Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. Ben bana düşeni yaptım sana sundum sennankorluk yaptın ben geldim sen git dedi. Bu satten sonra tükürdüğünü yalamam tukursemde anca yüzüne tukururum ben senin baktığın yerde oldum hep ama artık senin gözlerin beni arasın demek istemiş olabilir ya da vike sana elveda demiş
018 Yorumla
Soran+1 yılOlablr yorum için tşkr ederim
Soran+1 yılBilmiyorum başka şehirlrdyz bir yıldıt
Soran+1 yıl5 yıllık üniden ilşkmz okul btti bir yıldır ayrıyız şehir olarak doğrudur
Soran+1 yılBitti yaa inş beni hiç umutamaz bir ömür
Soran+1 yılHaklısın;(
Soran+1 yıl:((((((
Soran+1 yılDinlyrm şimdi:)
Soran+1 yılAhaha:)
Soran+1 yıl:)))
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. Melek yüzlü şeytansın diyor. Ne kadar nefret etsemde karşı koyamıyorum sana diyor.
96 Yorumla
nasıl bu kadar koşturdun anlatsana nasıl bagladın eşimle tartışsak bençok öfkeli olmadım sürece hep ben konuşurum ilk ya da hemen yelknleri suya indiririm asla özür dilemm ilk atak benden ama rezil ederim onu
15 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum aşırı bağlıydı ben bitirdim işte çok ezdim onu ayrıldık sonuç bu
Soran+1 yılbenim gbi olma:(
Soran+1 yılBnde aşkda çok sertim yaa
+1 yılne kadar kızmıs olsamda sana dayanamıyorum demıs ıste
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet sağol yorum için canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
+1 yılErkek dili değil bu. Herhangi bir dil değil hatta. Türkçeyi doğu esintileriyle ve batı kültürüyle harmanlamış. Biraz kuzey, biraz güney eklemiş. Zamanın ötesinde kelimeler kullanmış.
Senin sevgilin milenyumun halk ozanı.51 Yorumla
Soran+1 yılAhaha bu süperdi:))
Pislik demesi çok uğraştırıp bıktırdığundan... Buna rağmen masum bir yüz demesi sana olan aşkından. ;)
Hep anlayışlı erkekler bekliyorsunuz. Biraz da siz anlayışlı olup bıktıracak kadar uğraştırmasanız fena olmaz17 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılYok o zamn dengesiz der yapmam
Soran+1 yılAnılardym o zmn artk :(
Soran+1 yılSağol:(
fazla naz aşık usandırır sözünü gerçeğe döndürmüşsün. 6 ay iyi kovalamış. ben en fazla 1 hafta yok 5 yok yok4 hatta 3 gün mü ne kovaladım. ondan sonra da sıkıldım. ki onda da bir sürü şey oldu ya neyse:) demem o ki. geçti kervan gayrı dönmez.
17 Yorumla
Soran+1 yılBncde:)
- +1 yıl
anlamadığım. aşkı cicek böcek sandım diyorsun eyyy akıllı. seni 6 ay kovalamış bu oğlan. bir tane bıkma sözü etti 10 gün aramadı diye bir de burada sitem ediyorsun. seviyorsan sen düşsene peşine artık. bir adım at o sana koşa koşa gelir. 6 ay sırf yatak muhabbeti uğruna uğraşmaz kimse. o çocuk seni sevmiş.
Soran+1 yıl5 yılda çıktık ve ayrı şehirlrdyz bir yıldır zaten ama onunla yapamıyorum onsuzda onu özledgm anlar oluyo napcm böyle blmyrm:(
Soran+1 yılYa off evt işte:(
Soran+1 yılİnş sağolun yorum için
+1 yılsevdiğine pişman etmişsin. halen seviyo da olsa hatta birlikte de olsanız adamın damağında hep kötü bir tadın olacaktır. varlığın da yokluğun da acı verecek. yaşadım biliyorum.
