kesin bir şeydi diye ne ise:d zaten kimsenin beyni evet diyecek kadar bile çalışmıyo sanırım :'( gidip netten kopyalasam hepsi bakar üşenmeden yazardı hüüüü değerim bilinmiyo. s
belki bunu bir felsefeciye sorsan yıllarca düşünebilir neden basşt olduğunu düşünüyorsun ki bu hayatta basit olduğunu düşündüğümüz öyle karmaşık şeyler varki
sana demedim ki o lafı üf buradakiler boş yapmayı seviyo diye nispeten boş bişi sordum biraz düşünmeleri gereken. buna dedim sana laf eden yok ne alıngansın ha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kafamı karıştıramazsın
cevabın ne*-*
😱🤯🤯 error
bugünü dünden yaşamış olsan dahi yarın yarındır
e tamam işte her türlü yarın oluyo bugünden sonra yarın gelir eh dün bugünü yaşadığıma göre bugün de yarın oluyo
bugünü dünden yaşamak demek bugünün planlarını dün halletmiş olman gerek onun dışında bugünü dünden fiieln yaşaymazsın
ya misal dedik zaten üff ayrıca zor bi soru da değildi cevap evetti
Ne yani hic tartismayalim. sohbet etmeyelimmi hemen evet dersek ne tadi kalir
kesin bir şeydi diye ne ise:d zaten kimsenin beyni evet diyecek kadar bile çalışmıyo sanırım :'( gidip netten kopyalasam hepsi bakar üşenmeden yazardı hüüüü
değerim bilinmiyo. s
Uzgunum demekki tartismak beyinsizlikmiş
sorduğumun cevabı basit niye böyle yapıyosun
belki bunu bir felsefeciye sorsan yıllarca düşünebilir neden basşt olduğunu düşünüyorsun ki bu hayatta basit olduğunu düşündüğümüz öyle karmaşık şeyler varki
sana demedim ki o lafı üf buradakiler boş yapmayı seviyo diye nispeten boş bişi sordum biraz düşünmeleri gereken. buna dedim sana laf eden yok ne alıngansın ha
diyelim oldu ne olacak ne değişecek :D
bak aklıma bu geldi :D
https://youtu.be/jtvGYZkVKL4
Zeki Müren de bizi görecek mi