Arkadaslar birlikte egitim gordugunuz ve guvendiginiz insan vatan haini cikarsa ne yaparsiniz? Size zarar gelmeden nasil uzaklasirsiniz bu kisiden? Ayni ortamdasiniz ve sikayet etme sansiniz yok cunku size bela olabilir.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ver bilgilerini ben seve seve şikayet ederim terör sempatizani birini şikayet etmekten mi korkuyorsun?
tabiki korkuyorum bahsettigim kisi suphelendigimi birinden duymus bana bela olabilir uzak durmaya calisiyorum ama bana gicik kapti ve ben arastirdim biraz kurcaladim gercekten oyle oldugunu ogrendim ailesinin peki bu kisiyi sikayet edince gizli tutulur muyum ve kanit olmadan nasil olucak?
Sen kanıt yok sanırsın ama Polis o kanıtları bulur ege üniversitesinde terör örgütü sempatizanı bir grup tarafından Şehit edilen Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU o yapılanmalara karşı çıktığı için Şehit oldu bir şüphe varsa başta mudehale gerektirir ki eminsin evet cimerden kimlik bilgilerim gizli tutulsun diye bir seçenek var
kisinin kendisinin slahla fotografi vardi ben de suphelenip konusmayi kestim oyuncak vs dedi gecistirdi sonra ailesine kadar arastirinca bir suru korkunc seyle karsilastim ve bu kisi benimle ayni sinifta diger kisiler bilmiyor inanmak bile istemezler ayrica korkuyorum elimde net delil olmadan ne diycem bu kisiyi sosyal medyada arastirdim cevresinde boyle insanlar var mi
Ver kardeşim kişinin bilgilerini ben şikayet ederim
Vatan haini olduğunu düşünmene neden olan olayı anlat
bir yoruma yazdim okur musun
Yazdıklarında benim sorumun yanıtı yok ne yazık ki ancak sana şu tavsiyeyi verebilirim ki sen sadece sade bir vatandaşsın her ne kadar hukuk ülkesinde yaşadığımız söylesen de Türkiye şu an bitmiş durumda yasa dışı göçmenler yobazı şeriat isteyeni malum kürt gurupları bilmem nesi eskiden bir tane hainimiz vardı şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil bu yüzden kendi işine gücüne bak sen polis ya da asker değilsin gözün tutmuyor ise iletişimi kopar kimseyle yüz göz olma işine gücüne bak derim yok bu şahısla sevgili oldunsa yüz göz oldunsa orasını bilemem ayrıntı vermediğin için uydurmak zorunda kalıyorum diyelim ki gittin ihbar ettin bu ülkede bir olay basına yansımadığı kamunun dikkatini ya da tepkisini çekmediği sürece kaldı ki bu tepkilerde senin haklı tarafta olman ayrı bir zorluk böyle bile olsa ifşa olmuş olursun sende ailende ciddi sıkıntı yaşar yazdığım şey korkak bir yaklaşım olarak görürsen şunu bil ki bu ülkede ciddi düzgün bir devlet olsa karakola ya da emniyete gittiğimde bana saygı gösterileceğini bilsem devletin gücünü arkamda hissetsem bende beş dakika bekleme git derdim ancak yaşadığın ülkeyi tanı teröristlerin ayağına mahkeme yollayıp allayıp pullayıp parti kurdurtup meclise soktular arkadaşım gözlerini aç etrafına bak yaşadığın ülkenin gerçeklerini gör artık
o kadar haklisin ki... bu kisi kiz bu arada erkek degil normal arkadastik ama gram guvenmiyorum ben uzak dururum ama cevremdeki insanlarin gozunu acmak gerek onu da yapsam biri inanir biri inanmaz bu ulke boyle sonra ben ulkemi korumaua calisirken bana bela olurlar diye korkuyorum zaten
Kızım istihbarat işi cesaret sabır ve yüksek gizlilik ister o kızdan ayrılma hatta en iyi dostu ol ancak o şekilde sana boşluk verir gerçekten dereceli bir hain ise teorik metodik ne kadar eğitim varsa almıştır zaten senin gözünden anlar amacını bende ülkemi seviyorum ancak ülkemi ölerek sevmeye devam edemem aynı zamanda yaşamam lazım sonra bu hayatta sadece sen yoksun sorumlu oldugun ailen var belki yarin var senin için hayal kuran plan yapan anladın he çok mu seviyorsun gir akademiye araştır her türlü tekniği ve gerçek devlet gücünü eline geçir gir T. E. M ye hepsinin şefi ol sıç ağızlarına anladın
Müsaitim buyurun...
Nasıl yani meslek olarak mı ayrıntılı bahset yardım edelin
burdan nasil bahsedebilirim bunu
bir yoruma yazdim okur musun
Silah ile fotoğraf paylaşmak mi şayet öyleyse vatanın için şikayet edeceksin
Vatan haini derken ne yaptı ki tam olarak?
onu burada nasil acikliyim
Büyük bir şey çünkü, biraz farklı oldu vatan haini nasıl uzak kalırım demek. Devletin de bunu biliyor olması gerekmiyor mu? Hani polisi arayıp ihbar etsen, içeriye falan alsalar vatan haini ya kendisi?
korkuyorum bana zarar gelmesinden bu kisiden benim sikayet ettigimi bilicek cunku
Şikayet edebilecek tek insan sen değilsen, senin dışında başkaları da ihanetinin farkındaysa eğer senden şüphelenmesi olası değil. Gidip delil varsa şikayet et ve ihbar edenin kimliği gizli kalabilir.
Görme duyma bilme 3 maymunu oyna
ama yarin obur gun cok fazla insana zarari dokunabilir
Şikayet Et o zaman gizli olarak
Cimeri boşuna çıkarmadılar
Olayin aslini soyle ne oldu
olayin asli derken vatan haininden ne anliyosan o sinifimdaki birinin oyle oldugunu ogrendim ve napicagimi bilmiyorum birsuru insanin cani ynabilir ve kimse inanmak bile istemez soylesem
Şikayet edeceksin o kadar
Nerden biliyorsun?
yoruma yazdim okuyabilirsin
Yorumda görmedim. Nerdem boliyorsun hain oldugunu bire bire söyledimi kanittin var mi?
Bu durumda napcağın çok kolay aslında
nedir
Onu nerden anladin
arastirdim ailesine kadar.
Direk konuşmam
ben konusmasam bile diger jnsanlarin can guvenligi?
Tamaö
Uzaklaş o tiplerden
ben uzak kalmaya calissam da ayni yerdeyiz ama yarin obur gun cok fazla insana zarari dokunabilir bu kisinin korkuyorum
Bunu önlemek için yapabileceğin bişey yok
Yavaşça uzaklaş
uzaklasma sansim yok ayni sinifta egitim goruyoruz ve yarin obur gun cok fazla insanin cani yanabilir