Burnumda kaşıntı var, sürekli akıyor ve hapşırık da var. En kısa sürede nasıl geçirebilirim önerisi fikri olan var mı arkadaşlar? Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sanırım grip oldum, burnum akıyor ve hapşırık var?
bol bol su iç. bitki çaylarını çok sık tüket. özellikle kafelerde karışık bitki çayı yapıyorlar. bunu mutlaka yap. birkaç akşam bol bahjaratlı çorba iç. sıcak suyla banyo yap kalın giyin, biraz sıkı giyinin. geçecektir
1
25 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öncelikle tavsiyeler için çok teşekkür ederim. Dün güneşe aldanıp banyo yapıp kısa kollu ile çıktım. Dönüşte de hava çok esiyordu. Bunun bir etkisi olabilir mi acaba?
olmaz mı olur tabi. geçen gün ben de arkadaşımla buluştum. tişört ile gittim. sahile yakın bir yere oturduk ama çok esiyordu. iyi ki deri ceketimi getirmişim ama iş işten geçti. eve gelince duş aldım ama titredim resmen akşam. üşüdüm. burnum aktı hafif. hapşırdım. vücudum da hafif ağrıdı ama geçti. bu süreçte imkanınız varsa bol bol acı tüketin. bilmiyorum ama bende işe yarıyor iyi geliyor.
Sicak su banyosu, acılı çorba, biki çayı. Bunlar benim de denediğim şeyler genellikle. Haftasonu tatilinde bol miktarda tüketirim ve inşallah işe yarar.
yarar yarar merak etmeyin. soğuk algınlığı çok mühim değil önemli olan belden üşütmek. ne yazık ki ben belden üşüttüm arada sırada giriyor ağrı. kuyruk sokumundan, kalçadan falan. üşütmek çok zor. dikkat etmek gerek
hasta olmak bazen iyi. geçen kış grip olmuşum ondan sonra bağışıklılık kazandım olmuyorum mesela. ama üşütmek farklı. bu tarz şeylerde yanınızda küçük bir ceket taşırsanız daha iyi olur. ama benim de şöyle bir olayım var üşüdüğümü hissetmiyorum. vücudum hep sıcak yanıyorum adeta. bu yüzden üşüttüğümün farkında değilim...
Abi ikizim olabilir misin yahu. d Ben de üşüdüğümü hissetmem hiç, kalorifer yansa da yanmasa da kısa kollu ile dolaşırım evde. Dışarıda da genellikle ince giyinirim hissetmem ve acısı sonradan çıkar. Her sene de bu devam eder. Senin de öyleymiş..
haha aynen. kışın herkesin üşüdüğü dönemde tişört giyerim altına atlet giymem. üzerine de deri ceket. evde zaten tişörtleyim. insanlar bana sürekli üşümüyor musun diyor. ailem kalın giy diyor. iyi ama ben hissetmiyorum ki. uyurken bile yorgandan dışarıya ayaklarımı çıkarmadan uyuyamam ben. sıcak ben ne yapayım :D
Hele ki çorapla uyuyanlar, uyuyabilenler. Hiçbir dönem yapamadım öyle bir sey. Senin de söylediğin gibi yorganı üstten atmak cabası. İnce tshirt ve ceket de ayni şekilde. Her defasında inatlasirim giyinmem ama sonu böyle olacaktı belli. d
Yakin bir arkadaşım, her senin bu söylediğin cümleleri sarfettiğimde sen hastalık hastasisin diyor :D Bence bizim ruhumuzda sıkıntı var, o yüzden birilerinden ruh sıkıntısı çekmeye yer kalmamış demek ki hissizleşmişiz:D
bana da aynısını diyorlar 😂 lakin anlamadıkları bir şey var. her şey fazla düşünmekten. ben ayrıntıları severim. küçük ayrıntılarda büyük resimler yakalarım. insanlar kendi cehaletlerinde sürterlerken benim bu şüphecimi yanımı ayıp karşılamaları bana trajik geliyor :d
Kesinlikle haklısın. Bana da aynisini diyorlar, bahsettiğin cümleleri yorumları birçok insandan duyuyorum. Ya da ben de senin gibi detaylardan ayrıntı çıkartıyorum. İnsanların üzerine düşünmeden söyledikleri şeyleri ince eleyip sık dokuyorum, onların bile akıllarına gelmeyen şeyleri çıkartıyorum. Biz mi iyi değiliz onlar mı fazla sade bilemiyorum :)
insanlar o kadar onursuz ki. kendilerinden olmayanı kınarlar. kendilerinin basit yaşamı, rezil hayatı, toplum ahlakını doğru kabul edip, bunu sana da dayatmaya karar verirler. toplum böyle yobaz ve faşist bir tutum sergilerken onların beni ayıp karşılamaları beni sadece kahkaha attırır. kim ki onlar? benim için sülükten, kan emicilerden farksızlar. ellerinde bir çarmıhla insan germek için cadı avına çıkarlar. kendi zayıflıklarını örtmek için erdemler yaratmışlardır. bu insanlara tahammülüm yok!
