+1 yıl2002 dünya kupası zamanlarıydı :) bir markette calısıyordum 12 yasındaydım. market dedıysem mahalle bakkalı :)) Sonra bı arkadasla anlastık o sahibini oyalıcak bende kasadan parayı calıcam. bakkalın önünde cesme vardı o cesmeyle oynuyordu adam kızdı dısarı cıktı bende o esnada elime ne geldiyse aldım ama abartmadan :)) sonra adamın dukkanından kaçtım adam bize seslinıyordu. sonra korktuk gerı dönduk efendım dedım gel bakalım buraya dedı gittik yanına cebinde ne var dedı hiç birşey yok dedım elini cebıme soktu parayı buldu bune dedı bende abi benım harclıgım o dedım adam 5 sanıye yuzume baktı tamam gidin dedi sonra parayı bı saydım 100 tl :)) 50 - 50 bölüştük :)) para cabuk bıttı hiç birşey anlamamıstım :)) Ama zaman geçtiğinde üstünden başka yerde calısıp öderim demiştim sonra bir gittim adam dükkanı kapatmıs adamın evine gittim adam evden taşınmış ya zengin oldu gitti buyuk sehıre ya da adam battı evini sattı bulamıyorum adamı :)))
118 Yorumla- +1 yıl
ben o adamı tanıyorum , senin aldığın o para yüzünden mal alamadı satış yapamadı dükkanı kapatmak zorunda kaldı üstüne borçlar bindi ev bark hep satmak zorunda kaldılar çoluk çocuk hep sokaklara düştü kız isyan edip istanbul'a or*spuluk yapmaya gitti , oğlan desen elde bali hırsızlık peşinde karı terk etti hepsini adamda dayanamıyıp intihar etti hepsi senin yüzzünden yanacaksın.
- +1 yıl
Çocukları yoktu :) ozaman % 50mi yanıcam :)))
- +1 yıl
Şuanda sayısal loto çıkmış gibi hissettim kendimi :)) parayı duyunca akrabalar çoğaldı :))
- +1 yıl
Allahtan banka soymamış :D
- +1 yıl
falanca3 sesli güldüm :D
En İyi Cevaplar
ooOo elim acaip uzundur tabi 15 sene öncesine gidecek olursak :)) o zamanlar arkadaşlarım arasında bu konuda gerçekten parmakla gösterilir birisiydim neler mi çaldım sayısız kümes kaldırdım ve güvercin çaldım, 8 yaşındayken semt bakkalımızın çatısına kümes kaldırmak için çıktığımda bakkala ait olan 2 çuval torpil, füze, kız kaçıran, çatapat vb. patlayıcı maddeler, güvercin yakalamak için inşaat halindeki bir binaya çıkarken inşaatın içerisinde duvardaki bir çiviye asılı olan ceketin cebinden cüzdan ve 3210 cep telefonu tabi sonra gariban bir adama ait olduğunu anlayıp geri bıraktım, bir gezi parkından amortisörlü bisiklet, kapı kundura ve bakkallardan özelliklede endi adlı alışveriş marketinden çaldığım parfüm ve çikolata, sakız, şeker tarzı şeylerin haddi hesabı yoktur ama dediğim gibi tüm bunlar 15 sene öncesinde çocukluk yıllarımda geçti o zamanlar pek bir haylazmışım :))
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet.. Geçen sene ya da daha önceki sene, tam eve gitmek üzereyken annem aradı. Gelirken limon ve soğan al dedi. Benim de o an yanımda param kalmamıştı. Felaket de yağmur yağıyordu. O zamanlar Dia-Sa marketler vardı. Sebze meyveyi dışarıya koymuşlar. Limonla soğan yan yana duruyordu. Başlarında da kimse yoktu. Bir limon, bir de büyücek bir soğan alıp kabanımın cebine attım. Sonra da eve gittim. Çaldığım zaman yarın parasını bırakırım diye düşünmüştüm ama daha sonra markete gittiğimde utandım. Bişey söylemeden dışarı çıktım. Pişmanım. Affet beni sabancı amca. Hakkını helal et.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSabancı'ya dokunmaz diye düşündüm.
Cevap sahibi+1 yılBilmem dokunurmu bir limon bir soğan?