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen o oldu işte peki sende yaşamışsn ne hissediyosun o kız hakkında şimdi
- +1 yıl
ben 13 sene sevdim sizinki gibi değildi pek :) arıyo filan mesaj atıyo ama cevap vermiyorum. bakma nickime aslında neyzen filanımdır kendimi avutmanın yolunu öyle bulmuştum en azından. acı çektim mi dersen tabiki evet ama acı bittiğinde çok başka biriydim. belki kimseyi öyle sevemiycem biliyorum ama yaşayıp gidiyorum işte belki bir umut yine severim diye :) üzmeyin be kimseyi sevin sevilin işte zorunuz ne abi. bak gece gece kötü oldum he
Soran+1 yılOff nasl birine 13 yıl aşık oldun nasıl bir kızdı bu kdr bağlandın?
- +1 yıl
afedersin kızla ilgili ne düşündüğümü sormuşsun atlamışım o kısmı. bişey düşünmeme gerek bırakmadı. anlatabilirim hiç çekinmeden ama özel olarak daha uygun görüyorum. anlatacağım şeylerden tanınma ihtimali çekinmeme sebep oluyo kısacası. merak edersen ya da ne bileyim sohbet etmek istersen söylemen yeter. hayırlı geceler :)
Soran+1 yılPeki;) iyi gclr.
şimdi sen kivi yiyosun ama kivinin tadı dilinde yapışıyor ve bir süre sonra nefret etmeye başlıyosun
aşkta aynı onun gibi işte anladınmı kanks :D114 Yorumla
Soran+1 yılBen öyleyim işte:(
Soran+1 yılYoo:)
Soran+1 yılAnca yetişiyorummm:)
- +1 yıl
off saat olmuş 2 biz hala https://www.youtube.com/watch?v=vbrII7frHV0 dinleyerek KS de takılıyoruz yatsakmı acaba :/ yanlış anlama benim oyuncak ayım var seninle yatmam ben >.<
Soran+1 yılOlur yat hadi cevap için çok tşkr edrim iyi gclr:)
Soran+1 yılUyu sen hadi ahaha:)) iyi gclr
Soran+1 yılHayır uyu:)))
Soran+1 yılEvt:) iyi gclr:))))
+1 yıl''Sana aşık oldum, nazını aşkımdan çekiyorum. Yüzün seni masum gösteriyor ama için başka. Melek yüzlü şeytan seni'' demek istemiş. Türkçe bilen insanların %98'i rahatlıkla anlar bunu.
38 Yorumla
Soran+1 yılOff malesef;(
- +1 yıl
Bu işin maalesefi yok. Ne güzel değil mi her gün peşinden koşan, sana hayran gözlerle bakan, ağzına etsen de sana ağzını açmaya doyamayan biri? At mübarek, göster havucu koşsun anasını satayım.
Soran+1 yılÖyle o hale getirdim onu ne düşünüyo sizce benim hakkımda sevsede kesin huylarmdan tiksiniyor
- +1 yıl
Aynısını ben de yaşadım. Eğer bana benziyorsa aşağı yukarı, ne yaparsan yap bir daha sana dönmez.
Soran+1 yılSevermi hala ömür boyu aklından çıkmayım istyrm
- +1 yıl
Merak etme, zaten aklında hiç çıkmayacaksın. Ama iyi hatırlayacağını beklemek aptallık olur. O kadar güzel ve saf duyguları öyle basite indiriyorsunuz, sonra onları geri arıyorsunuz.
Soran+1 yılHaklısın yaa
- +1 yıl
Kusura bakma ama durum böyle.
+1 yılValla zalımın oğluyum demek istemiş. gerisi boş takma kafana
11 Yorumla
Soran+1 yılsağol yorum için:D
Sana aşırı masumsun demiş senin yüzüne kişiliğine aşık olmuş siz kızlarda hep böyle pislik yapın şimdi sövcem
112 Yorumla
Soran+1 yılÇok masum ve çok güzel yüzümn olduğunu söylerler o da masumluğun beni çok etkiliyordu derdi masum yüzün yani benden çok mu etkilenmiş gerçekten ama ayrılmak zorundaydım
Soran+1 yılÇok kıskançtı bunalttı beni ve göz çapkınıydı birazcık
Soran+1 yılÇok abartıyordu işte bilmem ben sevmiyorum seni dedim hiç ağlamazdı ağladı benim için gerçekten sevdiğini biliyordum ama çok çektirdim hatalarım çok bunuda biliyorum ama bitti işte
Soran+1 yılOda öyle dedi en kolayı seçtin beni tükettin bitirdin dedi ve gitti
Soran+1 yılÖyle oldu kaçmak kurtulş oldu bana belki de:(
Soran+1 yılÖyle:) sağol yorum için
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzün güzel karekterin yaramaz.
