+1 yılsaçı hacimlendirmek için kullanılan ürünler var burnunu yaptırabilirsin paran yoksa biriktirebilirsin kalçanı sporla erit ayrıca silikon da taktırabilirsin veya bu kitabı okuyabilirsin almadım okumadım ama düşünüyorum sitesinden bir incele bilmiyorum artık www.facebook.com/l.php ayrıca kendini daha çok sevmen için psikologa gidip terapi alabilirsin bunlar halledilemeyecek şeyler değil hayatta neler neler hallediliyor seni anlıyorum ben de öyleyim kimse dışını beğenmeyince içini de merak etmiyo güvenmiyosun da kendine çok iyi biliyorum. ama her şeyin bir çözümü var ayriyeten kendini başka konularda geliştirmeye de bak.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılöyle düşünme canın nereye gitmrk istyorsa onu yap mesela kendini mutlu etmektten basla mutlu olursan daha güzelde olursun pozitifte olursun bu sekilde konusup moralini bozma sana ne iyi gelecekse onu yap kendini iyi etmeyi basar bak nasıl güzel oldugunun farkina varyon hadi harekte geç beklemenin faydasi yok
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılcırkın oldugun kanısına nasıl bu kadar hızlı karar verdın acaba ? gorebıelcek olsam daha olumlu veya olumsuz yanılar verıcem ama , yınede pısıkolojını duzeltmek ıcın en bassta tarzında degısıklık yapve brıa kendıne bakım yap ıyı gelır
bı kuafore gıt mesela25 Yorumla
Soran+1 yılBakim yapiyordum aslinda ama bakimli olunca da sadece dis gorunusume bakan erkekler oluyor yani benim gibi cirkinler bakiyor iyi oluyor dengimi buluyorum ama onlar da ic guzellige onem vermiyor ki :(
- +1 yıl
dıs gorunusun ıcın bakım yaptıgında dıkkat cekıyorsan sen guzelsın demektır zatenn.. bunun dısında pek cok onerıde bulunabılrım ama tabı bunun ıcın gormem gerekıyor ve. iç guzellık te konusaarak kesfedılır. pek cok kadın ıcım guzezel dese tam tesı cıkabılır. senın ıcn guzel degıl demıyorum yanlıs anlasılmasın.. genelde Ilk karsılasmada dıs gorunus ılgı ceker , karsıdakıkısı dısını sever , konustukca ıcını ve karakterını sever. 2 sevgı bolumu bır araya geldıgınde ask baslamıs olur zaten.
Soran+1 yılHaklisin tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederım.. guzellık , bakım konusunda soruların olursa beklerım. Eic iin ayrıca teşekkurler.
Soran+1 yılTekrar tesekkurler, rica ederim.
Hiç kimse kusursuz değildir. Sen kendinden nefret etmişsin yaptığın hatalar seni daha fazla üzmüş ve özgüvenin sarsılmış bunu düzeltmek senin elinde bunu yapmak için ilk kendinle barışık olmalısın sonra özgüven ve sonra dış güzelliğine önem vermek.. ;)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat intihar etmek icin ucuz bir sey degil. Guzelim insanlar var iyilikler yapan, kucucuk cocuklar var hayatlarini kaybeden minicik evlatlar var, ellerini kollarini kaybeden, dogustan engelli olanlar var. Yavrucum sen neden boyle yapiyorsun nicin sukretmiyorsun elin kolun saglam gozlerin goruyor dilin sozlerle boguluyor kafan calisiyor nicin boyle yapiyorsun bari kendini dusunmiyceksen yasamayi hak edenleri dusun senin yerinde olmak isteyenleri o yuzden sukret haline ve boyle dusunme emin ol sende guzelsin bircok kisi kendini kotu gorur uzulme haksizlik da etme nolursun.
