Evet güzel bayraklar. Daire veya daire gibi bir tür tamamlanmış kapalı döngü içeren bayraklar bu yönden her ne kadar totaliter rejimleri çağrıştırsa da estetik yönden güzel oluyor. Örneğin nazi almanyası bayrağı da o gamalı haçı ile güzeldir.
nazi bayrağı ve üniformaları bence güzel bi tasarım örneği ztn. ben bayraklarda sıradan renkli şeritlerdense anlamı olan simgeleri güzel buluyorum hilal gibi akçaağaç yaprağı gibi..
"Örneğin nazi almanyası bayrağı da o gamalı haçı ile güzeldir." Bu kimin lafı? O üniformalar kanlıdır bunları açık açık övüyorsunuz. Siz de şikayet edildiniz. @uzun_yol_
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kanada 🇨🇦 ve Brezilya bayrağı 🇧🇷 çok hoşuma gidiyor. ama favori bayrağım 🇲🇿 Mozambik 🤪
Kanada bayrağı bence de güzel. Brezilya bayrağı güzel değil. Mozambik bayrağında ise bayrağa tüfek koymak nasıl bir sevimsizliktir🙂
Estetik olarak Sırbistan ama renk olarak Almanya hosuma gidiyor
Sistem keklemis wppww bence nepal bayragi belki bide brezilya
Azerbaycan, Kanada, KKTC ve Japonya bayrakları güzel. En sevmediğim bayrak İsrail ve Brezilya.
Sovyetler Birliği ve Birleşik Devletler bayrağı en güzel bayraklar bence.
Aynı zamanda İsrail bayrağı da güzel.
kanada güney kore ve japonya bayrakları
Evet güzel bayraklar. Daire veya daire gibi bir tür tamamlanmış kapalı döngü içeren bayraklar bu yönden her ne kadar totaliter rejimleri çağrıştırsa da estetik yönden güzel oluyor. Örneğin nazi almanyası bayrağı da o gamalı haçı ile güzeldir.
nazi bayrağı ve üniformaları bence güzel bi tasarım örneği ztn. ben bayraklarda sıradan renkli şeritlerdense anlamı olan simgeleri güzel buluyorum hilal gibi akçaağaç yaprağı gibi..
Nasyonal Sosyalizmi övdüğünüz için şikayet edildiniz.
Burada nazizmin övülmesi söz konusu değil. Sadece tasarımlardan bahsediliyor. @mreaper
"Örneğin nazi almanyası bayrağı da o gamalı haçı ile güzeldir." Bu kimin lafı? O üniformalar kanlıdır bunları açık açık övüyorsunuz. Siz de şikayet edildiniz. @uzun_yol_
@mReaper tasarımının iyi olduğunu söylüyorum ideolojisi hakkında bi yorum yapmadım eğer yorumumu merak edersen de özele beklerim
Senin yorumun umrumda değil. Kendini bir şey sanma. @yabancipanda2
@mReaper uğraşamam git işine
O a*tal çeneni kapatsan iyi olur.
@yabancipanda2
@mReaper bundan sonra bi daha düşün
İçinde yeşil olan bayraklar hoşuma gidiyor
Brezilya bayrağı güzel.
Ben pek sevmiyorum. Daha çok futbol federasyonu logosu gibi.
Kanada, Almanya, İngiltere
Sırbistan 🇷🇸
Kanada , lübnan
Sağ ol cevabın için🙂
Rica ederim:)