Diğer Neden uyumuyor sunuz? Napimşimdibenya Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Taktım bi şarkıya uyuyamıyorum ya. Güncellemeler+1 yıl Link atılmıyor ki link atalım Neden uyumuyor sunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bir şarkıyı bokunu çıkarana kadar dinleme problemi bendede var. 2 0 Yorumla
Satanistbey Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/N7MS66YqxfQPatates 0 4 Yorumla Napimşimdibenya +1 yıl Allah cezanı vermesin ya skdkf Yorumla Satanistbey +1 yıl Satanistim ben :/ Yorumla Napimşimdibenya +1 yıl Daha bilmiyorsunuz ne yapasınız. d Yorumla Satanistbey +1 yıl neyi bilmiyoruz :D ki Yorumla
serseri_yüreğim Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl Bende mizik dinliyprum sen hangi şarkıya taktın hımm 0 0 Yorumla
Pointer45 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Uyuzun biri sinir etti beni bende onun uyuzluğuna biraz alkol içiyorum 🥴 0 0 Yorumla
st3ylia Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Birleşik yazılmıyor mu? Henüz uykum yok sigara içeceğim 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Şarkı zevkin berbatmış 0 2 Yorumla Napimşimdibenya +1 yıl Sorduk mu? Yorumla Greyx +1 yıl Kudur :/ Yorumla
Izleyici1 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Müzik bağımlılığı psikolojik sorunların nedenidir 0 0 Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Müzik dinliyorum. Her gece aksatmadan 0 0 Yorumla
SonModelUye Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. napim şimdi ben ya uyumuyorum işte :D 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tahmin et neden uyumuyorum... 0 0 Yorumla
beyazbeyaz_06 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Geceleri film izliyorum genelde. Önerin var mı? 0 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İsmi ne canıms 0 1 Yorumla Napimşimdibenya +1 yıl Kerim araz-eyvallah
OBirPrens31 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Aşık mısın nesen taktın şarkıya 0 7 Yorumla Napimşimdibenya +1 yıl Kerim araz-eyvallah Yorumla OBirPrens31 +1 yıl Hmm aşk acısı mı çekiyosun? Yorumla Napimşimdibenya +1 yıl Eh yani Yorumla OBirPrens31 +1 yıl Ee aşk acısı çekmene kendini harab etmene gerek yok onu elde etmen bu sorunu aşman çok kolay Yorumla Napimşimdibenya +1 yıl Hadi ya Yorumla Napimşimdibenya +1 yıl Yok almayım ya keyfi bilir hem Yorumla OBirPrens31 +1 yıl İyide sanaldasın sanki ne kaybedersin denemesi bedava Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Diğer konusunda 899 cevap paylaştı. hangi şarkı 0 2 Yorumla Napimşimdibenya +1 yıl Kerim araz-eyvallah Yorumla denizkaradeniz +1 yıl dinleyeyim ilk defa duydum Yorumla
Missgirlnil Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yeni uyandım çünkü 0 1 Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Günaydın Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uykum yok 0 0 Yorumla
saittd Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl ne neden 😃 0 4 Yorumla Napimşimdibenya +1 yıl Nebiliyim öyle. Yorumla saittd +1 yıl ha bu arada link atilabiliyor😃 Yorumla Napimşimdibenya +1 yıl Bilmiyorum atamadım Yorumla saittd +1 yıl ögrenirsin Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. canım sıkılıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Bir şarkıyı bokunu çıkarana kadar dinleme problemi bendede var.
Patates
Allah cezanı vermesin ya skdkf
Satanistim ben :/
Daha bilmiyorsunuz ne yapasınız. d
neyi bilmiyoruz :D ki
Bende mizik dinliyprum sen hangi şarkıya taktın hımm
Uyuzun biri sinir etti beni bende onun uyuzluğuna biraz alkol içiyorum 🥴
Birleşik yazılmıyor mu?
Henüz uykum yok sigara içeceğim
Şarkı zevkin berbatmış
Sorduk mu?
Kudur :/
Müzik bağımlılığı psikolojik sorunların nedenidir
Müzik dinliyorum. Her gece aksatmadan
napim şimdi ben ya uyumuyorum işte :D
Tahmin et neden uyumuyorum...
Geceleri film izliyorum genelde. Önerin var mı?
Eski güzel anılardan dolayı
İsmi ne canıms
Kerim araz-eyvallah
Aşık mısın nesen taktın şarkıya
Kerim araz-eyvallah
Hmm aşk acısı mı çekiyosun?
Eh yani
Ee aşk acısı çekmene kendini harab etmene gerek yok onu elde etmen bu sorunu aşman çok kolay
Hadi ya
Yok almayım ya keyfi bilir hem
İyide sanaldasın sanki ne kaybedersin denemesi bedava
hangi şarkı
Kerim araz-eyvallah
dinleyeyim ilk defa duydum
Langıdı lan lan samsak düveci
Yeni uyandım çünkü
Günaydın
Sabah oldu
Uyuyasım yok.
Uykum kaçtı