Sevgilinin seni arzulamasından ve senin de onu arzulamandan daha doğal ne olabilir ki? Hayatınızda cinsellik olur, olmaz buna siz karar verirsiniz ama birbirinizi istemek kötü bir şey değildir.
"erkeğin isteğine cevap verirsen" ilişkiyi böyle görme. Sen de istiyorsan ve o da istiyorsa, bir şeyler yaşayın derim. Ona göre hiç bir şeyi odaklama. Yok benden sıkılır mı, yok beni bırakır mı? Biraz da sen öyle düşün. Senin de ondan sıkılma ihtimalin ne kadarsa, onun da o kadardır.23 Yorumla- +1 yıl
Tabiki istekler karşılıklı yaşananlar az olsada. Benim ondan sıkılmam söz konusu bile olamaz ama erkeklerde bu biraz değişio şuan sıkılcağını sanmıorum fazlasıyle ilgili fakat daha ileri gidemiceğim için aynı şeylerden sıkılrmı die düşündüm çünkü evlenmek istersek önümüzde çok uzun zaman var 6 sene kadr
- +1 yıl
özgüven sahibi kız başka oluyor be abi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım erkekler evlenmek istedigi kadınlada birlikte olmak isteyebilr bu gayet normal bisey hatta sevdigi güzel buldugu kadını daha fazla ister onunla yakın olmak ister fakat bu erkeğin kisiligine baglı iki günlk bir erkekse yapmıcaksn aranızda bir yıl gibi bir süre ilski olduysa onu tanıyorsan eminsen seni ortada bırakmıcana yapablirsin evlenmemekle falan ilgisi yok bunun insan sevdigini daha çok arzular
00 Yorumla
Arzulamazsa(Yani arzuladığını dile getirmediyse hiç.) veya senin hayır demene saygı gösterip geri çekilirse yeme de yanında yat. Seni zorlarsa kaç. Hayır dediğinde alternatif yollar üretiyorsa, idare edebilir. Ama ilk dediğim en iyisi.
06 Yorumla
Güncellemene cevaben, hangi isteğine nasıl cevap verdiğin önemli. İsteğine cevap verirken gözündeki kaliten düşmemeli. Sıradanlaşmamalısın. Her isteğe cevap veremezsin ama isteğini de sıcak tutman senin yararına olur.
120 Yorumla- +1 yıl
Hayal kurmasına ya da o temaaslar izin vererek iyisini yapıyorsun. onları birden kesmeni hiç tavsiye etmem sorun yaratır aranızda. eğer onları kesmeyi planlıyorsan başka birşeyi bahane edeceksin, tartıştığınız bir dönemde bunlara soğuk bakacaksın ama hayır demeyeceksin, isteksiz yapacaksın. Böylece o da soğuyacak. Ama aklında bulunsun verilen hakkın alınması dünya üzerinde hiçbir yerde hoş karşılanmaz. sorun olabilir.
- +1 yıl
İlişkiyi gerçekleştirmek ya da ısrarları üzerine orala anala izin vermek vs. böylece birçok şey isticek ve sen hepsine izin vermek zorunda kalacaksın. Beklemesini istiyorsan şu anki kıvamında tut. İlle de işleri büyütçem diyorsan handjob durumuna geçersin ama olmasa da hoş olur.