10 Yorumlakanka benimde saçlarım kalın telli gür kabarıyor hep artık takmıyorum kimse yargılamaz seni. şimdi dev kalçam var diyorsun ama eritmiyorsun hani spora git mesela burnunu sevmiyorsan ayrı para biriktir git yaptır bir de büyük göğüs abarttığınız kadar iyi bir şey değil olmadı silikon taktırırsın tarzında değişiklikler yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılBurnunda kemik ya da et mi var varsa önce bu sorunu çözmekle başla çünkü ciddi anlamda rahatlatır ameliyat ol sağlığını ihmal etme
2. Gögüsünün olmaması bir avantajdır daha hareketli aktif olabilirsin spor yaparken koşarken sallanmaz ve gögüsün yokdiye sana bakmayan erkek varsa brak bakmasın fiziğin için senle olmasın bu önemli
3. Dev gibi kalçan olabilir ama bu hep böyle kalacağı anlamına gelmez hergün belli bir süre egzersiz yap hayat senin kendine şekil düzen verebilirsin (;06 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin da :( gogussuz kadin mi olur ya :(((
- +1 yıl
Sakıncası yoksa bana kendini ifşa edermisin çok m. ettim
Soran+1 yılVar sakincasi
- +1 yıl
Peki yardımcı olmak istemiştim sen bilirsin
Soran+1 yılTesekkur ederim ama fotograf atmayi sevmiyorum cirkin de olunca :(
- +1 yıl
Özelden atabilirsin sadece 1 kişi o da sana yardımcı olucak diye
- Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel yanlarını bul. Mesela birisi seninle sevgili olmak istediğinde kaşın gözün için olmayacağını biliyorsun. Gerçekten sevildiğini hep bileceksin ve emin olacaksın. Böyle düşün :)
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin en iyi cevaplardan biri :)
Soran+1 yılHic degilse moralimi bozmuyor
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim :D Lütfen üzme kendini. Yüzleri parçalanan insanlar senin o çirkin dediğin sağlam yüzün için herşeylerini verebilirdi :D
Soran+1 yılDogru o yondem hic dusunmemistim :) Cok sukur :)
Napcan ben güzelliği bir kezzaba bakar.. Çok rahatsız oluyorsan estetik olabilirsin.. Burun için estetik ol kalçan için spor hareketleri var internetten bulabilirsin.. Göğüslerin için üzülme küçük seven erkekler de var.. Ayrıca 20 yaşında olsan güzelliğin 10 bilemedin 15 sene daha sürer sonra geriye kişiliğin kalır..
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin da gercekten kucuk seven erkek var mi ya yok bence :(
Soran+1 yılHmm guzel o zaman :) ama bence yok :(((
Öyle düşünme belkide sen kendini öyle görüyorsun insan isterse değişebilir hem fiziken hem kafa olarak bence bu düşünceyi bırak hem kendine bak hem de yeni hobiler işler eğitimler alarak kendini geliştir elbet sendeki güzelliği de gören biri çıkar
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim haklisin
+1 yılönce spor yapıp vücudunu güzelleştir, bir iki kaporta boya makyaj, güzel bir kıyafet. iş görür hale gelirsin işte :)
15 Yorumla
Soran+1 yılİs gorur hale gelmesine gelirimde guzel olmak isterdim :(
- +1 yıl
sızlanmaya gerek yok, elde ne varsa onu en güzel hale getirmeye çabalamalısın
Soran+1 yılHaklisin :( ama birilerini kandirmak da hos degil :(
- +1 yıl
kandırmıyorsun ki ne varsa o :)
Soran+1 yılHaklisin :)
+1 yıl50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülme boş ver iç güzelik önemli ya hem sonunda hepimiz ölürüz güzel çirkin yaşlı genç zeki salak kim varsa bu yüzden hiç takma kafana yaşamaya bak
25 Yorumla
Soran+1 yılAma guzellik her zaman arti puan :(
Cevap sahibi+1 yılHayır hiç bile güzelikten çok daha önemlidir şeyleri var
Soran+1 yılNe gibi? :( bence erkek icin yok
Cevap sahibi+1 yılahlak, iç güzelik , iman, din, bunlar daha önemli şeyler
Soran+1 yılAhlak, ic guzellik, iman, din var ama ise yaramadi simdiye kadar :(
+1 yılAramıza hoş geldin kanka :)
Şaka bir yana çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :))18 Yorumla
Soran+1 yılCirkin de vardir hem de cok cirkin :(
- +1 yıl
Şunu izle kanka o zaman biraz moralin yerine gelir :)
https://www.youtube.com/watch?v=Ftdno4KRkFw
Soran+1 yılGercekten de makyaj degistiriyormus ama onlarin cogu photoshop
- +1 yıl
Yok araştır çok video var öye photoshop değil haberlere bile çıkmıştı ama o makyajı yapmak kolay değil :)
Soran+1 yılDogru cok zor uzmanlari yapabilir ancak :( ben zaten hic anlamam makyajdan :((
- +1 yıl
Öğrenirsin azimli ol yeterki :)
Soran+1 yılHaklisin
- +1 yıl
Teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes güzel değiildirki milyonlarca insan var çirkin olan tek derdin bu olsun ya özgüven sahibi ol ne bilim kendine bak biraz bakım yap bence mutlu hissedeceksin o zaman :)
01 Yorumla
SoranHaklisin :)
Önce spor. Vucudun çalışıp orantılı hale geldikçe psikolojinde düzelir. Ayrıca hareket mutluluk hormonu salgılatıyor.
