Ben işim için geldim fakat bir türlü alışamadım. Bir İzmir algısı var ya sürekli insanların ağzında o bence çıtayı yükseltiyor. Çokta bir artısı yokmuş gibi geliyor. Peki ya sence?
Yazları çok güzel cimlik alanlar yeşil alanlar çok sahil kenarları çok deniz çok yazın ayrı bir güzeldir paran varsa gezilecek yerleri gezersen hoştur bence
merhaba uyku tutmadı buralardayım ama iyiyim ben de izmirdeyim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Napalim. Bugun dm hareketliydi benim. Watpad hikayesi yazan mi dersin, sevgilisine kufir edip edip due ya ben onu cok ozledim arayacam diyen mi dersin off off neler neler. Keyifliydi yani bugün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sürekli doğma büyüme İzmir'de misin yoksa öğrencilik için felan mı geldin? Bu sorunun cevabına göre başka bir soru daha yönelteceğim. 😂
Hayır öğrencilik falan değil
Ben işim için geldim fakat bir türlü alışamadım. Bir İzmir algısı var ya sürekli insanların ağzında o bence çıtayı yükseltiyor. Çokta bir artısı yokmuş gibi geliyor. Peki ya sence?
Nasıl yani
Sence İzmir anlatıldığı gibi harika bir şehir mi yoksa yook be o kadar da değil mi?
Yazları çok güzel cimlik alanlar yeşil alanlar çok sahil kenarları çok deniz çok yazın ayrı bir güzeldir paran varsa gezilecek yerleri gezersen hoştur bence
Örneğin, gezilecek yerler tavsiye et bakalım. Hem kış hem de yaz. 🤔
Ben çok gezen biri değilim ondan tavsiye veremem ya genelde evdeyimdir yazın sahile inip cimlere otursan bile o hava yeter sana örneğin
Hiiim aradığım şey bu değil. Çimlere oturmak evet güzel bir aktivite ama süreklilik de maalesef kötü.
merhaba uyku tutmadı buralardayım ama iyiyim ben de izmirdeyim
Napalim. Bugun dm hareketliydi benim. Watpad hikayesi yazan mi dersin, sevgilisine kufir edip edip due ya ben onu cok ozledim arayacam diyen mi dersin off off neler neler.
Keyifliydi yani bugün
Ağustos ayında geldim İzmire macera olsun diye, çok hızlı yaşadım maceraları yıl olmadan yordu bu şehir
İstanbul'da yaşamaya çalışıyoruz diyelim
Hayat gitmiyor bazen jhshshshs
maalesef evet , bazen her şey yolunda gitmeyebiliyor
İyi geceler iyiyiz sen nasılsın Ankara bu arada
Ankara da yaşıyorum
Denizli de yaşıyorum mutlu geceler dilerim
Günaydın canım
kivas
Milano
İrlanda sjskdj
Berbat yalnızlık