Diğer Evet neden uyumadınız😝? Pleasure_e Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Aklınızdan neler geçiyor? Şu an ne düşünüyorsunuz, neler yapıyorsunuz? Evet neden uyumadınız😝? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Siteden cıkamıorum :) o kadarda açık sözlğ olmayalım bence :P 0 2 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Yeterince açık sözlü oldun bile 😄 Yorumla ByTequiIa +1 yıl ♥♥ Yorumla
sonsuzlukalp Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Uyuyamadım sadece benmi?Tenim arzularım bedenim :) 0 0 Yorumla
incihmm Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Genel olarak geç uyuyan biriyim ve su an ofkeliyim. 0 0 Yorumla
white_shark Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl 4tane uyku hapı içtim gözümde gram uyku yok hala.😓 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hmm cevap belli ya 😂İyi bir sek'se hayır demezdim😄 1 24 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Doğru cevap 😂 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Hayaller ve gerçekler 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez Bir gün o gemi buraya gelecek 🤣Gerçekleşir elbet bir gün 😄 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Bence sen gemi beğenmiyorsundur 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez Doğru gemiyi bekliyorum 😄 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Haklısın, doğru gemi bir an önce yanaşır umarım :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez Umarım 😅 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Gemi yanaşana kadar kurumazsak iyidir 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez onun garantisi yok işte 😂 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Yaş kaç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez 22 , neden sordun? Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Daha kurumana çok, o yüzden sormuştum. 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez 🤣🤣🤣🤣 iyiymiş Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Ben ne yapayım 27 oldum 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez birine yanaş. Avcı rolünü açığa çıkart😂 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Şimdiki kızlar av değil avcı olmuş yahu 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez olabilir 😂Ama ben avlarsam sıkılırım, avlanmak isterim dermişim 🤣 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl O konuda haklısın. Erkek çaba gösterip kızı etkilemeli. Erkeklerin çoğu zaten çaba göstermeden elde ettiği kıza gönülden bağlanmaz. Ben de kolayı sevmem. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez Sana katılıyorum. Zaten Artık erkeklerde seçenek bol deyip çaba göstermiyor. Kolay yem olmam ve kolay yem de sevmem😌 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Her iki taraf için de seçenek fazla. Seçici olmak güzeldir. Okuyor musun? Okul bitti mi? Bu arada duvarı da doldurduk :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez 🤣🤣 Soru sahibi umarım bize saydirmiyordur. Evet okuyorum. Hatta yarın dersim var, uyumam gerekiyor 😅Sen okuyor musun? Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Evet uyanık ise şimdiye saydırmıştır. Hayır ben öğretmenim 😅 Yorumla EfeÇerkez +1 yıl Bölüm ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @EfeÇerkez uyumuşum ya😅Adalet bölümü Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Birazdan uyurum sizede tavsiye ederim 0 2 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Tavsiye için teşekkür ederim 😄 Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Rica ederim 🙏 Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Enerjim yüksek uzanmış takılıyorum 0 3 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Takılmaya devam et o zaman😄 Yorumla TremM +1 yıl 👍😁 Yorumla Pleasure_e +1 yıl 😂😂 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. uyku tutmadı hormonlardan 0 2 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Kolay gelsin 😂 GaraGuru +1 yıl gelmiyor maalesef :D sen neden yatmadın
Shine__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Uyicam şimdi maalesef, yarın ders var. 0 1 Yorumla Pleasure_e +1 yıl İyi uykular ✨
