Keşke şu lojmanlara iyi bakılsa. Ya da her oturan bir yerini yaptırsa ne kadar güzel olur kim bilir.🏠
#BiiKöyÖğretmeni
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her şeyden devletten beklenmemeli
Her oturan bir tarafını yaptırmalı
Lakin memur sadece almayı bilir
Vermeyi aslaaa bilmez.
Oturur içine eder tek bir penceresini dahi yaptırmaz..
Merhaba. Evet Lojmandayım ancak o kadar da sıkıntılı değil. Oturma odasına benden önceki kişi parke yaptırmış, mutfağa da yaptırmış. E daha ne olsun, tek sıkıntı doğal gaz yok soba falan gerekiyor. Şu an elektrikli soba ile idare etsem de bu soba işi sıkıntılı. xd
Sizinkiler yaptırmış. Keşke benden öncekiler de el atsaydı.🌼
Yani sadece parke ile yaptırılmış da sayılmaz. Sen de bir dolap boyamışsın başka ne ettin :P Daha ben geleli nereydeyes 27 gün oldu. Bakalım daha yaptırılacak çok şey var xd
Ben Eylül’21 de geldim😊
Yerler beton halıfleks yaptırmayı düşünüyorum özel ölçülü🌼
Mutfak dolaplarını boyadım bide banyo dolabı ve duşakabin yaptırdım :)
Bizde banyodan böcek çıkmazsa sevinirim ben, köy yerinde her şey çıkabilir. O kadar lüks olabileceğimi sanmıyorum :) Hangi branştan geldiniz?
Pdr☺️
Anneciğimin zoruyla oldu her şey yoksa bende gereksiz buluyorum ama olsun benden sonrakiler temiz oturur🌼
Belki gitmezsin öyle düşünme, süreyi doldurup gitmeyi şimdiden kafana koyduysan geçmez o seneler xd
Evlenene kadar düşünmüyorum gitmeyi şuanlık bakalım her şey nasip☺️🌼
Öyle tabii, hayırlısı diyelim. :)
Sizin neydi meslek :)
Din görevlisiyim. Bir köydeyim şu an ama kalabalık bir yer, imkanları fena değil. Ancak dediğim gibi bu soba işi beni bozuyor xd
Yaz geldi zaten kışında elektrikli soba işinizi görür gibi eğer çok soğuk bir yer değilse :)
Ankara'da yaşayan birisi olarak bu zamana kadar buraya geldim, şu an elektrikli soba iş görüyor ama ilk geldiğimde yani üç hafta önce falan soba yakmadan olmadı, şimdi bile elektrli soba olmasa soğuk diye yataktan çıkmıyom xd
Doğu soğuk şu an bende doğuda görev yapıyorum oradan biliyorum. Ama bizim petek var tek fark bu 🌼☺️
Benimki doğu da değil, Afyon'dayım aslında. Ama Ankaradan daha soğuk anlam veremiyorum xd
Öğretmenim teşekkürler xd
askeriye lojmanlarında kaldım temizdi
Benim lojman da o kadar şanslı değildim o zaman.🌼
Cevap
11Cevap
Doğma büyüme aynı şehirdeyim. Lojman vb. tecrübem olmadı ama ne gibi sorun yaşıyorsunuz?
Köydeki lojmanda kalan öğretmenler vardı ama iyi değildi
Branş ne hocam
Pdr
Lojman bana çok lux
Kaldığım yerde benden öncekiler çok kötü bakmış.
Mutfak dolaplarını bile boyadım. Keşke böyle bırakmasalar🙌🏻🌼
Aslan yattığı yerden bellidir kendin kalacaksın temiz tutmalisin
Genelde kirli kulaniliyir
Kaldım soba yakardım bende sizin sobalı mi
Allah kolaylık versin hocam elbet görev süreniz dolar
Herkes biran önce kaçma derdine düştüğü için kimse bir yerini yaptırmaz iyi kötü idare etsin yeter mantığı yoksa cebinden kimse para harcamaz
İşiniz çok zor
Hangi şehirde kalıyorsun ki
Ağrı🌼
Yok hayır
İçinde kalan bilir
Evet
Evet kaldim
Hangi köy acaba 🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?