Hajajdkfkfkfkf haykırdım benim fizik iyi ama ayak çirkin salla neyse sanki siz çok mükemmelsiniz kısa erkekleri ciddiye almıyorum ilgim uzun erkekler e onlarda da boy uzun sorun olmaz
Ben 1.80 im yani kisa degilim djjfh benim ayagim da guzel mesela ben mukemmelim ama sen de ayakkabi giy hep nolcak spor ayakkabi giyen kizlara dusuyorum djjfg
Devede de boy var canim nolcak istersen dunyanin en uzun adamiyla cik o seni kesmezse 😂 ben kendimden uzunlari da dovuste yeniyorum dovuscuyum bu uzun olmaktan daha cekici bi ozellik xs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ayakların güzel değilse güzelliğin neye yarar. Ayağa bakarız.
Kesin 175 boyunda göbekli bi andavalsın
175 boyu bir aşagılama bir hakaret olarak mı algılamalıyım. Çok mlsın.
Evet kısa erkekler kaaale almıyorum genel olarak seçme şansınız yok ne bulursanız artık kısa kızlarda sevmiyor dkkfkg
Alma zaten umursayan yok ki yalnızsın. Yalnızken inandığın guzelliğin de senin olsun.
Ne yalnızı mal kekfkgg 4 farklı erkekle konuşuyorum ama sen yalnızsın fare kadar boyunla kız ara dur
Bir gün çok yalnız kalırsam son tercih olarak sana yazarım söz. Buralarda ol.
Hı
Konuştuğun kişinin ayak fetişi yoksa sıkıntı olmaz
Of nefret ediyorum gerçekten Hande erçel gibi ayaklarım
Hande erçelin ayakları gibimi onun gibi anlamadım ndksns
Aç bak uzun parmakları kdkdkf
Hmm baktım ayak fetişim olmadığı benim için sorun yok uzun boylu isen o açık kapanır ama kısa ise belirli olur
Uzun sayılır ondan parmaklarda uzun teşekkür ederim
Rica ederim
dikkatleri yukarıda tut sen de
Konu bu değil ya
yakışan şeyleri kombinlersen sorun olmaz ki
Ayagini netcen fetismi var
Kanka ne bileyim dikkat çeker kötü durur diye takıntı yaptım
yaw allasen giy nolcak takıldığın şeye bak :D
Ben takıntılıyım iste diğer yerler iyi ama yaz geldi yine kara kara düşünmeye başladım 😅
saçmalıyosun bence xd
kaç numara
39 numara
abaaooov allah kurtarsın
Ne alaka mal boyum uzun
düşman başına yarabbiiii
Sogurdum valla
Yapıcak bir şey yook güzel kızların genelde ayakları çirkin olur
Cok kotu fitnessta kiz vardi mor sacli cok guzel ama ayagi kotuydu sogudum gotu de kucuktu o da daha da sogudum
Hajajdkfkfkfkf haykırdım benim fizik iyi ama ayak çirkin salla neyse sanki siz çok mükemmelsiniz kısa erkekleri ciddiye almıyorum ilgim uzun erkekler e onlarda da boy uzun sorun olmaz
Ben 1.80 im yani kisa degilim djjfh benim ayagim da guzel mesela ben mukemmelim ama sen de ayakkabi giy hep nolcak spor ayakkabi giyen kizlara dusuyorum djjfg
Hep spor giyemem. Boyun orta ben zaten +183 ile falan ilgileniyorum onlarında ayaklar büyük olduğundan sorun yok kendi kendime takıntı yapıyorum 🥲
3 cm uzariz nolcak bana süt icir bol bol 😏
😅😅😂😂 benim çocuk 190 şu an nasıl ama çok iyi dimi
Devede de boy var canim nolcak istersen dunyanin en uzun adamiyla cik o seni kesmezse 😂 ben kendimden uzunlari da dovuste yeniyorum dovuscuyum bu uzun olmaktan daha cekici bi ozellik xs