10 Yorumla
+1 yılİnsan kendini beğenmez bende kendimi hiç beğenmem :) eminimki çirkin değilsindir ayrıca çirkin olsan bile çok takmana gerek yok kişiliğin ve kültürün iyi olduktan sonra güzellik çirkinlik falan çok önem ifade etmez bence :)
01 Yorumla
Soran+1 yılKisilik ve kultur de onemli tabi haklisin
+1 yılALLAH çirkin bahtı versin..
Ayrıca ALLAH güzel yarattığı insanlara kendini beğenmeme gibi bir içgüdü verirmiş yani hangi açıdan bakarsan bak kendini çirkin görürsün ama dışardan görünüşün farklıdır.. ;)02 Yorumla
Soran+1 yılBir yonden de haklisin tabi tesekkurler
- +1 yıl
teşekkür etmene gerek yok da.. çirkinim demişsin foto koymamışsın bir link falan versen daha net anlaşılır ;)
Çirkin olmak kötü değil zeki insanların çoğu çirkindir :D önemli olan kendinle barışık olman
01 Yorumla
Soran+1 yılZeka istemiyorum ya guzellik istiyorum :'( sinifin en caliskani olmaktan biktim azcik da en aptal ama en guzel ve sosyal kizi olmak istiyorum :'(
Yok artıkk intihar mı bidaha duymuyümm... üsteik çirkin olduğunu da kim söyledi ben bu zamana kadar hiç çirkin kız görmedim herkezin bir tarzı bir havası var yani :) takmaa
21 Yorumla- +1 yıl
Afferin dedektif sana :D
- Cinsel Yaşam konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılSen aradığım kızsin ;) MARJİNAL sin herkes güzel ben çıtır istiyorum çirkin istiyorum ;) neden mi tipsizim de ondan :)
111 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi sen gayet yakisikli sadece gozluklu birisin ikicisi de tipsiz oldugun icin tipsiz kiz aradigini belirtmissin ama asik olacagin kizlar cirkin olmaz iste :( ben asik olmak asik etmek istiyorum demekki bulamayacam gercek aski :(((
- +1 yıl
Yoo ben gerçekten aşık olabilirim güzel kızlar havali oluyor ve güzellik görecelidir bana göre ayşen guruda başkasına gore adriana lima güzeldir ya da yüzü güzele 1gün huyu güzele ömür yetmez sevmeye ;)
Soran+1 yılOrasi da oyle de kendime guvenim hic yok
- +1 yıl
Kız akışına bırak bak ben istiyorum seni gel İşte ;) :)
Soran+1 yılCok tesekkur ederim ama daha gormedin bile.
- +1 yıl
Görüşürüz ne olacak ki? ;) gelsene özele?
Soran+1 yılTesekkrler ama once psikolojik sorunlarimi cozup, bakim yapip ( eger intihar etmezsem), ders calisip kendime gelmem gerek.
- +1 yıl
Peki :( intihar mi? Sacmalama :(
- +1 yıl
Gelseydin iyiydi :(
Soran+1 yılUzmek istemem kendime gelirsem bir gun mesaj atarim ama o gun bugun degil
- +1 yıl
Oke anlastik ;) beklicem :)
Takdııgın şeye bak ya. Güzelsindir boşver böyle şeyleri sen bence sadece kendini beğenmiyorsun. B'nde kendimi beğenmiyorum hafız ama benimde alıcım var :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin da iste bazn isyan etmek istiyor insan :(
+1 yılGüzellik göreceli bir kavramdır. Aslında çok az insan kendini beğenir. Yalnız değilsin. Üzülme
10 Yorumlagörmeden bişey diyemem :D mümkünse bir fotoğraf paylaş. burada veya çekiniyosan mesajla. yorum yapayım ^^
00 YorumlaKeşke sen gibi doğalları heryerde olabilse hem cildi doğal hem beyni doğal duşunen kimseyi yadırgamayan işte bu diyebileceğin biri ya ama nerdeeee :(
07 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim :)
Soran+1 yılEvet. Yoksa gercek dusuncelerin degil miyi :(
Soran+1 yılCok tesekkurler :))
- 00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoş zamanı olan bir estetik cerrah için bulunmaz nimetsin...
40 Yorumla Görmeden bisey diyemicem.. bu insandan insana degisir ve her insanın iyi bir yanı vardır.. dışkısimda sıkıntı olabilir fakat altın gibi kalbin varsa hepsinden iyi bence
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin da altin kalbe deger veren erkek yok bence
Soran+1 yılHayir cikmadi ciksa begenirdim :(
Soran+1 yıl18.
Soran+1 yılOyle gorunuyor hep gercekten :( haklisin :(
+1 yılAblam buyudukce degisir daha vucut yapinda. Burnunuda problem etme zamanla kendinle baris, ayi ogrenmelisin
00 YorumlaSizin gini kizlardan. nefret ediyorum tiksiniyorum :) cirkin. oldugun. icin degil bak ama anlayan anlar cirkin. degilseniz. bile cirkin gozukuyorsunuz gozume bir durun
10 Yorumlakader kısmet bu işler. bence kafana takmayıp biraz sporla kalçalarını eritebilirsin. göğüslerin nasıl büyür bilmiyorum ama biraz da makyaj yaparak örtebilirsin ,)
00 Yorumla
+1 yılGörünümüne özen gösterebilirsin, çevrendeki bayanlarda dört dörtlük değil, giyimini ve makyajını kendisine yakışacak şekilde hazırlıyordur ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılİste makyajdan hic anlamiyorum ruj bile suremem :(
- +1 yıl
Zaten herkes bu alanda uzman değil ki, internetten baka ede. Kendilerine en uygun imajı hazırlıyorlar.
+1 yılOzaman çalış para kazan estetik yaptır. Biz buradan ne yapabiliriz ki?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. İyi estetik uzmanı arkadaslarım var aslında, önerebilirim?
00 YorumlaYemisim tipini ya. Sen adam gibi biri ol seni de adam gibi biri bulur merak etme...
10 YorumlaCANIM CANINI SIKMA GEL BEN SENİ TESELLİ EDERİM MUCK :)
00 Yorumla
+1 yılAllah herkese bir guzellik vemistir , hem şansin olsun kaderin guzel olsun gerisi hikaye
00 Yorumla
+1 yılee bende cirkinim nolmus :)) bosver ya takma bu kadar, kimse sonsuza kadar genc, guzel ve yakisikli kalmayacak :)
00 Yorumla
+1 yılHer çirkin intihar etseydi benim hiç doğmamam gerekirdi o zaman :)
02 Yorumla
Soran+1 yılCok sakacisin. Yakisikliyim ve temiz kalpliyim diye hava mi atiyorsun?
- +1 yıl
Benim agzimdan yakisikliyim cikti mi :)
Iki gözün kör değil ki yazıyorsun haline Şükret.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılBen küçük göğüs ve büyük kalçalardan hoşlanan biriyim istersen önce buradan sararsa gerçek hayatta görüşebiliriz. ne dersiniz.
013 Yorumla
Soran+1 yılBen ciddi iliski istiyorum yani evlenecek adam
- +1 yıl
Ben de eğlenmek için tanışalım dememiştim. Sararsa görüşürüz muhabbetimizi arttırırız manasında dedim. Önce tanışalım ki bakalım birbirimizden memnun kalacağız mı
Soran+1 yılHmm tesekkur ederim :) ama ben once kendime guvenmeyi ogrenmeliyim sonra baska psikolojik sorunlarimi cozmem gerek , bakim da yapicam bir anlik biseyle intihar etmezsem sevgili dusunmuyorum. Tesekkurler tekrar
- +1 yıl
hemen sevgili olalım demedim yaa sen beni anlamadım. önce bir tanışalım dedim kız:)
- +1 yıl
özelden mesaj atar mısın tanışalım sevgili olmasak da arkadaş olur dertleşiriz
Soran+1 yılOlabilirdi ama kararsizim :S
- +1 yıl
Yukarıda dertlenmişsin yalnızım diye al ayağına geldi arkadaş geri tepiyorsun şimdi de:)
- +1 yıl
bekliyorum msjlara msjın gelsin diyeeee:)
- +1 yıl
lütfen ama yaa
- +1 yıl
tanışmak istiyorum neden geri çeviriyorsun anlamıyorum
Soran+1 yılBen kimseyle tabismak istemiyorum ama tesekkurler :)
- +1 yıl
Ben tanışmak istiyorum yaa hadi ama sohbet edelim beğenmessen konuşmassın bir daha engellersin
- +1 yıl
Ya tanışmak istiyorum bir gör beni yaa
- Cinsel Yaşam konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılBazen bosvermen gerekir. tip gecici.. ruhunnu duzelt.. mutluyken daha guzelizdir :)
00 Yorumla Şu dünyanın güzellik üzerine kurulmadığını anla bence..
00 Yorumla
+1 yılBakım yap, spor yap, Para kazan, estetik yap, böylece mutlu ol bacım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. cirkin güzel göreceli bişey sen beğenmezsin başka biri cok beğenir
00 YorumlaNerden biliyon çirkin olduğu buna erkek karar versin belki sexisin o da erkekleri çeker belki de millet seni güzel buluyo
00 Yorumlabence öl sen ya boşver ya da kordon bağlat bu dünyaya çocuk getirme :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYanindaki kahverengi sacli kizin gogusleri benimkinden kucuk, yuzu de daha cirkin su an moralimi duzelttin ya saol :)
Soran+1 yılYok gerek yok dunyadaki en cirkin kiz olmadigimi anladim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde kocaman burun var ve kambur ama mankenim? defilelere çıkıyorum ve kendimi çok tipsiz buluyorum ama para kazanıyorum ve sinema filminde oynuyorum %90 baş rol de
03 Yorumla
Soran+1 yılHmm iyiymis
Cevap sahibi+1 yılNe yalanı la?
+1 yılSakın unutma bu dünyada hiçbi kız çirkin değildir bütün kızlar güzeldir sadece güzelliğinin farkında olmayanlar vardır sakın ben çirkinim deme allah seni öyle yaratmış
00 Yorumla
+1 yılBen. DAHA COKK CIRKINIM TIPE BAK IRI GOZLER BNDE KENDIMI SEVMIYORM AMA BUNUN ICINDE OLUNMEZ CANMM ESTETIK YAPTIRABLRSN BURNUNU YAPTRDINDAA FISTIKK OLURSUN GOZ AMALIYATII CIKSA HEMEN OLACAM
00 Yorumla
+1 yılYok artık yaa Çirkin Adam mı olur Güzelsin sen.. Kediciğim de öyle düşünüyo :DD
00 YorumlaÇirkin kız yoktur bakımsız kız vardır. Çirkin erkek vardır amaa..
00 Yorumlaburada vermeye kalksan kimse çirkin mirkin demez nefessiz atlar
10 YorumlaTüm insanlar 4 4 lük sanki de canını sıktığın şeye bak üzülmene değmez...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende çok tipsizim kel sacım var yüzüm dersen öylesine
Napalım allahın verdiği canı almak bize düşermi bir bildiği varki bizleri öyle yarattı05 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki ama neden bazilari harikayken biz cirkiniz :(
Cevap sahibi+1 yılBu dünya sınav dünyası hepimiz sınavda değimiyiz bazılarımızda çirkinlik veya güzellikten sıvavdayı nerden biliyorsun sadece bu sorunla mucadele eden sen değilsin ve sadece sen yalnız değilsin :(
Soran+1 yılHaklisin :( insan bazen isyan etmek istiyor
Cevap sahibi+1 yılİstiyor ama yapmamalıyız sabır etmeliyiz. Bizi böyle beğensinler seven dışımızı ve içimizi olduğu gibi sevsin
Özelden konuşalımmı? sana bir kaç bişey diyeceğim o zaman bana hak verirsin
Soran+1 yılTesekkur ederim haklisin :)
+1 yılannen kuran okurken yüksek sesle papi çulo mu dinledin😄
15 Yorumla- +1 yıl
Özgüvenin tavan yapmış
- +1 yıl
Evet 😄
- +1 yıl
Seni ne ilgilendiriyor onu anlamadım @aşkımbenimbitane
- +1 yıl
Ahaha yaşasın
- +1 yıl
Her laf atılan Yazıyı gördüğü yerde boka atlama ihtiyacı hisseden insan, buda ihtiyaç tabi bir yerde..😄😄
Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. İntihar etme! Ülkede sana bile ihtiyaç var!
24 Yorumla
Soran+1 yılSaol ya ne guzel moral verdin
Soran+1 yılİyice uzdun tesekkurler
Gizli Üye(30-35)+1 yılelin ayagın saglam şükür et bence
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılOda birşeymi ben ciguliye benziyorum :)))
11 Yorumla
Soran+1 yılCiguli mi cok sempatik o. Oyle erkekleri begenen cok kiz var sen hic dert etme
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGel bir sarılalım :(
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam :'(
- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılBenimle bir elmanın iki yarısı olurmusun?
055 Yorumla
Soran+1 yılSen de mi benim gibisin :( yok ya sen simdi cok yakisikli cikarsin olmaz :( bazilari da asiri guzel/ yakisikli oluyor ve kendine cirkin diyor da :(
- +1 yıl
Görmeden bilemezsin ki
Soran+1 yılNasil olucak peki o?
- +1 yıl
görünür olursan resim atabilirm msjla
Soran+1 yılSen gorunur olamaz misin?
- +1 yıl
oldum. fikrini paylaşırsan sevinirim
Soran+1 yılOff dalga mi geciyorsun boyun fizigin cok guzel iste fizik guzel olduktan sonra yuzun ne onemi var :( senin yuzunu tam goremedim ama kotu degil gibi orta halli yuzun de var sacmalama sen beni begnmezsin offf :(
- +1 yıl
şakamı yapyorsun :)
Soran+1 yılHayir neden saka yapiyim
- +1 yıl
seni görmedim daha bu kadar emin olma. bir çok kişi için çirkin olabilirsin ama bir çok kişi içinde senden güzeli olmaz
Soran+1 yılSadece cirkinlik degil cok fazla sorunum var :( hem intihari bile dusunuyorum yas kac senin?
- +1 yıl
26 olacağım kasımda. neden intihar düşünüyorsun ki.
Soran+1 yılBen de kasimda yeni yasima giricem. Cesitli sebepleri var
- +1 yıl
belirli sebebler dediğin şeylerin bir çaresi bulunur. öncelikle aklından çıkarmalısın intihar işini sen intihar edecek kadar güçsüz biri olmamalısın
- +1 yıl
merhaba burdamısın
- +1 yıl
çirkin kız iyi bayram lar :)
Soran+1 yılSana da iyi bayramlar :)
- +1 yıl
mrbalar burdamısın
Soran+1 yılEvet :)
- +1 yıl
naptın nasılsın :)
Soran+1 yılEh iste :) sen nasilsin
- +1 yıl
bende iyiyim :) en son çirkinim diyordun güzel olmadın mı daha :)
Soran+1 yılOlmadim :D sen
- +1 yıl
Bende aynıyım :)
Soran+1 yılBoyle kalicak artik :/
- +1 yıl
ne böyle kalacak? almaz be bu kadar karamsar olma bence eminim senin bir gülüşün binlerce kadının güzelliğini gömecek kadar güzeldir
Soran+1 yılHer sey guzellik degil ki baska problemlerim var bu halimle beni kabul edecek bir erkek henuz dunyada yok var olanlar da ya yasi cok buyuk olur benden ya da sakat falan :/
- +1 yıl
Ya senin tatlı dilin güler yüzün olduktan sonra gerisini boşver bana birini göster kusursuz diye var mı etrafında öyle biri herkesin bir kusuru vardır önemli olan kusuru örtmek bence. Başka Problem dediğin nedir ki hepsi aşılır büyütme bence. Birde kabul eden illaki çıkar :)
Soran+1 yılCozumu var mi bilmiyorum. Kendimi cok mutsuz hissediyorum :(
- +1 yıl
Derdini söylemeyen derman bulamaz ki. Hem dert paylaştıkça azalır mutluluk paylaştıkça çoğalır. Sen derdini içine atıp kimseyle paylaşmazsan nasıl mutlu olacaksın?
Soran+1 yılKimseyle degil herkesle paylasmiyorum :)
- +1 yıl
Anladım :(
Soran+1 yılAma benimki ciddi bir psikolojik sorun. Yasli ve komik doktor amcanin bana tavsiyesi sevgili yap idi. Eger beni gercekten mutlu edip guldurecek cok soru sormadan yanimda olabilecek bir erkek bulursam omur boyu ona bagli kalicam, onu mutlu etmek icin her seyi yapicam. Henuz oyle biri yok ama bulursam iyilesecekmisim :D doktor da tam doktordu yalniz ilginc adam :D
Soran+1 yılİnandirici gelmeyebilir ama yasadim ben bunu :)
- +1 yıl
Neden inanmayayım ki. İnsanın başına hayatta herşey gelebilir. Söylediklerini yapacak biri vardır bunları yapmak çok kolay bişey insanı mutlu etmekten kolay bişey yok ki. Hangi şehirdesin
Soran+1 yılKonya. Sen?
- +1 yıl
Yakınız :) merkezdemisin neresindesin
- +1 yıl
Neden mesaj yazmıyorsun
- +1 yıl
Ne yapıyorsun hiç yazmadın iyimisin nasılsın?
Soran+1 yılBir kac gundur giremedim de :) sen neredensin :D
- +1 yıl
yakınım işte :)
- +1 yıl
neden mesaj atmıyorsun gizli :)
Soran+1 yılNeredesin ama? Guvenmeden atamam :)
Soran+1 yılBalikesir yakin mi simdi konyaya :D senin burcun ne :P
- +1 yıl
balıkesir nerden çıktı :) güvenmen için ne yapmam lazım :) akrep burcu'yum da kızların burc takıntısını hiç anlamış değilim iş yerinde bile herkes burc soruyor burada da ilk soran sen değilsin:)
- +1 yıl
gönen sadece balıkesir de yok :)
- +1 yıl
ismin ne? :)
Soran+1 yılHmm ben de akrebim :) baska konustugun kizlar da var yani :) bunun icin onemli guven :) neyse bir daha yazmayin lutfen
- +1 yıl
konuştuğum değil yorumda sordular burc'umu ondan ilk soran sen değilsin dedim. ismim yunus ısparta'da yaşıyorum gönen kaykamamlığında çalışıyorum. isresen tc kimlik numaramı vereyim gbt kontrolu yaptır.
- +1 yıl
bir daha yazma dedin kötü bişeymi söyledim farkına varmadan :(
Soran+1 yılHmm peki. Olabilir tabi neden olmasin :))) tamam atiyim mesaj istersen hala :)
- +1 yıl
mesaj atabilirmisin. tc vereyim aklında şüphe kalmasın
Soran+1 yılAtabilirim istiyorsan istemezsen de sen bilirsin ama.
- +1 yıl
atabilirsin bekliyorum
- +1 yıl
mesaj atmayacakmısın :(
+1 yılbir b*k yapmicaksin aglamayi kes
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan iç güzellik.
00 Yorumla
+1 yılAllah çirkin şansı versin.
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!