• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Müzik & Etkinlik

Evlenilecek kız, eğlenilecek kız: Neye göre ayırıyosunuz bunu?

girl22
girl22 Takip Et
Xper 5 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
nelere bakıp dikkat edip bu ayırımı yapıyosunuz?sizin evlenmek istediğiniz kız nasıl olmalı
Evlenilecek kız, eğlenilecek kız: Neye göre ayırıyosunuz bunu?
Evlilik Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• astalavistabebeğim
    astalavistabebeğim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 34%
    +1 yıl

Bu ayrım kişiden kişiye değişir ama genel kanıyı ve Türk erkeklerinin fikrini sorduğuna göre şöyle açıklanabilir: evlenilecek kadın bazı fedakarlıkları göze alabiliyor, özel yaşamına, söylediklerine, giyimine dikkat ediyor; ama eğlenilecek kadın belli bir yaşa kadar sadece eğlenmeyi düşünüyor.

Erkeklerle rahat ve fütursuzca konuşabiliyor, davranışları dengesiz(ciddi görünmeye çalışıp beceremeyince özüne ani bir dönüş) olabiliyor.

Sonra toplum baskısı, evli mutlu kadınlara özenme ve aile kurma isteği ağır basınca da evlenmek istediğini söylüyor ama eğlenmekten de kendini alamıyor, geçmişi onu takip ettiği ve erkeklerin de bu konudaki hassasiyeti işin içine girince evlenme konusunda başarısız oluyor...

En ilginci ise eğlenilecek kadın eğleneceği erkeğe gerçek duygularını, evlenilecek erkeğe ise ciddi biri olduğu izlenimi vermeye çalışıyor(çoğu zaman başarılı olamıyor tabii)... Artık kadınlar(yeni nesil) da çapkın erkeklere özeniyor, ben gezer, eğlenir, erkeklerle sohbet eder flört eder, istediğim gibi giyinir; ama evlendiğim zaman evli kadınlar gibi davranırım dlyebiliyor...

Tabii bunlar benim fikirlerim kime göre doğru kimine de yanlış...

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• crabs
    crabs Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

Evlenecek eğlenecek kız diye ayrım yapılması ayıp insanları sınıflandırmaya karşıyım. İşinize gelmiyorsa terk edersiniz eğlenecek diye 1 hafta gönül eğlendirip yol vermek erkeklik değildir.

6
    0 Yorumla
  • Melisa9666
    Melisa9666 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 57%
    +1 yıl

Evlenilecek kiz yas kemale gelince aileninde istegi uzerine. Ailesinin kabul ettigi kiz. Eglencek kizsa caninin istediklerini yapmayan pesinde pervane eden ama is evlenmeye gelince adi cikan kızdır. Adam olan neyi seviyisa onla evlenir. Unutmayin her kadin cilveli erkegini mutlu eder yeter ki siz onunla her seyi paylasin ve sevginizi belli edin.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

25

Cevap

• CanErTürk
    CanErTürk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 83%
    +1 yıl

Güzel soru bence :D Evlenilecek kız bir kere erkeklerle fazla içli dışlı olmaz. oturmasını kalkmasını hatta kullandıgı kelimeleri bir seçerek konusabiliyor. Kendisini bazı ortamlardan uzak tutar ve saf bir duyguya sahip olur genelde. Eğleniecek kız denilenler ise bunların tam tersini yapabilirler diyebilirim. Erkekleri kız arkadaslarından farksız olarak görmeleri çok rahat olmaları konustukları kelimeler ne anlama gelir karsındakı ne anlar gibi bir dusunceye sahip değiller. Her ortama girebilirler alkol artık resmi içecekleri olmustur vs her teklife evet derler haftada bir sevgili yaparlar canı sıkılır erkek değiştirir onunla gezerken baskasına iş atar vs görünce belli ediyor kendini diyebilirim. Evlenilecek kız ev kızı derler genelde ama onunla konusurken aranda sanki bir duvar oldugunu hissettirir sana bir turlu yaklasamazsın yanına.

