bakıyorum küçüklük fotografıyla şimdiki hallerini birleştiriyolar arada dağlar kadar fark var küçükken çirkin şimdi çok güzel küçüklüğü güzel olanda büyüynce çirkin oluyor sanırım istisnalar dışında :( küçüklüğüm çok güzelmiş ama şu an kendimi beğenmiyorum
Cevabın nedir?
+1 yıl2.
gerçekten var böyle bir şey. hani genelleme yapmak istemiyorum ama küçükken çok güzel çok tatlı diye sevilen kızlar çirkinleşiyor , çirkin ördek yavruları kuğuya dönüşüyor. bunun sebebi gözlemlediğim kadarıyla şu; çirkin olan kızımızın yılları kendine yakışanı bulmaya çabalamakla bakımlı (süslü değil bakımlı) olmayı öğrenebilmekle geçiyor. çocukken prenses gibi olan kızların yılları ise güzelliğine güvenerek , her şey bana yakışır mantığıyla tek bir krem bilmem ne kullanmadan, saçlarına perma yaptırıp mahvederek makyajla uyuyup göz altlarını, suratını katlederek geçiyor. sonuç belli tabi bir kız parlak ve sağlıklı saçıyla temiz dişleriyle cildiyle bir bütün olarak güzeldir. e doğal olarak bakınca bağ oluyor bakmayınca dağ.113 Yorumla
Soran+1 yılbakımla ilgisi yok bence yani benim anlatmak istediğim bakımlı ya da bakımsız olması değil
- +1 yıl
anlatmak istediğin o değilde, doğrusu bu
Soran+1 yılhayır ben bakım dışı değiştirilmeyecek şeylerden bahsediyorum diş burun gibi
En İyi Cevaplar
+1 yılKendini beğenmiyorum diyorsun
Kilolumusun zayıfmısın?
Pekiya kendini niçin beğenmiyorsun?
Dış kabuğun yüzünden mi? Bak dış kabuk değişir kilolu insan zayıflarsa saçını yaparsa şunu bunu yaparsa ya da zayıf biri şunu yaparsa bunu yaparsa istediği gibi bir insan olur emin ol olur hayatda herşeyin bir dengeden ibarettir bazılarına dengeyi kendi bazıları Taktir verir020 Yorumla
Soran+1 yılzayıfım ve burnumu falan beğenmiyorum fiziğimide
- +1 yıl
Haksızlık ediyorsun ünlülerin eski hallerine bak Zach Zeiler? biliyormusun
Soran+1 yılbiliyorum çoğu baya değişmiş şimdi çok güzeller ama zten 18 yasındayım daha ne kadar değişecem ki
- +1 yıl
HAhahahaha :D ne kadar değişibilirm mi diyorsunuz :D değişmeyen tek şeydir değişim bak kilonu boyuna eşit olsun biraz kendine bak bir şeyler yap kendine takılıp kalma onda bunda kendini
Soran+1 yılburnumu beğenmıyorum degıstırme sansımda yok:D
- +1 yıl
:D Kilo aldığın zaman surat öyle bir değişiyor ki tek sorun burunsa bencillik etme
kırık eğri falansa tedavisi var
O kadar insanın ne eli ne kolu var nede gözleri ama tek sorun senin burnun adaletmi sence bu derdin?
Psikolojini bozcaksın.
Soran+1 yılkilo alamıyorumm ama kırık eğri değil ama büyük bana göre
- +1 yıl
Aman dert ettiğin şeye bak düzelir hayatını akışına bırak kendini sev yoksa bir şey sevemezsin.
Soran+1 yılteşekkür ederim beni gerçekten seven biri olsa bende kendimi sevebilirim belki
- +1 yıl
Sevgi okadar basit ve ucuz ki inan bana :)
Sevgi hoşalantı hormonların etkisinden başka bir şey değil ki...
Birini sevince eline ne geçecek sen önce kendini sev kendine bakım yap emin ol istediğin gibi biri olursun.
Soran+1 yılben kendıme makyajı da yakıstırmıyorum
- +1 yıl
Makyaj değil böyle saç stilini giyimini değiştir ya emin ol farklı olursun kendini beğen biraz güven ya güven.
