Diğer Sizde bu paralardan biriktiriyormusunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kimler biriktiriyor biliyor değer kaybına da uğradı olsun ama kimler de var? Sizde bu paralardan biriktiriyormusunuz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
X1x1x1x1x1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bende de koleksiyonu var 0 34 Yorumla Soran +1 yıl Neler var içinde benim çok eski paralar da var Yorumla X1x1x1x1x1 +1 yıl Bende de var dedemden kalan paralar falan başka madeni paralarda var başka ülkelerin yani Yorumla Soran +1 yıl Aynı şekilde bende de 😀 çok eski bir tane var böyle artık erimiş kenarları altın olduğunda şüpheleniyorum 😅 Yorumla X1x1x1x1x1 +1 yıl Hahah zamanında bende rengi altın gibi olanları gerçek altın sanıyodum 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya rengi oksitlenmiş yeşilimsi olmuş geçen araştırdım altında öyle oluyormuş Yorumla X1x1x1x1x1 +1 yıl Isır bi 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha dişime yazık be😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Sen bir dişin önemini biliyor musun 😅😅 Yorumla X1x1x1x1x1 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Dişler önemli 😅😅 hemde çok bu dünyada hiç bir şeyi dişe değişmem Yorumla X1x1x1x1x1 +1 yıl Neden diş 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Neden diş olmasın hele bir düşün 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Diş olmasa yemek yiyemezsin Yorumla X1x1x1x1x1 +1 yıl Gözde çok önemli mesela kulakta Yorumla Soran +1 yıl Diş sızlasa rahatlıkla su içemezsin Yorumla Soran +1 yıl Tatlı yeyemezsin Yorumla Soran +1 yıl Dondurma yiyemezsin Yorumla Soran +1 yıl Benim için aşk mideden geçer ya belki de ondandır 😅😅😂 Yorumla X1x1x1x1x1 +1 yıl Onlara çözüm var en kötü implant vs ama göz ve kulak gitti mi gelmesi çok zor Yorumla Soran +1 yıl Tabi ki ama dişte önemli benim için dişler gözlere kulaklara göre daha bakım ister ama göz kulak öyle değil onlar kendini temizler Yorumla Soran +1 yıl Sen hiç gözüne bir şeyi test etmek için koyar mısın 😅😂 Yorumla X1x1x1x1x1 +1 yıl Hahaha Yorumla Soran +1 yıl Neye gülüyon fıstık 😅😅 Yorumla X1x1x1x1x1 +1 yıl Savunmana🤣 Yorumla Soran +1 yıl Kötü mü savundum yani 😅😅 Yorumla X1x1x1x1x1 +1 yıl Yok harika savundun 🤣 Yorumla Soran +1 yıl O zaman mesaj atmayı hak ettim mi 😃 Yorumla X1x1x1x1x1 +1 yıl Ne mesajı atacağına bağlı 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hshsja 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Spotane olacak her şey 😂😂 Yorumla X1x1x1x1x1 +1 yıl Önce seni stalklamam lazım Yorumla Soran +1 yıl Hahaha o kadar diyosun yani 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sana istek attım atakla bakım Yorumla Soran +1 yıl Stalkla* Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Hayır bakmıyorum bile gelen para uçuyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende de koleksiyonu var
Neler var içinde benim çok eski paralar da var
Bende de var dedemden kalan paralar falan başka madeni paralarda var başka ülkelerin yani
Aynı şekilde bende de 😀 çok eski bir tane var böyle artık erimiş kenarları altın olduğunda şüpheleniyorum 😅
Hahah zamanında bende rengi altın gibi olanları gerçek altın sanıyodum 🤣
Yok ya rengi oksitlenmiş yeşilimsi olmuş geçen araştırdım altında öyle oluyormuş
Isır bi 🤣
Hahaha dişime yazık be😅😅
Sen bir dişin önemini biliyor musun 😅😅
🤣🤣
Dişler önemli 😅😅 hemde çok bu dünyada hiç bir şeyi dişe değişmem
Neden diş 🤣
Neden diş olmasın hele bir düşün 😂😂
Diş olmasa yemek yiyemezsin
Gözde çok önemli mesela kulakta
Diş sızlasa rahatlıkla su içemezsin
Tatlı yeyemezsin
Dondurma yiyemezsin
Benim için aşk mideden geçer ya belki de ondandır 😅😅😂
Onlara çözüm var en kötü implant vs ama göz ve kulak gitti mi gelmesi çok zor
Tabi ki ama dişte önemli benim için dişler gözlere kulaklara göre daha bakım ister ama göz kulak öyle değil onlar kendini temizler
Sen hiç gözüne bir şeyi test etmek için koyar mısın 😅😂
Hahaha
Neye gülüyon fıstık 😅😅
Savunmana🤣
Kötü mü savundum yani 😅😅
Yok harika savundun 🤣
O zaman mesaj atmayı hak ettim mi 😃
Ne mesajı atacağına bağlı 🤣
Hshsja 😂😂
Spotane olacak her şey 😂😂
Önce seni stalklamam lazım
Hahaha o kadar diyosun yani 😂😂
Sana istek attım atakla bakım
Stalkla*
Hayır bakmıyorum bile gelen para uçuyor.