Millet ben işe yarın başlayacağım kredi almam gerekiyor hafta sonu için. Yani sorum şu, işe yeni girdim kredi alabilirmiyim?kredi almanın şartları nelerdir
Kredi çıkma ihtimali bankadan bankaya göre değişkenlik gösterir. Bu zamanda kredi almak ne kadar kolay olsa da bankalar bazı kriterlere bakıyor ve ona göre kredi çıkıyor. Genelde bankalar yeni girdiğin iş yerinde sigortalı olarak en az 3 ay, toplamda ise 12 ay sigortalı olarak çalışmış olmanı şart koşar, hatta bazı bankalarda yeni girdiğin yerde en az 6 ay sigortalı çalışmış olman gerekir. Tabii bu durum senin kredi notuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
yeni işe giren kişi kredi alabilir mi
Kredi almak için kredi notumun kaç olması gerekiyor?
Kredi notun senin önceden çektiğin kredilerin borçlarını veya kredi kartı borçlarını zamanında ödeyip ödememene göre değişir. Kredi notunda 5 ayrı grup vardır.
kredi notu grafiği
En riskli grup: Puanı 1 ile 699 arasında olan gruptur ve genelde kredi verilmez.
Orta riskli grup: Puanı 700 ile 1099 arasında olan gruptur. Kredi alma imkanı zordur.
Az riskli grup: Puanı 1100 ile 1499 arası olan gruptur. Risk grubundadır ama kredi miktarına bağlı alma ihtimali vardır.
İyi grup: Puanı 1500 ile 1699 arasında olan gruptur. Yine miktara bağlı olarak yüksek ihtimal kredilerden yararlanabilir
Çok iyi grup: Puanı 1700 ile 1900 arası olan gruptur ve çok yüksek ihtimalle kredi talebi onaylanır.
"Kredi notumu nasıl arttırabilirim?" sorusunu duyar gibiyim :) En düşük grupta olsan bile düşük limitli bir kredi kartı çıkarıp oradan harcama yaparak kredi notunu yükseltebilirsin. Kredi kartını aldıktan sonra ödemelerini düzenli yaptığın sürece notun hızlı bir şekilde artacaktır. Kredi notunu arttırmak için daha detaylı bilgi için videoyu izleyebilirsin.
Merhaba, Ben yatirim için ve $150 milyon usd sermaye mali sorunlarini çözmek, kolayca krediler ve paylasmak için isletmelere kredi vermek, Kilise'nin Lady Lopez kredi, mesru bir kredi borç veren finans degilim, kisa ve uzun özel kredi vermek için planliyor terim, 500 $ usd güvenilir tüm ciddi insanlar için 150,000,000 $ usd usd arasinda degisen bir terim ve kredi yapmak istiyorum entegre. % 2 Benim faiz orani bizim teklif ilgilenen varsa Ladylopezloaninstitute@gmail. com, lütfen bize ulasin
Valla ben de 2 aydır çalışıyorum ve kredi çekip motosiklet almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım www.kredivebanka.net/.../...redi-cekebilir-mi.html şu sitede aktif bank diye bir banka 1 aylık sigortalı dahi olsan kredi veriyormuş. Valla ne kadar doğru bilemiyorum ancak denemeye değer, malum alacağım motosiklet her ay pahalılanıyor...
walla o kadar kredi işleriyle uğraştım kii eğer ki müdürünü tanıdığın banka warsa 10 dakka içerisinde kredi werir yok eğer kimseyi tanımıosan o iş zor :) he birde şöle bişi war fotoda ki kadar güzel isen breysel kredi bölümündeki kişi insiyatifini kullanabilir ben olsam o krediyi kendi cebimden yine werirdim ;)
ya dostlar böylesi sorularıda sormayın artık yaaa, gogul amcaya sorsanız size kredi çekmenin binbir yolunu gösterir zaten:)) cep telefonundan sms atarak size nekadar kredi verildiğini bile öğrenebilyorsunz artık x bir bankanın sitesine girin kredi başvuru bölümüne tıklayın size sms le başvuru yapabileceğiniz numarayı verecektir hemen cevap gelir x şubede hazır gelin alın bukadar basit:)
hakikatten bu kadar da olmaz ya... En az 6 aylık sigortalı çalışıyor olman, birinci derece yakın akrabalarının kredi borcu olmaması lazım... maaşını bankadan yani maaş hesabından alıyor olman lazım...
daha başlamadan krediye ihtiyaç duyuyorsun madem, gel ben vereyim eğer çok istemiyorsan :)))
önceki çalıştığın işteki sigortalı günü dikkate alıyorlar. ben 2007de veda ettim kredi kartına. dünyanın en özgür insanı gibi hissediyorum kendimi hala. bankamatiklerde puan kazandırıyor. eğer puan için alıyorsan alma. değmez çünkü.
İşin hayırlı olsun. Haftasonu için avans talep edebilirsin. Kredi için bir gelir(maaş) belgesi alman gerek işyerinden. Sonra bu belgeyle birlikte kimliğinle bir bankaya kredi için başvurabilirsin.
ne kadar çekceğine bağlı,1-2 bin lira ise işyerinde belli tarihten itibaren,mevcut net maaşının üstünde herhangi bir haciz ya da bloke bulunmadığına dair bir dilekçenin yanında,çalıştığın yerin noter tasdikli imza sürküsü ile gidersen verirler.
Dostum be , benimde krediye ihtiyacım var.Eğer alabilirsen , mümkünse burdan bana da cevap vermeni istiycem senden.şu an aynı standartlardayız hemen hemen.
ilk maaşını alman lazım borduro alman için onun için bir ay beklemen lazım.ama çalıştığın yer tanıdık falansa sorununu onlara iletip belki bi borduro çıkarabilirler sana.
En İyi Cevaplar