Diğer Resimdeki ne ağacı? No_Yo_Aquí Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl uygulamadan baktım kayısı çıktı Resimdeki ne ağacı? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Çağla bademe benziyor da kayısı da olabilir kayısı küçükken böyle oluyor :D 0 0 Yorumla
MirzeBey34 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kayısı ağacunın yaprağı ince uzun olurMeyve tüylü müÇağla olabilir 0 5 Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl çağla ve kayısı aynı şey zaten Yorumla MirzeBey34 +1 yıl E o zaman ne soruyon 😅 Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl ne bileyim ya anlamadım ki başta Yorumla MirzeBey34 +1 yıl Gece gece benimde beynimi yaktın Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl 🤣 Yorumla
Omerfrkkucuk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Şimdilik çağla; birkaç ay sonra ise kayısı ağacına donüşecek gibi görünüyor :) 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl çağla/badem bizim bahçede de var bundan 0 12 Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl bende bademe benzetmiştim Yorumla merakettimmişte +1 yıl zaten badem 🙄 Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl bi tane uygulama vardı resmi atınca hangi tür olduğunu söylüyor sildim ya bulursam ordan da bakcam Yorumla İstif01 +1 yıl Badem değil bu Yorumla merakettimmişte +1 yıl @İstif01 ne bu? aynı bademe benziyo bizim ağaçta bu şekil Yorumla İstif01 +1 yıl Kayısının çağla hali bu. Badem ağacının yaprağı böyle olmaz Yorumla merakettimmişte +1 yıl @İstif01 nasıl olur gidip bakıcam bahçeye gerçekten de 😂 Yorumla İstif01 +1 yıl Bak bakalım 😄 Yorumla merakettimmişte +1 yıl @İstif01 yağmur yağıyor 😀 Yorumla İstif01 +1 yıl Uzaktan görünmüyor mu Yorumla merakettimmişte +1 yıl @İstif01 görünür de bu kadar detaylı göremem Yorumla İstif01 +1 yıl Biraz ıslan o zaman 😄 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Tüylü sulu bir şey tahmin et yazın olur 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çağla gibi 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Çağla olmuş ilerisi kayısıdır bunun 0 0 Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl ceviz mi 0 1 Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl kayısı Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kayısı mı 0 3 Yorumla No_Yo_Aquí +1 yıl bilmiyorum ki çok küçük bademe de benziyor Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Badem kayısı aynı değil mi 😂 Yorumla SaklıTutkular +1 yıl Bildim 😂 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 319 cevap paylaştı. Kayısı 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. kaysı :) 0 0 Yorumla
intiharçiçekleri_ Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kayısı ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Çağla bademe benziyor da kayısı da olabilir kayısı küçükken böyle oluyor :D
Kayısı ağacunın yaprağı ince uzun olur
Meyve tüylü mü
Çağla olabilir
çağla ve kayısı aynı şey zaten
E o zaman ne soruyon 😅
ne bileyim ya anlamadım ki başta
Gece gece benimde beynimi yaktın
🤣
Şimdilik çağla; birkaç ay sonra ise kayısı ağacına donüşecek gibi görünüyor :)
çağla/badem bizim bahçede de var bundan
bende bademe benzetmiştim
zaten badem 🙄
bi tane uygulama vardı resmi atınca hangi tür olduğunu söylüyor sildim ya bulursam ordan da bakcam
Badem değil bu
@İstif01 ne bu? aynı bademe benziyo bizim ağaçta bu şekil
Kayısının çağla hali bu. Badem ağacının yaprağı böyle olmaz
@İstif01 nasıl olur gidip bakıcam bahçeye gerçekten de 😂
Bak bakalım 😄
@İstif01 yağmur yağıyor 😀
Uzaktan görünmüyor mu
@İstif01 görünür de bu kadar detaylı göremem
Biraz ıslan o zaman 😄
Tüylü sulu bir şey tahmin et yazın olur
Çağla gibi
Çağla olmuş ilerisi kayısıdır bunun