7
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

eğlenilecek olan kız asidir, başına buyruktur, güzeldir, kendine iyi bakar, lafı gediğine oturtur, muhabbet ederken kendini hiç sıkmaz rahattır, açık görüşlüdür ve sözlüdür, hayatını yaşar, erkekleri pek takmaz, özgürdür,

evlenilecek kız tatlıdır, kendince ahlaki değerleri vardır, çoluk çocuk aile sevgisi yüzünden okunur, giyim tarzı makyajı genel kesimin kabul edeceği şekildedir endişe etmezsiniz fazla, sözünüzü dinlemeye daha çok yatkındır, genelde lafınız geçer, öyle çok çılgın şeyleri arzulamaz

Velhasıl erkek kendini onun karşısında daha güçlü hissettiği kızları evlenilecek, ama görüşlerine yaşam tarzına katılmasa bile öyleymiş gibi yaparak düşüp kalktığı kızları eğlenilecek kız olarak görür.

5
    2 Yorumla
    • Melisa9666
      Melisa9666
      +1 yıl

10 num aciklamis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Melisa9666 neler yazmışım zamanında ben de şaşırdım şimdi tekrar okuyunca :D

Yorumla
  • pipoo111
    pipoo111 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

birisi her gelene buyur der.

diğeri dur bakalım kimsin necisin der.

..

birisi hikaye anlatır. anlatır anlatır anlatır.

öyle anlatır ki yaptıklarıyla birileri para kazanırken toplumun yapana verdiği sıfat vardır ancak o bi anlatır sen dersin ki parasıyla işi görenlerin günahı ne ? birisi or.spudur kendisi hanfendi.

diğeri kısa ve nettir. hiç derinlik katmadan işine gelmeyen noktada çekilir. yarış içinde değildir.

..

birisinde aptal cesareti vardır marifet sayar.

diğeri mantıklıdır. adımlarını sağlam atar.

..

0
    0 Yorumla
  • Azman
    Azman Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Evleneceğim kızla fikirlerimizin uyuşması ve sağlam bir iletişim kurabilme olması ilk tercihim. Çünkü zaten evleneceksem sevmişimdir. He bir de tabi bekaret konusu var .Bakire değilse. Bir erkek olarak ağrıma gider ama her bekareti olmayan kıza da aynı gözle bakmam.Yapmış ama pişman olmuş kız sa ve bana dürüstçe anlatıp hayatında temiz bir sayfa istiyorsa bırak terketmeyi daha çok da sahiplenirim. Ben sahiplendiğim için kızda bana daha çok bağlanır. Terketmek kolaydır. Affetmek herkezin harcı değildir.

2
    0 Yorumla
  • Birgariphayat
    Birgariphayat Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

önüne gelenle yatan erkelerden daha yavş.k konuşan heryerde gezen altına üstüne bişey giymeden sokağa çıkan kızlar evlenilcek kızlar değildir... Herkez burda uçmuş ayrım yapmamak gerek diye de kimse 32432432. el bi kızla evlenmek istemez boş konuşmayın. Düzgün insan olun mutlu bir evliliğiniz olsun en azından başınızı yastığa koydugunuzda içiniz rahat olsun kocam dediginiz adam karşı..

4
    0 Yorumla
  • kahvetadı
    kahvetadı Takip Et
    Bilge Yaş: 43 , eic 44%
    +1 yıl

Bir karar verebilseydim neye göre ayırdığıma bu yaşa kadar bekar durmazdım :) şaka bir yana erkeğin kafasında biraz karışıklık varsa evlilik istemeyebilir. Geleceğiyle ilgili bir planı bile onu evlilikten uzak tutabilir. Evlenmesi için kesin karar vermiş olması lazım, bu da aslında karşısındaki insanla alakalı olan bir durum değil.

0
    0 Yorumla
  • cinderella_lover
    cinderella_lover Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

evlenilecek kız,ciddi kızdır.ilişkinin en başından beri ciddi düşünecektir.ilişkilere daha uzun vadeli bakar.kendisiyle ilgili daha çok bahseder ve erkeğin de kendisine yönelik şeyler sormasını bekler.eğlenilecek kız diye tabir edilen kız ilişkilere ciddi bakmaz.aslında kendisi de eğlenmek istiyordur.kendisinden bahsetmez.çünkü bu ona eğlenceli gelmeyecektir.kendisi dışındaki her şey(birlikte olduğu erkek de dahil)ilgi alanındadır.ilginçlik karşı koyamadığı şeydir.

1
    24 Yorumla
    • ikalkar
      ikalkar
      +1 yıl

herşeyi bitirmişsede olaylara ciddi bakar,tatminkar olur,gerçekçilik hissi doğurur karşısındakinin zihninde.

