Çünkü konu cinsellik değil, konu magazin değil, konu fal değil, konu aşk değil...
Hiç düşündünüz mü, "Benim dünya da ki amacım nedir" diye?

Vaha uzakta biz çöldeyiz. Susuz bedenimiz zorda. İnsana kendini unutturacak kadar sıcak bu çölde. Vaha vaha diye didinmek ne kadar doğru. Başka çaremizde yok gibi. Ama çölün istiraplari dayanılacak gibi değil. Benimde vahadan yana bir umudum yok.
Hayat amacım ugrunana çöle katlanilacak bir amaç bulmak.
Ama yol uzak benim de takatim yok.
Öncelikle güzel sorun için teşekkür ederim abi dediğin gibi böyle sorular ilgi cekmez sahte pembelerin abazalarla dalga geçme soruları varken aslında hepimizin amacı imtihanı geçmek olmalı ama kendimde dahil değil bu amaca göre yaşamayı bu amacı bilen bile çok yok piyasada çoğu insan boş beleş yaşıyor aslında amaçsız hedefsiz
Dünya heveslerine kapılmadan, Allah'ın istediği gibi yaşamak ve O'na layık kul olmak...
İmtihandan Allah'ın rızasıyla geçmek...
O kadar tatlı gelen, heves ettiğimiz, özellikle yasak ve haramların çekiciliği dünyada varoluş amacımızı unutturuyor maalesef...
Allah doğruluktan ayırmasın... 🙏🌺
🌺😌
Maşallah. Amin.🌺
@AahdeVefaa 🌺
EİG için teşekkürler. 🍃
Cevap
3Cevap
Hayat pahallılığı araçları amaç haline getirdiğinden asıl amaçtan insanlık çok uzak vaziyette
Hiç ölmeyecekmiş gibi bu dünyaya çalışmak, Yarın ölecekmiş gibi ibadet yapmak.
gerçekten sevip sevilebilmek.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?