önem vermem diyen 1 kız kim merak ettim :) Kendi hayatını sürdürmek için önemlidir para ama nasıl sürdürdüğün kişiden kişiye değişir. Ben öyle çok param olsun şöyle alışveriş yapayım böyle son model takılayım istemediğim, sevmediğim için önem vermem. İyi bir yaşam sürmek herkesin hakkıdır ve bu kapitalist sistemde zengin malına mal kadarken fakirlik git gide artmakta. Dört kişilik bir ailenin açlık sınırının 1157 lira, yoksulluk sınırının 3770 lira asgari ücretin 800tl olduğu bir ülke burası. İnsanlar açlık sınırının da altında yaşıyor bu durumda para tabi ki önemli insanlar geçimini bile sağlayamıyor çoluğuna çocuğuna harçlık veremiyor evine yemeği zor götürüyor böyle durumlarda önemlidir para ama aylık 1200lira harcayan öğrenciler var ve yetmediğini söyler mesela kişiden kişiye durumdan duruma değişir paranın değeri önemi :) bazılarına verirsin 10bin beğenmez 11 ister zenginleşmenin harcamanın tüketmenin sonu yok...
02 Yorumla- +1 yıl
ben orta seviyede önem veririm :)
En İyi Cevaplar
güzellik kadar önemli değil şimdi klasik olacak ama parasız daha mutluyum bne :D
11 Yorumla- +1 yıl
güzellik daha önemli yani :) güzel bir kızla çıkarsın ama zengile hayır :)
+1 yılAçıkçası ben paradan nefret ederim evden çıkarken yanımda telefon kulaklık olsun yeter çoğu zaman otostop çekerim zaten :D
02 Yorumla- +1 yıl
Otostop çekince insanlara rahatsızlık veriyorsun ama
- +1 yıl
Zorla değil ki isteyen duruyor isteyen geçip gidiyor :)
+1 yılFakültede bir hocam; İnsan kendini satacak kadar fakir, başkalarını satın alacak kadar da zengin olmamalıdır derdi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
+1 yılİhtiyacım kadar önemlidir...
Karşı cinsin paraya bakışına bir yandan sinir oluyor bir yandan hak veriyorum. Elbette bir kadın geleceğini kuracağı insanın maddi mücadelesini de görmek ister, buna dair referansa da bakar, tıpkı bir erkeğin o kadının gerçekten kadını olup olamayacağını tartması gibi...
İhtiyacım kadar önemlidir, ihtiyacım dışında olmasa da olurdur, ihtiyacım olduğu halde yoksa ve hala ayaktaysam hala imkan vardır.
cut.15 Yorumla- +1 yıl
Biz kızlar çok önemsemiyoruz ki :)
- +1 yıl
illa ki
- +1 yıl
erkekler bence paraya daha bağımlılar
- +1 yıl
bizler aşkı önemsiyoruz :)
- +1 yıl
Para, para diye başımızın etini yiyorlar bizler büyürken, kendi seçimimizle oluşan şeyler değil :)
- Diğer konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılOldukça önemli çünkü hayalini kurduğum özgür bir hayat için paraya ihtiyacım var. Karşı cinsin paraya bakış açısına gelirsek paraya bizden daha çok önem verdikleri belli hak vermiyorda değilim. Anne olacak çalışamıcak uzun bir süre ya da mesleği yoktur konforlu bir hayat yaşamak ve güven duymak için ekonomik olarak güçlü bir eş araması normal bence artık yadırgamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılElbette önemli. Erkeğin elinde bulunan paradan bahsetmiyorum. Benim hayatımı memnun olacağım şekilde yaşamam için paraya ihtiyacım var. Evimi güzel eşyalarda doldurursam evimi severim. Güzel kıyafetler giyersem kendimi daha iyi hissederim, özgüvenim artar, kendimi severim. Güzel yemekler yersem yine bundan mutluluk duyarım. Bunları gerçekleştirmek için de paramın olması lazım. O yüzden para benim için çok önemli.
10 Yorumla
+1 yılPara yırtık kağıt parçasıdır ben paraya değilde sevgilime aşkıma önem veririm. varsın param olmasın hiçbirşeyim olmasın yeterki benim omzumda yaşlansın. para bulunur her zaman ama sevgi guven aşk daha onemlidir. ben bir kağıt parçasına değer vermem olmasada olur biz bir çaresine bakarız. hiç önemli değil para
00 Yorumla
+1 yılpara önemli degil diyenler yoksulluk cekmedigi icin ne konustuklarini bilmiyolar ^^ para cok önemli gecimini saglamak icin para lazim baska sey karin doyurmuyo... belirli hobileride var herkesin onun icinde para lazim
bu hayatta herseye para lazim...00 Yorumla
+1 yılAllah kimseye muhtaç etmesin ama 2 sırada benim için. kızlar parayı daha çok önemsiyor. karşı cinsin paraya bakışını kötü buluyorum masaya para koysam benden çok paraya bakar o derece o çeşit 3 kişi falan oldu hayatımda hepsine yol werdim. O yüzden param için gelen kızlara yol weririm...