Yorumla
    • cinderella_lover
      cinderella_lover
      +1 yıl

sadece sana o izlenimi verir.

Yorumla
    • ikalkar
      ikalkar
      +1 yıl

o zaman sana açık açık anlatayım.sonuçta bu tür lafları çıkartanlar aslında kızlar erkeklerin karşısında kendini bi malzeme gibi gösteriyolar paran varsa pulun varsa en güzelleri peşinden koşuyo bunun gibi bi çok neden kızları erkeklerin karşısında bi objeye dönüştürüyo o yüzden bazı şeyleri hakediyolar die düşünüyorum

Yorumla
    • cinderella_lover
      cinderella_lover
      +1 yıl

bence bayanları bu duruma sokan erkekler.

Yorumla
    • ikalkar
      ikalkar
      +1 yıl

neden.

Yorumla
    • cinderella_lover
      cinderella_lover
      +1 yıl

şimdi bir an için güzel bir bayan olduğunu düşün.etrafındaki erkekler sürekli seninle ilgileniyorlar ve karşına çıkan erkekler sana değer verdiklerini söyluyor ve sonra seni yüzüstü bırakıyorlar.bu durum birkaç kere tekrarlandığında artık sana değer verdiğini söyleyen bir erkeğe ne kadar inanırsın?

Yorumla
    • ikalkar
      ikalkar
      +1 yıl

yani senin yazdığın bu satırlar bir bayanın evlenilecek ve ya eğlenilecek birisi olduğunun belirtisi olarakmı görüyorsun.

Yorumla
    • cinderella_lover
      cinderella_lover
      +1 yıl

şimdi az önceki örnekteki bayanın yaşadığı duygusal travmayı anlaman zor.bu bayan ilişkilere artık ciddi bakmaz,bakamaz,onun yerine denemekten yana olur.ilişkileri kısa sürer,kendisinden bahsetmez.eğlenmeye bakar yani.bu örnek sadece bir neden.ama sen de görüyorsun ki sorunun ana kaynağı yine erkekler.umarım anlamışsındır

Yorumla
    • ikalkar
      ikalkar
      +1 yıl

yüzüstü bırakıyorlar dediğinde bu sadece bayanları ilgilendiren bir konumudur.hiçbir erkek terkedildi diye yüzüstü kalmayacağı gibi hiçbir bayanda terkedildiğinde yüzüstü kalmamalı bu tamamen zeka olayıdır,görebilme olayıdır,ilgi alaka var diye bir bayan kendini deneme tahtası yapmamalı.

Yorumla
    • cinderella_lover
      cinderella_lover
      +1 yıl

boyle düşünüyorsun çünkü erkeksin.bir bayan gibi düşünmeden anlaman zor.seni zorlamıycam o yuzden.

Yorumla
    • ikalkar
      ikalkar
      +1 yıl

tamam o zaman senin deyimine göre bu bayan evleniecek bir bayandı fakat başından geçen aşk saçmalamalarından dolayı eğlenilecek bayanmı oldu

Yorumla
    • cinderella_lover
      cinderella_lover
      +1 yıl

bu örnekteki bayan için böyle.başka durumlar da var.

Yorumla
    • ikalkar
      ikalkar
      +1 yıl

hep birşeyler buluyorsun cindrella durumları çoğaltıyorsun bak şimdi senin en başından yazdığın cevaba bak bu cevaba göre herşeyi arap saçına dönderdin evlenilecek kız ciddi olmalı dedin sonra eğlenilecek kız profili yarattın eğlenmek ister dedin,evlendirecektik tam kızı olmadı eğlence hayatına verdi diye kendisini bu kızıda kaybettik ee ne olacak şimdik bu işin sonu ?

Yorumla
    • cinderella_lover
      cinderella_lover
      +1 yıl

bak dostum.bu dediğim olaylar sen kızı tanımadan önce oluyor genelde,kız sana geldiğinde bu süreçler bitmiş oluyor.ben sana olayı açıklamaya çalıştıkça sen anlamamak için gayret ediyorsun.sana düşüncemi kabul ettirmeye çalışmıyorum.sen farklı düşündün diye seni yargılamam da üstelik.senin doğrun senin doğrundur,benimki de benim.

Yorumla
    • ikalkar
      ikalkar
      +1 yıl

bak aslında hiç bir değişmedi biliyormusun cindrella değişen sadece bakış açısı ve kişilerin birbirlerini kaldırabilmeleridir.