Eminim sen, (varsa) seni yargılayanlardan çok daha onur ve erdem sahibi bir insansın. İnsanlar çünkü genellikle kendinde olmayan şeylere sahip olan insanları yargılamayı tercih eder. Onur yoksa onurlarina, erdem yoksa erdemli tavırlarına laf ederler, baltalamaya çalışırlar. Lakin günün sonunda o çarmıha aslında kendileri gerilirler. Her nerede yaşıyorsan şunu bil ki senden ve istikbalinden daha önemli bir şey yok kıymetli dostum, varol hep.
Teşekkür ederim ikiz kardeşim, sen de var ol ki çarmıhta sallanacak insanlar çoğalsın, belki böylelikle arşa kadar uzanrı boyumuz, nihayetinde güneşi de gölgeleriz ki, karanlık olduğunda işittikleri tek ses günahkar (!) kahkahalarımız olur.
Şiir gibi konuşuyorsun kanka. Kafiyeleri ise deneyimlerinden oluşuyor. Ömür boyu bağlansakta, sevilsek de üzülsek de yalnızlık ömür boyu. Yaşasın onurlu yalnızlık, kahrolsun samimiyetsiz bireyler ! ( :
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bol bol su iç. bitki çaylarını çok sık tüket. özellikle kafelerde karışık bitki çayı yapıyorlar. bunu mutlaka yap. birkaç akşam bol bahjaratlı çorba iç. sıcak suyla banyo yap kalın giyin, biraz sıkı giyinin. geçecektir
Öncelikle tavsiyeler için çok teşekkür ederim.
Dün güneşe aldanıp banyo yapıp kısa kollu ile çıktım.
Dönüşte de hava çok esiyordu.
Bunun bir etkisi olabilir mi acaba?
olmaz mı olur tabi. geçen gün ben de arkadaşımla buluştum. tişört ile gittim. sahile yakın bir yere oturduk ama çok esiyordu. iyi ki deri ceketimi getirmişim ama iş işten geçti. eve gelince duş aldım ama titredim resmen akşam. üşüdüm. burnum aktı hafif. hapşırdım. vücudum da hafif ağrıdı ama geçti. bu süreçte imkanınız varsa bol bol acı tüketin. bilmiyorum ama bende işe yarıyor iyi geliyor.
Sicak su banyosu, acılı çorba, biki çayı. Bunlar benim de denediğim şeyler genellikle. Haftasonu tatilinde bol miktarda tüketirim ve inşallah işe yarar.
Banyo ve dışarı çıkmak konusunda aynı kaderi yaşamışız ve yaşıyoruz dostum. Sen atlattin sanırım, inşallah ben de atlatırım dostum
yarar yarar merak etmeyin. soğuk algınlığı çok mühim değil önemli olan belden üşütmek. ne yazık ki ben belden üşüttüm arada sırada giriyor ağrı. kuyruk sokumundan, kalçadan falan. üşütmek çok zor. dikkat etmek gerek
Hasta olmayı da hiç sevmem kendime yakıştırmam ama haklısın işte yaptık bir hata...
hasta olmak bazen iyi. geçen kış grip olmuşum ondan sonra bağışıklılık kazandım olmuyorum mesela. ama üşütmek farklı. bu tarz şeylerde yanınızda küçük bir ceket taşırsanız daha iyi olur. ama benim de şöyle bir olayım var üşüdüğümü hissetmiyorum. vücudum hep sıcak yanıyorum adeta. bu yüzden üşüttüğümün farkında değilim...
Abi ikizim olabilir misin yahu. d Ben de üşüdüğümü hissetmem hiç, kalorifer yansa da yanmasa da kısa kollu ile dolaşırım evde. Dışarıda da genellikle ince giyinirim hissetmem ve acısı sonradan çıkar. Her sene de bu devam eder. Senin de öyleymiş..
haha aynen. kışın herkesin üşüdüğü dönemde tişört giyerim altına atlet giymem. üzerine de deri ceket. evde zaten tişörtleyim. insanlar bana sürekli üşümüyor musun diyor. ailem kalın giy diyor. iyi ama ben hissetmiyorum ki. uyurken bile yorgandan dışarıya ayaklarımı çıkarmadan uyuyamam ben. sıcak ben ne yapayım :D
Hele ki çorapla uyuyanlar, uyuyabilenler. Hiçbir dönem yapamadım öyle bir sey. Senin de söylediğin gibi yorganı üstten atmak cabası. İnce tshirt ve ceket de ayni şekilde. Her defasında inatlasirim giyinmem ama sonu böyle olacaktı belli. d
bizde ileride bol bol romatizma olur dostum, iğnelere hazırlıklı ol şimdiden kabzadan :D
Ben alışkınım zaten iğneye, yaşlanınca da çok bir şey değişmez.
Sanırım ben bu dünyaya tedavi olmak için gelmişim:D
kfjelfjsadjas benim canım çok incedir. bak ruhsal olarak bana acı çektirmek çok zor, lakin karınca ısırsa hemen telaş yaparım 😂
Yok abi ben teşhisi koydum sen benim ikiz kardeşimsin 😀😀
dsadskffsa olabilir gerçekten. bak başım ağrısın, hemen başlarım 'acaba beyin tümörü mü oldum?' ciğerim ağrısın, -acaba akciğer kanseri mi oldum? gülünecek haldeyim yeminle. 😂
Yakin bir arkadaşım, her senin bu söylediğin cümleleri sarfettiğimde sen hastalık hastasisin diyor :D Bence bizim ruhumuzda sıkıntı var, o yüzden birilerinden ruh sıkıntısı çekmeye yer kalmamış demek ki hissizleşmişiz:D
bana da aynısını diyorlar 😂 lakin anlamadıkları bir şey var. her şey fazla düşünmekten. ben ayrıntıları severim. küçük ayrıntılarda büyük resimler yakalarım. insanlar kendi cehaletlerinde sürterlerken benim bu şüphecimi yanımı ayıp karşılamaları bana trajik geliyor :d
Kesinlikle haklısın.
Bana da aynisini diyorlar, bahsettiğin cümleleri yorumları birçok insandan duyuyorum.
Ya da ben de senin gibi detaylardan ayrıntı çıkartıyorum.
İnsanların üzerine düşünmeden söyledikleri şeyleri ince eleyip sık dokuyorum, onların bile akıllarına gelmeyen şeyleri çıkartıyorum.
Biz mi iyi değiliz onlar mı fazla sade bilemiyorum :)
insanlar o kadar onursuz ki. kendilerinden olmayanı kınarlar. kendilerinin basit yaşamı, rezil hayatı, toplum ahlakını doğru kabul edip, bunu sana da dayatmaya karar verirler. toplum böyle yobaz ve faşist bir tutum sergilerken onların beni ayıp karşılamaları beni sadece kahkaha attırır. kim ki onlar? benim için sülükten, kan emicilerden farksızlar. ellerinde bir çarmıhla insan germek için cadı avına çıkarlar. kendi zayıflıklarını örtmek için erdemler yaratmışlardır. bu insanlara tahammülüm yok!
Eminim sen, (varsa) seni yargılayanlardan çok daha onur ve erdem sahibi bir insansın.
İnsanlar çünkü genellikle kendinde olmayan şeylere sahip olan insanları yargılamayı tercih eder.
Onur yoksa onurlarina, erdem yoksa erdemli tavırlarına laf ederler, baltalamaya çalışırlar. Lakin günün sonunda o çarmıha aslında kendileri gerilirler.
Her nerede yaşıyorsan şunu bil ki senden ve istikbalinden daha önemli bir şey yok kıymetli dostum, varol hep.
Teşekkür ederim ikiz kardeşim, sen de var ol ki çarmıhta sallanacak insanlar çoğalsın, belki böylelikle arşa kadar uzanrı boyumuz, nihayetinde güneşi de gölgeleriz ki, karanlık olduğunda işittikleri tek ses günahkar (!) kahkahalarımız olur.
Şiir gibi konuşuyorsun kanka. Kafiyeleri ise deneyimlerinden oluşuyor.
Ömür boyu bağlansakta, sevilsek de üzülsek de yalnızlık ömür boyu.
Yaşasın onurlu yalnızlık, kahrolsun samimiyetsiz bireyler ! ( :
Dikkat et kendine:) canın sıkıldığında çekinme profilimdeki herhangi bir soruya görüş at, ne derdin olursa! konuşuruz, hallederiz
Cansın kardeşim benim varol
Sen de yazabilirsin, follow yaptım . d
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!