Anladığım kadarı ile güzel bir yüze sahipsin sen ve bu güzel yüz sana olan ilgiyi sürekli arttırmış yaşamında, küçüklüğünden beri, bu da sende bir öz güven, şımarıklık gibi bir şey yapıp karekterini bozmuş.
Kısaca çocuk senin yüzünü, güzelliğini beğeniyor ama bu karekterin onu çileden çıkarmış.15 Yorumla
Soran+1 yılBni anlattınız resmen yaa oda hayatmda gördüğüm en güzel kız sensin dedikçe ve bana bağlı oldukça ben ezdim bunu
Cevap sahibi+1 yılHal ve hareketlerine dikkat edeceksin.
Karşındakini insan gibi göreceksin.
Kullanmayacaksın, iyi niyetli olacaksın, insan olacaksın.
Güzel olunca herkes seni el üstünde tutunca hali ile arz talep meselesi doğmuş, bir şekilde isteklerini yerine getirmişsin, seni beğenenler, el üstünde tutanlar seve seve bunları yerine getirmiş.
Bu durumda sende alışkanlık yapmış, her önüne gelene böyle davranır olmuşsun.
Kendine dikkat edersen, niyetini kontrol edersen inşallah sorunları aşarsın ama değilse çok sorun yaşarsın.
Soran+1 yılBen bu konudan çok sorun yaşadım ve yaşıyorum bu egolarım tüm hayatımı mahvetti benim inş düzelirim bende
Cevap sahibi+1 yılİş sende bitiyor.
Soran+1 yıl:(((
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet bizim dilde konuşmamış irlanda ya da italyan erkek aksanı :D
32 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))
+1 yılÇok seviyor yüzüne bakınca kıyamıyor sana demek sanırım
11 Yorumla
Soran+1 yılSanırım tatlım çok sağol yorum için
senin demiş dışın güzel ama için bohh gibi çürük elma gibi beş para etmezsin demiş.. Sana verdiğim değere sevgiye yazık hiç hakememişsin yazıklar olsun. seni tanıdığım güne lanet demiş baya saydırmış anlıycan
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen yüzüme de çok dedi ama her defasında bunları ama geri aradı hepde
Soran+1 yılAynen hayrlısı çok sağol yorum için
+1 yılMasumsulugınu sevmiş belkide senin gibisini bulamıcagını düşünmüş ama olmaz demişsin bir daha olmaz artık
113 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz evet bizimkisi 5 yıllık bir ilişkiydi çok kıskançtı ve göz çapkınlığı başladıgı için bitirmek zırunda kaldım çok kavga ediyoduk
- +1 yıl
Senin kararın ama.
Soran+1 yılEvet benim kararım çok çekti çocuk
- +1 yıl
Cocuk? Kaç yaşındasınız
5yıllık bişeyi bitrmek kolay ve basit olmamalı
Soran+1 yıl24 ikmzde nasıl yaptın bunu nasl vazgeçtn bizden dedi her sefernde ama kaçtım bn hep sıkıştıgımda böyle kaçarım
- +1 yıl
Evet kaçamak cevapşar verip kestirip atıuosun ama
Devam da ettirebilirdin?
Soran+1 yılSeviyorum ama bir anda soğuyorum benim yapım bu ona karşıda bir kinim nefretim var sebebni bilmediğim acı çeksin istyrm
- +1 yıl
O zaman zorlama canım yıpratma kendşni yolına devam et.
Soran+1 yılÖyle yapcam unutmya çalışıyorum işte tatlım:( yorum için çok sağol
- +1 yıl
Önemli degil birine nefret duyarsan aynı zamanda sevgide duyamazsın çünkü nefret sevgiden daha baskındır
Soran+1 yılÖyle oluyo aynen
- +1 yıl
Kendimden biliyorum boşver sen takma hiç kafana :)
Soran+1 yılSağol canım:))
Aile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı. kişiliğini sevmemiş ama güzelliğine aşık oldugunu söylemiş ve bunun için bırakmamıs peşini
217 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu çok iyi biliyorum
Soran+1 yılEvet benim egolarım yüksekti çok ezdim onu oda bendeki mutsuzlgnu bni aşırı kıskanarak baskılayark ve de göz çapkınlğı yapark son senelerde içine attı 5 yıllık bir ilişkmz vardı ve bitti hiç ağlamazdı ilkkez benim için ağladı ona onu artık sevmedğmi kalbimin boş oldugunu benim için değersz oldgnu söyledm blydm artk asla aramam dedi ve en son bunları söyledi 10 gün önce ve bir daha görüşmedik.