Yorumla
    • ikalkar
      ikalkar
      +1 yıl

kafadan boynuzu yemeyi marifet sayan erkek grubunun yaptığı bir nitelemenin sonuçlarıdır bunlar... evlenilecek kız evde oturmayı seven, çocuk doğurma ve temizlik yapıp eşini bekleme idealine sahip, etliye sütlüye karışmayan cinsten bir bitki çiçeği olmalı diye belirlemelere gider bu tip erkekler; eğlenilecek kızlar ise vahşi orkide cinsi, deli, zeki ve tutkularını sonuna kadar yaşayanlardır...

Yorumla
    • cinderella_lover
      cinderella_lover
      +1 yıl

değişen şeyi bir bilsen,neler kaçırdığını anlardın.iyi günler.

Yorumla
    • ikalkar
      ikalkar
      +1 yıl

tamam boş veer herkesin görüşü kendine ait kimse kimsenin hayatına karışamaz,kimseyi ilgilendirmez zaten bilmem gereken hiçbir şey yok,hele hele kaçırılan hiçbir şey yok,zaten kimsede bu konuyu yani bu saçma konuyu kamuoyuna dökmüş olsak sallamaz kimse saçmalıktan başka birşey değil.

Yorumla
    • ikalkar
      ikalkar
      +1 yıl

hani bana dedin yaa erkeksin farklısın diye,peki ben sana bir şey sormak istiyorum sen kendine burada hangi profile koyuyorsun.

Yorumla
    • cinderella_lover
      cinderella_lover
      +1 yıl

ben de erkeğim

Yorumla
    • ikalkar
      ikalkar
      +1 yıl

hayırdır özentimi var

Yorumla
    • cinderella_lover
      cinderella_lover
      +1 yıl

özenti derken?

Yorumla
    • ikalkar
      ikalkar
      +1 yıl

bayan cindrella falan,yok yok soru ağır geldi sanırım sana bence bunun için gizledin kendini

Yorumla
    • cinderella_lover
      cinderella_lover
      +1 yıl

kardeşim ben erkeğim.cinderella lover ne demek?bi anlamına bak bakalım.

Yorumla
  • Rememberme90
    Rememberme90 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

eğlenilecek kız biraz serseri ruhlu olmalı öpmeye kokmaya gelmeli gözüyle bakılır..

yani bi gece geçirebilmeli arada sıkıştırabilmelisindir...

ama evlenilecek kız asla dışarı çıkmamalı öyle geceleri öpme koklama olmamalı bakire olmalı içki falan içmemeli piercing türevleri takmamalı vesaire vesaire diye bakılır yurdumda...

bir bakıma bencillik çünkü erkeklerde bunların hiçbiri geçerli değildir

0
    0 Yorumla
  • ikalkar
    ikalkar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

kafadan boynuzu yemeyi marifet sayan erkek grubunun yaptığı bir nitelemenin sonuçlarıdır bunlar... evlenilecek kız evde oturmayı seven, çocuk doğurma ve temizlik yapıp eşini bekleme idealine sahip, etliye sütlüye karışmayan cinsten bir bitki çiçeği olmalı diye belirlemelere gider bu tip erkekler; eğlenilecek kızlar ise vahşi orkide cinsi, deli, zeki ve tutkularını sonuna kadar yaşayanlardır...

0
    1 Yorumla
    • astalavistabebeğim
      astalavistabebeğim
      +1 yıl

e sen söyle bakalım nasıl olmalı ayrım. Ama anlaşılan senin gibi erkekler de hiç ayrım yapmıyor, geniiiiişşş bir mezhep sahibi oluyor senin gibiler...

Yorumla
  • spectral
    spectral Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47 , eic 36%
    +1 yıl

o ayrımı aslında kızlar yaptırıyor. biz değil. gelecekte evine ve ailesine sahip çıkacak bir izlenim sergileyen veya sergilemeyen olarak bakmaktır olay sadece. o izlenimi sergilemeyen bir kişi ile evlenmek istemez bir çok erkek.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

başka birine bakmamalı isteklerimde hemen tam demesene zamanla demesi beni tatmin eder heycanımız kaçmaz ama bana zamanla deyip başka biriyle konuşması falan benim gözümde onun degerini düşürür ben kıskanç biriyim abisiyle bile konuşması beni çıldırtır fakat evlenilecek kız demek sadık dürüst ve kız olan kız :D anladınız :D

0
    0 Yorumla
  • Hrcn07
    Hrcn07 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Bence evlenilecek veya eğlenilecek kız yoktur. Tek bir kız vardır oda sizin hoşlandığınız kızdır. Onunla isterseniz evlenirsiniz isterseniz gönül eğlendirir'siniz. Oda sizin erkekliğinize kalmış bir durumdur.

