Diğer Yaşım kaç gösteriyor sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kızlar Bir Adım Öne bebemden anca vakit bulup dışarı çıktım biraz özensiz giyinmiş olabilirim Güncellemeler+1 yıl Makyaj ve efektsiz sizde koyun bi görelim azıcık özgüven. Anca dalga geçmeye yazin Yaşım kaç gösteriyor sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
abdnurs Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yani kusura bakma ama abazaların içine kendini koyup da ayağını kapatman aşırı saçma farkındamısın? Yaşında bi 35 var 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Senin Bakış açın o yönde demek fotoğraf ta efeck yok makyaj yok o zaman sen de 40 varsın Yorumla abdnurs +1 yıl Sen beni görsen aklın durur herkes beğeniyor beni sen bi göz doktoruna git ablacım Yorumla Soran +1 yıl Kimin abazalar için burada olduğu belli oldu desene Yorumla abdnurs +1 yıl Hayır be abla o anlamda değil valla Yorumla abdnurs +1 yıl Bak bana da kırılma yaşın 35 falan değil bi 20 gösteriyosun ve Allah var güzel kadınsın ama senin buraya kendini koyman saçma Yorumla abdnurs +1 yıl Öz ablam bile olsan aynısnı söylerim sana, bı tabiki senin kararın ama madem çocuğın var, e geliba da evlisin ne işin var yani Yorumla Soran +1 yıl Çocuğum olduğunu bu yüzden belirttim zaten ben hani abazalar yazmasın sacmalamasin diye.. Yorumla abdnurs +1 yıl İyi yaptın, yine kusuruma bakma vallahi kırmak istemezdim hakkını helal et Yorumla DreamGhosters +1 yıl Diyen abazaların arasında takılıyor, şu platformdaki insanları karalayıp halen buralarda takılan insana ne denir Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 500 cevap paylaştı. 22-23 0 0 Yorumla
AlttanÇıtçıtlıBadi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. 18-24 arası bisey 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Karar ver Yorumla AlttanÇıtçıtlıBadi +1 yıl Vermiyorum.. zorlamı.. benim bedenim benim düşüncem Yorumla Soran +1 yıl Tamm Yorumla
LimanunGemileri Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl 27 gösteriyorsun. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Limanun gemileri beyfendi saol Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Otuz gibi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yuh ama yani Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Cocuk çökertmiş seni Yorumla Soran +1 yıl Abartmayalım :) Yorumla HinchAmarillo +1 yıl Eşine söyle lütfen bedenine kötü davranmasın 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yani kusura bakma ama abazaların içine kendini koyup da ayağını kapatman aşırı saçma farkındamısın? Yaşında bi 35 var
Senin Bakış açın o yönde demek fotoğraf ta efeck yok makyaj yok o zaman sen de 40 varsın
Sen beni görsen aklın durur herkes beğeniyor beni sen bi göz doktoruna git ablacım
Kimin abazalar için burada olduğu belli oldu desene
Hayır be abla o anlamda değil valla
Bak bana da kırılma yaşın 35 falan değil bi 20 gösteriyosun ve Allah var güzel kadınsın ama senin buraya kendini koyman saçma
Öz ablam bile olsan aynısnı söylerim sana, bı tabiki senin kararın ama madem çocuğın var, e geliba da evlisin ne işin var yani
Çocuğum olduğunu bu yüzden belirttim zaten ben hani abazalar yazmasın sacmalamasin diye..
İyi yaptın, yine kusuruma bakma vallahi kırmak istemezdim hakkını helal et
Diyen abazaların arasında takılıyor, şu platformdaki insanları karalayıp halen buralarda takılan insana ne denir
Dalga geçilecek bir şey yok 25-27 gösteriyor.
Cok tatlisin. Max 27 28
27 sanırım
28-32
23 23
22-23
20-21
18-24 arası bisey
Karar ver
Vermiyorum.. zorlamı.. benim bedenim benim düşüncem
Tamm
27 gösteriyorsun.
Limanun gemileri beyfendi saol