Diğer Zeki ve manipülatifsin derken ne demek istedi? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Buradan bir pembeli bana bu şekilde söyledi yani ilki neyse de bu nedir yani :)) Daha neler duyacağım bu sitede 😂#prensiçindenilenler Güncellemeler+1 yıl Durum bu :)) Güncellemeler+1 yıl #prensiçindenilenler Zeki ve manipülatifsin derken ne demek istedi? Cevapla Nedir Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14,1b cevap paylaştı. Kafa çalışıyor beni kolay etki altına aldn demek istemiş 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Iltifat etmiş o halde :)) Yorumla
BruhAnı Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Senin milleti manipülasyon yaparak kandırdığını falan zannediyorlar ama özünü göremiyorlar. 1 11 Yorumla BruhAnı +1 yıl Senin hala onlarla bir derdin olmadığını anlayamadılar. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gören görüyor ki bence zaten ortada :)) Yorumla BruhAnı +1 yıl @PrensHazretleriKıskanç insanlar bunu görmezler. Yorumla BruhAnı +1 yıl Sadece seni aşağılamak için kötü yanlarına odaklanırlar. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Onu da yapamıyorlar ki :)) Yorumla BruhAnı +1 yıl Niyeti belli olan insanı yalancıya çıkaramazlar çünkü. Olay bu kadar basit. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Fikirlerimi nazikçe söylediğimi düşünüyorum :)) Yorumla BruhAnı +1 yıl Nezaketten anlamayana laf anlatamazsın. Boş ver Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Anlasalar kendileri için daha iyi olur da işte :)) Yorumla BruhAnı +1 yıl O da kendilerinin sorunu. 🙂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Böyle bir şey de var şimdi :)) Yorumla
aicha_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sen niye bu kadar mlsın 1 19 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen kendine bak pembeli fjfj soru sordum değil mi? 😂 Yorumla aicha_ +1 yıl Ohoho çok komok omon no komok Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olanı diyorum pembeli 😂 Ayrıca cevabın yok mu ki böyle şeyler diyorsun djdjf Yorumla aicha_ +1 yıl Yok uzatma Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olmadığı belli zaten ondan diyorum ki olanı diyorum pembeli 😂 Yorumla aicha_ +1 yıl Sen demek annesiz kaldın ha Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl yani 😂 Yorumla aicha_ +1 yıl Of soru sormuşsun ya onu diyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet başka bir sorumdaydi geçici bir süreydi bugün bitti :)) Yorumla aicha_ +1 yıl Geldi mi annen Yorumla aicha_ +1 yıl Sen çocuk musun? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayır ve geldi 😂 Yorumla aicha_ +1 yıl 18 den büyük müsün Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet neden sordun ki dhd Yorumla aicha_ +1 yıl Küçük gibi geldin de Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yoo 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi almışsın 😂 Yorumla aicha_ +1 yıl Kim atmış be Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayranımdir 😂 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl kesin su Grubu burcusun 1 13 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nereden bildin :D Yorumla SasukeGaara +1 yıl vuhahahhahahahahahshha @ghostofuchiha Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Derken 😂 sen nesin ki :)) Yorumla SasukeGaara +1 yıl korkunç OĞLAK vauahahahshsh Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O burç için öyle mi deniyor :D Yorumla SasukeGaara +1 yıl evet vauahahshshsh su grubundan hangisisin Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tahminin var mıydı :)) Yorumla SasukeGaara +1 yıl balık akrep yengeç hangisissin Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Zaten onlar ve balığım :)) Yorumla SasukeGaara +1 yıl tamam Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla SasukeGaara +1 yıl sinsiiii Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak ya 😂 Yorumla
Fairydaily Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da beyefendi 😂 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sanırsam iltifat olmalı 😂 😂 Yorumla Fairydaily +1 yıl Bunun gibi bir şey demek istemiş o da 😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben güzel konuşurum zaten :D Yorumla
Who1Am1I Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl terbiyesizsin mi demek istedi acaba 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben nazik davranırım pembeli 😂 Yorumla Who1Am1I +1 yıl Guvenemedim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yeni misin kız belki ondandır 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kafa çalışıyor beni kolay etki altına aldn demek istemiş
Iltifat etmiş o halde :))
Senin milleti manipülasyon yaparak kandırdığını falan zannediyorlar ama özünü göremiyorlar.
Senin hala onlarla bir derdin olmadığını anlayamadılar.
Gören görüyor ki bence zaten ortada :))
@PrensHazretleri
Kıskanç insanlar bunu görmezler.
Sadece seni aşağılamak için kötü yanlarına odaklanırlar.
Onu da yapamıyorlar ki :))
Niyeti belli olan insanı yalancıya çıkaramazlar çünkü. Olay bu kadar basit.
Fikirlerimi nazikçe söylediğimi düşünüyorum :))
Nezaketten anlamayana laf anlatamazsın. Boş ver
Anlasalar kendileri için daha iyi olur da işte :))
O da kendilerinin sorunu. 🙂
Böyle bir şey de var şimdi :))
Sen niye bu kadar mlsın
Sen kendine bak pembeli fjfj soru sordum değil mi? 😂
Ohoho çok komok omon no komok
Olanı diyorum pembeli 😂 Ayrıca cevabın yok mu ki böyle şeyler diyorsun djdjf
Yok uzatma
Olmadığı belli zaten ondan diyorum ki olanı diyorum pembeli 😂
Sen demek annesiz kaldın ha
Nasıl yani 😂
Of soru sormuşsun ya onu diyorum
Evet başka bir sorumdaydi geçici bir süreydi bugün bitti :))
Geldi mi annen
Sen çocuk musun?
Hayır ve geldi 😂
18 den büyük müsün
Evet neden sordun ki dhd
Küçük gibi geldin de
Yoo 😂
Eksi almışsın 😂
Kim atmış be
Hayranımdir 😂
kesin su Grubu burcusun
Nereden bildin :D