Saygı duyuyorum, kendime göre yorumladığım için öyle dedim. Bence çok ciddiye almayın yazılanları 😊 Yeşil, hayat veren renktir. Okyanus altında canlılara, karadaki canlılara, ağaçlara. Renksiz sudan hayat olmayacağı gibi yeşilsiz canlılardan da hayat olmaz. Beslemek, büyütmek, üretmek, şifa vermekten başka gayesi yoktur yeşillerin. Karşılıklı da yapar, karşılıksız da yapar. Yeterki yeşili sev ve koru.
Çünkü algımız bu yönde gelişti, beyazı saflık, temizlik ve masumiyet gibi şeyler ile eşdeğer görürüz. Siyahı da çok severim onun anlamı bende çok daha derin. Sende kendi algı seçimine göre siyah demiş olabilirsin bu farklılık bana normal geliyor.
Bende genel algıya pek aldanmam kendim anlam yüklemeyi tercih ederim ancak beyaz yerine neden siyah peki? Beyaz neden masum değil senin için? Çok özel değilse tabi.
Beyaz en ufak hatada kirlenir oysa siyah tüm kirleri içine hapseder şimdi diyeceksiniz ki bütün kirleri içine hapseden bir renk nasıl masum olur oluyor işte eğer masum olsaydı hastane duvarları da beyaz olmazdı beyaz yutar masumlugu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Siyah mı, saçma. Yeşil olmalı.
Renkler ve zevkler tartışılmaz 😇 sizin için yeşil masum benim için siyah insanların kararlarına saygı duymak çok önemli 😇 ve neden yeşil
Saygı duyuyorum, kendime göre yorumladığım için öyle dedim. Bence çok ciddiye almayın yazılanları 😊
Yeşil, hayat veren renktir. Okyanus altında canlılara, karadaki canlılara, ağaçlara. Renksiz sudan hayat olmayacağı gibi yeşilsiz canlılardan da hayat olmaz. Beslemek, büyütmek, üretmek, şifa vermekten başka gayesi yoktur yeşillerin. Karşılıklı da yapar, karşılıksız da yapar. Yeterki yeşili sev ve koru.
Çok güzel bir düşünceniz var gerçekten paylaştığınız için teşekkür ederim 😇
önemsiz, senin düşüncelerin de güzeldi kardeşim. :)
Mavinin açık tonu olabilir
Neden
Mavi bana göre zaten masumiyeti gösteriyor siyah demişsin sen ben siyahı çaresizliğe yorarım fikirler farklılık gösterebilir
Tabii haklısınız açıklamanız için teşekkür ederim 😇
Ben teşekkür ederim iyi günler
Beyaz olurdu kesinlikle.
Neden
Çünkü algımız bu yönde gelişti, beyazı saflık, temizlik ve masumiyet gibi şeyler ile eşdeğer görürüz. Siyahı da çok severim onun anlamı bende çok daha derin. Sende kendi algı seçimine göre siyah demiş olabilirsin bu farklılık bana normal geliyor.
Hayır algıdan değil benim algım da beyaz üzerine gelişti fakat küçüklüğümden beri beyaz benim için hiç masum değildir
Bende genel algıya pek aldanmam kendim anlam yüklemeyi tercih ederim ancak beyaz yerine neden siyah peki? Beyaz neden masum değil senin için? Çok özel değilse tabi.
Beyaz en ufak hatada kirlenir oysa siyah tüm kirleri içine hapseder şimdi diyeceksiniz ki bütün kirleri içine hapseden bir renk nasıl masum olur oluyor işte eğer masum olsaydı hastane duvarları da beyaz olmazdı beyaz yutar masumlugu
Anladım
Toz pembe
Neden
masumiyet diyince aklıma toz pembe hayaller geldi ondan dedim
Güzel bir çağrışım olmuş teşekkürler 😇
Füme
Neden
Melankoliktir bana gore füme siyahin ve beyazin ortasi gibidir. Her seyin ortasinda dir mahsumiyet gibi
Değişik ve güzel bir düşünce teşekkürler 😇
Beyazdır herhalde
Neden
Ben aşık maviye
Neden
Toz pembe
Bence beyaz ya da açık mavi
Neden
Çok saf duruyor kirlenmemiş
Kesinlikle beyazdır bu arada aksini idda eden delidir 🤣🤣
Beyaza
beyaz