Soran+1 yılEdiyor malesef
Soran+1 yılÇok sevdim
Soran+1 yılO mutsuz olsun istedim çünkü hayatnı alt üst ettm ezerek onu
Soran+1 yılBni sevmicek artık bunuda biliyorum bn böyleym işte malesef:(
Soran+1 yılİnş ama başka kızlara bakması göz çapkınıda olsa ve bana aşırı baskıcı kıskanç tutumu beni böyle yaptı
Soran+1 yılOff ben de o bakmaya takığım işte:(
Soran+1 yılAmin hepimizn:)
Aile & Toplum konusunda 719 cevap paylaştı. Sonuç olarak arama demişsin ve onurlu davranıp aramamış işte, sorun nerde burada
13 Yorumla
Soran+1 yılBana dediği ne anlamda onu soruyorum ne demek istemiş?
Soran+1 yılÇektirdim evet bıktı
melek yüzlü sahtekar lay lay lom galiba sana gore sevmeler hopoşinanay galiba sana göre sevilmeler demek istemiş
23 Yorumla
Soran+1 yılAhaha bu şarkı bu gece bana gelsin
+1 yılŞimdi iyi niyetlerimi bir bir
Yargılayıp asıyorum
Bu son olsun bu son olsun demiş11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dedi bıktı artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar lafın özü ne biliyormusun? çocuk sana zaafımsın demek istemiş,
seni çok seviyor17 Yorumla
Soran+1 yılAma biz onunla olamayız 5 yıllıl ilşki btti işte
Cevap sahibi+1 yılValla kardeşim, onunla olabilirmisin olamazmısın bilmiyorum ama çocuğun sana dediği sözlerin en kısa özeti bu işte.
Sorun neydiki? Eften püften birşeyse eğer yazık, yok eğer ciddi sorunlar varsa kararının arkasında dur derim
Soran+1 yılaslında yok ama çokda var durcam kardeş yaa geleceğimiz yok 5 yıl sonra aşk bitti=(
Cevap sahibi+1 yılüzüldüm, hakkınızda hayırlı olur inşallah bu kararınız...
bu arada en iyi seçtiğiniz cevapta yazılan yorum, bence yanlış olmuş, çünkü o çocuk sadece zaafımsın demek istemiş, zaafta sevgiden aşktan olur. oysa o yorumda nefret falan yazılmış ki bu tamamen haksızlık olmuş eski sevgilinize
Soran+1 yılnefret de bir aşktır sonuçta ama çok sağolun inş herkesin hakkında hayırlısı olur
Cevap sahibi+1 yılnefret aşk değildir...
rica ederim arkadaşım, Allah mutlu etsin sizi
iyi geceler
Soran+1 yıliyi gclr.
Sevmediği hareketlerin vardır belki. Hiç oturup konuştunuz mu? bu konuda. Bir de çok naz aşık usandırırrr!!!
022 Yorumla
Soran+1 yılYoo dinlemedmki onu hiç
Soran+1 yılBitti artk zaten bşy kalmadı aramzda çok sağolun yorum için
Soran+1 yılSeviyrmda istemiyorum
Soran+1 yılÖyle de benim aşka gücüm kalmadı işte
Soran+1 yılÖylede sonumuz gene ayrılık ya
Soran+1 yılBn böyleym işte:(
Soran+1 yıl:(((
Soran+1 yılYolla:) konuşursak gönderrm
Soran+1 yılbilmyrm
Soran+1 yılgüney:D
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşlar kibarca açıklamış ben dost olayım ve acı söyleyim... Size s. ken yaranır... Oda aynısını demiş..