Danadandini Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl senin yazdığını okuyup cevap yazıyorum :) 0 5 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Düşündürebilme özelliğim var desene 😄 Yorumla Danadandini +1 yıl yok sadece yazdırabiliyorsun diyelim :) Yorumla Pleasure_e +1 yıl 😂😂Çok naziksin. Teşekkür ederim Yorumla Danadandini +1 yıl ona da açık sözlü diyelim :) Yorumla Pleasure_e +1 yıl Peki öyle olsun Yorumla
RecepErL Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Uyku yok sen neden uyumadın 0 6 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Uyku yok aynı 😅 Yorumla RecepErL +1 yıl Neden yokk kaçta yatıyorsun Yorumla Pleasure_e +1 yıl Bugün yok diyelim. Değişiyor bazen erken bazen geç Yorumla RecepErL +1 yıl yok mu uyku gonderek 😂 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Bir kilo alıyım 🤣 Yorumla RecepErL +1 yıl Olur fjdjnf Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Diğer konusunda 631 cevap paylaştı. Senin bunu neden merak ettiğini düşünüyorum 0 1 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Hmm ben de bunu neden bana sorduğunu şimdi düşünüyorum Yorumla
pumpkindaily Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Başıma kötü şeyler geldi 0 5 Yorumla RecepErL +1 yıl Ne oldu? Yorumla pumpkindaily +1 yıl Karabasan oldum uyandım hala etkisinden çıkamadım Yorumla RecepErL +1 yıl Hadi yaaa oku bol bol Yorumla Pleasure_e +1 yıl Anlat gelsin, ne oldu? Yorumla pumpkindaily +1 yıl Sanki ruhum çıkıcak gibi oldu inşallah ölmem dedim uyurken Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 418 cevap paylaştı. Uykum yoh sen neden uyumadın 0 4 Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Bide morelim bozuk ondan Yorumla Pleasure_e +1 yıl Neden morelin bozuk😄 Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Boşveeer benim hep bozuk zaten Yorumla Pleasure_e +1 yıl Anlatmak istersen yaz :)) Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Test çözüyorum saat erken 0 5 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Yks? Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Kpss Yorumla Pleasure_e +1 yıl Kolay gelsin o zaman ✨ Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Teşekkürler Yorumla Pleasure_e +1 yıl Rica ederim Yorumla
Yaşam90 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Uyiku yok ihtiyaç vardır 0 5 Yorumla Yaşam90 +1 yıl S*eks Yorumla Pleasure_e +1 yıl Onu kesinlikle anladım 🤣 Yorumla Yaşam90 +1 yıl öylemi Yorumla Yaşam90 +1 yıl Gidermek gerekiyor Yorumla Pleasure_e +1 yıl Gider o zaman 😂 Yorumla
AYŞİM_ECE Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 552 cevap paylaştı. Hiç bir şey uyusam yeter ama uykum yok 1 3 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Telefonla oynarken biraz zor olmaz mı ki :)) Yorumla AYŞİM_ECE +1 yıl Onsuz da olmuyor Yorumla Pleasure_e +1 yıl Haklısın bende de aynı 😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Senin aklından geçen... 0 4 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Uyku?😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büyük yanılgı benimkisi... 😪 Yorumla Pleasure_e +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi uykular o zaman. 😊 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neler düşünüyorum bir bilsen... 0 0 Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 402 cevap paylaştı. yaramazlık yapasım var 0 4 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Yap o zaman 😂 Yorumla Zyeprrexa +1 yıl birlikte yapalım Yorumla Pleasure_e +1 yıl Yoo kalsın 😅 Yorumla Zyeprrexa +1 yıl peki Yorumla
BenimAdımSiyahh Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Aklımdan geçen sohbet etmek okadar 0 2 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Hmm bu saate sadece sohbet 😅 Yorumla BenimAdımSiyahh +1 yıl He ne olsun başka. :). Konuyu ben seçmiyorum nereye giderse oraya eşlik ediyorum. Kimi cinsel olarak ister kimi felsefe bana hepsi uyuyor 😊 Yorumla
astkonot Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Sevdiğimi bir de uzayı düşünüyorum 0 4 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Uzay niye😄 Yorumla astkonot +1 yıl Ben gök bilimini seviyorum ya Yorumla astkonot +1 yıl Yani ilgileniyorum Yorumla Pleasure_e +1 yıl Hmm anladım 😅 Yorumla
sertyrock Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Ufff neler neler 😍 0 1 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Sakinnn😂 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kocamı bekliyorum 0 3 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Nerde ki 😬 Yorumla tamambuson +1 yıl Su içmeye gitti Yorumla Pleasure_e +1 yıl Allahım ya 😂😂 Yorumla
XIARESIX Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Sana ne lazım djdjs 0 7 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Bir tutam uyku😂 Yorumla XIARESIX +1 yıl Heyecan vermedii Yorumla Pleasure_e +1 yıl Verecek yerlere yönel 😅 Yorumla XIARESIX +1 yıl Verirsin sanmıştımm djdjd Yorumla Pleasure_e +1 yıl Sanmak kadar kötü bir şey yok 😂 Yorumla XIARESIX +1 yıl Hı hım... Dhdhdud Yorumla Pleasure_e +1 yıl 😂😂 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Diğer konusunda 895 cevap paylaştı. fenayım 0 4 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Hangi konuda, sakin ol 😂 Yorumla denizkaradeniz +1 yıl gecenin sessizliği ve sen Yorumla Pleasure_e +1 yıl 45 olmuş yaş. Beni değil eşini düşün 😂 Yorumla denizkaradeniz +1 yıl uyudu o sen uyanıksın :D Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 540 cevap paylaştı. Libido yükselmesi.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gel konuşalım kanka dkskdkskxkskaka 0 4 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Erkek misin yoksa 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heeee erkeğim o yüzden gizliden yazıyorum kanka Yorumla Pleasure_e +1 yıl Valla bilemiyorum erkeklerde kız hesabı açıyor. Ortalık karışık 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dkskdkskdkskksa senden çok denk geldim merak etme Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seninkinden neler geçiyor :) 0 18 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Masum şeyler 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 emin değilim Yorumla Pleasure_e +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşalım Yorumla Pleasure_e +1 yıl Yok üstü kalsın 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye :) korkma yemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buldun mu aradığını Yorumla Pleasure_e +1 yıl Aramiyorum 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru niye :) delirtmek içinmi herkesi Yorumla Pleasure_e +1 yıl Evet heyecan olsun diye 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oldu mu :) Yorumla Pleasure_e +1 yıl Oldu 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha fazlasını istemez misin, Yorumla Pleasure_e +1 yıl Niye gizliden yazıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özele mi geliyorsun :) Yorumla Pleasure_e +1 yıl Ya ben sadece merak ettim o kadar. Fazlası değil :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun :) konuşabiliriz 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hala burdayim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Senin aklından geçenler 0 4 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Sadece masumca bir uyku 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl AA evet öyledir Yorumla Pleasure_e +1 yıl Hıhıı😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kadar yükseksen mesaj kutunu aç yorma kendini Yorumla
Daredevil39 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasıl anladın 0 4 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Ben anlarım 😂 Ama neyden bahsettiğini bilmiyorum 🤣 Yorumla Daredevil39 +1 yıl Bende senin neyden bahsettiğini bilmiyprum ama gece ne düşünülür 😏 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Gece ne düşünülüyor?🤣 Yorumla Daredevil39 +1 yıl Yaramazlıkla ilgili şeyler 🤣 Yorumla
Secret987 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Müzik dinliyorum 0 1 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Güzel 😌 Yorumla
OBirPrens31 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Cinsellik 0 6 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Nokta koysaydin ben anlardım 😂İsmin çok orjinal. Hele 31 🤣 Yorumla OBirPrens31 +1 yıl Aşk olsun sende he 😂 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Gerçekler 😂 Yorumla OBirPrens31 +1 yıl Gelsene sen bi detaylı konuşalım bu konuyu 😉 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Yoo detay vermeyi sevmem ben😂 Yorumla OBirPrens31 +1 yıl Sohbet ederdik 😂 Yorumla
evlimutsz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Sinirden bunaldim 0 1 Yorumla Pleasure_e +1 yıl Sinir? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Siteden cıkamıorum :) o kadarda açık sözlğ olmayalım bence :P
Yeterince açık sözlü oldun bile 😄
♥♥
Uyuyamadım sadece benmi?
