Evet daha yukarıdan olabilirmiş.. bu arada bende deldirmek istiyorum iyileşme süreci nasıl
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben alıştım sanıırm o yüzden de pek sorun yaşamıyorum ama 2 güne acı benzeri bir şey kalmıyor travazol diyr bir krem var onu sürerseniz iltihap riskide azalır
Eski deliği tekrar açarsa zarar gelebilir diye ordan delmemiştir ondan yukarıya yapsaydı bu sefer de piercing kolay kolay oturmazdı bu yüzden de aşağıdan delmeye karar vermiş sanırım baktığında çok kötü durmuyorsa bırak kalsın ama gözüne rahatsız görünüyorsa çıkar kapansın o delikte
Adamın öyle düşünmüş olabileceği tahminini yürüttüm sadece dalgınlığına da gelmiş olabilir ki büyük ihtimalle öyle duruyor takılacağını düşünüyorsan çıkarman en iyisi olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet daha yukarıdan olabilirmiş.. bu arada bende deldirmek istiyorum iyileşme süreci nasıl
Ben alıştım sanıırm o yüzden de pek sorun yaşamıyorum ama 2 güne acı benzeri bir şey kalmıyor travazol diyr bir krem var onu sürerseniz iltihap riskide azalır
hayır bence ıdeal yerı orası dıgelerı cok cok ustte kalıyo
Normalde burnun tam kıvrım yerinde olması gerekiyor ama o zaman fotoğrafdaki gibi takamıyorum bir garip geliyor şu an gözüme
valla tatlım gayet hos duruyo senıın gozun oyle gormeye alısmıs aldırma bak gayet ıyı oldugunu goruceksın
Tesekkür ederim ☺️bir iki gün deneyip alışmaya çalışıcam sanırım
Bence genel olarak kötü duruyor
Genel fikirden ziyade yeri daha önemli benim için ama teşekkür ederim
Yo çok kötü değil
Aşağıdan olması garip değil mi
Çok göze batmıyor
Teşekkür ederim
Rica ederim
Güzel delmemiş
Daha önce de gittiğim bir yerdi ama bu sefer neden böyle oldu anlamadım
Eski deliği tekrar açarsa zarar gelebilir diye ordan delmemiştir ondan yukarıya yapsaydı bu sefer de piercing kolay kolay oturmazdı bu yüzden de aşağıdan delmeye karar vermiş sanırım baktığında çok kötü durmuyorsa bırak kalsın ama gözüne rahatsız görünüyorsa çıkar kapansın o delikte
Eski delik üzerine 3 kere delindi hiç bir sorun olmadı
Adamın öyle düşünmüş olabileceği tahminini yürüttüm sadece dalgınlığına da gelmiş olabilir ki büyük ihtimalle öyle duruyor takılacağını düşünüyorsan çıkarman en iyisi olur
Bir kaç gün deniyim en iyisi
Olur nasıl rahat edersen öyle yap çok kötü de durmuyor aslında
Güzel delmemiş dedikten sonra avutuluyor gibi hissettim ama teşekkür ederim
Adam işini iyi yapmamış yoksa sen yine iyi taşımışsın piercingi, rica ederim
Baya ya
Maalesef 😔
Çıkart
Çıkarsam da yenisini deldiricem o yüzden kararsızım
O zaman dursun ya
Bilemedim 😐
Bil bil
Olmamış.