2
    0 Yorumla
  • cesu21
    cesu21 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 46%
    +1 yıl

O'na aşık olmalıyız. Gerisi yalan. Hee evlendikten bi 10 sene sonra herşey değişedebilir o ayrı tabi..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Her gülenle gülmemeli, her ortama katilmamali, her erkekle sarmas dolas olmamali,

bu evlenecek kizdir...

Eglenilcek kiz ise, bunlarin hic birini önemsemeyen, deli dolu, aklinda genelde party, falan filan varsa o iste eglenilcek kizdir

1
    0 Yorumla
  • ArıKan
    ArıKan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl
    Müzik & Etkinlik konusunda 418 cevap paylaştı.

Zeki, ahlaklı, inançlarına bağlı ve kıvırcık saçlı beyaz tenli olması :) Tabi sadece bu istek, hayal gibi birşey , önce kendi tipime bakmam gerek :)

1
    0 Yorumla
  • geronimo2062
    geronimo2062 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

aslında bu şöyle olmalı:çocuklaşılacak kız,çocuk yapılacak kız.Bu benim fikrim değil

0
    0 Yorumla
  • terapii
    terapii Takip Et
    +1 yıl

evleneceğim kızın önce anatomisini çizerim. ona göre daha sonra işlevine bakarım ve kanaat getiririm.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

evlenilecek kızın bir ağırlığı olur herşeye evet demez yani yapmacık olmaz dürüst anlayışlı iyi bir karaktere sahip olur şimdilik bukadar:)

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

birtane daha çok açık giyinmez tatlı bir giyimi olur(ona yakışan demeliyim belki) sana aşık olmadıktan sonra bunlarda bazen pek işe yaramıyor

Yorumla
  • etmus
    etmus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

eglenmeden evlenmiyoruz efenim

0
    0 Yorumla
  • capkin_kuru_fasulye
    capkin_kuru_fasulye Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl

bu mantık doğru değil

0
    0 Yorumla
  • tylan
    tylan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

2 saat aynı ortamda takılayım hemen notunu verırım

1
    0 Yorumla
  • guner7
    guner7 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

onlar belli ediyor kendini

1
    0 Yorumla
  • jughead
    jughead Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

hiçbi kıza boyle bakmadım.. çok saçma

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

eğlenemediğim insanla evlenemem, nokta.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

davranışlarına göre ayırıyorum

0
    0 Yorumla
  • pislik
    pislik Takip Et
    +1 yıl

iq testi yapıyoruz.

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Müzik & Etkinlik > Sorular > Evlenilecek kız, eğlenilecek kız: Neye göre ayırıyosunuz bunu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eğlenilecek kız mısın evlenilecek kız mı? 34 cevap verildi
Evlenilcek kız mısınız yoksa eğlenilecek mi? 23 cevap verildi
Evlenilecek kız mı yoksa eğlenilecek kız mısın? 11 cevap verildi
Eğlenmelik için takıldığınız bir kız evlenmekik çıksa? 11 cevap verildi
Eğlenmelik kız mı evlenmelik kız mı? 18 cevap verildi
Eğlenilecek kız nasıl olur? Evlenilecek kız nasıl olur? 32 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siteden kiminle sizi Paris’e göndereyim?
  • Bir insanı mı özlersin, yoksa onun yanında olduğun hâlini mi?
  • Kurşun adres sorar mı?
  • Bu gece eğlenmek için hangi şehirde, hangi mekanda olmak isterdin?
  • Kışlıkları kaldırdınız mı?
  • Farklı kültürlere ait yemekleri denemek istermiydiniz?
  • Yaşadığınız bölgedeki insanların, karakter ve bakış açılarından memnunmusunuz?
  • Canınız birini sevmek istiyor mu?
  • Korkak mısınızdır?
  • Bir kız çocuğunun hayatındaki en büyük güven, babasının varlığı mıdır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