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTanıdığım kızların %80 i zengin koca arayışında idi. Erkeklerin çoğuda olmayan parasının havasını atan tiplerdi. Ben ne iğrenç arkadaşlıklar edinmişim yaa :(
03 Yorumla- +1 yıl
erkekler daha çok öenm veriyor
- +1 yıl
ne dersin?
- +1 yıl
Erkeklerin önem verdiği tek şey kadınlar dir. % 90 kadın paraya endekslidir. Ne kadar çok para o kadar bayan arkadaş. Kadının tek istediği ise paradır. Ne kadar çok para o kadar çok güç. Bunu böyle bilmek lazım
+1 yılpara evet gerekli yaşamak için birikim önemli, hele gençken yapmazsanız sonrası vahim.. Fakat fazla önemseyenleri de sallayın gitsin :) mesela hatun ukala sana pas vermiyor ama sen paran ile satın alabiliyorsun...
00 YorumlaPara, en güzel şeylerden biridir. Ama karşımdaki insanlarıda paralarına göre yargılamam.
Benim zevklerim, tercihlerim, hayata bakışım genellikle paradan yana. Parasız birşey olmuyor inan...00 Yorumla
+1 yılpara ne ailenin, ne sevgilinin, ne arkadaşların, ne tek bir şişe biranın önüne geçebilir... bu kadar kıymetsizdir ancak ve ancak birilerinin bize sunduğu dünyada yaşamak için de gereklidir...
00 Yorumlaparaya bakmam diyen kızların yüzde 97 si yalan söyler hangi kız kağıt toplayan bir adamla sevgili olma ya da evlenme hayali kurmuş ki? kızlar daha maddiyatçı
00 Yorumla
+1 yılHayatta iki önemli şey vardır. 1. si sağlık 2. si para. Gerisi zaten para olduktan sonra kolay. Hiç birbirimizi kandırmayalım boş yere.
10 Yorumla
+1 yılinsanlar hayatını yaşamak için daha düzenli rahat ve huzurlu üstelik karnını doyurmak için ne yapıyor çalışyorlar demi çalışıncada para kazanılıyor bu paraylada geçim hayat oluyor para çok önemlidir elbette
00 YorumlaDiğer konusunda 380 cevap paylaştı. Kız arkadaşımla bir yerdeysem hesabı öderim, hatta kardeşi arkadaşı vs ninde öderim.
paraya hiç bir zaman tamah etmedim ya da içim hiç bir zaman gitmedi.
paylaşmayı her zaman sevmişimdir.01 Yorumla- +1 yıl
ödemelisin bence
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Para dediğin nedir ki el kiri. Şöyle hanım hanımcık bir hatun olsa canı cehenneme paranın.
12 Yorumla- +1 yıl
aşk olsunda para bir hiç yani :D
para insan hayatında önemli bir yere sahiptir... önemi olmasa neden çalışıp kendimizi yoralımki... ayrıca kızların erkeklerden daha fazla bağlı olduğunu düşünüyorum paraya... parasız saadet olmaz görüşünüde savunurum...
02 Yorumla- +1 yıl
bence erkekler daha paraya düşkün :)
+1 yılPara var Aşk yok.. : )
Bir de; Önemsiz diyenin daha hayatla tanıştığını düşünmüyorum..11 Yorumla- +1 yıl
Aşksız olmaz.:)
Aslında zaman zaman hayaller kurup gözümüzü yüksekte tutsakta.
Özümde paranın değeri yoktur , her şekilde her yerde kendimi mutlu edebilecek insanım.