Kuzenimle ananemin cebindeki yüklü parayi calmistik ama çocuk akli meğer para şimdinin bir 100 lirasi vardi. ulan harca harca bitmedi. bir de mahalledeki arkadaşlara da hediye aliyoz tabi. Aksama bir ton dayak yemistik
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
209Cevap
+1 yılKüçükken arkadaşımın evinde oyun oynadık bütün gün, arkadaşımın oyuncak dürbününü çok beğenmiştim bildiğin dürbün gibiydi yani oyuncak da olsa iyi gösteriyodu uzağı çok hoşuma gitmişti. Akşam üzeri annem beni almaya gelince arkadaşım görmeden annemin çantasına atıvermiştim. Sonra evde çantasını istedim annemden arkadaşım hediye etti falan bişeyler uydurdum aldım hala duruyor evde kardeşime bıraktım o oynuyor 8 yaşında :D çocukla da hiç görüşmüyoruz iletişimimiz koptu orda burada denk gelirsek meraba meraba, o kadar sadece
11 Yorumla
+1 yılİlk okulda iken büyük bir kırtasiyeye gitmiştim. Kalem kutusu çalmıştım haha :) ama yakalanmıştım :/ tüm kapılar kapatmışlardı. Çıkamadım dışarı. 2 güvenlik aldı içeri beni. Onların bir deposu vardı. Oraya soktular. Kırtasiyenin sahibi geldi. Ve o yaşta bana 2 tane tokat atmıştı. Çok ağırdı :/
27 Yorumla- +1 yıl
Okurken içim ''cız'' etti.
2 badigart sorgulama odasına götürüyor, kapılar kapanıyor, patron geliyor, tokatlıyor falan, korku filmi gibi olmuş.. :) - +1 yıl
Sonra babami çağırdılar falan. Babam benden hiç beklemediğini söyledi. Kalem kutusunun parasını verdi. Adamlarda bu durumu size söylemenin en mantıklı olacağını düşündük dedi falan. Ama tokat attıklarını söylemediler. Ben de o küçük yaşta kimseye söylememiştim tokat yediğimi. O gece zaten babam da inanılmaz derce çok kızmıştı. O benim ilk hırsızlıktı. Ve Allah korusun zaten asla olmaz artık :)) ilk ve son oldu.
- +1 yıl
Valla ne yalan söylim yazarken olaylar gözümün önüne geldi yine ve gözlerim doldu. Sanki ne olmuş küçüktüm o zaman :/
- +1 yıl
Benim de çaldığım şeye bak? Kalem kutusu. Çok hoşuma gitmiş demek ki :)))
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir gün pazardan küçük ittirmeli jipler oluyordu oyuncakçıdan onlardan çalmıştık arkadaşla
Yanlız şöyle bir durum var ama yine olmaz şu anda benimen az 50-60 yaşında olmam lazım o yalanı söylemek için ben benzinlikte çalışıyorum sayımlarda çikolatalar hep açık veriyor demek siz çalmışsınız dicektim boğazımda kaldı :D14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvden para çalardım her ay maaş alındığında 200 TL alırdım. Perşembe günleri pazara gidildiğinde eve gelen maaştan para alınırdı. Bende paraların sayılmadığını fark edip Her perşembe günü 50 TL çekerdim. Kendime telefon almıştım biriktirdiğim parayla. Ama ALLAH belamı verdi. Çok geçmeden bir işe girmiştim. Adamlar dolandırıcıymış. Çalıştıkları yerdeki makineleri çaldılar. Bende o zamanlar telefon alacaktım yeni. Çaldığım parayla aldığım telefonu satmaya karar verdim. İş yerindeki adama söyledim oda sen bana ver telefonu haftaya maaşla paranı veririm dedi. 800+Telefonumdan oldum. Bu olaydan sonra bir daha da çalmadım. Veren ALLAH öyle bir alıyor ki nereden geldiğini anlamıyorsun.