10 Yorumla Farklı bir taktik denemiş, kafasını karıstırırsam belki tekrar barısırız düsüncesi ;)))
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu hiç düşünmemiştim:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEziyet cektiriyosunuz sizi sevenlere cok lanet insansiniz pislik bir masumiyetiniz var sadece
16 Yorumla
Soran+1 yılÖyle:(
Cevap sahibi+1 yılLanet ediyorum sevdigime hergun
Soran+1 yılNiye:(
Cevap sahibi+1 yılBende bu sabah vazgectim ay oncegitti almanya ya bir arkadasima demis mesafelerden dolayi olmuyo diye gitti gideli ben yazmasam bir mesaj atmaz skype aciyoruz 15 gunde ya acar ya acmaz enson bir ay once konusmustuk skypeden ondan sonra hep mesgul hergun bikmadan usanmadan guzel seyler yazarim ona bir cevap beklerim bir selam yazsa mutlu olan biriyim ben ama yazmiyo bile gunlerdir acik oldugu halde faceye whatsapp skype aktif kullaniyo ama yazmiyor iste :/ bende yoruldum son mesajimi attim ona seni sensiz yasamak artik agir geliyor diye
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun:(
Cevap sahibi+1 yılPislik bir masumiyetsiniz.
- Aile & Toplum konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılPislik çekilmez dengesiz salak aptal mal biriymişin ama sevdiği için katlanmış sana sonra yine dengesiz odun öküz eşek biri olduğunu anlayınca vazgeçmiş iyi yapmış
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(((((
Pislik bir masumsun! Bu nasil bir cümle simdi!15 dakikadir okuyup okuyup guluyorum inan.:))))))))) daha konusmayi bilmiyor. nasil anladin 5 sene boyunca sen onu? Neyse saniyorumm ki cok masumsun sana zaafim var demek istedi tahminimce...
01 Yorumla
Soran+1 yılBende gülmüştüm duydugmda:)
+1 yılaldanma çocuksu mahsun yüzüne mutlaka terkedip gidecek birgün kanma sever gibi göründüğüne seni
01 Yorumla
Soran+1 yılAhh ahhh:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani iyi görünüyorsun ama içinde gizlediğin başka şeyler var ben bunu farkettim. aslında yanılmışım yine de aşk bu engel olunmuyor demek istemiş. erkek dili değil, edebiyat yapmış
03 Yorumla
Soran+1 yılYaptı zaten hep şair biriydi:)
Cevap sahibi+1 yılaçık olmayı tercih ederim şahsen, edebiyat öyle bişey ki bakış açısına göre çıkardığın anlam değişebiliyor. malum dilimiz çok esnek, çek çekebildiğin yere
Soran+1 yılÖyle
Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. Dış görünüşün masum ancak için şeytan demek istemiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol yorum için
Ben bu filmi daha önce izlemiştim. Bendede aynısı oluyordu. Devamı için ipucu vereyim kız erkeğe dönüp yalvarıyor ama erkek dönmüyordu.
17 Yorumla
Soran+1 yılDeme şunuu:))
Soran+1 yılİnş buda unutamaz:)
Soran+1 yılHayr öyle olmasnı istyrm sadece
Soran+1 yılÖyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılöyle demedim sana kesinlikle burada sana söyledıklerımi abartma
01 Yorumla
+1 yılYüzünün masumluğuna aldanıp sevmiş seni ama içinden başka bişey çıkmış sanırsam.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu:)
- +1 yıl
Ne oldu
Soran+1 yılAyrılduk
Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. ben seni anlamıyo sen ne demeye çalışıyo ben senin dili bilmiyo :D asdasfasg
02 Yorumla
Azıma sıçtın maf etin beni ama yüzünede suç bulamıyorum demiş ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol :)
üzülme cocuga ne eziyet ne iskence yaptın da bunları dedi biraz empati kur bence
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok eziyet yaptım
Arama demişsin oda aramamış anormal olan bişey yokki..
