Diğer Gününüz nasıl geçti sizlerin? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim için güzeldi gezdik tozduk sohbetler derken :)) #prensgezmeleri Güncellemeler+1 yıl 😂 Gününüz nasıl geçti sizlerin? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Allah daim etsin 🙏🏻 yoğun geçti yoruldum ama hala uyanığım 😂 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) niye uyumadın 😂 Denk geldik gene seninle Yorumla Edaaa97 +1 yıl Ben seni çıkaramadım lo çeen kimsin 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben prens neden sordun 😂 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Tanıyamadım seni 😂 kusuruma bakma prens 😅😅 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Uykun var belliki fhfg Yorumla Edaaa97 +1 yıl Yok be ayığım 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Belli belli 😂😂 Yorumla
Yasmine_98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl İyiydi güzeldi, mis gibi dinlenme günüydü 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tembel misin kız :)) Yorumla Yasmine_98 +1 yıl Yo izin günüm Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :)) Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Enerjik 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂 Yorumla
-benbeyaz_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bilmem anlamadım. 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hep öyle diyosun dhx Yorumla -benbeyaz_ +1 yıl A. F. K olmuşum sngdbgkvş Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olma sen de fbfgc Yorumla -benbeyaz_ +1 yıl Dimi bu dünyadaki insanların daha fazla ıqsunun düşmemesi lazım. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂😂😊 Yorumla
yagmurxc61 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Kötüydü ama şükrediyorum 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neden kötüydü dhf Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sıradan geçti 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye mod kız 😂 Yorumla
sekiron Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sıradan 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye 😂 Yorumla sekiron +1 yıl Çunki ekonomik güç yok günler sıradan ve rutine bağlamış şekilde ilerliyor bir süre sonra bunu farkedip iyice hayattan kopuyorsun Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Değisir :)) Yorumla
LasT_SecondS Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 74% +1 yıl Kötü geçti. 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye :)) Yorumla LasT_SecondS +1 yıl Xper kasamıyorum mod olamıyorum kanka :)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bunlar için mi dhfgx Yorumla LasT_SecondS +1 yıl Aynen knk Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olunca olunuyor dhdc Yorumla LasT_SecondS +1 yıl Sana bir sorum olacaktı, cevaplarsan sevinirim, günde 3-4 saat arası kste takılırsak ne kadar zamana yoda oluruz ? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O kadar yaparsan olursun biraz vakte :)) Yorumla
isimlazımdeğiloluştr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl kimle gezdin sen 1 13 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye sordun chfgd Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl sorarım ben Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Pembeli değildi fjdgd Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl hajdfkcjxjs Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl iyi bari Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl pembelilere selam çatışmaya devam xd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kardeşimle gezmistik fhdg Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl hep kardeşinle gez öyle balım xd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen de gel :)) Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl geleyim ama şu an işteyim xd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl :)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :) Yorumla
EvliLolita Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl güzeldi 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Naptin ki kız 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Allah daim etsin 🙏🏻 yoğun geçti yoruldum ama hala uyanığım 😂
:)) niye uyumadın 😂 Denk geldik gene seninle
Ben seni çıkaramadım lo çeen kimsin 😂
Ben prens neden sordun 😂
Tanıyamadım seni 😂 kusuruma bakma prens 😅😅
Uykun var belliki fhfg
Yok be ayığım 😂
Belli belli 😂😂
İyiydi güzeldi, mis gibi dinlenme günüydü
Tembel misin kız :))
Yo izin günüm
Diyosun :))
Enerjik
Kız 😂
Bilmem anlamadım.
Hep öyle diyosun dhx
A. F. K olmuşum sngdbgkvş
Olma sen de fbfgc
Dimi bu dünyadaki insanların daha fazla ıqsunun düşmemesi lazım.
Kız 😂😂😊
Kötüydü ama şükrediyorum
Neden kötüydü dhf
Sıradan geçti
Niye mod kız 😂
Sıradan
Niye 😂
Çunki ekonomik güç yok günler sıradan ve rutine bağlamış şekilde ilerliyor bir süre sonra bunu farkedip iyice hayattan kopuyorsun
Değisir :))
Kötü geçti.
Niye :))
Xper kasamıyorum mod olamıyorum kanka :))
Bunlar için mi dhfgx
Aynen knk
Olunca olunuyor dhdc
Sana bir sorum olacaktı, cevaplarsan sevinirim, günde 3-4 saat arası kste takılırsak ne kadar zamana yoda oluruz ?
O kadar yaparsan olursun biraz vakte :))
kimle gezdin sen
Niye sordun chfgd
sorarım ben
Pembeli değildi fjdgd
hajdfkcjxjs
iyi bari
pembelilere selam çatışmaya devam xd
Kardeşimle gezmistik fhdg
hep kardeşinle gez öyle balım xd
Sen de gel :))
geleyim ama şu an işteyim xd
Diyosun 😂