Diğer Kızlar, kızlar bana soru sormak isteyen var mı erkekler hakkında merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bana sormak istediğiniz şeyler varsa cevaplaya bilirim ne olursa olsun gizlide sorabilirsiniz Güncellemeler+1 yıl merak ettiğiniz sormak istediğiniz bir şey var mı Kızlar, kızlar bana soru sormak isteyen var mı erkekler hakkında merak ettiğiniz şeyleri sorabilirsiniz? Cevapla Erkek Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 498 cevap paylaştı. Cinsiyeti erkeğin belirlediğini biliyor mudun? Ataerkil bir düşünce değil bilimsel olarak öyle 1 6 Yorumla Soran +1 yıl açıklar mısın merak ettim Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Bebeğin cinsiyeti, erkek spermlerinin X ya da Y kromozomu taşımasına göre belirleniyor. X kromozomu annenin X kromozomuyla birleşerek, kız bebek (XX) meydana getiriyor ve Y kromozomu da anneninkiyle birleşip erkek meydana getiriyor (XY) Yorumla Soran +1 yıl peki erkek isteği ile alakası ne bunun Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Cahil kesim bunu ataerkil düşünceye bağlar Yorumla Soran +1 yıl anladım peki sen neye baglıyorsun Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl Bilimsel Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bir kadın tarafından tacize uğranmak nasıl bişey? Mesela kızlara selam yazılınca bile değişik hissediyorlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl taciz edecek çok sayıda kadın yoktur diye düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani dm kutuna kızlar yazıyor mu mesela? Yorumla Soran +1 yıl yok yazmıyor ama bazen kullqnabilşyorar malum şey için Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir erkek aynı anda iki kadını sevebilir mi? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl o tarz erkekler genelde sevgisinden emin olamayan erkekler olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapmak lazım Yorumla Soran +1 yıl uzaklaşıp karar vermesini beklemwk gerekiyor ilerde üzüle bilirsin çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben ikinci kadınım yani kafa karıştıran benim kendimi kötü hissediyorum sevgilisini benimle aldattı Yorumla Soran +1 yıl peki ne yaşandı aranızda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her şey Yorumla Soran +1 yıl anladım ama biri varken aldatan birine güven olmaz bence peki sen ne hissediyorsun Yorumla Soran +1 yıl nasıl oldu merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşık olduk... Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Cinsiyeti erkeğin belirlediğini biliyor mudun? Ataerkil bir düşünce değil bilimsel olarak öyle
açıklar mısın merak ettim
Bebeğin cinsiyeti, erkek spermlerinin X ya da Y kromozomu taşımasına göre belirleniyor. X kromozomu annenin X kromozomuyla birleşerek, kız bebek (XX) meydana getiriyor ve Y kromozomu da anneninkiyle birleşip erkek meydana getiriyor (XY)
peki erkek isteği ile alakası ne bunun
Cahil kesim bunu ataerkil düşünceye bağlar
anladım peki sen neye baglıyorsun
Bilimsel
Bir kadın tarafından tacize uğranmak nasıl bişey? Mesela kızlara selam yazılınca bile değişik hissediyorlar
taciz edecek çok sayıda kadın yoktur diye düşünüyorum
Yani dm kutuna kızlar yazıyor mu mesela?
yok yazmıyor ama bazen kullqnabilşyorar malum şey için
Bir erkek aynı anda iki kadını sevebilir mi?
o tarz erkekler genelde sevgisinden emin olamayan erkekler olur
Ne yapmak lazım
uzaklaşıp karar vermesini beklemwk gerekiyor ilerde üzüle bilirsin çünkü
Ben ikinci kadınım yani kafa karıştıran benim kendimi kötü hissediyorum sevgilisini benimle aldattı
peki ne yaşandı aranızda
Her şey
anladım ama biri varken aldatan birine güven olmaz bence peki sen ne hissediyorsun
nasıl oldu merak ettim
Aşık olduk...
Nasılsın?