01 Yorumla
Soran+1 yılDogru
+1 yılsuratın tatlı bişey mi yoksa nemrut suratlı tatlı bişeymisin buna göre bak aynaya
012 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm aşırı güzel oda öyle derdi herkes öyle der
- +1 yıl
o halde melek yüzlü şeytan gibi bişey demek istemiş olsa gerek
Soran+1 yılEvt hep meleğim derdi zaten
- +1 yıl
ona öyle bişey yapmışsınki sen oda böyle demiş olmalı işte
Soran+1 yılHayatmda gördüğüm en güzel kız sensin dedi bana kaç kez
- +1 yıl
ya işte onun zoruna giden bişey yapmışsın hiç senden beklemediği bişey işte hepsi o güzelliğine laf yok
Soran+1 yılSen çok tipsiz, kıro, fakirsin dedim nasıl aşık oldm sana blmyrm ama asla evlenmem senle falan dedim yıllrdr 5 yıldır bunları dedim çok ezdim
- +1 yıl
çok üzülmüş olmalı çok kırılmış
Soran+1 yılEe yani:(
- +1 yıl
sözler geri alınmaz olan oldu üzülmek yersiz ve anlamsız bir daha ki sefere nasıl davranacağın tabi sana kalmış
Soran+1 yılİnş düzeltrm şu dilimi sağol yorum için
- +1 yıl
ne demek iyi geceler
hem aylardır istemedim diyosun hem şu dediğini kafaya takıyosun hem de on gündür aramadı diye üzgün işareti koyuyosun ya sen neyin kafasını yaşıyosun.. istemiyosun madem sus
05 Yorumla
Soran+1 yılYaa ben bu çocuğu çok ezdim ama çok da çektim seviyorum hala olmucgnuda biliyorum kafam çok karışık anlıyomusn:(
- +1 yıl
ben sana bşy diyimmi aslında derdin şu aylardır üzerine düşmesi ısrar etmesi sana kendini iyi hissettiriyodu aramıyo ya artık seni kıymetli olur.. k. bakma ama bu böyle.. senle ilgili bşy değil sadece insanoğlu böyle.. bir insan için uğraşırsın bir kıymeti olmaz anlamaz ama ne zamanki uğraşmayı bırakıp umursamazsın o zaman senden kıymetlisi olmaz.. senin yaşadığın da bu brz daha zaman geçsin o seni daha da aramasın bak nasıl zoruna gidiyo daha.. dedimya insanoğlu böyle sadece şahsına algılama seni kırmak istemem ama gerçekler bunlar
Soran+1 yılHaklısın bende öyle oluyorum bu durum nolcak bilmiyorum ne onunla ne onsuz durumum bu
Soran+1 yılÖyle olmalıyım haklısın:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu nasıl dil ya bize pislik mislik yok :D
zor kadınsın namıssız :D029 Yorumla
Soran+1 yılAhaha:))
Cevap sahibi+1 yılcigerimi söktün demiş :D of sonrada üzülüdn dimi terk edince aferin sna
Soran+1 yılGibi gibi bu moduda hiç sevmyrm:(
Cevap sahibi+1 yılnasıl bir mod o? benim eski sevgilimde zor kadındı ama artık yeni birisi var hayatımda çokta seviyordum 2 yılı geçmişti ilişkimizde şimdi kim kazandı ben mi o mu? yoksa ikimizdemi kaybettik.
Soran+1 yılO kızı unuttun mu peki?
Soran+1 yılTerk edipte üzülme modu neden olur ki? hiç sevmiyorum bu modu işte:(
Cevap sahibi+1 yılunutmadam ama artık bana zarar verdi hem ayrıldı gtti hem hala arıyordu 1 ay sonra aradı barışalım dedm saatlerde yok olamz dedi bırak artık beni dedi iyi dedm. bıraktım.
alışmak zor oluyor onsuz yaşamaya ama alışırsın illa ki 40gün süresi varmış güya yeni 1 hayata alışmanın. unutmasam nolcak bana acı çektiriyordu ben çektm sende çek diyordu şok oldu resimleri görünce benim aldığım tişörtü giyme dedi o kzın yanındaD:
Cevap sahibi+1 yılçok sevmişsindir zamanında boşluktasın şu an da seninle ilgilenen kimse yok ondan da olablir.
