Bu soruyu biraz utanarak soruyorum yanlışım varsa lütfen uyarın. Tesettürlüyüm fakat eskisi gibi süslenmeyi özlüyorum detay?

Arkadaşlar bu soruyu aslında sorduguma bile inanamıyorum fakat kendimden biraz bahsetmek istiyorum. Ben 2014 yılında kapanmaya karar verdim. Açıkken çok severdim giyinip süslenmeyi ama bi yandan Namazımı kılardım. Fakat sonra kendime sorular sormaya başladım ya o yolu seç ya bu yolu dedim çünkü kendinle çalışıyorsun derdim hem dikkat çekiyorsun * bi yandan namaz kılıyorsun nasıl olcak bu iş derdim hep kendime. Sonra maneviyatım ağır basınca severek kendi kararımla kapanmaya karar verdim. Ama o gün bugün makyaj yapmıyorum aşırı göze çarpıyorum ki olması gerekende bu. Fakat bazen şeytanmı dürtüyo bilmiyorum ama suslenmeyi vs. Özlüyorum saç bakım vs yapmayı... sizce niye böyle oldum bu düşüncelerden nasıl kurtulabilriim ne yapabilirim? 😔 Lütfen yargılamayın beni.. Şimdiden teşekkür ederim herkese
Bu soruyu biraz utanarak soruyorum yanlışım varsa lütfen uyarın. Tesettürlüyüm fakat eskisi gibi süslenmeyi özlüyorum detay?