Kız oluşuma rağmen sevmiyorum bazısını. Çoğunu hatta yani.
Neden bu kadar moral bozucu negatif ve kıskançlar :D
Neden bu kadar moral bozucu negatif ve kıskançlar :D
Tamam evet tüm kızlar kötü en iyisi sensin. Evet evet sen diğerlerinden çok farklısın erkekler için en iyisi sensin evet aynen. Tamam al tüm y****klar senin olsun pick me
Bi tane fesat kıskanç daha işte... Ben en iyisiyim demedim bile. Vazgeç şu şeytanlığından sana bişey kazandırmaz aksine kaybettirir.
Cevap
7Cevap
Kadının düşmanı kadındır burada gördüğüm bir kaç iğrençlik çok açıklayıcı olacaktır
Yazmış evli biriyle beraberim
Evli olsun sorun yok
Sevgilim evli ondan hamileyim
Evli ama seviyorum vs vs siz kendi cinsinize yetiyorsunuz düşman olarak
Maalesef haklısın 😐 Genelde kızlar, kızlara karşı daha saldırgan olur.
Dimi ya :/
Bence insanların çoğu kıskanç, fesat, bencil ve acımasız. Ben erkeklerden de çok leş karakterde insan görüyorum.
Sırf sesli söylemedim diye gözlerini devirip tersleyen bi erkek olmadı hiç. Kızların çoğu böyle ama. Tahammül sıfır :D
Erkekler göz devirmez, daha leş şeyler yaparlar.
Onu biliyoruz evet
Benim babam vefat etti ve leş erkekler üzerime saldırdı babamdan kalan mirası benden alabilmek için... 19 yaşında kıza miras kaldı, kolay lokma bu diye düşündüler. ne tehditler aldım. karakola şikayet ediyordum, takipsizlik kararı gelip duruyordu. hatta 3. şikayetimde erkek bir polis gülerek "ne oldu sen hala buralardasın" dedi asla unutmam. ben orada canımın ve onurumun derdindeyim. hatta bende biraz Türk erkeğinden tiksinme de var. ben hiç o anlatıldığı gibi mert olanlarını görmedim... neyse, ben şu an yaşıyorsam güvenlikli, kameralı siteden neredeyse hiç dışarı çıkmama borçluyum. şimdi de zaten kanadadayım, gittim başka yere. huzuru burada buldum.
Oh ne güzel en iyisini yapmışın
Kadının düşmanı kadın bence de hep bı kıskançlık cekememezlik var
Tanımadığım etmediğim kızlardan bile negatif bi enerji alıyorum :D gözlerini deviriyolar bişey demeye gelmiyo
Fesatlık konusunda doğru söylüyorsunuz.
Hepsi oyle degil ya sen kotulerine denk gelmissin
Hepsi demedim ztn
Doganız da var önüne geçilemez:))
Bende öyle bişey yok valla pozitif bi insanım.
Pozitif inanmak zor
İster inan ister inanma
Peki sevgilin var mı veya evlisin!
Kıskanç olması güzel
Kızın kızı kıskanmasından bahsediyorum
Kastettiğin haset etmek ise güzel değil haklısın.
Evet. Bide sırf sesli söylemedim diye gözlerini devirip anlaşılmıyor sesli konuş diye tersleyen bi erkek olmadı hiç. Kızların çoğu böyle ama. Tahammül yok :)
Aynen
Lez çok var burada
Sende boylesijn
Yoo değilim. Beni kendine benzetemezsin mümkün değil :D
Fark etmez
Sana nefes alsın yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?