Soran+1 yılHadi yaa bu kızı seviyomusn peki kıza şok olmuştr tabi yaa:(off biz kızlar bazılrmz böyleyx işte
Cevap sahibi+1 yılseviyorum 1 ay sonra söz yapıcaz büyük ihtimalle :)
sevmedeğim biriyle asla çıkmıcam diye kendime sözüm var :)
evet şokk oldu ben de istemedim ayrılmak ama beni soğutmak için demeği kalmamıştı aldattım seni dediğinde bile olsun benim hatam ilgilenemedim demiştim inanmadım ama sonradan aldatmadm dedi tabi uzaklştrdı kendnden sonç olark istedğini aldı. ya da kaybetti
Soran+1 yılHadi yaa haklımıydı peki? ama hala unutamamışsın:)
Soran+1 yılE 5 sene az mı? çok sevdim ama bitti malesef o dedgn eski sevgln gbi bnde hersyi yaptım oda beni hatırlar mı acaba senn gbi?:)
Cevap sahibi+1 yılevet 2 gün önce baya saydı da zaten en büyük bedduası beni hiç unutmayı =)
unutturmuyor ki ben aramam dedim bir daha seni : ona inanmadı en sonunda o aramıştı
inş. en mutlu olacagın anlar hep bozulur vs vs =) bunlarıda dedi sagol dedim tek suçum sana değer vermekti :)
Cevap sahibi+1 yılunutmaz ki kimse sevdiğini...3yıl 5 yıl olur tam herşey güsel gidiyor sanırsın bir bakmışsın herşey bitmiş bazen ayrılık iyidir.
Soran+1 yılHadi yaa zormuş sennksde yaa :(
Cevap sahibi+1 yılben unutmuyorum ki bana yapılan iyiliği ve kötülüğü =) öyle biriyse unutmaz bence
Soran+1 yılÖyle biri
Cevap sahibi+1 yıleden bulurmuş derler ya inş bulmazsın =) sana birisi böyle davransa sen napardın peki?
Soran+1 yılBilmyrm yaa inan hiç mutluda değilim ama onlada yapamıyorum bu nasıl iş anlamadım:(
Cevap sahibi+1 yılhayatına yeni birisi girse onu unutucaksın sadece anılarıını özlüyorsundur yalnızsın falan bunlardan dolayı. dönse 2gün sonraniye barıştım ki dersin belki kendine
Soran+1 yılİşte beni anlattn böyle oldugu için kötü davranıp ayrılıyorum bu neden oluyor ya
Cevap sahibi+1 yılona karşı bir şey hissetmiyorsun artık önemsemiyorsun yani olsa da olur olmasa olur sıradan birisi olmuş o senin için zamanında güsel günlerinz geçmş... o kadar da olsun üzülmen normal yani taş kalpli değilz ki
Cevap sahibi+1 yılbitmiş artık senin için o o yüzden
Soran+1 yılBitti ya sevdiğimi zannetmemde alışkanlık sanırım
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle 5 yıl bu oyuncak ayını kaybetsen üzülürsün be D:
Soran+1 yılEvet:(yorum içn çok tşkrlr hayatnda mutluluklr dilyrm gizli:) iyi gclr.
Cevap sahibi+1 yılne demek :D sizede iyi geceler :) gizli iyidir ya :D
Cevap sahibi+1 yılsende gizlisin bna ne laf atıyosn be:D
Soran+1 yılgizli candır:Diyi geceler efenim:D
Allah senin belanı versin diye senle zevk için çıktım işim bitti senle diyor :D
03 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıl çktk be
Soran+1 yılMalesef
Belki bir Ümit verirsin diye uğraşmış ama vazgeçmiş :)))
06 Yorumla
Soran+1 yılBencede:(
Soran+1 yılEvet olablrdi
Kız neyaptın çocuğa böyle hayatından bezdirmissin :-)
03 Yorumla
Soran+1 yılBezdirdm:(
Soran+1 yılÖyle olması için tamamen koptumya işte
zaafımsın
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet:(
+1 yılKötü bişi dememiş
15 Yorumla
Soran+1 yılOnu biliyorum:))
- +1 yıl
ben sana kaybetme derim. ya da onu unutup başkasıyla olduğunda anlarsın zaten. onu özlersin. Kalbini dinle
Soran+1 yılİmkansz aşk bzmksi:(
- +1 yıl
imkansız diye bişey yok :) Bende şu an herkesin imkansız gözüyle baktığı bir aşk yaşıyorum. Kulaklarımı insnalara kapatınca hiçte imkansız gelmiyo. Senin elinde. İmkansız diye bakarsan öyle olur
Soran+1 yılBilmem belkide ama derlerya ne onunla ne onsuz benim durum bu şu an
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hala seviyor musun onu?