11 YorumlaDiğer konusunda 797 cevap paylaştı. hayatımda bir kere yaptım oda ilkokul çıkışında okula birlikte gittiğimiz kız arkadaşım vardı gofret almak için bakkala girdim zam gelmiş vermedi yarın veririm dediysemde bir teyzede alışveriş için içeri girince aşırdım bende 20 sene geçti hala unutamıyorum =D
10 Yorumla7 yaşında komşumun çoçuğu bana bakkaldan cips çalmayı öğretti. Beraber çalıyoduk yiyoduk :D Sonra Babamın cebinden dolar çalıyodum. Hatta bir keresinde baya dolar bulmuştum 100 dolara gittik 50 kuruşluk çikolata almıştım bakkalda çaktırmamış alıp babama geri vermişti. Ama O GÜN : Babam beni yanına aldı, ve konuştu. O günden sonra bir daha asla dokunmamıştım. Komşumun çocugunu babası konuşmak yerine dövmüştü çoçuk dahada hırslanıp daha çok çaldı :D
11 Yorumla
+1 yılUfakken robin hooda ozendim zenginden calma konusunda sikinti yoktu da fakire veremiyordum ya kendim yiyordum:/
33 Yorumla- +1 yıl
Daha ne yapacak :/
Arkadaşla frında calışıoduk babası gelene kadar. bir adam geldi ekmek aldı parasını vermedi. Bizde onun marketinden o fiyatta çikolta çaldık :)
12 Yorumla
+1 yılarkadasimla mah bakkalini soyduk 2 binlira civari para caldik + sigara falan. Ufakdık o zaman 1sene önce falan işte. Burdan bakkal ahmet abiye selamlar gönderiyorum :D
17 Yorumla- +1 yıl
Yok o kadar tecrübeli degiliz bildigimiz bir dükkan :D ondan yapdık parayida yedik o gece nasıl yedik bilmyrm kafa güzeldi :D
- +1 yıl
tabi 17 yaşinda falandım cahillik apla :( simdi 18 olduk büyüdük akıllandık aplaa :'(
- +1 yıl
kekocan ben yüzsüm kardesım yazarim :D
çok küçükken bakkaldan sakız çikolata araklamışlığım var. lisede haylazlık zamanında büyük marketten milka araklayıp semt bakkalında sigaraya takas etmiştik... şimdi bunları yazarken utanıp tövbe ediyorum :))
20 YorumlaYaptım yaptığıma da pişmanım lise zamanlarımda arkadaşım renkli boya setimi yürütmüştü etikete yazdığım için arkadaşımdan şüphelenmemiştim nasıl olsa çıkar diye Evlerine gittiğimde monitörün arkasında gördüm boya setimi Evlerinden 2 çeyrek altın çaldım annesinin odasına girip Yaptığıma çok pişmanım hala gözümün önüne gelir ondan sonra bir daha hırsızlık yapmadım
01 YorumlaIlkokuldayken ortasonda din Kültürü ogretmeni beni ornek ogrenci olarak kantine baskan olarak secmisti benden kucukleri calistirirdim ben sadece ordaki seyleri yerdim karsi gelenleride doverdim.
Bizde siselere depozito verilmiyordu eski okulumda 250krs veriliyodu canta canta siseleri baska okullara tasiyip para alirdimm efsane gunlerdi :)02 Yorumla
+1 yılAntalyada incir ağıcı vardı besmele çekip çıktım arkadasta o zaman cuval getirmis benm lakabım çılgın maymundu incir ağacıda baya büyüktü sahibi yukarıda otururdu fakat her 10 dakkada bir aşşagı kontrol ederdi ben daldan dala tırmanıyorum her gordugumde assagı salıorum arkaadaş cuvlaala dolduruyor 10 dakka içinde ağacta 10 tane incir kaldı ve sahibi gordu cuval azına kadar doldu kactık :) yarısını pazarda saatttık yarısınıda yedik :)
09 Yorumla- +1 yıl
Bİ ara işiyodum ağrı girdi ya :D korkudan bıraktım yarıda :D çarpacaklardı valla
- +1 yıl
Biliyorum ailem 4 sene çekti :)
- +1 yıl
burdan yazmıyım ablacım :) ozelden atarım
- +1 yıl
mesajlara bak sana zahmet bir selam ver :)
- +1 yıl
yazdım hanfendi okursunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkulun en tas kizina ders calistirmaya gittigimde calmistim. Kiz yaz disindaki tum mevsimleri corap giyerek geciruyordu ve o muhtesem fizigi yuzunden coraplari cok seviyordum. Lavaboya gittiginde corap koleksiyonundan bir tane calip cantama attim ki zaten sayisiz corabi vardi eksikligini fark etmesi imkansiz :D ilk ve tek hirsizlik gururumu odamin bas kosesine asmistim :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa ama napiyim o da evde cafede okulds orda burada 3 mevsim araliksiz corap giymesin cok begeniyodum elim gitti istemeden caldim :P
Gizli Üye(36-45)+1 yılbimden en az 250 liralık şey çalmışımdır toplasan,2 güne bir girer gofret çikolata meyvesuyu felan çalardık :D
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyoo büyük mont giyerdik iç ceplerıne doldururduk ne varsa, zaten o zamanlar güvenlik kamerası yoktu, dışarı çıkarkende ufak bişey alırdık onun parasını öder gideridk :D
+1 yılGecen sene Italya'da beach partydeydik. Arkadasimla bayrak takintimiz vardi. Gece icip kafayi bulduktan sonra, sahilde yanimizdaki ozel plaja gizlice girdik, saat gece 4 falan, yanimdaki Isvicre cakisi ile plajdaki butun bayrak direklerindeki ipleri kesip bayraklari caldik. Sonra da bolustuk, hala duruyor evde :D
10 YorumlaEvettt tahtakaleden kupe caldim teki kaybolmustu.. teki kaybolan kupenin ciftinide ayni yerden caldimm. Oje. goz kalemi caldik yine tahtakaleden sonra baska bir arkadsim teklif etmistii calalim diye kabul etmedim tabi hayatimda en buyuk hatam.. tabi 12-13yaslarinsa oldu bu babam bilseydi kesin oldururdu benii €:-D
00 YorumlaOrtaokul zamanlarında çantam ile market var cadde de girerdim çikolata reyonunda her çeşit çikolataları alır çantaya doldururdum kimsenin olmadığı zamanda çok hızlı hareket ederdim. sonra çıkıp okula giderdim herkeze 2 adet dağıtırdım. Bu marketi 3-4 kez soydum ama en sonuncuda yakalandım :) adam beni depoda tuttu bir süre sonra bıraktı korkuttu felan :) Kırtasiyeden de baya mal götürmüştüm pişmanmıyım değilim tabiki
02 YorumlaDiğer konusunda 5b cevap paylaştı. bende küçükken muşmula çaldım arkadaşımla bu arada yeni dünya bizim orda muşmula derler ama bizim bahçemizde vardı o günde arkadaşlardaydık eve gidesiye kadar amcasının bahçesinden çalıyoduk yengesi yakaladı afra tafra yaptı ama çocuktuk 5 dk sonra gene çaldık :)
02 YorumlaOkula giderken babamın, bazen babannemler de kaldığımda büyükbabamın cebinden aldıklarım sayılır mı? Çünkü o kadar alışa gelmiş ki bu durum bazen parayı görmem için onlarda cebinin ucuna koyup alsın diye kayboluyorlardı. asdfgh
01 Yorumla
+1 yılorta okulda bir kıza tutulmuştum kızın silgisini çalmıştım
kız sürekli silgiyi yanında ayırmazdı çok seviyordu ve hep yanıda oldugu için silgi bile o kokuyordu
ve bende çalıp arada çıkartıp çıkartıp koklardım :D
şimdi de pişmanım yaaa :(02 Yorumla- +1 yıl
:)) ozaman kızın halini hatırlıyorumda içim burkuldu :/
hele bi, ne diye kızın en sevdigi silgisini çalarsın sen ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben babanemden para çalıp durumu kötü olanlara veriyordum küçükken ya da kasaptan artık kemiktir vs alıp hayvanlara veriyordum. Ama bir sınıf arkadaşlarım vardı boş derste markete dalarlardi boş çantalar dolu gelirdi onlardan yiyorduk bu da kötü :D
00 Yorumla
+1 yılBakkaldan cikolata calmıstık kuzenlerle ama bakkalın sahibi hanım abladanda iyi dayak yedik 😂😂😂
11 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yıl14 Yaşındayken 7 - 8 arkadaşla çete olup 20 km uzaklıkta ki denize gider. Yol parası dahil bütün harçlığımızı orada yerdik. Yürüye yürüye eve dönerken bakkaldan bisküvi çaldığımızı hatırlıyorum. Hele bir sor niye çaldık? . :)
02 Yorumla- +1 yıl
Çünkü açtık :)
Annemin cebinden internet kafeye gitmeş için çalardım. genelde inernet manyağıydım diyebilirim küçükken oraya gitmek için amcamın dükkanından bile para çalmıştım :D ama tövbe ettim yapmadım ondan sonra
02 Yorumla
+1 yılinsanların evinden degerli eşyaalarını çalıyorumm ablasıı
16 Yorumla- +1 yıl
ordan bakınca öylemii duruyorr ablası
- +1 yıl
kleptoman mısın diyorsunn anlamınııı bilmiyorsunn ablasıı kleptoman için degerl, degersizz farkedermii
- +1 yıl
neyse daha fazla batırmıyayımm senii bunların hepsidee birr şakadan ibaret iyi günlerrr
+1 yılTöbe töbee...
