Yavrum hissetmeye gerek yokki apaçık izleniyoruz zaten. Zaten sağında solunda yazıcı melekler var. Allah en başta izliyor zaten. Ortamdaki cinler şeytanlar vs. Bu olaylara ehli olmayanlar fazla girmesin kafayı yersiniz sonra psikoloğa gidince şizofrensin der verir 2 tane beyin uyuşturucusu sonra bitkiye dönersin seni izleyenleri de farkedemezsin.
Geçmişte büyü yapıldı her gece 3 te odamda 2 cüce karartı ile uyanıyordum gündüz bile karabasan çöküyordu sesler duyuyordum ve bir şeyler tavanda yerde dolaşıyor gibi oluyordu. Arkamdan geçme hisleri de cabası.
Naptıysam olmadı. Denemediğim yol kalmadı en son taşındım sorun düzeldi
subhânAllah. Belki de büyü eve yerleştirilmişti ve siz taşınınca otomatikmen iptal oldu. Rabbim muhafaza eylesin insanî ve cinnî şeytanların şerrinden.
@Pesimizm büyüyü karşı komşumuz yapmıştı. Annemle dul kadın önce arkadaş oldu sonra evden bir kıyafetini çalıp babama göz koyduğu için büyü yapmıştı. Babam 65 yaşında yaşlı çirkin ona rağmen göz koymuş kadında erkeksi itici cahil bir tip. Neyse ben kardeşim annem etkilendik ama bir tek babam etkilenmedi. Büyüyü bozan hocalar ise kıyafet bulunamadıkça büyü bozulmaz demişti. Hatta kadın kendi itiraf etti taşındı gitti ama ona rağmen büyüyü yenilettim demişti. Hocalar da evden taşınmazsanız etkiler diyordu kardeşimle ben evlendik ayrıldık ama annem halen o evde kaldı. Eve girince kasfet çöküyor yorgunluk uyku hali üzerine çöküyor.