Tenim arzularım bedenim :)
Genel olarak geç uyuyan biriyim ve su an ofkeliyim.
4tane uyku hapı içtim gözümde gram uyku yok hala.😓
Hmm cevap belli ya 😂
İyi bir sek'se hayır demezdim😄
Doğru cevap 😂
Hayaller ve gerçekler 😅
@EfeÇerkez Bir gün o gemi buraya gelecek 🤣
Gerçekleşir elbet bir gün 😄
Bence sen gemi beğenmiyorsundur 😂
@EfeÇerkez Doğru gemiyi bekliyorum 😄
Haklısın, doğru gemi bir an önce yanaşır umarım :)
@EfeÇerkez Umarım 😅
Gemi yanaşana kadar kurumazsak iyidir 😅
@EfeÇerkez onun garantisi yok işte 😂
Yaş kaç?
@EfeÇerkez 22 , neden sordun?
Daha kurumana çok, o yüzden sormuştum. 😅
@EfeÇerkez 🤣🤣🤣🤣 iyiymiş
Ben ne yapayım 27 oldum 😂
@EfeÇerkez birine yanaş. Avcı rolünü açığa çıkart😂
Şimdiki kızlar av değil avcı olmuş yahu 😅
@EfeÇerkez olabilir 😂
Ama ben avlarsam sıkılırım, avlanmak isterim dermişim 🤣
O konuda haklısın. Erkek çaba gösterip kızı etkilemeli. Erkeklerin çoğu zaten çaba göstermeden elde ettiği kıza gönülden bağlanmaz. Ben de kolayı sevmem.
@EfeÇerkez Sana katılıyorum. Zaten Artık erkeklerde seçenek bol deyip çaba göstermiyor. Kolay yem olmam ve kolay yem de sevmem😌
Her iki taraf için de seçenek fazla. Seçici olmak güzeldir. Okuyor musun? Okul bitti mi? Bu arada duvarı da doldurduk :)
@EfeÇerkez 🤣🤣 Soru sahibi umarım bize saydirmiyordur. Evet okuyorum. Hatta yarın dersim var, uyumam gerekiyor 😅
Sen okuyor musun?
Evet uyanık ise şimdiye saydırmıştır. Hayır ben öğretmenim 😅
Bölüm ne?
@EfeÇerkez uyumuşum ya😅
Adalet bölümü
Birazdan uyurum sizede tavsiye ederim
Tavsiye için teşekkür ederim 😄
Rica ederim 🙏
Enerjim yüksek uzanmış takılıyorum
Takılmaya devam et o zaman😄
👍😁
😂😂
uyku tutmadı hormonlardan
Kolay gelsin 😂
gelmiyor maalesef :D sen neden yatmadın
Uyicam şimdi maalesef, yarın ders var.
İyi uykular ✨
senin yazdığını okuyup cevap yazıyorum :)
Düşündürebilme özelliğim var desene 😄
yok sadece yazdırabiliyorsun diyelim :)
😂😂
Çok naziksin. Teşekkür ederim
ona da açık sözlü diyelim :)
Peki öyle olsun
Uyku yok sen neden uyumadın
Uyku yok aynı 😅
Neden yokk kaçta yatıyorsun
Bugün yok diyelim. Değişiyor bazen erken bazen geç
yok mu uyku gonderek 😂
Bir kilo alıyım 🤣
Olur fjdjnf
Senin bunu neden merak ettiğini düşünüyorum
Hmm ben de bunu neden bana sorduğunu şimdi düşünüyorum
Başıma kötü şeyler geldi
Ne oldu?
Karabasan oldum uyandım hala etkisinden çıkamadım
Hadi yaaa oku bol bol
Anlat gelsin, ne oldu?
Sanki ruhum çıkıcak gibi oldu inşallah ölmem dedim uyurken
Uykum yoh sen neden uyumadın
Bide morelim bozuk ondan
Neden morelin bozuk😄
Boşveeer benim hep bozuk zaten
Anlatmak istersen yaz :))
Test çözüyorum saat erken
Yks?
Kpss
Kolay gelsin o zaman ✨
Teşekkürler
Rica ederim
Uyiku yok ihtiyaç vardır
S*eks
Onu kesinlikle anladım 🤣
öylemi
Gidermek gerekiyor
Gider o zaman 😂
Hiç bir şey uyusam yeter ama uykum yok
Telefonla oynarken biraz zor olmaz mı ki :))
Onsuz da olmuyor
Haklısın bende de aynı 😅
Bilmem uyku yok ondan 😀
Şimdi burada nasıl söylenirki
Gece çalışıyorum evdeyim uyuyamadim
Senin aklından geçen...
Uyku?😂😂
Büyük yanılgı benimkisi... 😪
🤣🤣🤣
İyi uykular o zaman. 😊
Neler düşünüyorum bir bilsen...
yaramazlık yapasım var
Yap o zaman 😂
birlikte yapalım
Yoo kalsın 😅
peki
Aklımdan geçen sohbet etmek okadar
Hmm bu saate sadece sohbet 😅
He ne olsun başka. :). Konuyu ben seçmiyorum nereye giderse oraya eşlik ediyorum. Kimi cinsel olarak ister kimi felsefe bana hepsi uyuyor 😊
Sevdiğimi bir de uzayı düşünüyorum
Uzay niye😄
Ben gök bilimini seviyorum ya
Yani ilgileniyorum
Hmm anladım 😅
Ufff neler neler 😍
Sakinnn😂
Kocamı bekliyorum
Nerde ki 😬
Su içmeye gitti
Allahım ya 😂😂
Sana ne lazım djdjs
Bir tutam uyku😂
Heyecan vermedii
Verecek yerlere yönel 😅
Verirsin sanmıştımm djdjd
Sanmak kadar kötü bir şey yok 😂
Hı hım... Dhdhdud
😂😂
fenayım
Hangi konuda, sakin ol 😂
gecenin sessizliği ve sen
45 olmuş yaş. Beni değil eşini düşün 😂
uyudu o sen uyanıksın :D
Engel fake
Neeleeeer neleeeer bi bilseeen😅🤪
Kulüp deyim.
Libido yükselmesi..
Yemek yapacağım.
Canım çok sıkkın
Oyun oynamak
Uyumak yok
Yeni geldim uzanıyroumm sen
Oglen uyumustum sad
Gel konuşalım kanka dkskdkskxkskaka
Erkek misin yoksa 🤣
Heeee erkeğim o yüzden gizliden yazıyorum kanka
Valla bilemiyorum erkeklerde kız hesabı açıyor. Ortalık karışık 😂
Dkskdkskdkskksa senden çok denk geldim merak etme
Seninkinden neler geçiyor :)
Masum şeyler 😂
😂😂 emin değilim
😂😂
Konuşalım
Yok üstü kalsın 😅
Niye :) korkma yemem
Buldun mu aradığını
Aramiyorum 🤣
Soru niye :) delirtmek içinmi herkesi
Evet heyecan olsun diye 🤣
Oldu mu :)
Oldu 😅
Daha fazlasını istemez misin,
Niye gizliden yazıyorsun
Özele mi geliyorsun :)
Ya ben sadece merak ettim o kadar. Fazlası değil :))
Olsun :) konuşabiliriz 😂
Hala burdayim
Senin aklından geçenler
Sadece masumca bir uyku 😂
AA evet öyledir
Hıhıı😂
Bu kadar yükseksen mesaj kutunu aç yorma kendini
Eglenelım
Nasıl anladın
Ben anlarım 😂
Ama neyden bahsettiğini bilmiyorum 🤣
Bende senin neyden bahsettiğini bilmiyprum ama gece ne düşünülür 😏