Haa şey küçükken dedin de, komşunun bahçesinden elma yemistim, sayılır mı :P12 Yorumla- +1 yıl
Abowwww, milletin içinde hırhız olduğumu söleme yavv.
Gizleneyim hemen kimse görmesin :P
Cocukken cikolata 😇
Ergenkene arkadasimin sisme bebekini 😵
Simdiyse iste en son banka soydum -,-12 Yorumla
+1 yıl10 yaslarindayken komsunun ogluyla gazoz ve cips calmistik. O etrafi kolacan ediyordu, ben de gizlice almistim. Tabii bakkal tanidik ve gorunce babama soylemisti, ondan baya bir dayak yedim ustune komsunun annesi kizdi oglunu kotu seylere alet ettigim icin. Cok masum (!) bir cocuktu vesselam.
10 Yorumla12-13 yaşlarında ateş yakıp patates közlemek için gece yarısı kapalı manavdan patates ve gazete çalmıştık :D
11 Yorumla
+1 yılbir aliş abi vardı mahallede , kepçük derlerdi. bir takıntı bıraktı bende. marketten sadece albeni çalardım küçükken soho yok wanted falan değil.
sadece albeni. niyedir bilmem. markete girdiğimde camel soft derken bile gözlerim albeniyi arıyor hala, çalmayalı 8 sene oldu02 Yorumla- +1 yıl
Aynen😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmcamın evinden kendi resmimi aldım bende olmayan resimler niye onda oluyomuş sanki yok öyle bir dünya işte
21 Yorumla
+1 yılben de jelibon çalmıştım yaşı hatırlamıyorum ama :)
14 Yorumla- +1 yıl
:))) niye güldün :)
- +1 yıl
hehe vala hala alıyorum haribo gold :))) ama çalmıyorum artık :)))))))))))))
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/NbgLDQ.gif temsili dfgdfgd
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçükken bir arkadaşımda güzel bir oyuncak vardı tuttuğum gibi yere çaldım :D ben çalmış sayılmam değil mi
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOf tamam şu göğüslerin silikon mu?
Çok var ya :))) evden cok para çaldım mesela ama mecburdum :) geçen yılda sevgilimle iki tane bisiklet çalmıştık gezdik gezdik sonra sattık ikisini 50 şer liradan en son hırsızlığım bu
07 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin sen ben büyük işler yapabılırız :)) *en iyi cevapın sahibiyim :)))
- +1 yıl
Bony and clayd mı ne vardı o geldi aklıma
- +1 yıl
Ya işte sinemadan anlamayan gençlik :) halis muhlis istanbulluyum
yahu amma hırsız varmış ha :)) hadi bende katılayım size,
ben küçükken babamın cebinden son parasını çalmıştım,
tabi son para olunca bu cepte bulunan çaktı baba olayı hemen
yakaladı beni sonra bana çaktı of of ne tokatlardı onlar :D10 Yorumlamarketten çalmadığım abur cubur kalmamıştı küçükken :D
10 Yorumlakalp ve ağaçlardan erik hırsızlığı harici olmadı olmayacak.
10 Yorumla
+1 yılKüçükken ; bakkaldan sakiz çikolata , babamın arabasını cebinden parasini , giderdim. yemek yerdim bir yerde yemeği yerdim lokanta sahibine hesapi ödemeden tuvalete gidiyorum. derdim ordan hemen kacardim pazarda pantolon calmistim , tavuk ördek güvercin çaldım , komşuların meyve ağaçlarından meyve çaldım ama hepsi küçüklükte kaldı :) şimdi her gün kalp çalıyorum :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılAsla hırsızlık yapmam ama dun bir tane limon çaldım tartıda cok sıra vardı benimde acelem kasadan geri donmedim ilk ve tek hırsızlıgımdır çocukken caldıgım cıkolataları saymazsak :))
00 Yorumla
+1 yılOrta okuldaydim caminin minaresinin yaninda dut agaci vardi okuldan cikista agaca cikar yerdik tabi caminin hocasi gelir kovalardi yakalanip kulaklarimizi cektigide olurdu:-D:-D ne gunlerdi ya keske buyumeseydik diyorum bazen...
00 Yorumla
+1 yılkomsunun limon ağaçlarına çıkıp gözünün içine baka baka tuzlayip yerdik adam bizi çifteyle kovalardi :-)
02 Yorumla- +1 yıl
ama çok lezzetlilerdi ne yapabiliriz ki :-)
+1 yıldeğilde marketten bir tane sakız alıp cebime koymustum küçükken :) büyüyünce o bakkala ne zman bişey alsam 10 kr üstünü bırakıyorum :D
02 Yorumla- +1 yıl
vicdanlı değilde önemsiiyorum böyle şeyleri.)
