeceğim şey şimdi ksden çık önce karnını doyur beynin çalışmaya başlasın. Sonra git biraz para kazan sevgili falan yap sosyalleş. İşe yaramazsa psikoloğa gidebilirsin. KALİSPERA 😊
- +1 yıl
Ayrıca sevgilim yunan ve bunu sana kanıtlama ihtiyacı duymuyorum. Bu arada Yunan kızları ukraynalılara veya ruslara benzemiyor. Geneli esmer ve Pontus (Karadeniz) mübadilleri. Dolayısıyla esmer, büyük burunlu, büyük yüz hatlarına sahip insanlar. Çirkin değiller ama bizden güzel de değiller. Biliyosan konuş feyz alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar 😊
- +1 yıl
Hahah TC kızı çalışmadığın yerden vuruyorsun. Yalanın kokusu burnumun direğini kırdı. Biraz daha iyi olmalısın bu konularda 😂Yunan yengem var benim hemde has yunan Li, bana her şeyi anlatır. Mesela Yunan kızların Sinirlendikleri zaman “en sonunda Türk erkeğiyle evleneceğim, onlar daha yakışıklı, daha dürüst, daha aile bağları kuvvetli” derlermiş mesela. 😂 dedigim gibi sen kişiliğini, özünü, karakterini kaybetmiş klasik bir Türk kizisin sen bes para etmezsin yazık sana 😂
- +1 yıl
Hahahah bu arada dağa kaldırılma anına çok güldüm Yunan kızları biliyo mu bari ezik seni? 😂😂😂
- +1 yıl
Yemin ederim ya şuraya bak. Hala para diyor. Uln karakterin yok karaktersiz 😂😂😂
- +1 yıl
Gel sana kanıtlayıp var misin?😂😂
- +1 yıl
Demek fakir olsa bakmayacak yüzüne 😂
- +1 yıl
Skdkskdsk kanıtla dağda resmini mi çektiler ezik 😅 ideali olmayan hayallerini gerçekleştirememiş ve ağlaya ağlaya ezik Bi şekilde ksda yazan erkek modeli
- +1 yıl
Ben o erkeklere benzemem sen rahat ol bana boş yapma icraat göster. Ben icraatlerimi göstermeye hazırım hadi gel, ya sen? 😂 dağ lafı lafın gelişiydi. İste sen bunu bile anlamayacak ezik birisin. Keske o Yunan kızlarının halini cekseydim canım kafam benim 😂
- +1 yıl
"En sonunda Türk erkeğiyle evlenecem onlar daha yakışıklı" hahahah knk yengen seni kandırmış ayrıca yabancı Bi kız Türk Yunan da fark etmez, bunu söylese bile kendini sayma senle evleneceğine evde kalır tip yok para yok terbiye yok muhtemelen eğitim de yok seni kim napsın kıytırık
- +1 yıl
Bekle atıyorum hızlı resimden biraz bekle 😂
- +1 yıl
Puhahaha hala kendini ezikliyosun aslında. Yunan kızların halini çekicekmiş. Sen anca internetten görürsün böyle şeyleri. Ben en azından erasmusla falan gittim de Yunanistan'a senin hayatın yalan Bi kere. Sen Bi KS eziğisin
- +1 yıl
Skdkskdsk hani çekmemiştin. Faceapp mi yapıcaksın napıcaksın ezik. Daha Yunan kızların Türk erkeklerini beğendiğini falan sancak kadar konu dışısın sen
- +1 yıl
https://www.hizliresim.com/6wwq88p
https://www.hizliresim.com/a9n4y35
Sakin ol gerilme. 😂
Üstteki resim Yunanistan’da yapılan bir röportaja ait. Alttaki resim ise sizin ölüp bittiğiniz, italya ülkesinin, italyan kadınlarına ait. Evet bu resim belkide internetten alıntı olabilir ama, birde biz Türk erkeklerinin görüntülenmedigi, ve arka planda yaşadığı cookk şeyler var. Siz isteseniz de, istemeseniz de, bu ülkenin erkeklerini catir catir alıyorlar. 😂 Bunlar seni incite bilir, ama maalesef sevgilinin ülkesine gittiğimiz kızlarda yanı Yunan kızları da Türk erkeği hayrani çıktı. Şimdi ağlayabilirsi. 😂 - +1 yıl
Yani Yunan sevgilin var mı tabi onu da bilmiyorum hahah 😂
- +1 yıl
Sldkdldlddk 2 tane kadın bulmuş aşıklar diyo ya 😂 birincisi kastettikleri tip sen değilsin. İkinci olarak Türkiyede sorsan zencileri bile çekici bulan var ne yani türkler en çok zencileri mi seviyor o zaman, 😅 ben de hızlı resime yüklerim deyince kendi resmini yükliceksin sandım ruslara kendini photoshopladığın. Kısacası ezik olduğun konusunda haklı çıktım. Şimdi ağlayarak kendinin farkına varabilirsin veya Rus kızlarına çekici geldiğini düşünerek uyuyabilirsin de. Neticede yapayalnız ve psikolojisi bozuk Bi insansın. Bu telefonu kapatınca da kendi hayatına dönüceksin. İyi geceler ezik 😊
- +1 yıl
Bu arada Atina Üniversitesinde 4 ay kaldım Erasmus için. Yunanca seviyem B2 çünkü öncesinde eğitim de almıştım. Ama orada asla senin gibi Bi canım karşılaşmadım
- +1 yıl
İnternette daha cookk var bunlar merak etme sen iste yeterki atarım.😂 sana kendim kanıtlamamı istersen, yengem sayesinde Yunanistana gitmem yeterli yeterki iste sen 😂 Sen benim girdiğim ortama, takıldığım yerlere veya, mekanlara adımını atamazsın. Bırak adımı önünden geçerken basını aşağı eğersin, rezil olmayasin diye. 😂 sen kimsin? 😂 sen parayla satın alınan, daha kendi parasını kazanamayan, sığıntı, onun bunun eline bakan, fakir ve görgüsüz birisin. En önemlisi karakterini kaybetmiş zavallının birisin sana cookk yazık 😂
- +1 yıl
Kimse beni parasıyla satın almıyor. Ve henüz okulum bitmediği için masraflarımı babam karşılıyor. Kaldı ki bu beni sığıntı yapmaz çünkü bu her insan için geçerli bişey. İlerde ben de babama veririm aile içinde para lafı olmaz bizde. Ayrıca zengin değilim ama senin gibi de evlenemicek kadar fakir değilim yani fakir olan sensin. Senin Yunan yengen yok. Paran da yok. Hatta hiç yurtdışına çıkmadın ve sadece türkiyedeki siyahiler, suriyeliler vb tanışabildin. Gidebildiğin max mekan da burger King. Üzgünüm sen Bi eziksin. Şimdi ağlayarak günlüğüne yaz. Daha fazla muhatap olmayacağım iyi geceler
- +1 yıl
Off sen cok incinmişsin ama beter ol insallah fakir kpk 😂 bal gibide Yunan yengem var, bal gibide yurt dışına çıktım. 😂 seni paramla döverim, bilmiyorum belkide satın alırım hahah 😂😂😂
- +1 yıl
Hahahah aynen aynen 😂
- +1 yıl
Hadi ağla bb 😂
- +1 yıl
Bb 😂 ezik
- +1 yıl
Bb sığıntı 😂
- +1 yıl
Ayy nasılda ağlıyorlar yaw ama acı bir gerçek var SIZLERI TÜRK KIZLARINDAN BASKASI KABUL ETMEZ CUNKU 5 PARANIZ YOK AJSJSJ
- +1 yıl
Senin annende türk kadını o zaman babanda ananı para vererek aldı ahsjs
- +1 yıl
Başka ülkelerden aldığınız kizlar kullanılmış sizde boynuzlu olduğunuz için buna layıksınız ajsksj
- +1 yıl
Allah’ım hala para diyorlar ya. Allah kimseyi srfnden, haysiyetinden, kişiliğinden, özünden edecek kadar küçük düşürmesin amin 😂 ha bu arada ukraynali kızın Türk kızlarına karşı kullandığı bir kelime çocuk Türk kız ukraynali 😂
https://www.hizliresim.com/ffvmtfl - +1 yıl
Hahah slk buraya yazacağına soruyu soruyu güncelledi 😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Başkalarının kullandığı yabancı kadinlari eş olarak alan deyyuzlara turk erkeği denir
- +1 yıl
Hahah kudurmaya devam et. 😂Sizden bin kat güzeller, ve ne olduğu belliler kokmuşlar sizi 😂
- +1 yıl
Benim dinim bu altınlarını hanımlara vermeyi caiz görmüş mihir denilmiş siz piclere ne tamam düşünüyor hadi ordan patlamış kız alın yabanci
- +1 yıl
Siz patlamış değilsiniz, düzgünsünüz yanı onu mu iddia ediyorsun?😂😂😂
- +1 yıl
Bana bak tipsiz bin yıl bekar kalsam sana erkek diyip dönüp bakmam tipsiz kuduran sizsiniz cebinizde beş kuruş yok sıkıntının sevdasına yemediniz bok yok
- +1 yıl
Hahah bana tipsiz diyor kendisi daha resmini bile koymaya cesaret edemiyor. 😂 hala para diyorsunuz yok artık utanmazlar. Siz varya para icin yeni doğmuş bebeklerinizi satıyorsunuz şerefinden yoksun olan zavallılar sizi 😂 ben senin yanından bile geçmem kısacık boyun vardır zaten yanıma yanıma yakışmazsın bile 😂😂😂
- +1 yıl
Boyum 172 esmer uzun saçlı eline çok şükür erkek eli değmemiş biriyim Allah biliyor senin bilmem umurumda değil senin gibi herhangi kaç pic önümden geçer birkere dönüp bakmam
- +1 yıl
Ben resmimi koyupta senin gibi cigersizlere kendimi sergilemem
- +1 yıl
Kızım sen kimsn ln senin yüzüne bakmam ben vallaha yanıma yakışmazsın sen benim. 😂 kızım ben sana bakmam diyorum sen resmimi koyup sana kendimi sergileyemem diyorsun sen kimsin ya kısacık birseysin zaten 😂
- +1 yıl
canım boyum 172diyorum kısa diyor he kısayım sıktır git kimi alıyorsan al sen kimsiniz senin bu tipinle ben tuvalete gitmem taş olsa götümü silmem
- +1 yıl
Kızım bana göre kısasın sen. 😂 hadi cesaretin varsa sende resmini koyda, görelim o tipini 😂😂
- +1 yıl
İşte boş adam olmasan burada yorum yapmazsın erkek olarak site site geziyorsun demekki boş varlık senin gibilere insan demem
- +1 yıl
Şimdi ben burada bos bos geziyorum, ama KS kullanan sen, burada boş boş dolaşmıyorsun öyle mi? 😂 yazık kafana yazık 😂😂😂
- +1 yıl
Ya senin o tipini 😂😂😂😂
- +1 yıl
Boş sun bossw
- +1 yıl
burada resmimi koysam küçük dilini yutarsın ama senin gibilere niye resmimi koyyum ya kimsin sen
- +1 yıl
Senden başka diniliyan yok neden çünkü boş adam oldgun için işin yok uğraşacak böyle sitelerde kızların arasında geziyorsun mall
- +1 yıl
Kızım benim hayatıma kimler girdi girdi varya sevgililerimi görsen ben niye böyle değilim diye tribe girersin sen kimsin?😂 biz görmemiş adam değiliz Allah’a şükür yakisikli olduğum kadar, seni kişiliğimle de ezer geçerim paracı kpk seni 😂
- +1 yıl
Doğru kişiliğin belli senin gibi * hayatına on bacım girer kişilikli kız senin gibi kiliksiza bakmaz bence kiliksizsin inan tipim değilsin sana yemin ederim sokakta görsem it niyetine bakmam
- +1 yıl
Kudurma ya doğrular neden zoruna gidiyor kudurma sakın ol
- +1 yıl
O kızlar aciz olmasa senin gibi birine bakmazdi yazık kizlara
- +1 yıl
Sen mi doğruları söylüyorsun?😂 sen varya kendini bu laflarla tatmin etmeye çalışan zavallının tekisin. 😂
Ben sokağa çıkayım 20 kızdan 17-18 i elimde hayırdır sen kimle dans ediyorsun?😂 git bunlari hemcinslerine söyle bana değil. Hatta kendileri geliyor yanıma ben bakmıyorum bile 😂 yani anlayacağın seni yanıma yaklaştırmam bile samimi söylüyorum bak 😂😂😂 - +1 yıl
İnan çirkinsin vallaha billahi tipim değilsin seni it niyetine hayatıma sokarım. Ancak hayvan gibi sevmek için ancak öyle bakarım sana
- +1 yıl
Nelerini, nelerini gördüm sen kimsin?😂
- +1 yıl
Bende ki yürek sende var mı . Yüreğin varsa koy resmini görelim seni sonra kaldırırsın hadi koy?😂
- +1 yıl
İnan seni ben ancak köpek niyetine evime koyar severim ancak yoksa erkek gibi değilsin burada benimle tartışan biri asla erkek olamaz erkek dediğin önce kadına saygılı olmalı
- +1 yıl
Vallaha Allah’ıma binlerce şükürler olsun Allah bana öyle bir yakisiklilik, öyle bir güzellik, öyle bir boy, pos, endam vermiş ki bakan birdaha bakıyor sukurler olsun 😂
- +1 yıl
Niye biz eşit degil miyiz? Her yerde eşitiz diyen siz değil misiniz? Neden bana “kadın, erkek” ayrımı yapıyorsun şimdi?😂😂