Sahte , yapmacık kağıt parçacıklarıyla mutlu olmama gerek yok pek01 Yorumla- +1 yıl
çok iyi :) karakterlisin
+1 yılEvleniceğim adamın benden çok kazanması gerekir saygı duymam için
212 Yorumla- +1 yıl
bence de
- +1 yıl
Parayla evlen ;) nah sana iyi insan
- +1 yıl
@Formidabl3 nerden çıkardın
- +1 yıl
Ya sktr et sizin gibi insanlardan insan iğreniyor
- +1 yıl
@Formidabl3 küfür etmesen ben de senden iğrenmezdim belki. Gerçek bu paranın önemi var, bilinçaltından gelen bir şey
- +1 yıl
Para bana göre her şeyden önemli ama. Senin gibi midesiz insanlar paraya saygı duyuyor insana değil. İkisi cok farklı şey ha bu arada senin için şimdi yazdıgım şiir
''Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz.. l*n bu kadar o* çocuğunu nasıl anlatayım küfürsüz?' - +1 yıl
@Formidable3 dicek bir şey yok git bir üslubunu düzelt, insanca konuş ki insanca cevap verelim. Midesiz diyor bir de sen insan ol önce
- +1 yıl
Sen paraya tap. Ulan kurdugun cümleye bak. Saygı duymam icin benden cok kazanacak. Sana bir şey diyeyim mi sen midesizsin. Küfürden daha pis bu kurdugun cümle. Allah senin gibilerle karsılastırmasın
- +1 yıl
Mantıklı bir cümle ama neden evlenecegini solersen insanlar yadirgamaz... Aşk içinmi yoksa mantık evliligimi
- +1 yıl
@orhanHekim aşık olmadıkça evlenmem, aşık olduğum kişi normal işi olan dürüst biri değilse de evlenmem
- +1 yıl
Kız fikrini belirtmişse var bunda? Sitene öncelikle hem dediği toplumsal bir gerçek
+1 yılÇok önemlidir hemde çooookk.. para demek hayat demek. Hele birde İstanbul'da yaşıyosan para herşey demektir. Nerdeyse havası bile parayla :)))
00 Yorumla
+1 yılTanık olduğum ve yaşadığım kadarıyla Kadınlar için çok önemli. Para için herşeyini feda edebileceklerine neredeyse artık kesin gözüyle bakacağım.
00 YorumlaPara ihtiyaçtır ama artık mutluluk olmaya doğru gıdıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Asla olamaz
Diğer konusunda 573 cevap paylaştı. Onem vermem onem verseydim şu an 150 bin karsiligi olmayan bir borcum olmazdi ha kazanmak icin calisirim ama harcarken kafama eseni yaparim
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karnımı doyuracak kadar önemli. Çok şükür paradan daha çok değer verebildiğim insanlar var yanımda.
02 Yorumla- +1 yıl
nelere önem verirsin paradan mesela :)
+1 yılPara çok şeydir. Ancak her şey değildir.
Ayrıca, paranın cinsiyeti olmaz :)03 Yorumla- +1 yıl
paranın cinsiyeti olmaz elbette :)
- +1 yıl
ben sadece hangi cinsiyet daha fazla önemsiyor 1?
- +1 yıl
Bunu cinsiyete göre değil de, kişiliklere göre değerlendirmek gerek. Dolayısıyla ne söylesem objektif olmaz.
bu zaman da 1 allah 2 para var önemini sen anla :-)
03 Yorumla- +1 yıl
bu senin görüşün bence :)
- +1 yıl
daha önemli şeylerde var :)
+1 yılPara bir arac
amac haline getirenlerden uzak duruyorum01 Yorumla- +1 yıl
bende uzak duruyorum
Para bir araçtır mutluluğa ulaşmak için doymak için bir sevgili bulmak için rahat oturmak için güzel bir uyku için içmek için hatta ölmek için bile...
Kısacası para hayattaki amaçlara ulaşmamızı sağlayacak olan tek aracımız...00 YorumlaBenim için çok önemli ama paraya açlığımdan değil. Paragöz değilimdir ama faydalı şeyler yapmak için para lazım.
00 Yorumlabilmem yaşamam için bir araç işte amacım değil yani,
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç olmaz umarım
hayatımın kalanın istediğim birşeyi elde edemeyecek durumda olmayacak kadar kazanayım yeter.
2 bin 3 bin yetmez.
acaba bu ayın sonunu nasıl getirecem kaygısı olmasın en azından.01 Yorumla- +1 yıl
Rahat yaşamakda önemli haklısın :)
+1 yılPara hiç önemli degil ))
https://i.hizliresim.com/1nMLE5.jpg01 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Parasız, hayat çok zor tabi önce sağlık sonrada para
00 Yorumla
+1 yılC diyorum. Olmazsa olmaz ama fazlasina ihtiyac duymam
03 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar kazanmak istersin mesela :)
- +1 yıl
Bana 1500 € yetiyor. Kira su gaz aylik giderim alisveris e birde haftada bir disarda yemek falan. Gonul isterdiki 3000 olsun. Ama insallah kocamin o kadar maasi olur + benimki Alllaaaaah yilda 2 sefer tatilr gideriz. :))))))
- +1 yıl
İyiymiş gerçekten :)
Şu an düşündüklerimi sadece para açar...
Para lazım be, öyle böylede değil hani.02 Yorumla- +1 yıl
:) :)
- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılParanın satın alamayacağı şey yok. Var denen şeyler de dahil her şeyi satın alır para.
00 Yorumla - Diğer konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yılpara kimse de yokken değerli herkeste varken kağıt parçası olan şey. her şeyi satın almaya çalışır da alamadığı değerleri hesaba katmaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
İhtiyaçlarımı giderebileceğim kadar olması yeterli.
00 YorumlaHep kızılderelilere özenmişimdir. Mecburiyet olmadıkça avlanmayacaksın.
02 Yorumla- +1 yıl
:d :D
- +1 yıl
m. ö 10000 diye bir film vardı izledin mi? ordaki gibi kabile hayatı tam benlik.. o kadar geri tarih değilde mesela M. S 1200 ler falan olacaktı.. paradan nefret ettim kazanmak için o kadar çabalıyoruz olduğumuz yerde sayıp duruyoruz.. bazıları gibi olmadığımız için hep aynı filmi izliyoruz.
onem vermem. ama biri bana parayi dert ettirirse hayatinin kazigini cakarim.
02 Yorumla- +1 yıl
ilginç bir yaklaşım •_•
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Para elbette önemli olmadan hiçbir şey olmuyor. Ama parayı araçtan çıkarıp amaç haline getirmemeli.
01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle •_•
Paran yoksa bindirmezler minibüse taksiye otbüse
Yaya gidersin her gideceğin yere
Soğuk olur üşürsün vermez sana kimse palto kaban
Pişmez evinde yemeğin aşın yanmaz soban00 Yorumlaparan yoksa bu hayatta tutunacak dalında yoktur cunku paranın sadece ölüme faydası yoktur unutmayın parayı sevmeyen insan boş insandır calışmaz ayık olun :)
00 YorumlaPara çok önemli. Evlilik içinde öyle soğan ekmek yerim olayı olamaz, fatura gelince kavga ediliyor. Geçincek kadar para olmalı. Yoksa zaten huzurda kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılBu devirde hayal kurmak bile parasiz olmaz evet para degerli olmadan olmaz ama degeri o kadar yok gerekli oldumu harcadim degeri dusunmem yeri geldi mi 1; tl bile olsa değeri olur
00 YorumlaPara olmazsa gece hanimin bile vermez naz yapar eger para varsa coksada donsuz yatar bekler onemsiz diyenler varya hepsi yalan ciktigim kizlara ilk once parayi yediriyorum sonra denemek icin kesiyorum hemen renkleri degisiyo az o* degiller yani
00 Yorumla
+1 yılCok onemlidir. Ozellikle bir erkegin fazla onemsemesi gerekir.
02 Yorumla- +1 yıl
fakir biriyle çıkar mısın?
- +1 yıl
Cikarim ama bir yerden sonra para onemli. Buyudukce anliyorsun. Birde ben fakir o fakir biz nasil yasayacagiz?
+1 yılKarşı cinsin alışveriş lüx hırsı olmasa bu kadar paraya ihtiyacımız olmazdı diye düşünüyorum. :D
Para önemli.00 Yorumla- Diğer konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılSirketin Symbol ile gezince kimse bakmıyor
Arkadaşın 3.18 ile gezince arabanın içine dusuyorlar : )00 Yorumla Paradan yana bir sıkıntı yokta. Insana daha çok ihtiyaç var bu aralar..
02 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle sen ne kadar zekice cevaplar veriyorsun böyle :)
Para $$$$$$ :D şaka bir yana çok önemi yok hatta hiç
02 Yorumla- +1 yıl
Yalandan kim ölmüş
- +1 yıl
arkadaş diyorsa doğrudur ₺₺₺₺₺₺
+1 yılÖnem vermem diyen kardiş küçük 1 lira büyük 2 lira nere yapcan? :D
02 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani?
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılMalesef önemli cnm. Bu devirde para olmayınca insan yerine konmuyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
Oda doğru :)
Parayı severim ama karşı cinsin sevmesinden nefret ederim. Onu parayla satın alır paraya boğarım sonra o da nefret eder.
01 Yorumla- +1 yıl
Değişik bir fikir :)
+1 yılPara dediğin nedir ya elinin kiri
Para puşta yakışır deliknlıya değil
Ama şuna bir gerçek benim için değilde ama hayatın akışı için zorunluluk sanırım00 YorumlaKolaya atılan mentos ne kadar önemliyse benim için para da o kadar önemli..
Dipnot: çözdüğünüzde ben çok uzaklarda olacağım (:02 Yorumla- +1 yıl
Önemsiz yani :)
para benim için önemsiz
karşı cins para için beni sevecekse , sevmesin
kadınlar paraya cok daha düskündür , buda günümüz de cokca görülmektedir00 Yorumlaonemıdır elbette en azından kımseye muhtac olmayacak kadar
00 Yorumla
+1 yılÇok önemli ama her şeyden değil, daha önemlileri de var
00 Yorumlakendi ihtiyaçların dogrultusunda olmalı azı osandırır fazlası azdırır
00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım