Diğer Annem iş arıyor ama bulamıyoruz nereden nasıl ona uygun iş bulabiliiz? kameral Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Maddi durumumuz çok kötü kira vs her şey üst üste bindi maalesef annem bu yüzden çalışmak istiyor nasıl iş bulabiliriz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Annem iş arıyor ama bulamıyoruz nereden nasıl ona uygun iş bulabiliiz? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İndeed üzerinden bakın orara çok ilan oluyor. Ofislerde anaokullarında falan çay yapmak için personel arıyorlar fazlaca. Denk gelir illa. 0 1 Yorumla kameral +1 yıl Bir ara çok baktık hâlâ bakıyorum ama Yaşı 48 belkide ondan iş vermiyor bir çok yer biraz yıprandı annem Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kariyer net 0 1 Yorumla kameral +1 yıl Bulabilsek neyse de yok kiAnnem biraz yaşlı bir kadın belkide ondan bulamıyoruz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nasılsın iş 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gibi iş Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşında annen Cevap sahibi +1 yıl Kaç yaşında annen.. Cevap sahibi +1 yıl Ne iş arıyor
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen Niye çalışmıyon 0 5 Yorumla kameral +1 yıl Zaten ben çalışıyorum benim aldığım asgari ev kirası vs her şey bende zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşı kaç annenin Yorumla kameral +1 yıl 48 nedsn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İş ayarlıcaktim da yaş baya büyük Yorumla kameral +1 yıl Öyle evet daha önce yemek vs yapıyor su sürekli işten çıkmak zorunda kaldı sonra da baya maddi zorluk çektik borçlar vs birikti Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İndeed üzerinden bakın orara çok ilan oluyor. Ofislerde anaokullarında falan çay yapmak için personel arıyorlar fazlaca. Denk gelir illa.
Bir ara çok baktık hâlâ bakıyorum ama
Yaşı 48 belkide ondan iş vermiyor bir çok yer biraz yıprandı annem
Kariyer net
Bulabilsek neyse de yok ki
Annem biraz yaşlı bir kadın belkide ondan bulamıyoruz
İş bulamadımı
Nasılsın iş
Ne gibi iş
Kaç yaşında annen
Kaç yaşında annen..
Ne iş arıyor
Sen Niye çalışmıyon
Zaten ben çalışıyorum benim aldığım asgari ev kirası vs her şey bende zaten
Yaşı kaç annenin
48 nedsn
İş ayarlıcaktim da yaş baya büyük
Öyle evet daha önce yemek vs yapıyor su sürekli işten çıkmak zorunda kaldı sonra da baya maddi zorluk çektik borçlar vs birikti