- +1 yıl
Gözü kör o bakanların sen kendini öv yazikkk
- +1 yıl
Ben sana saygılıyım hatta saygısız olan sensin bana küfür bile ettin 😂😂😂
- +1 yıl
Sen kimsin ki sana resim gösterecem mal ya
- +1 yıl
Kızım boş konuşma o zaman ikile hadi 😂😂
- +1 yıl
İnan senin gibi insanlıktan nasibini almamış kadınları kullanıp tamis gibi cümleler kuran birine az bile söylüyorum sen benim dengim olamazsın erkek dediğin Bi kızla değil Bi namusuyla görüşüne denir benim için kızın namusu varsa erkeği de var şimdi lütfen boş yapma işine bak tabi işin varsa
- +1 yıl
İkile hadi dengin olan boş onunla bununla konuşan lira git benimle muhatap olma hadiiii uzaaaa
- +1 yıl
Sana yeterince vakit ayırdım daha fazla yazıp senin gibi Birine zaman harcayamam
- +1 yıl
Herkese “ederine göre” diye bir söz vardır bilir misin? Yani senin ederin kaç? Ederine göre. Kendini pazarlamadığiniz kaldı. Allah bilir sen tesettürlü cirkin birinin tekisin. Demin küfürler ediyordun şimdi saygıdan bahsediyorsun, Allah kimseyi şaşırtmasın hadi yallah şimdi 😂
- +1 yıl
Tesettürlü olunca ne oluyor adilesme sen tesettüre kurban ol evet kapalıyım var mı dicen senin ederin o her tarafını gösterenler işte ederin o
- +1 yıl
İşte senin gibilere her tarafını açanlar lazım ağzımı birtek hayvanlara karşı bozarim
- +1 yıl
Tesettür sana gelmez sana herkesin gördüğü gelir midesiz açık kapalı fark ediyor demekki senin icin
- +1 yıl
Seninle şu an tartışarak bile seviyemi düşürüyorum sen seviyesizsin
- +1 yıl
@sananekardeş1 senin ta amna koyayım bacım evladı yazıp yazıp engellemek ne pic amn oğlu seni
+1 yılTam olarak bu düşüncedeysen kendini altın karşılığı sunuyorsan parayı basan altını verir seni alır ama ederin kaç altın tartışılır 😂😂
00 YorumlaSiz böyle yaparsanız bok evlenirsiniz heleki şu eflasyonda
02 Yorumla- +1 yıl
Ama olmasi gereken
altin aliniyorda sanki kadin tek kendine aliyor o bi güvence veya yatırım oluyor...
01 Yorumla- +1 yıl
İşte ne dicen
+1 yılParayla altınla gelen kız yine bunlar yüzünden gidebilir sizinle işim olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
Ajsjsj
- +1 yıl
Zaten sen bu kilikla Bi bok olmanda yapamanda
Gizli Üye(30-35)+1 yılsatılık maldan farkınız yok o kadar altına 1000 tane karı getiririm eve seni napalım
02 Yorumla- +1 yıl
Senin ananda satılmış baban para verip almış ajsjsj
Cevap sahibi+1 yılSenin anan icin de gecerli bu zevzek
haklılar abilerim var onları düşünmek zorundayım 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Kizz ajsjsj
Vallaha diger milletler daha cok altin veriyor
10 Yorumla
+1 yılyaw heee cimriyiz demiyolardaaa
10 Yorumlaaltın şart
11 Yorumla- +1 yıl
Demi
+1 yılBöyle hatun alacağıma yirmi tane büyükbaş alırım.
05 Yorumla- +1 yıl
Ahsjsjs
- +1 yıl
Zaten sen bu kilikla hayvandan başka birsey alaman
- +1 yıl
Bir gün bunu mu düşündün bacım ndndbd
- +1 yıl
Kusura bakma ama sen öyle dersen bende öyle derim
- +1 yıl
Yok ya ben alınmam o kadar da kendine güveni düşük bir insan değilim. Bu haklı olduğumu değiştirmiyor. :D
+1 yılMecbur mu? Hayırdır neyin ticareti bu?
03 Yorumla- +1 yıl
Tabi ajsjs
- +1 yıl
Peki 👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte hakkindir 😂😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Tabii ajsjs
biraz pahalısınız ama neti de bşr bedeliniz var
02 Yorumla- +1 yıl
Ney ahshs
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!