Güncellemeler
+1 yıl
Hz. Muhammed s. a. v 7 çocuğu var 3 erkek 4 kız 6 çocuk onlarda= Zeynep, Rukiye, Ümmü Gülsüm, Fatma, Kasım ve Abdullah رضي الله عنهماHatice Annemizden İbrahim رضي الله عنه ise Maria annemizden♥️Çoğunuz zaten bildi maşallah 👏🏽💫
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
29 evlilik 6 çocuğu var.
Kasım, Zeynep, Rukiyye, Ümmü Gülsüm, Fatıma ve Abdullah.
Güncel kısmına bak
Bir de Maria mı çıktı?
Mesnevi okuyorum
Hz. Muhammed dönemi hakkın da bildiğim şeyler kesin kaynaklar dan Olmalı çünkü bu kişi üzerin den İslam diye milleti kandırmaya çalışan çok farklı kişiler var Sana da Tafsiyem Sakın Haa sarıklılara inanan ma İnanıyorsan da Kendine dikkat et Harcarlar senii akıllını kullan peygamber dediğiniz kişiye bir Maria yı eklediler yakın da Kim bilir neler neler ekler ler Bilim oku Darwin oku Felsefe oku kendin için oku namaz kıl, oruç tut iyi olanı yap ama Sen sen ol Dikkat et Mesih dir falan Dünya çok büyük olaylar oluyor insanları tarikat ile kandırıp neler yapmak istediklerini bilmiyoruz
6 çocuğu dünyaya getirmiştir
Bu çocukların isimleri doğum sırasına göre; Kasım, Zeynep, Rukiyye, Ümmü Gülsüm, Fatıma ve Abdullah'tır.
Güncel kısmına bak
Gerek yok
@Asiyahea teşekkürler :)
Rica ederim 💫
Hayırlı Bayramlar
4 kız 3 erkek Fatıma , Zehra, Ümmü Gülsüm, Zeynep , Abdullah, Kasım, İbrahim
kaç çocuğu olması değil bize hayat tarzıyla verdiği dersler daha önemli bence...
çok önemsiz bir bilgi:) peki çocuklarının saçında kaç kıl var:)))) yani öğrenmen gereken peygamberin nasıl yaşamış, nelere dikkat etmiş olmalı böyle yüzeysel şeylerle vakit geçirmeyin.
Mü'minun suresi 3. Ayet:
"Ve onlar ki, boş ve yararsız şeylerden yüz çevirirler. Boş yere söylenilen sözden ve işlerden sakınırlar."
Altı
Güncellemeye bak
Baktım
Teşekkürler
Ne demek
6 rukiye ummugulsum fatma zeynep Kasım ibrahim
Güncel kısmına bakın
5, 4 kız bir oğlan diye biliyorum
7...
4 kız 3 erkek
2 gakiba
Güncellemeye bak