Soran+1 yılsaçımın uçlarının rengini falan değiştirdim gene aynı:DD
- +1 yıl
Pf :D sende odaklanmışsın sana dil dökeyim :D daha sıkılmam kolay kolay :D Saç stilini değiştir mesala :D yüzünü sabahları şu yüz sabunuyla yıka :D aklıma bunlar geliyor parfüm el bakaım falan yap
Soran+1 yılyıkıyorum yüzbakımı yapıyorum zaten :D
- +1 yıl
ee :D nasıl çirkin onu bunu yapıyorsan :D kendine gel biraz aynada bakmasını bilmiyorsun ozaman.
Soran+1 yılbazen beğenıyorum kendımı bazende aynaya bile bakmak istemiyorum
- +1 yıl
:D bak o aynaya ben güzelim de ve bak
Soran+1 yıloyy oyyy :D arada oluyo öyle şeyler :D
- +1 yıl
bende diyorum bak ayna :D çatlatıcam seni :D hadi be diyor :D bir bakış hop abi naptın çatladım diyor :D:D
Küçükken yolda önü ü keser öperler severlermiş o derece sevimliymişim hatta kendi fotolarına bakıp kendimi mıncıklayasım gelir şimdi neden çirkinleştim ki :(
51 Yorumla
Soran+1 yılbendeöyle aynen
+1 yılhttps://hizliresim.com/G1ogDN ben kucukkende guzeldim simdide 👸
58 Yorumla
Soran+1 yılözgüven tam :D
- +1 yıl
Mutevazi olamiyorum 😁
- +1 yıl
çok güzelsin :( dlsajfsaf
- +1 yıl
Biliyorum tatlim saol 😚
Soran+1 yılhahaha :D @acıktımben
- +1 yıl
gel bir öpüyüm :(
- +1 yıl
Grip olmusum belki sonra ^.^
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
40Cevap
küçüklük dönemi insanın karakterini belirlediği bir dönemdir aslında o anki tipi bir ömür boyu nasıl biri olucağını belirler küçükken yakısıklı/güzel biri genelde çok özgüvenli olur bu yüzden ilerde tipi bozsada o özgüven bozulan tipini kapatır kücükken tipsiz olanın işi ise bence daha zor çünkü hep çirkin adı altında büyüdü ne kadar güzelleşsede geçmişi hep onunla kalıcak ne kadar iyi olursa olsun ne kadar insanla cıkarsa cıksın o özgüvensizliği-çekingenliği üzerinden atamıcak yani bana göre 2. si kötü ama baska bir arkadasımda 1 kötü diyebilir birazda Allah'ın adaleti olarak algılıyorum ben bunu biri önce biri sonra güzel olur ama herkes güzel olur gibisinden
73 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum, mesela ben küçükken çok tatlı şirin bir çocuktum herkes beni severdi o yüzden özgüvenim çok sağlam, şimdi çirkinleşmeme rağmen özgüvenim beni çekici yapıyor. O da olmasaydı kimse suratıma sicmazdi😄
- 1 yıl
Özgüvenin daha doğrusu kişiliğin çirkinlikle veya güzellikle ilgisi yok. Benim nehir cinel diye bi arkadaşım var ki instagramdanda bakabilirsin. Kız çok güzel çok özgüvenli ve çok iyi birisi. Mesela çirkin birisi kötü olabilir güzel biriside kötü olabilir başka bir çirkin iyi olabilir başka bir güzelde kötü olabilir. Genelleme yapmamalısın
- 1 yıl
(Düzeltiyorum) Özgüvenin daha doğrusu kişiliğin çirkinlikle veya güzellikle ilgisi yok. Benim nehir cinel diye bi arkadaşım var ki instagramdanda bakabilirsin. Kız çok güzel çok özgüvenli ve çok iyi birisi. Mesela çirkin birisi kötü olabilir güzel biriside kötü olabilir başka bir çirkin iyi olabilir başka bir güzelde iyi olabilir. Genelleme yapmamalısın
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. gerçek tip ergenlik dönemi bittikten sonra ortaya çıkıyor..
genelde ergenlik sonrası tipin oturmasıyla birlikte daha güzel bir görünüme sahip olanlar çoğunlukta.
tersi de olabilir tabii...
bu yüzden genelde çocukken çok güzel olanlar büyüyünce çirkin, küçükken tipsiz olanlar da büyüyünce güzel oluyorlar...
doğanın kanunu...51 YorumlaBu benim. çocukken dünyanın en çirkin kızı gibi hissediyordum, 15 yaşına kadar suratımın her tarafı çil kaplıydı hep bi deri bi kemiktim burnum kemerliydi gözlerim orantısızdı yüzüm şekilli değildi yumurtaya benziyordu hatta kafam. 15-16 yaşlarında birden bire öyle bir değişim geçirdim ki ben bile şaşırdım kilom normal düzeylere çıktı, boyum uzadı ve fiziğim şekillendi. çene hattım belirginleşti ve o yumurta kafamdan eser kalmadı gözlerim eskisine oranla daha güzel, eşit ve çekikleşti. burnumun kemeri zamanla yok denecek kadar az bir hale geldi ve burun kemiğimin şekillenmesiyle nefret ettiğim burnumla aşk yaşar hale geldim. tabii ki çok güzelim vesaire demiyorum amacım zerre ego kasmak değil ama bu doğanın kanunu gibi bir şey sanırım. insanlar ergenlik döneminde evrime kafa atabiliyor.
20 Yorumla- Diğer konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yıleğer yaşın 18-19 falansa yüzün tam oturmamıştır ilerleyen yıllarda güzelleşirsin merak etme. bu küçüklüğü güzel olup büyüyünce maymuna dönüşenler erkekler oluyor genelde :D kızlarda pek görmedim
23 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım ama arkadaşlarımda 18 yaşında ve güzellerrr
- +1 yıl
bir şey diyemem görmeden
- +1 yıl
Benim küçüklük güzeldi yine büyüdüm çirkin oldum oluyo oyle şeyler çok kasmayın zaten bı gün olcez
Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı. bide evlenmeden önce 40 tane gönlün olsa birini vermeyeceğin kız evlendikten sonra bir güzelleşiyor lanet olsun diyosun :D
218 Yorumla
Soran+1 yılvalla yaa lanett
- +1 yıl
Bir sorunda dis guzellik ic guzellik konusunda baya bir konusmustuk. Sen ic guzellikten yanaydin. Demek ki neymisss? :)
- +1 yıl
S. ks güzelliği çöküyor onların üstüne :-D
- +1 yıl
@volverine-yolverin hangi soruydu hatırlamıyorum ama seninle benim bir samimiyetim ya da sohbetim yok :) bu soruya olan cevabım gördüğün gibi alakasız ve espri ile süslenmiş bir cevap ve erkekler arasında şöyle denir , aa bu kız o kızmı baya güzelleşmiş bu kız önceden böyle değildi.. lanet olsunda cevabımın esprisi. her zaman iç güzellik beni bir kadına bağlayan unsurdur, bu kıza aşık oldum demişsem onun içine aşık olmuşumdur ama bu espri yapmıyacağım anlamına gelmez, başka soruda da adriana lima için çok güzel hatun demiştim bu da benim özümü değiştirmez anlatabiliyorum umarım :)
Soran+1 yıliç güzellikten çok dış güzelliğe önem veriyorsunuz net. önce dış güzellik geliyor sonra içine bakıyosunuz
- +1 yıl
@KuRSuN_06 bodozlama dalayım dedim olaya :-D
- +1 yıl
evet ben sormuşum o soruyu baktım şimdi linke ama sorduğum soru başlı başına espri ile sorulmuş bir soru, benim özümü bilmen için beni tanıman lazım, ben yarın bitane soruya fıstık gibi hatunmuş derim , ben bakir bir erkeğim ama geçen ki soruya fuckbudym var yazdım , fuckbudy min fuckbudysinin esk fuckbudysi ile şu an fuckbadyiz yazdım ama espri olarak yazdığım bir cevap hani gerçeği yansıtmıyor. onun için beni sorularda verdiğim cevaplarda arama volverin aramak istiyorsan bizzat bana şahsıma sor. teşekkür ederim. @wolverine-yolverin
- +1 yıl
Bayagi ciddiye aldin ben seni kotu duruma dusurmeye calismadim ya da ne anladiysan. Neyse yazmadim say.
- +1 yıl
Biz burayı terk edelim @KuRSuN_06 bunlar birbirine girdi :-D
- +1 yıl
benim burada sohbetim olan birsürü insan var onun için onların aklında şüphe kalsın istemem aynı şeyi bende sana yaparsam seni kötü bir duruma düşürebilirim birçok üyeyi öyle kötü duruma yanlış anlaşıcak duruma düşürebilirim, onun için ya yazdığın şeyin arkasında dur ya da yazma bu beni yüceltip seni alçaltmaz sadece birbirimizi kırmış oluruz. @wolverine-yolverin
- +1 yıl
Olay öylesine uzanmış ki ağaç altına boylu boyuna uzanır gibi okuyamadim :-D kolay gelsin :-D
Soran+1 yılof yeter ama başka yerde konuşun
Şişkolar hariç benim için herkez güzeldir :P
"Jigsaw is Back"
https://i.hizliresim.com/rdZD41.jpg11 YorumlaKim kendini beğeniyo ki? Adriana limanın bile aldatıldığı dünyada.
24 Yorumla
Soran+1 yılyoo benim çok var çevremde resimlerini atanlar küçükken bir çirkin ama şimdi maşallahları var :(
Soran+1 yılbendee
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen mesela en güzel örnek küçükken kartpostallık resimlerim varmış Şimdi bakıyorumda bildiğin mutasyona uğramışım :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl::D:D:D
- +1 yıl
+1 yılNeden küçüklüğü güzel olan biride büyüdükce çirkinleşiyor bir diğer soru olmalıydı
22 Yorumla
Soran+1 yılsordum zaten yazıyor oda
- +1 yıl
detayı okumadım pardon tatlım :)
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/uye/muhammedeksioglu/sorular bendensn dostum :)
03 Yorumla
Soran+1 yılküçük kalaydın iyiydi :DD
- +1 yıl
Allah razı olsun yaa
Soran+1 yılhahhaha :D
+1 yılTabiatımızın Farkıdır
Güzeller Betleşir
Betler İse Güzelleşir...10 YorumlaBende kucukken daha tatlıydım sonradan Allah carptı
13 Yorumla
Soran+1 yılhahah aynen kanka:D
- +1 yıl
Diyosun reis :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçüklüğümde herkes tatlı derdi. Yanaklarımı sıkardı. Yanlarına çağırırlardı. Şimdi evlerine sokmuyolar. Ah keşke büyümeseydik :)
16 Yorumla
Soran+1 yılhahah küçükken bana nazar değermiş hep ama şimdi alakam yok
Cevap sahibi+1 yılBelki daha ilerde güzelleşirsin. ya da fikirlerin değişir kendini güzel bulursun.
Soran+1 yılsanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman kendini içten içe ye ve psikolojin allak bullak olsun nefret et hayattan
Soran+1 yılzaten özgüvenim yok hiç
Cevap sahibi+1 yılBendensin dert etme belki bir gün geçer.
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aynen kucukken cok tatliydim. Simdi dusman gtune djfmmfk
11 Yorumla
Soran+1 yılahha. DD:D:d
- Diğer konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılçok ilginç güççükken tatlı sarışın bir velettim ama gel gör ki eser yok şimdi :(
11 Yorumla
Soran+1 yılhahahha
+1 yılKüçükken beni kızına aıcak olan teyzelere sesleniyorum. Çirkin çocuk yok artık😎
24 Yorumla
Soran+1 yılhahah :D
- +1 yıl
Büyü alıcam yakışıklı ol alıcam. Al büyüdüm al yakışıklı oldum. Come oooon😎😎
Soran+1 yılözgüven :D
- +1 yıl
Valla bilemicem verilen sözleri tıtucaklar. Özgüven fazla biraz😎
B3n kuçukkene çok çirkindim ama acaip şimdide sadece çirkinim 10 yil sonra idarre eder bu 10 yil sonra yajisikli olur çikarim galiba. ddddd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçükken güzelsen şimdi de güzelsindir ortaya çıkarman lazım hangi saç şekli rengi sana yakışıyor nasıl giyinmelisin bunlara dikkat et
03 Yorumla
Soran+1 yılküçükken çok güzelmişim tatlıymışım da şu an kendımı begenmıyorum nasıl bilicemkii
Cevap sahibi+1 yılDeneye deneye kendine yakışanı bulacaksın ve kendine önyargılı yaklaşmayacaksın sen kendini beğenmezsen başkalarıda beğenmez
Soran+1 yılhaklısın
:D bende cok cirkinmisdim ama deyisen bisey yok canim ayni hamam ayni tas :D
01 Yorumla
Soran+1 yılneren çirkin senin iyisin :D
+1 yılergenlik döneminde deişio herşey ya :) bende çok değiştm sanrm iyi yöndn belkide bilemcm
00 Yorumla
+1 yılGüzele nazar deyiyordur. Çirkince kendine özen gösterip güzelleşiyordur :)
10 YorumlaKendine bakmaya başlamış demektir kankaaa bende de aynı oldu
00 Yorumlaben küçükken en azından sevimliydim. şimdi... neyse şapka ve gözlük hala var :D
04 Yorumla
Soran+1 yılhayır güzelsin kendıne haksızlık etme :D
Soran+1 yıl:D:Dd
- +1 yıl
Kücükkenkini halini bilmiyorum ama soruyu soran kızın dedikleri dogruysa :-D burcu sen kucukken cok cirkinmissin :-D
+1 yılKucuklugu tatli olanlaf ne oluyor cirkin arasi guzellik mi? :/
06 Yorumla
Soran+1 yılbilmem :DD
- +1 yıl
O zaman evrende kaybolayim ben :) ^^
Soran+1 yıliyisin iyi :D
- +1 yıl
Tessekur edrim gizlisin gormedim ama seninde kalbin guzell ^_^
Soran+1 yılteşekkür ederim canım :))
- +1 yıl
Ne demek ^_^
Ben de küçükken tatlı birşeymişim. Büyüdükçe çirkinleşmişim. :/
01 Yorumla
Soran+1 yıloff
benimde küçüklüğüm çirkinmiş şimdi daha iyiyim ama güzel değilim o nolcak :D ya da ben beğenmıyorum kendımı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılistisnalar vardır :D
+1 yılevrim gerçek maymuna inanamassiniz da kucukken maymuna benzeyip sonra at olana mi laf edersniniz
00 YorumlaBende cok bir fark yok guzellestigimi soyleyenler var
00 YorumlaRabbim demekki test ediyo hak edenleri odullendiriyo bence bende küçükken cok tatliydim :)
10 YorumlaDiğer konusunda 782 cevap paylaştı. Lise arkadaşlarım evrim geçirdiğimi söylüyor. Lisede yüzüme bakmayan kızlar yavsiyor şimdi.
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıldaha gelişmemiş oluosun da ondan... Şiimdi gelişimini tamamlamış oluosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende küçükken çok güzeldim şimdi büyüdüm çirkinleştim :(
00 Yorumlaben hep aynı çizgide ilerledim :D yedimde neysem 21imde de oyum şu an :D
00 Yorumlavalla surtaına bakmıyodum kızın. şimdi taş olmuş.
11 Yorumla
Soran+1 yılhahah
+1 yılHepsi imtihan işte :D
10 YorumlaBen de bebekken mukemmelmisim simdi cirkinim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılah ahh
+1 yılBen hayla aynıyım
00 Yorumla
+1 yılben kucukkende tatliymisim istisnayim galiba :)
02 Yorumla
Soran+1 yılvar öyle istisnala :D
- +1 yıl
:))))
+1 yılBen küçükken tatlıydım büyüdükçe çirkinleştim :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben küçükken de güzel değildim şimdi de :((((
02 Yorumla
Soran+1 yılilerde güzelleşirsinnn
Cevap sahibi+1 yılinş.
+1 yılAynı ben resmen evrim geçirmişim :D
00 Yorumlaçok gördüm bu değişimleri haklısın :)
20 YorumlaBende de aynı dert var.. Nazar değiyor nazar..
00 Yorumla
+1 yılBen küçükken daha güzelmişim ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılkısmet
+1 yılAynen ya küçükken ne güzeldik :)
11 Yorumla
Soran+1 yılhey gidi çocukluğum:D
fiziksel değişimlerden oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılyüz değişimi de var
Kucukkende tipsizdim şimdide değişen bisey yok :)
10 Yorumlaergenlik... çevren... falan filan...
00 Yorumla
+1 yılKüçüklüğümde çok tatlıymışım
11 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı beee
+1 yılFoto atta bakalım ya simdiki onceki diye :)
12 Yorumla
Soran+1 yıldaha sonra şimdi üşeniyorum çekmeye :D
- +1 yıl
Hmm bekliyoruz o zaman :)
Benim etrafmda hiç yok bu tiplerden
00 YorumlaBeğenmediğin kizin sonradan at olması sorunsalı
10 Yorumla
+1 yılöyle düşünme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerken rezarvasyn yapmak lazım :)
20 Yorumla
+1 yılİnsanlasma evreleri
10 Yorumla
+1 yılben tam tersi oldum
12 Yorumla
Soran+1 yılçirkinmi oldun
- +1 yıl
evet saçlar gidiyo bilmem ne çirkinleştik :(
Diğer konusunda 321 cevap paylaştı. Kucuklugum guzeldi
03 Yorumla
Soran+1 yılşimdide iyisin bence
Soran+1 yılama çok zayıfsın