Diğer Sitede estetisyen var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tüm vücut lazer yaptırdım 24 saat geçti güneşe çıksam leke olur mu? sakınca var mı güneşe çıkmamda Güncellemeler+1 yıl Kaç gün sonra çıkılmalı bilginiz var mı? Estetisyenim 24 saat sonra dedi ama internette 1 hafta yazıyor. Sitede estetisyen var mı? Cevapla Estetik Soruları Site Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
blueaviator Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Olur evet. Lazer derinin koruma tabakasına zarar veriyor 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kaç gün sonra çıkmam daha iyi bilginiz var mı Yorumla blueaviator +1 yıl Şimdi de çıkabilirsin ama kendini gün ışığından koruman lazım Yorumla Soran +1 yıl tüh bisiklet sürecektim 🥺 Yorumla blueaviator +1 yıl Sporcu musun yoksa hobi öi Yorumla
Kalamamarkadas_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Güneş kremini bolca sür, çok güneşte durmamaya özen göster 1 7 Yorumla Soran +1 yıl normalde kaç gün sonra çıkmam gerekiyo bilgin var mı Yorumla Kalamamarkadas_ +1 yıl Ben de lazer yaptırmıştım, cildine normalden daha fazla dikkat etmen gerekiyor o yüzden bence şu aralar çok güneşte kalma Yorumla Kalamamarkadas_ +1 yıl Güneşe çıkmak zorundaysan da dediğim gibi bol bol güneş kremi sür Yorumla Soran +1 yıl tamam canım çok teşekkür ederim 💙 Yorumla Kalamamarkadas_ +1 yıl Rica ederim canım❤bu arada az önce yorumları okudum da birisi abuk subuk yorum yapmış çok sinirlendim ben de yazdım da görüşünü silmişsin Yorumla Soran +1 yıl Evet durup dururken ıyy falan yazdı anlam veremedim🤷🏻♀️ Yorumla Kalamamarkadas_ +1 yıl Dünyayı kendi etrafında sanan biri, iyi yapmışsın yorumunu silerek Yorumla
Fight4forHonor Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Guneş kremide surebilirsin giyeceğim kiyafete gore 1 0 Yorumla
Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Güneşe çıkma 1 hafta yoksa paran boşa gider 😊👍 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yüz bölgene güneş koruyucu surebilirsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl siz lazer yaptırdınız mı acaba hiç? estetisyeniniz kaç gün sonra çıkmayı önerdi ya da çevrenizde yaptıranlardan filan duydunuz mu hiç kaç gün sonra çıkılması gerektiğini Yorumla Soran +1 yıl benim estetisyenim 1 gün geçtikten sonra sorun olmaz dedi ama internette 1 hafta yazıyor anlamadım ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir sorun olmaz ben yaptiriyorum hiç de iz yok Yorumla Soran +1 yıl tamam canım çok teşekkürler 🌺 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çıkmamak faydalı 1 5 Yorumla Soran +1 yıl kaç gün sonra çıkılmalı bilginiz var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 48 saati baz al Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi günler Yorumla Soran +1 yıl Size de Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olur evet. Lazer derinin koruma tabakasına zarar veriyor
Kaç gün sonra çıkmam daha iyi bilginiz var mı
Şimdi de çıkabilirsin ama kendini gün ışığından koruman lazım
tüh bisiklet sürecektim 🥺
Sporcu musun yoksa hobi öi
Güneş kremini bolca sür, çok güneşte durmamaya özen göster
normalde kaç gün sonra çıkmam gerekiyo bilgin var mı
Ben de lazer yaptırmıştım, cildine normalden daha fazla dikkat etmen gerekiyor o yüzden bence şu aralar çok güneşte kalma
Güneşe çıkmak zorundaysan da dediğim gibi bol bol güneş kremi sür
tamam canım çok teşekkür ederim 💙
Rica ederim canım❤
bu arada az önce yorumları okudum da birisi abuk subuk yorum yapmış çok sinirlendim ben de yazdım da görüşünü silmişsin
Evet durup dururken ıyy falan yazdı anlam veremedim🤷🏻♀️
Dünyayı kendi etrafında sanan biri, iyi yapmışsın yorumunu silerek
Guneş kremide surebilirsin giyeceğim kiyafete gore
Güneşe çıkma 1 hafta yoksa paran boşa gider 😊👍
Sanırım sorun olmaz ama sen yinede risk alma
Yüz bölgene güneş koruyucu surebilirsin
siz lazer yaptırdınız mı acaba hiç? estetisyeniniz kaç gün sonra çıkmayı önerdi ya da çevrenizde yaptıranlardan filan duydunuz mu hiç kaç gün sonra çıkılması gerektiğini
benim estetisyenim 1 gün geçtikten sonra sorun olmaz dedi ama internette 1 hafta yazıyor anlamadım ki
Bir sorun olmaz ben yaptiriyorum hiç de iz yok
tamam canım çok teşekkürler 🌺
Çıkmamak faydalı
kaç gün sonra çıkılmalı bilginiz var mı
48 saati baz al
teşekkür ederim 😊
İyi günler
Size de