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. küçükken herkes illa yapmıştır bişiler :)
biz bakkalın gözlerinde problem olan oğlu varken giderdik bakkala :):) şimdiki parayla 5 liralık alışveriş için girip 20 liralık abur cubur ile çıkardık :):)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılküçükken makyaj malzmelerni çok severdim cocuk aklı o zaman almısımdır gizlice
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnapyım cok hos duruyolar engl olamıyodumm:)
küçükken mahallenin bakkalından top çalardık bakkal da akşamları bizimle top oynardı siz her gün değişik değişik bu topları nerden buluyosunuz l*n derdi belki de anlıyodu ama salağa yatıyodu kim bilir
11 Yorumla8 ya da 9 yaşımda 1 topitop çalmıştım akşamına çok ağladıydım anneanneme söyledim o da gidip parasını ödedi :D
11 Yorumla
+1 yıl11 yaşlarındaydim, Anneannem gün yapacaktı şeker çikolata doldurmus dolaba koymuş. Bişeyler oldu bana bagirdi sinirlenip dolapta nekadar şeker çikolata varsa aldım dışarıda yedim aglaya aglaya. :D aradı durdu , ben mideye indirmistim :)
00 Yorumlaevet hemde çok kız arkadaşımın altın bilezigini çalmıştım çok aglamıştı kayboldu diye ama söylemedim: D sonrada kuyumcuda bozdurup yemek ısmarlamıştım kıza çok iyi takılmıştık : DD
12 Yorumla
+1 yıl12 de benzlkde cıkolata cal şimdi ise benzınlıkcılrın kalbını çalıyosun:P bedenın dengeyı nasıl sağlyor :))
10 Yorumlabakkaldan cıkolata calmıstım sonra yakalandım buna benzer bırkac tane daha var aklıma geldıkce guluyuorum
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKüçükken markette çikolatalar doldurmuştum cebime eve gelince kapıyı kitleyip yemiştim yaa ne günlerdii :)
01 Yorumla Babamın cebinden zamanında tam 11 lira çalmıştım sonra her gün bir lira koyarak telafi ettim :/
Kahrolsun vicdan.01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçükken dükkandan metro çalar Urfa da evler hep müstakil ve bitişikti bir dama çıkar onlarca sokaklık mesafeyi dam dan dama geçer bulduğum ne varsa metal bakır oyuncak vs.. alırdım :p
Çok fenaydım küçükken (:00 YorumlaDiğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Üniversite yıllarında arkadaşın biri marketten 1 adet çay kaşığı çalmıştı, yurtta kalıyorduk bulamıyorduk:D la olm bırak felan demiştim çok utanmıştım, öğrencinin hırsızlığı olmaz demişti:Pp
02 YorumlaPlajda kasiyerim her yaz maaşla birlikte 10 bin çalıyorum.. Sınıfta kızların bişeylerini alırım çantasından.. Spor salonunda kıyafet dolaplarında iyi bişey bulursam affetmem :D
04 YorumlaHıım tüp çikolatalar vardı eskiden markette sıkar yer yer sonra yerine koyardık.. Ah zihni abi kapattı marketi bir süre sonra sanırım bizim yüzümüzden battı adam :)
01 Yorumla
+1 yılO kadar çok ki detay versem kanıt olarak kullanılır :D
06 Yorumla- +1 yıl
Mesela şu anda kullandığım mouse, hard diskim ve kitaplığımdaki bir çok kitap. Ayrıca içki kaçırmışlığım da çok var ya. Tabii pena koleksiyonlarım filan.. Ya birde bu yetmezmiş gibi arkadaşlarımı da alıştırdım. Bildiğin öğrencilerim var. Çırak olmak isteyen ulaşsın :P
- +1 yıl
daha çok hazcı ve heyecanlı bir hayat bana yarıyor demek daha doğru bence ama bir bakıma haklısın tabii
- +1 yıl
çırak ilanı için gelmiştim ben
- +1 yıl
Bir işsiz daha buldum desene. Güzel güzel. Böyle artarak lonca bile kurabiliriz. dfrgsfdc Formlar için başvurunuz...
evet onun kalbini çaldım demek için bir hevesle açtım soruyu meğer benim gibi çok varmış ne işsiz insanlarız ya :D
20 Yorumla- Devamını Gör (209)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat