Diğer Issız bir adaya düşecek olsanız yanınıza ne almazsınız? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben gazete almam sonuçta hergun çıkmayacak :)) #prensleada Güncellemeler+1 yıl #prensleada Güncellemeler+1 yıl 😂😂 Issız bir adaya düşecek olsanız yanınıza ne almazsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bak bu soruyu sevdim, farklı. Böyle sorularla gel ahshhshshsh Cevaba gelecek olursak kolonya almam, maske de almam, coconat da 😂😂 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sorularım iyidir fjfjg kokonat niye 😂😂😂 Yorumla bitterimo +1 yıl E vardır orada 😂😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂😂😂 Yorumla
Soyaamelya Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Telefon, yemek sepeti, yastık, bide çakmak ama uzun çakmak. 2 20 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Lazım olur belki çakmak dhxx Yorumla Soyaamelya +1 yıl E yani 🤣 ama uzun olsun diğerleriyle beceremiyorum gerçe bugün becerdim ama 🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız uzaylı mi oldun o ne poz 😂 Yorumla Soyaamelya +1 yıl Ben doğuştan uzaylıyımmm Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye dhdg Yorumla Soyaamelya +1 yıl Allah yaratmış 🙄🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Uzaylı olarak mı 😂 Yorumla Soyaamelya +1 yıl Evet Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hangi gezegenden 😂 Yorumla Soyaamelya +1 yıl Aynennn Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyle bir gezegen mi var :)) Yorumla Soyaamelya +1 yıl Hangi dediğini görmemişim 🤭🤦🏻♀️Gezegenim pritakya Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Derken dhdg Yorumla Soyaamelya +1 yıl Ne derken Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O gezegeni yazdın ya fhfg Yorumla Soyaamelya +1 yıl Heee Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gelmişsin 😂 Yorumla Soyaamelya +1 yıl Evet geldim 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bana geldin 😂 Yorumla Soyaamelya +1 yıl Yo soru sormaya gelmiştim Yorumla
-benbeyaz_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aladdin'in sihirli lambasınıಡ ͜ ʖ ಡ 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Onu alman daha iyi olurdu sanki dhxhc Yorumla
turlar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ben degazete almam 🙄 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla
AşkDeğildeNe Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Telefon kesinlikle almam. Özgürlğğüüük 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Zaten çekmez oralardan :)) Yorumla
asdgh01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çakmak yemek kıyafet yastık yorgan 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Onları mi almazsın djdj Yorumla asdgh01 +1 yıl Yanlış okumuşum ahshduja Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Elbise almazsan da şey olurdu yani djfj Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Insan 1 6 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye fhdf Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl B2n gitmişken zaten onlardan kurtulmak için gitmişimdir Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Ama bana bir kangal köpeği bol yemek yatacak yer ve bu dolu kitap yeter Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Evet hayatım öyle olsa olur yabi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Telefonumu almam😅 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Çekmez ki kız Zeynep orada 😂 Yorumla
приветсукаa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Senii almam 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye kız bensiz sıkılırsın fkfhg Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Hadise 1 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Derken dgdd Yorumla mdrx592 +1 yıl Şarkıcı Hadise olsa yeter Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Detaya baktin mi fbd Yorumla mdrx592 +1 yıl Ben Hadise alırım başka şey almam... Elbette bu mavra ama ateş, kesici alet ve kap almak lazım. Kısmen yemek. O işi ayarlamak için. Başka şeye gerek yok. Yorumla
İleri-Görüşlü-Miyop Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl gocmenleri almam 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Adaya göçenleri mi djdj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bak bu soruyu sevdim, farklı. Böyle sorularla gel ahshhshshsh
Cevaba gelecek olursak kolonya almam, maske de almam, coconat da 😂😂
Sorularım iyidir fjfjg kokonat niye 😂😂😂
E vardır orada 😂😂😂
Kız 😂😂😂
Telefon, yemek sepeti, yastık, bide çakmak ama uzun çakmak.
Lazım olur belki çakmak dhxx
E yani 🤣 ama uzun olsun diğerleriyle beceremiyorum gerçe bugün becerdim ama 🤣
Kız uzaylı mi oldun o ne poz 😂
Ben doğuştan uzaylıyımmm
Niye dhdg
Allah yaratmış 🙄🤣
Uzaylı olarak mı 😂
Evet
Hangi gezegenden 😂
Aynennn
Öyle bir gezegen mi var :))
Hangi dediğini görmemişim 🤭🤦🏻♀️
Gezegenim pritakya
Derken dhdg
Ne derken
O gezegeni yazdın ya fhfg
Heee
Gelmişsin 😂
Evet geldim 😂
Bana geldin 😂
Yo soru sormaya gelmiştim
Aladdin'in sihirli lambasınıಡ ͜ ʖ ಡ
Onu alman daha iyi olurdu sanki dhxhc
Ben degazete almam 🙄
Diyosun 😂
Telefon kesinlikle almam. Özgürlğğüüük
Zaten çekmez oralardan :))
Çakmak yemek kıyafet yastık yorgan
Onları mi almazsın djdj
Yanlış okumuşum ahshduja
Elbise almazsan da şey olurdu yani djfj
Insan
Niye fhdf
B2n gitmişken zaten onlardan kurtulmak için gitmişimdir
Ama bana bir kangal köpeği bol yemek yatacak yer ve bu dolu kitap yeter
Diyosun 😂
Evet hayatım öyle olsa olur yabi
Kız 😂
Telefonumu almam😅
Çekmez ki kız Zeynep orada 😂
Senii almam
Niye kız bensiz sıkılırsın fkfhg
Hadise
Derken dgdd
Şarkıcı Hadise olsa yeter
Detaya baktin mi fbd
Ben Hadise alırım başka şey almam... Elbette bu mavra ama ateş, kesici alet ve kap almak lazım. Kısmen yemek. O işi ayarlamak için. Başka şeye gerek yok.
gocmenleri almam
Adaya göçenleri mi djdj