Diğer İyi geceler bu gece ne yapıyorsunuz? cnklc Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu gece kafa dinliyorum huzurluyum Güncellemeler+1 yıl Güncel ulan İyi geceler bu gece ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl İyi geceler oturuyorum sen 1 18 Yorumla cnklc +1 yıl İçiyorum gay reis Yorumla __GAYGünlükleri__ +1 yıl Afiyet olsun 😂 oy oy 🌹🤗 Yorumla cnklc +1 yıl Teşekkürler bro Yorumla __GAYGünlükleri__ +1 yıl Rica ederim kardeşim Yorumla burdaolmakistemiy +1 yıl Özaçmxlwmxlwlkdlwlqşös Yorumla cnklc +1 yıl Ne gülüyon kız ☺️ Yorumla __GAYGünlükleri__ +1 yıl Kıskandı o bizi 😂😂 Yorumla burdaolmakistemiy +1 yıl Sana 😳 Yorumla burdaolmakistemiy +1 yıl Gay çok severim de 😳💘 Yorumla cnklc +1 yıl Neden la adamla muhabbet ediyorum gay olması bir aeyi değiştirmiyor insaniz hepimiz Yorumla burdaolmakistemiy +1 yıl Bi sey demedik la 😼 Yorumla cnklc +1 yıl Tamam la kızma 😻 kediler candır Yorumla __GAYGünlükleri__ +1 yıl @cnklc çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için iyi ki varsın :) Yorumla __GAYGünlükleri__ +1 yıl @burdaolmakistemiy sanada teşekkürler Yorumla cnklc +1 yıl Rica ederim bro ☺️ Yorumla __GAYGünlükleri__ +1 yıl 🤗🤗 Yorumla burdaolmakistemiy +1 yıl İyi geceler~ Yorumla __GAYGünlükleri__ +1 yıl @burdaolmakistemiy iiyi geceler Yorumla
burdaolmakistemiy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yatıyom hwr sey cok sıkıcı 1 11 Yorumla cnklc +1 yıl Hemde feci sikici Yorumla burdaolmakistemiy +1 yıl Sıkıcı Yorumla cnklc +1 yıl Evet sıkıcı klavye hatası Yorumla burdaolmakistemiy +1 yıl Sorun değil Yorumla SırrıYok +1 yıl halen sikici numarasını yapan var mı ya... dejavu oldum :D Yorumla burdaolmakistemiy +1 yıl @SırrıYok öxöskxlwmslwoskw Yorumla cnklc +1 yıl Ulan ahfjakmakam😂😂 Yorumla SırrıYok +1 yıl neyse bak kırmızı şarap da var çocuk en azından eli dolu gelmiş :D Yorumla burdaolmakistemiy +1 yıl @SırrıYok hadi i geceler Yorumla SırrıYok +1 yıl beni de gönderdiğine göre.. geceniz iyi olsun gençler :D Yorumla cnklc +1 yıl Reis yapma be 😂😂 tek başıma iyiyim ben Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Alkol zararlıdır RTÜK 0 9 Yorumla cnklc +1 yıl 1 yildir ilk defa içiyorum Yorumla SırrıYok +1 yıl her defasında zararlıdır. :) Yorumla cnklc +1 yıl ☺️ biliyorum reis alkolik olmaktan korkuyorum burada esrar filanda serbest umarım bozmam kendi Yorumla cnklc +1 yıl Kendimi Yorumla SırrıYok +1 yıl meyillisin sen.. bozulmaman imkansız olur. toparlayacak mısın zaman gösterir :) Yorumla cnklc +1 yıl Biliyorum meyilliyim yılların verdiği yorgunluk ve acı var içimde Yorumla cnklc +1 yıl Toparlamazsam şerefsizim inadına toparlayacagim Yorumla SırrıYok +1 yıl sakin ol şampiyon :) Yorumla cnklc +1 yıl Olacağım abi ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İyi geceler oturuyorum sen
İçiyorum gay reis
Afiyet olsun 😂 oy oy 🌹🤗
Teşekkürler bro
Rica ederim kardeşim
Özaçmxlwmxlwlkdlwlqşös
Ne gülüyon kız ☺️
Kıskandı o bizi 😂😂
Sana 😳
Gay çok severim de 😳💘
Neden la adamla muhabbet ediyorum gay olması bir aeyi değiştirmiyor insaniz hepimiz
Bi sey demedik la 😼
Tamam la kızma 😻 kediler candır
@cnklc çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için iyi ki varsın :)
@burdaolmakistemiy sanada teşekkürler
Rica ederim bro ☺️
🤗🤗
İyi geceler~
@burdaolmakistemiy iiyi geceler
Yatıyom hwr sey cok sıkıcı
Hemde feci sikici
Sıkıcı
Evet sıkıcı klavye hatası
Sorun değil
halen sikici numarasını yapan var mı ya... dejavu oldum :D
@SırrıYok öxöskxlwmslwoskw
Ulan ahfjakmakam😂😂
neyse bak kırmızı şarap da var çocuk en azından eli dolu gelmiş :D
@SırrıYok hadi i geceler
beni de gönderdiğine göre.. geceniz iyi olsun gençler :D
Reis yapma be 😂😂 tek başıma iyiyim ben
Alkol zararlıdır RTÜK
1 yildir ilk defa içiyorum
her defasında zararlıdır. :)
☺️ biliyorum reis alkolik olmaktan korkuyorum burada esrar filanda serbest umarım bozmam kendi
Kendimi
meyillisin sen.. bozulmaman imkansız olur. toparlayacak mısın zaman gösterir :)
Biliyorum meyilliyim yılların verdiği yorgunluk ve acı var içimde
Toparlamazsam şerefsizim inadına toparlayacagim
sakin ol şampiyon :)
Olacağım abi ☺️