- +1 yıl
o zaman ilerletmek istediği zaman yapacağın şey olarak onun senin belirli bölgelerine dokunmasına izin vermek ya da senin ona dokunman olabilir. sen ona dokunursan handjob'a doğru gider. önce o sana dokunarak oyalansın bir süre daha. Ama dediğim gibi şimdilik bu şekilde devam etsin
- +1 yıl
Hmm 18 ise lise daha bu sene bitti ya da önümüzdeki sene bitecek en geç. merak etme daha çok uzun süre bu anlattıklarımla geçinebilirsiniz. Üniversitede ayrı düştüğünüz (ayrı düşerseniz) dönemlerde mesafe kozunu kullanıp senden daha fazlasını isteyebilir temkinli olmaya çalış. Üniversite yıllarında (yaklaşık 2-3 sene içinde) daha fazlasını vermen gerekicek, o zamana kadar bu şekilde devam et, sorun çıkarırsa sana dokunmasına izin verebilirsin ufaktan ufaktan göğüslerine ya da kalçalarına gibi
- +1 yıl
Umarım istemez, pek cinsel hayatı seven birine benzemiyorsun. Ya da çekiniyorsun ailevi sebeplerden dolayı. Sana her koşulda yapacağım tek abi tavsiyesi şudur: Boynun dik olsun, her ne sebeple ve her ne yaşanmış olursa olsun, seni sevdiğinden şüphe duyduğun anda ayrıl ve arkana bakma geri dönme. Aynısı aldatılma durumu için de geçerli asla affetme, sen izin verirsen, o da daha fazlasını yapar. Temel prensip bu.
- +1 yıl
her zman başım dik ne yaparsam yapıyım sonucunda ben yaptım iyi yada kötü ne istediğini düşünürse düşünsün der zaten beni sevmeyenin yannda olmam ve aldatma konusunda bi okadar hassasım vede altında kalmam zaten aldatmaz kişiliksiz insanların işi diyo ona eminim ben sadece bi süre sonra sıkarmı die düşünmüştüm arada uygularsam sorun olmaz sanırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
evet ister. hep beraber olmak ister. her gece de sevişmek ister. eğer olmayacağını biliyorsa kendini çeker. yeni rüzgarlara yelken açar. seks yoksa ilişki devam etmez.
gelelim zaman geçirme mevzusuna, ara ara ortaya çıkıp birden kaybolan, telefonlara cevap vermeyen, umursamaz, değer vermeyen erkek zaman geçirmek istiyor demektir.10 Yorumla
+1 yıleger bir erkek surekli iliskiye girmek istiyorsa amaci evlilik olamaz (sonucta nasil olsa evlneceksiniz) daha cok oyalanmak olur evlilik dusunen bir erkek sevgilisini daha cok opmek ister yinede sansini dene ama fazlada zorlama bir tuyo daha herhangi bir zamanda yanina kiz arkadsini aldin sevgilinle gorusmeye gittin oda kendi arkadasini getirdi tanismasi icin yada o sana oyle bisey dedi... hemen uzaklas yanindan bile gecme :d
11 Yorumla- +1 yıl
kankama kıyak testi... cidden haklısın, kankasına kıyak çekme derdindeki erkek evlenirse bende 5 yıldır kesmediğim sakallarımı keserim...
erkek geri çekiliyorsa bence amacı farklı olur çünki gerçekden seven erkek önce sevdiği kadının mutlu olmasını ister incinmesini asla istemez yinede sen tanıdıgın için olaylar gerçek yüzünü çıkarıcaktır.
02 Yorumla
+1 yılevlenilecek kadın da arzulanır , istenir bu gayet normal hatta bundan normal bişey yok. olmayacagını bildiginde ayrılık yolu görune bilir. yine de sen yapma bekle onun tepkilerini iyi gozlemle
04 Yorumla- +1 yıl
ne alakası var ya kıymak ne bi kere yok o salak erkeklerin aciz zeka kırıntılarının eserleri. evlenilecek kızla bişey yapılmazmış falan da filan ama o kızı aldatmayı da kendılerın hak gorurler ayrıca sankı evlandıkten sonra yapmıyorsun nasıl bir mantıktır anlamış degılım
- +1 yıl
işte eglenecek kızla evlenecek kız takdiriinde bulunan adam evlenecek kızı buldu mu onunla eglenmez de gider kendince karar verdigi eglenecek kızla eglenıp diger kızı aldatır bu da onun için normaldır
arzulamiyorsa evlenmesin zaten, evlenip de soguk nevale mi olacaklar? insan sevdigini deli gibi ister, karsiliklidir, yapar ya da bekler onlara bagli.
011 YorumlaBir erkek arzular ama gerçekten sevıyosa niyeti ciddi ise evleneceyi günü bekler bence.
01 Yorumlaben olsam isterim. her gece onunla olmak isterim.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar