Onu kötü hissettirir miyim sizce?

Bizimle çalışan bir kadın var eşi 3 sene önce falan vefat etmiş kadının 6 çocuğu var tek başına cocuklara bakıyor, neyse işte, 1 buçuk 2 ay önce burada çalışmaya başladı ve günlük 30 TL'ye çalışıyordu. Sabahtan akşama kadar çalışıyor çocuklar evde yalnız gozkulak olacak kimsesi yok eşinin ailesi de destekte bulunmuyor, bende iş yerindeki arkadaşlardan yardım istedim herkes gücüne göre bir miktar para verse de bayramda çocuklarıni sevindirsin diye. Parayı topladıktan sonra kadına versem kötü hisseder mi sizce? Benim vicdanım kabul etmedi diye yardım etmek istiyorum ☹️
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben işveren değilim bende orada çalışan biriyim hani harçlık ya da ikramiye falan diyorsunuz ya bende bunu yapmayı çok isterdim ama iş sahibi bunu asla kabul etmez zaten merhamet ve vicdan sahibi biri olsaydı 6 çocuklu kadını günlük 30 TL'ye calistirmazdi ayrıca kadın gerçekten çok çabalıyordu çok çalışıyordu bizde maaşına zam yapılmasi için ustabasindan rica ettik ama patron bunu kabul etmemiş zaten ihtiyacımız yok hayrimiz olsun diye çalıştırıyorum demiş
Onu kötü hissettirir miyim sizce?