16 Yorumla
Soran+1 yılAslında seviyorum ama katlanamıyorum ona unutmak istyrm
Cevap sahibi+1 yılZor olan her zaman güzeldir ama çocuk çok yorulmuş be. Birazcık egonu törpülesen sevgini tazelesen ne güzel olurmuş be bacım.
Soran+1 yılHaklısın ama bende çok yoruldum bu göz çapkını hem bide aşırı kıskanç her şeyime karışıyordu bn buna karşı bir nefret doldum bilmyrm mutsz olsun istyrm
Cevap sahibi+1 yılO güzelliğe bu baskı. Çocukta sana göre özgüvensiz olunca normal. Kısaca sağlıksız bir ilişki olacakmış. Bu saatten sonra da olmasın varsın acı çekilsin. Geçer Ne açılar geçmedi? Hakkınızda hayırlısı olsun bacım.
Soran+1 yılSağol çok sağol hepimizin hakkında hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılİNŞALLAH.
Angel eye and devil face.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
fazla naz aşık usandırmış.
11 Yorumla
Soran+1 yılUsandırdım mücella yaa:(
+1 yılÇok basit.. Değer bilememişsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim
+1 yılSaf gizim:) takma kafaya gecer gider
01 Yorumla
Soran+1 yılİnş geçer hemen :(
Ufolu görürsem sorarım söz..
01 Yorumla
Soran+1 yılSormayı unutma sakın:)
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. ben ne bileyim yandex miyim...
10 YorumlaVallaha şanslısin 31 olsan cekilmzsn dememiş
20 Yorumlanaptın la çocuğa burada ben üzüldüm :'(
16 Yorumla
Soran+1 yılOff deme öyle ezdim işte:(
Soran+1 yılSeviyoduda ben bitirdim onu yaa bitti artık olamayız dönsede ben değişmiyorum
Soran+1 yılİnş olmam öyle diyim:)
+1 yılArkadaşa tercüman olamadım :/
00 YorumlaValla 25 yıllık Erkeğim Böyle Dil görmedim :DD
01 Yorumla
+1 yılsevgilin benim gibi düşünüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSen ne düşünüyosun:(
İlk defa duydum kanka bizden değil o çocuk
11 Yorumla
+1 yılpislik bir masumsun mu bu ne la :D:D
17 Yorumla- +1 yıl
Aynisini bende dedim 😂
- +1 yıl
@sevdaturan garip bir cümle :D:D
Soran+1 yılCidden öyle dedi:)))
- +1 yıl
sen ne dedin bişi dedinmi :D
Soran+1 yılYoo son konşmamzdı ayrıldık işte:)
- +1 yıl
hıı anladım üzülme bosver erkek işte b*k hepsi :D
Soran+1 yılAynen :)
yüzün masum ama için bozuk demek istiyo
05 Yorumla
Soran+1 yılOff evet:(
Soran+1 yılOna öyle gösterdm ama
Soran+1 yılKimseyi istemiyorum ki
- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl bir jargondur ya?
010 Yorumla
Soran+1 yılBnde anlamadım işte
- +1 yıl
Ya bitti gittiyse mesele yok zaten... Belli ki farklı bir tür ve ırka mensupmuş sevgilin; sonuçta sen insansın, takılma böyle şeylere
Soran+1 yılDimi yaa bencede
- +1 yıl
Yani... Yanıbaşında ısınamadığın ateşin külüyle hiç uğraşma bence... Bırak rüzgar savursun onu dört bir tarafa...
Soran+1 yılAynı kafadayız aynen
- +1 yıl
O halde şu an itibariyle tamamen çıkar onu hayatından...
Soran+1 yıl10 gğn önce ayrldk işte
- +1 yıl
Sen öyle diyorsun ama zihnin öyle demiyor...
Soran+1 yılZamnla diyecek:)
- +1 yıl
Desin tabi...
- Aile & Toplum konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılYüzünün güzelliği için sana katlanıyormuş...
00 Yorumla İstediğin olmuş ne dediğin ne önemi var artık
11 Yorumla
Soran+1 yılDogruda psikolojsni merak edyrm
- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım